Støttegruppen

Sendte brev til støttegruppe

Anders Behring sendte brev til Støttegruppen for de etterlatte etter 22. juli, det kom fram i dag to av ankesaken. Brevet nådde aldri gruppens medlemmer.
Les mer om Støttegruppen.

Breivik ville sende brev til de etterlatte etter 22. juli

SKIEN (VG) Anders Behring Breiviks brev til Støttegruppen ble stanset av bistandsadvokaten.
Les mer om Støttegruppen.
Dømt for underslag fra støttegruppe
En Follo-mann er dømt for å ha underslått 300 000 kroner fra den nasjonale støttegruppen etter 22. juli-hendelsene, skriver Ås Avis. Mannen hadde i kraft av sitt verv disposisjonsrett til gruppens konto. Han ha i retten en uforbeholden tilståelse.
Må i retten for underslag av 22/7-penger
En tillitsvalgt i Støttegruppen etter 22. juli har erkjent at han brukte penger som skulle gå til terrorofrene til private innkjøp.
Les mer om Støttegruppen.

Eirik Jensen: Tok ut penger fra konto Spesialenheten ikke visste om

Spesialenheten ba om en forklaring på hvor bokpengene til korupsjonstiltalte Eirik Jensen hadde blitt av. Nå svarer han også støttegruppen sin.
Syria-møtet brøt sammen uten resultat
Krisemøtet i den såkalte Støttegruppen for Syria, som ledes av USA og Russland, brøt sammen uten noen avtale om å puste liv i våpenhvilen i det krigsherjede landet.
Les mer om Russland, Støttegruppen, Syria og USA.
Syria-møtet brøt sammen uten resultat
Krisemøtet i den såkalte Støttegruppen for Syria, som ledes av USA og Russland, brøt sammen uten noen avtale om å puste liv i våpenhvilen i det krigsherjede landet.
Les mer om Russland, Støttegruppen, Syria og USA.
Oppfordrer til forlik om minnestedet på Sørbråten
Støttegruppen etter 22. juli oppfordrer Utstranda velforening til å akseptere statens forslag til et forlik om utformingen av et minnesmerke på Sørbråten i Hole kommune.
Les mer om Hole, Sørbråten og Utstranda.
Støttegruppen oppfordrer til forlik
Støttegruppen etter 22. juli oppfordrer Utstranda velforening til å akseptere statens forslag til et forlik om utformingen av et minnesmerke på Sørbråten i Hole kommune. Det skriver NTB.
Les mer om Hole, NTB, Sørbråten og Utstranda.
Er 22. juli underprioritert i norsk litteratur?
Om det er slik at et «automatisk høringsorgan har hemmet kunsten og landet etter 22. juli, så er det nok mer presist å snakke om «journalistikken enn «støttegruppen.
Ett minutts stillhet for ofrene
Utøya: – Sorgen og savnet blir enda tydeligere for oss etter hvert som samfunnet rundt oss naturlig nok går videre, sier lederen for støttegruppen på minnemarkeringen etter 22. juli på Utøya.
Les mer om Utøya.
Etterlatte mødre uten jobb etter 22. juli
Oslo: I alt 63 prosent av de etterlatte mødrene er helt eller delvis uten jobb, opplyser Den nasjonale støttegruppen etter 22. juli.
Les mer om Den.
Mødre uten jobb etter 22. juli
I alt 63 prosent av de etterlatte mødrene etter 22. juli-terroren er helt eller delvis uten jobb, opplyser Den nasjonale støttegruppen etter 22. juli. – Mye av grunnen skyldes dårlig tilgang på krisepsykologer sier Lisbeth Røyneland til Nationen.
Forbereder 22.juli-markeringer
Femårsdagen for terrorangrepene 22. juli vil bli markert både lokalt og nasjonalt, med arrangementer i Oslo og på Utøya. Støttegruppen og AUF som står bak arrangementene, der både statsminister Erna Solberg og Jens Stoltenberg deltar.
Les mer om AUF, Erna Solberg, Oslo og Utøya.
Underslag av 22. juli-penger
En tillitsvalgt i Støttegruppen etter 22. juli har tilstått å ha overført penger fra et av lokallagenes konto til seg selv. Personen er anmeldt. Pengene kom fra Helsedirektoratet.
Tillitsvalgt tømte kontoen til 22. juli-gruppe
En tillitsvalgt i Støttegruppen etter 22. juli har tilstått å ha overført penger fra et av lokallagenes konto til seg selv.
Les mer om Støttegruppen.
VG: Tillitsvalgt stjal penger som skulle gå til 22. juli-ofre
En tillitsvalgt i Støttegruppen etter 22. juli har tilstått å ha overført penger fra et av lokallagenes konto til seg selv, ifølge VG.
Les mer om Støttegruppen.
Stjal penger som skulle gå til 22. juli-ofrene
Da Støttegruppen etter 22. juli fikk innsyn i bankkontoen til lokallaget var alle pengene borte - bortsett fra 39 kroner og 17 øre.
Pårørende skuffet etter Behring Breivik-dom
Leder i støttegruppen etter 22.juli-hendelsene reagerer med overraskelse og skuffelse over at terroristen Behring Breivik vant frem med sitt søksmål.
Utøya-overlevende: – Jeg tror ikke han ønsket å vinne
Menneskerettighetene gjelder for Breivik også, enten vi vil det eller ikke, sier en av AUFerne som har fulgt rettssaken. Støttegruppen etter 22. juli er skuffet.
Les mer om AUFerne og Breivik.
- Jeg er overrasket og skuffet
Leder i støttegruppen etter 22.juli-hendelsene reagerer med overraskelse og skuffelse over at terroristen Behring Breivik vant frem med sitt søksmål.
Les mer om Behring Breivik.
Naboer mener Utøya-pårørende må ta mer hensyn
Støttegruppen etter 22. juli støtter Regjeringens vedtak om et minnesmerke på Sørbråten ved Utøya. Det vil naboer ha seg frabedt.
Derfor skal Behring Breivik i retten igjen
Anders Behring Breivik saksøker staten for umenneskelige soningsforhold og skal i retten 15. mars. Støttegruppen og AUF-ere mener det viser at rettssystemet fungerer.
Les mer om Behring Breivik.
Fristen nærmer seg for våpenhvilen i Syria
Den internasjonale støttegruppen for Syria møtes fredag i Genève for siste finpuss på avtalen om den midlertidige våpenhvile som etter planen skal tre i kraft lørdag.
Les mer om Syria.
Klokken tikker for våpenhvilen i Syria
Den internasjonale støttegruppen for Syria skal sette siste finpuss på avtalen om midlertidig våpenhvile, som etter planen skal tre i kraft lørdag.
Les mer om Syria.