Stöckl

Stöckl ser et tydelig problem for Raw Air

Norges landslagstrener Alexander Stöckl (44) ser at arrangøren har en jobb å gjøre. VIKERSUND (Nettavisen): Den andre utgaven av den norske hoppturneringen «Raw Air» nærmer seg slutten.
Les mer om Alexander Stöckl og Raw Air.

Stöckl om suverene Kamil Stoch: - Jeg skjønner ikke helt hvordan han får det til

Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter i kvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw Air.
Les mer om Kamil Stoch og Raw Air.
Stöckl om hoppkongen: - Han er en god skiflyver, dessverre
Alle tar av seg hjelmen for Kamil Stoch, som suser lengst ned i bakken uansett vær og vind. VIKERSUND: Polakken overbeviste igjen med et hopp på 242 meter ikvalifiseringen, som teller fullt og helt i Raw er.
Les mer om Kamil Stoch og Raw.
Landslagstrener Stöckl hyller arrangementet: – Dette er tidenes hopprenn i Granåsen
Bakkerekord, 15.000 på tribunen, tre nordmenn på topp seks og ellevilt folkeliv. Landslagssjef Alexander Stöckl hyller hopprennet i Granåsen.
Les mer om Granåsen.

Hoppsjefen kalt inn på teppet av skipresidenten

Clas Brede Bråthen måtte stå til rette for Alexander Stöckls TV 2-intervju. Det vakte oppsikt internt i Skiforbundet da Alexander Stöckl gikk ut i et intervju med TV 2 og hevdet at hopp var mer verdt enn alpint og langrenn internasjonalt.
- Hopp er mer verdt enn alpint og langrenn
Alexander Stöckl mener mange i Skiforbundet ikke forstår verdien av hoppsporten. Alexander Stöckl har hatt eventyrlig suksess det siste året.
Les mer om Skiforbundet.
– Hopp er mer verdt enn alpint og langrenn
Alexander Stöckl mener mange i Skiforbundet ikke forstår verdien av hoppsporten.
Les mer om Hopp og Skiforbundet.
Slik skal Gullguttene fra OL bli enda bedre
HOLMENKOLLEN (VG) Gullguttene fra Pyeongchang knuste konkurrentene i lagkonkurransen i Holmenkollen. Landslagstrener Alexander Stöckl (44) har en klar plan for hvordan suksessen skal fortsette.
Østerrike ville ha Stöckl hjem. Men hva var svaret?
Norges landslagssjef Alexander Stöckl har fått telefon fra Østerrike om å komme hjem for å berge en hoppnasjon i krise. Svaret kunne ikke misforstås.
Andreas får prøve seg i Raw Air
Lensbygdas Andreas Granerud Buskum er en av 13 norske hoppere som stiller i kvalifiseringen til det første rennet i Raw Air. Alexander Stöckl bruker nasjonal kvote under Raw Air-konkurransene i Holmenkollen.
Stöckl advarer mot å undervurdere Stjernen i Raw Air
Landslagssjefen i hopp avgjør hvem som kan kjempe om sammenlagtseieren i Raw Air. Kun de fire hopperne som landslagssjefen velger har en sjanse til å vinne Raw Air sammenlagt.
Les mer om Raw Air og Stjernen.
Alexander Stöckl om Tandes skiproblemer - Tandes problemer uroer Stöckl: - Vi får se om det fortsetter sånn
Alexander Stöckl liker ikke det han omtaler som «personlige, tekniske feil» hos Daniel-André Tande bare dager før Raw Air-starten. Tande skuffet i hopp-NM i forrige uke og fulgte opp med svak hopping i Lahti i helgen.
Tandes problemer uroer Stöckl: - Vi får se om det fortsetter sånn
Alexander Stöckl liker ikke det han omtaler som «personlige, tekniske feil hos Daniel-Andr Tande bare dager før Raw Air-starten.
Hoppheltene er hjemme
Daniel-André Tande og de norske hoppgutta landet på Gardermoen onsdag kveld. Der ble gullguttene og trener Stöckl møtt av familie og venner. KIF-hopperen reiste rett hjem til leiligheten i Oslo sammen med kjæresten.
Les mer om Gardermoen, Oslo og Stöckl.
Forbløffet på gullfest: Stöckls kupp i natt
Fikk telefon utpå natta. Kuppet «The German House» i OL-byen Pyeongchang. PYEONGCHANG (Dagbladet): De norske hopperne og trener Alexander Stöckl var høyt oppe etter OL-gullet i lagkonkurransen i går.
Suksesstreneren dro fra OL-møte med en vond følelse i magen
De norske hopperne nådde målet om det historiske gullet, men trener Alexander Stöckl innrømmer at han tvilte underveis. Norge tok sitt sitt første gull i laghopp i OL-sammenheng siden konkurransen kom på programmet i Calgary i 1988.
Suksesstreneren dro fra OL-møte med en vond følelse i magen
De norske hopperne nådde målet om det historiske gullet, men trener Alexander Stöckl innrømmer at han tvilte underveis.
Schlierenzauer hyller Stöckl etter Norges OL-triumf, men nekter å svare på ett spørsmål
Alexander Stöckl får mye av æren for Norges OL-gull i lagkonkurransen. PYEONGCHANG (Nettavisen): Det norske laget var i en klasse for seg selv da de hoppet seg til historiens første norske OL-gull i laghopping mandag.
Les mer om OL-gull og Stöckl.
Gi oss Stöckl på livstid!
PYEONGCHANG (VG) Bak fire lykkelige gullvinnere står det perfekte eksempelet på å ta Norge med storm. La oss håpe Alexander Stöckl (44) trives så godt at han bare blir hos oss.
Gi oss Stöckl på livstid!
PYEONGCHANG (VG) Bak fire lykkelige gullvinnere står det perfekte eksempelet på å ta Norge med storm. La oss håpe Alexander Stöckl (44) trives så godt at han bare blir hos oss.
Stöckl brast i gråt under seiersintervjuet
Alexander Stöckl holdt ut i et stort minutt før han måtte slippe tårene løs etter seiersintervjuet med den skrivende pressen etter laggullet i hopp. Anbefalte saker Dette gullet smakte ekstra godt for østerrikeren.
Les mer om Dette.
Oppløst i tårer etter gullet. Derfor betydde dette ekstra mye for Stöckl
Norge innfridde forventningene og vant OL-gull i lagkonkurransen. PYEONGCHANG/OSLO: Det var gullet de lengtet etter. De norske hoppherrene gikk mandag helt til topps i lagkonkurransen.
Les mer om OL-gull og Stöckl.
Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull
PEYONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt én mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel.
Her knekker Stöckl sammen etter gullet
- Dette er større enn alt annet. PYEONGCHANG (Dagbladet): Norge tok OL-gull, Tyskland sølv og Polen bronse. Da trener Alexander Stöckl skulle snakke med pressen etterpå, tok følelsene overhånd.
Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt n mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel.