Støre

Støtter ikke mistillitsforslag

Ap støtter ikke mistillitsforslaget mot miljøminister Vidar Helgesen. Ap-leder Jonas Gahr Støre er tilfreds med forsikringene fra miljøministeren i ulvedebatten på Stortinget. Sp står dermed alene om å uttrykke mistillit.
Les mer om Stortinget og Vidar Helgesen.

Høyre henger ut Ap-Jonas etter sang-show

I en video på Facebook gjør Høyre narr av at Jonas Gahr Støre i sitt festnummer på Ap-landsmøtet sang om å låse seg fast og se bakover. Ap kaller videoen et personangrep.
Omfavner Støres kristendom
Saken fra Aps landsmøte som har vakt mest harme i KrF, vil ikke ha reell betydning for om Knut Arild Hareide velger Jonas Gahr Støre.
Les mer om Knut Arild Hareide og KrF.
Støres økonomiske rådgivere
Først nektet Ap-leder Jonas Gahr Støre å fortelle hvem som gir ham råd om den økonomiske politikken. Søndag ettermiddag fikk DN listen med det eksklusive og hittil ukjente utvalget.

- Jeg har vist meg fram som Jonas

Jonas Gahr Støre tente Ap-landsmøtet med sang, dans og ikke minst knallharde angrep på Høyre/Frp-regjeringen.
Les mer om Ap-landsmøtet.
Frykter Støre setter NHO på bakrommet
NHO-direktør Kristin Skogen Lund (50) anklager Ap-leder Jonas Gahr Støre for å knytte altfor tette bånd til LO i valgkampen. Det kan true trepartssamarbeidet.
Les mer om NHO.
Brede Hangeland blir en del av Team Jonas Gahr Støre
Han har stemt Høyre før, men nå er Brede Hangeland offisielt en del av Team Jonas. - Ett av de flotteste innleggene på landsmøtet, sier Jonas Gahr Støre.
Les mer om Brede Hangeland og Høyre.
Ap i motvind retter blikket mot valget
Bare fire måneder før valget faller Ap som en stein. Men at Jonas Gahr Støre får skryt for å ha forlatt tåkeheimen, styrker håpet om valgseier.
Jonas' gode hjelpere
Jonas Gahr Støre er klar for regjeringsmakt. Men før han kan bli statsminister, må han vinne valgkampen og stortingsvalget.
Støre overrasket landsmøtet med popsang
OSLO PLAZA (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør ting han ikke kan: I kveld overrasket han alle ved å gå på podiet og synge pop.
Slik endte Ap-stridene
Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at landsmøtet i Ap har vedtatt noen liberalisering av asylpolitikken. Han skyter i i stedet mot Frp.
Les mer om Ap-stridene og Frp.
Støre: Frp sprer usannheter om Ap i asylsaken
Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser blankt at Aps endrede syn på asylbarn og midlertidig opphold, vil føre til økt tilstrømning til Norge.
Les mer om Norge.
Jonas Gahr Støre fikk overveldende støtte til delvis åpning for oljeutredning utenfor Lofoten
Arbeiderpartiets landsmøte sa lørdag ja til forslaget om å åpne for konsekvensutredning av området Nordland VI, slik ledelsen har foreslått.
Les mer om Lofoten og Nordland VI.
K-en i KRLE fjernes
Et knapt flertall på Aps landsmøte går inn for å fjerne K-en i KRLE-faget. Dette selvom både partileder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik ønsket å beholde K-en.
Les mer om Hadia Tajik og K-en.
Støre fikk overveldende støtte til delvis åpning for oljeutredning utenfor Lofoten
Arbeiderpartiets landsmøte sa lørdag ja til forslaget om å åpne for konsekvensutredning av området Nordland VI, slik ledelsen har foreslått.
Les mer om Lofoten og Nordland VI.
Jonas har kommet ned fra fjellet
FOLKETS HUS (VG) Jonas Gahr Støre er i ferd med å bli den lederen Arbeiderpartiet har ventet på. Tydelig, skarp og visjonær. Vil det vare?
Les mer om Arbeiderpartiet.
Jonas Gahr Støre (Ap) advarer mot signaleffekt i asylbarn-strid
Rogaland Ap ønsker en mer skånsom håndtering av enslige asylbarn uansett hvordan, men Støre nekter å endre på noen asylregler.
Les mer om Støre.
– Uhørt av Støre
Jan Tore Sanner reagerer på at Arbeiderpartiet mener at dårlig kommuneøkonomi er grunnen til at partiets skolegaranti er brutt.
Les mer om Arbeiderpartiet, Støre og Uhørt.
Støres rene trønderregjering
Slik kan en Ap/Sp-regjering med bare trøndere bli seende ut. Ledet av Jonas Gahr Støre, med aner fra Levanger.
Les mer om Levanger.
Jonas Gahr Støre om fransk valgthriller: – Det er mye som står på spill
Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det franske folk er dypt splittet før søndagens valg. Han gir ukontrollert innvandring og en fallert integreringspolitikk skylden.
Støre advarer egne partifeller
Ap-ledelsen er under press fra sine egne om å myke opp reglene for asylbarn, men partileder Jonas Gahr Støre advarer sterkt mot å gjøre noe slikt.
Støre advarer partifellene mot asylliberalisering
Partileder Jonas Gahr Støre la hele sin tyngde i å advare partifellene på Ap-landsmøtet mot oppmyking av asylpolitikken, men striden er ikke over.
Les mer om Ap-landsmøtet.
Overblikk, visjoner og selvtillit
I Ap er stemningen høy i dag. Det er ikke underlig. I sin landsmøtetale i går talte partileder Jonas Gahr Støre som en statsminister. Hvis han fortsetter med det, så blir han statsminister.
Hva Støre bør gjøre
Aps landsmøte bør la seg inspirere av tidligere Ap-leder Reiulf Steen: «Nå har vi ikke lenger råd til å la miljøsaken tape.
Hauglie til motangrep på Støre: Ikke flere midlertidig ansatte
Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) slår en ny FAFO-rapport i bordet midt under oppstarten av Ap-landsmøtet. – Den viser at det knapt har blitt flere midlertidige ansatte etter regjeringens nye regler, sier hun.
Les mer om Ap-landsmøtet og Støre.