Stafetten

Varsler endringer i langrenn – her er øvelsene som kan bli borte

Klassisk sprint kan forsvinne, fellesstart med skibytte (skiatlon) kan forsvinne og jaktstart kan bli gjeninnført som mesterskapsøvelse. Men stafetten består.

Her tar landslagstrener Tor Arne Hetland ut ankermannen til OL-stafetten

Finn Hågen Krogh usikker på om han mener alvor.
Dro rett fra VM-gull i USA til verdensrekordforsøk under Uka
Timer etter at hun kom hjem fra VM-seieren i Florida, deltok Birgit Skarstein på stafetten Uka håper blir verdens lengste idrettsarrangement.

Holmenkollen får tilbake stafetten

En gladdag for norsk skiskyting.
– Vi har nok skiløpere som går for å bli nummer fire. Det vil ikke jeg være
BERGEN (NRK): Ryktet om at Petter Northugs tid er forbi er vesentlig overdrevet, ifølge Petter Northug. Nå vil han ha tilbake ankeretappen i OL-stafetten.
To Halden-lag på pallen
Magne Dæhli og Olav Lundanes rettet opp en dårlig start for Haldens førstelag og vant en overlegen seier på NM-stafetten i orientering. Halden andrelag, som ledet etter den første etappen, tok tredjeplassen.
Les mer om NM-stafetten.
Warholm vant kongepokalen for tredje år på rad
Etter gull på 400 meter hekk, 400 meter flatt og stafetten, mottok Karsten Warholm (21) kongepokalen for friidretts-NM.
Les mer om Karsten Warholm.
Bolt gikk ned på kne: - Det har vært noen tøffe dager
Den jamaicanske sprinteren Usain Bolt er trist, men også spent når han trer ut av friidrettssirkuset etter den dramatiske VM-stafetten lørdag.
Les mer om Usain Bolt og VM-stafetten.
Sjokkavslutning. Usain Bolt skadet i karrierens siste løp
Løp ankeretappen på stafetten.
De amerikanske kvinnene vant 4x100
De amerikanske kvinnene trakk det lengste strået på 4x100 meter stafett. Det amerikanske laget besto av Aaliyah Brown, Allyson Felix, Morolake Akinosun og Tori Bowie. Laget løp inn på tiden 41,82. Storbritannia tok sølvet og Jamaica tok bronsen på stafetten.
Bolt løper også stafett-kvalik
Usain Bolt bekrefter at han går inn allerede i kvalifiseringen når Jamaica løper for sitt sjuende strake mesterskapsgull på 4 x 100 meter i London. I tidligere mesterskap har Bolt kommet rett inn i finalen på den korte stafetten, men i årets VM der han ikke løper 200 meter skal sprintkongen være med i kvalifiseringen.
Les mer om Bolt, Jamaica og London.
Bolt med fra start på VM-stafetten
Usain Bolt har en god mulighet til å ta et siste VM-gull.
Les mer om VM-gull og VM-stafetten.
Hetland villig til å vrake Northug igjen: – Finn Hågen går ankeretappen i OL
Petter Northug har en lang vei å gå om han vil bli Norges ankermann på OL-stafetten.
Les mer om Northug og OL-stafetten.
Bolt legger opp etter VM i London
Usain Bolt bekreftet onsdag at han vil løpe 100-meteren og stafetten over 4 x 100 meter når han tar farvel med friidrettssirkuset under VM i London.
Les mer om London.
Stafettgull til juniorgutta
Det norske herrelaget løp inn til gull på stafetten som avsluttet orienterings-VM for juniorer i Tammerfors lørdag. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Finland tok sølv, 1.25 minutter bak.
Les mer om Norge.
Vant VM-gull i orientering
Det norske juniorlaget løp til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Vant VM-gull
Det norske juniorlaget løp inn til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors lørdag. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Magne Dæhli løp Norge inn til gull
Løten-gutten Magne Dæhli skuffet ingen under stafetten i Estland og løp Norge inn til VM-gull for andre året på rad, ifølge HA.
Les mer om Estland, Norge og VM-gull.
Nordmenn med på svensk o-seier
Eskil Kinneberg og Vetle Ruud Bråten tok del i IFK Göteborgs triumfferd i Jukola-stafetten i orientering søndag. Kinneberg avgjorde for det svenske laget. De norske lagene Frol, Tyrving og Nydalen endte på henholdsvis 9.-, 17.- og 18.-plass.
Ikke pallplass for Halden
Halden Skiklubbs herrelag ble nummer fem i Jukola-stafetten i Finland. Haldenserne var drøyt tolv minutter bak vinnerne, svenske IFK Göteborg.
Femteplass i stafett
Kristiansand Løpeklubb kom på 5. plass i eliteklassen i Holmenkollstafetten. Deivar nesten to minutter bak Gular fra Bergen som vant stafetten. Damelaget til klubben kom på 12. plass i eliteklassen.
Trosset regnet i verdens største stafett
Nesten 10.000 unge rogalendinger bidro til en løpsfest i verdens største friidrettsstafett, Tine-stafetten på 17 ulike arenaer i fylket.
Les mer om Tine-stafetten.