Spiller

- Vi ville vise guttene at vi også kan spille fotball!

Åsane-damene tok seg til kvartfinalen i helgens BFK-cup. Vestlandshallen: - Det er kjekt å spille femmerfotball, selv om det er mot gutter som veier dobbelt så mye som oss, smiler Åsane-spiller Marie Seim (18).

Snart blir PUBG mye bedre

Matcher deg mot spiller med samme svartid.
Reiser rett fra München til Mo for å synge på Bakeribyggfestivalen
Blant artistene som spiller på Bakeribyggfestivalen er Beady Belle, som har lansering på sin nye plate med konsert i München og Mo i Rana.
Ny i landslagstroppen
Aurora Mikalsen er en av fem nye spillere i den norske landslagstroppen i fotball som skal spille Algarve cup i Portugal, skriver Tidens Krav. Mikalsen, som opprinnelig kommer fra Clausenengen i Kristiansund, spiller nå for Kolbotn, og har fra før en rekke kamper på aldersbestemte landslag. Det norske laget skal møte Australia, Kina og Portugal i gruppespillet. Fra før er Cecilie Fiskerstrand og Guro Reiten tatt ut i den norske troppen.

«Heimebane-premiere på bortebane

BERLIN/OSLO (NRK): Som første norske TV-serie ble «Heimebane vist på filmfestivalen i Berlin tirsdag. Regissøren håper John Carew, som spiller en av hovedrollene, fortsetter som skuespiller.
Singh klar for Sarpsborg 08
Tidligere Molde-spiller Harmeet Singh skal spille for Sarpsborg i Eliteserien kommende sesong. 27-åringen har signert en kontrakt til august 2019.
Les mer om Eliteserien og Sarpsborg.
n seier og rett til kvartfinale: - Det høres litt rart ut
Norge spiller en historisk OL-kvartfinale i ishockey i morgen. Etter å ha vunnet n kamp, mot B-nasjonen Slovenia.
Én seier og rett til kvartfinale: - Det høres litt rart ut
Norge spiller en historisk OL-kvartfinale i ishockey i morgen. Etter å ha vunnet én kamp, mot B-nasjonen Slovenia.
Harmeet Singh klar for Sarpsborg 08 - Singh klar for Sarpsborg 08
Tidligere Molde-spiller Harmeet Singh skal spille for Sarpsborg i Eliteserien kommende sesong. 27-åringen har signert en kontrakt til august 2019. Det bekrefter Sarpsborg 08 i en pressemelding tirsdag. Singh var senest i svenske Kalmar.
Se video: Vettskremt AaFK-spiller utsatt for «apestrek»
Andreas Lie føler seg dolket i ryggen av lagkamerater, og er klar på at det kommer hevn. Søndag reiste flere av AaFK-spillerne en tur til Gibraltar for å nyte noen timer fri fra treningsfeltet.
Les mer om AaFK-spillerne og Gibraltar.
Se video: Vettskremt AaFK-spiller utsatt for «apestrek
Andreas Lie føler seg dolket i ryggen av lagkamerater, og er klar på at det kommer hevn.
Nils Økland Band til Utne
Fredag 23. februar er det duket for unike musikkopplevelser på Utne. Nils Økland og hans band spiller. Nils Økland er en av våre fremste musikere og historiefortellere.
Les mer om Utne.
Svenske hitmakere spiller på Kongescenen
Svenske Galantis, med hitlåter som «No Money», «Runaway (U & I)» og «Peanut Butter Jelly», er booket til Slottsfjell-fredagen. Duoen består av Christian Karlsson og Linus Eklöw.
Kun én ting gjenstår før Kjærgaard blir TIL-spiller - nå jaktes nestemann inn
TIL er enig med dansken om den personlige avtalen. Klubben har i tillegg fått midler til overgangssum for én spiller til i vinter. Danske Oliver Kjærgaard blir trolig offisielt presentert som TIL-spiller innen kort tid.
Les mer om Kjærgaard.
Daniel Day-Lewis tar farvel med «Phantom Thread»
Daniel Day-Lewis (60) hevder han tar avskjed som skuespiller med filmen «Phantom Thread», der han spiller en hyllet moteskaper på 50-tallet. - Det finnes andre ting å gjøre i livet.
Les mer om Phantom Thread.
Barne-TV-helten og fotballprofilen svarer på ALT - fyr løs!
Har du noen spørsmål om Kråka? Om hvor Christer Johnsgård spiller fotball i 2018? Eller om han burde fått flere TIL-år? Nå har du sjansen.
Sarping tente OL-håpet for Norge
Tommy Kristiansen fra Sarpsborg scoret i Norges skjebnekamp i ishockey i OL. Norge spiller mot Slovenia i Pyeongchang. Vinneren av kampen får spille kvartfinale. Stillingen er 1–1 og det gjenstår 15 minutter.
Slovensk spiller dopingtatt rett før Norge-møte
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Den slovenske hockeyspilleren Ziga Jeglic har testet positivt for doping under OL. Det kommer fram 25 minutter før åttedelsfinalen mot Norge.
Les mer om Norge-møte, Norge og Ziga Jeglic.
Slovensk spiller dopingtatt rett før Norge-møte
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Den slovenske hockeyspilleren Ziga Jeglic (29) har testet positivt for doping under OL. Det kommer frem like før åttedelsfinalen mot Norge.
Les mer om Norge-møte, Norge og Ziga Jeglic.
AP: Slovensk hockeyspiller tatt i doping før Norge-oppgjøret
Ziga Jeglic skal ha testet positivt. (Dagbladet): Det melder Associated Press. 29 år gamle Jeglic spiller til daglig for det russiske ishockeylaget Torpedo Nizhy Novgorod.
Dette vil påvirke Oslo Børs
Her er faktorene som spiller inn før åpning på Oslo Børs tirsdag. Netfonds og analysesjef Roger Berntsen spår åpningen.
Les mer om Roger Berntsen.
Dette skriver HA om i dag
Norge spiller hockeykamp og HA starter serien "Hva nå, Hamar?" God morgen. Jeg starter i dag med et såkalt gåsehudtips. Altså: Hvis du ønsker å få gåsehud så går du inn på Spotfy-kontoen din og søker på Terje Vigen.
Redaktør i rekordfart
Bak stabelen av flyttekasser sitter Lars Erik Taraldsen i en sofa og spiller Beatles på en ukulele.
Alt tyder på norsk seier, med unntak av n ting: - Han er ordentlig het
Tirsdag morgen spiller de norske hockeygutta om kvartfinaleplass i OL. En slovensk stjerne i form må stanses.