Støtte

Fylkesledere i Frp raser mot opposisjonen etter Listhaug-exit

Tidligere justisminister Sylvi Listhaug (Frp) mottar full støtte fra partiets fylkesledere etter at hun trekker seg.

Næringsministeren gir full støtte til det bankene ikke vil ha noe med å gjøre

I dag åpnes det som blir Norges største datasenter i det gamle Koksverket i Mo Industripark. Her skal de utvinne en kontroversiell kryptovaluta.
Næringsministeren gir full støtte til det bankene ikke vil ha noe med å gjøre
I dag åpnes det som blir Norges største datasenter i det gamle Koksverket i Mo Industripark. Her skal de utvinne en kontroversiell kryptovaluta.
Oslo MDG: - Eivind Trædal brøler gjerne for å ta et oppgjør med hatet resett.no og document.no står for. Vi sier "Nei takk!" til politikere og nettsider som nør
mar 20, 2018 @ 9:39 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Nei, Resett og Takk.

Sylvi Listhaug: - Det aller viktigste for meg har vært at det skal være FrP som skal styre norsk asyl- og innvandringspolitikk de kommende tre og et halvt årene, og ikke Støre, Lys

mar 20, 2018 @ 9:22 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om FrP, Resett, Støre og Takk.
Gjøviks sykehusstrtategi: Svaret er «ved Mjøsbrua»
Gjøvik kommune har gitt støtte til et hovedsykehus ved Mjøsbrua i sine høringsuttalelser både i 2012 og 2017. I april 2017 sa også et enstemmig kommunestyre at et hovedsykehus ved Mjøsbrua gir det beste tilbudet til pasientene i Innlandet.
Les mer om Innlandet og Mjøsbrua.
- En voldsom stor påkjenning
- Det er en voldsom personlig, psykisk og fysisk påkjenning å stå i dette uten støtte fra noen andre enn familie og venner.
Få støtte til å fjerne miljøbomben i hagen din mens du fortsatt kan
Nedgravde oljetanker kan koste deg dyrt.
Listhaug går av
Sylvi Listhaug går for å hindre at Frp mister makt og gjennomslag. - Jeg er glad for at Siv og hele partiet var villig til å legge regjeringsdeltagelsen til side for å støtte meg som justisminister.
Les mer om Frp og Siv.
Disse utøverne får ingen støtte. Nå drar de til VM i USA og betaler av egen lommebok.
– Det er en dyr drøm de har, sier trener Ann-Kristin Andersen Hitland.
Sylvi Listhaug: Det aller viktigste for meg har vært at det skal være FrP som skal styre norsk asyl- og innvandringspolitikk de kommende tre og et halvt årene, og ikke Støre, Lysba
mar 20, 2018 @ 8:22 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om FrP, Lysba, Resett, Støre og Takk.
Listhaug går av
Hevder hun går frivillig. Foto: NTB scanpix Sylvi Listhaug går av som justisminister. «Jeg er glad for at Siv og hele partiet var villig til å legge regjeringsdeltagelsen til side for å støtte meg som justisminister.
Les mer om Siv og Sylvi Listhaug.
Dramatikk i Stortinget
Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 20. mars. Stortinget behandler Rødts forslag om mistillit mot justisminister Sylvi Listhaug (Frp), som flertallet har sagt de vil støtte.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
Dette skjer i dag
Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 20. mars. Dramatikk i Stortinget Stortinget behandler Rødts forslag om mistillit mot justisminister Sylvi Listhaug (Frp), som flertallet har sagt de vil støtte.
Hotelleieren vant frem etter å ha langet ut mot staten
Kjetil Smørås har fått støtte både fra regjering, storting, NHO og Sykehusinnkjøp, etter at hotellkjeden hans ikke fikk delta i konkurransen om en hotellavtale med Helse Bergen.
- Brakseier for Putin
STOR STØTTE: Vladimir Putin vant som ventet presidentvalget søndag og økte oppslutningen kraftig fra forrige valg i 2012. Russland Vladimir Putin har nok en gang vunnet et valg i Russland og vil nå sitte som president fram til 2024.
Les mer om Putin og Russland.
Her forlater Sylvi Listhaug krisemøtet hos Erna Solberg
Regjeringstoppene, de parlamentariske lederne og Sylvi Listhaug samlet seg mandag kveld. Første nestleder i Høyre Jan Tore Sanner sier situasjonen er svært alvorlig etter at KrF varslet at de vil støtte mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug.
Raufossing har startet innsamlingsaksjon til støtte for Listhaug
Som en motsats til Innsamligen til inntekt for Leger Uten grenser har raufossing Trond Arild Engen startet innsamlingsaksjon til inntekt for Plan Norge i kjølvannet av Listhaug-saken.
Regjeringstoppene satt i krisemøte mandag kveld
Regjeringstoppene og de parlamentariske lederne samlet seg mandag kveld. Første nestleder i Høyre Jan Tore Sanner sier situasjonen er svært alvorlig etter at KrF varslet at de vil støtte mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug.
Raufossing har startet innsamlingsaksjon til støtte for Listhaug
Som en motsats til Innsamligen til inntekt for Leger Uten grenser har raufossing Trond Arild Engen startet innsamlingsaksjon til inntekt for Plan Norge i kjølvannet av Listhaug-saken. - Lagde en innsamling.
Full støtte til Rambekk og Bekkevold
I dagens avis støtter Porsgrunn KrFs Anders Rambekk et mistillitsforslag mot justisminister Sylvi Listhaug. Det samme har partikollega og stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold fra Skien gjort.
Kilder til NRK: Frp kan støtte en Høyre-regjering hvis Listhaug vrakes
Regjeringens framtid besegles i Stortinget i morgen. Jan Tore Sanner håper KrF ikke kaster regjeringen.
Frp-kilder til NRK: Partiet kan komme til å støtte ren Høyre-regjering hvis Listhaug vrakes
Sentrale Frp-ere åpner for at partiet kan gå ut av regjering og deretter støtte en ren Høyre-regjering. Dette for å hindre Jonas Gahr Støre som statsminister.
Les mer om Høyre-regjering, Listhaug og NRK.
Frp åpner for ren Høyre-regjering
FrP åpner for å gå ut av regjeringen og støtte en ny regjering bestående av Høyre alene. Det opplyser kilder i FrP som NRK har snakket med, dersom alternativet er at Jonas Gahr Støre blir statsminister.
Les mer om FrP, Høyre, Høyre-regjering og NRK.