Stafetten

Norge vant stafetten

De norske skiskyttergutta vant stafetten overlegent i Holmenkollen nå i ettermiddag. Laget trengte bare tre ekstraskudd på totalt 40 skudd.
Les mer om Holmenkollen.

Utklassingsseier på hjemmebane: - Gåsehud

Det var ingen tvil. De norske gutta var i en egen klasse i skiskytter-stafetten i Holmenkollen.
Les mer om Holmenkollen.
Bø-brødrene sørget for utklassing på stafetten
Norge var favoritter før søndagens skiskytterstafett og skuffet ingen da de vant ovelegent foran Østerrike og Russland.
Les mer om Russland og Østerrike.
Bø-brødrene sørget for utklassing på stafetten
Norge var favoritter før søndagens skiskytterstafett og skuffet ingen da de vant ovelegent foran Østerrike og Russland. Saken oppdateres!
Les mer om Russland og Østerrike.

Beholder forspranget

Henrik L'Abe-Lund gjør som Lars Helge Birkeland under stafetten i Holmenkollen – skyter fantastisk og går fort. Han veksler med Tarjei Bø. Norge er fortsatt i tet. Førsteetappen til skiskytteren fra Sørlandet var av de beste prestasjonene hans i år.
DIREKTE: Reiser Olsbu seg etter tårene på stafetten?
Følg kvinnenes jaktstart fra Holmenkollen fra 12.00.
Les mer om Holmenkollen.
Paralympics-sølv til Norge og Ulset
De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Tingvollgjeldingen Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1 i stafetten 4 x 2,5 km.
Langrennsgutta sikret sølvet i åpen stafett i Paralympics
De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Frankrike tok gullet. Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1 i stafetten 4 x 2,5 km.
Sønderknust Olsbu: - Det skal ikke skje
HOLMENKOLLEN (VG) Marte Olsbu (27) klarte ikke å holde tårene tilbake etter at hun sprakk på første skyting og ødela for Norge på stafetten.
Les mer om Norge.
DIREKTE: Kan Norge ta Sverige i stafetten på hjemmebane?
Nå: 4 x 6 km stafett kvinner.
Les mer om Sverige.
DIREKTE: Kan Norge ta Sverige i stafetten på hjemmebane?
Nå: Skiskyting 4 x 6 km stafett kvinner.
Les mer om Sverige.
Tre medaljer i stafett-KM til Bevern-trio
Bevern-trioen Magnus Hallingstad, Martin Mjøen og Vemund Kragh stakk av med KM-gullet i stafetten for G13-16 i skiskyting på Liatoppen i Ål forrige helg.
Weng innrømmer: - Ikke vært bra i «topplokket»
- OL var kjipt, men jeg burde vært bedre i «topplokket». Jeg skulle ha søkt hjelp før OL, sier Heidi Weng. Heidi Weng legger ikke skjul på at OL ble en nedtur. En åttendeplass og vraket til stafetten ble beholdningen.
Les mer om Heidi Weng.
OL-vinner klar for Flyktningerennet
Har du et nyhetstips? NORDLI: Didrik Tønseth har nemlig meldt sin ankomst til rennet. Tønseth gikk første etappe for Norge da de vant OL-stafetten i Sør-Korea forleden. Han blir ikke alene av å holde god fart på skiene.
Mari og Herman tok medaljer på NM-stafetten
Sveneløperne Mari Wetterhus og Herman Dramdal Borge var med på sikre Buskerud henholdsvis sølv og bronse på NM-stafetten for mikslag på Voss søndag.
Bø stivnet på mixed-stafetten
Tarjei Bø stivnet mot slutten av etappen og gikk inn til en tredjeplass for det norske stafettlaget. Norge var lenge i ledelsen. Men Italia og Ukraina ble for tøff å henge på mot slutten.
Les mer om Ukraina.
Bø stivnet på mixed-stafetten
Tarjei Bø stivnet mot slutten av etappen og gikk inn til en tredjeplass for det norske stafettlaget. Norge var lenge i ledelsen. Men Italia og Ukraina ble for tøff å henge på mot slutten. Henrik L'Abe-Lund gikk en kjempeetappe og sendte Bø ut i tet.
Les mer om Ukraina.
Olsbu og Bø inn på pallen i Kontiolahti
Norge kjempet lenge helt i teten i den blandede stafetten i Finland lørdag.
Les mer om Finland og Kontiolahti.
Norge topper laget
På lørdagens singel mixed-stafett i skiskyting i Kontiolahti stiller Norge med OL-gullvinner Johannes Thingnes Bø og -sølvvinner Marte Olsbu. På mixed-stafetten samme dag går Synnøve Solemdal, Tiril Eckhoff, Henrik L'Abée-Lund og Tarjei Bø.
Norge topper laget
På lørdagens singel mixed-stafett i skiskyting i Kontiolahti stiller Norge med OL-gullvinner Johannes Thingnes Bø og -sølvvinner Marte Olsbu. På mixed-stafetten samme dag går Synnøve Solemdal, Tiril Eckhoff, Henrik L'abe Lund og Tarjei Bø.
Klæbo-hjelp i fem mil
Krüger og Klæbo går sitt første renn sammen etter OL-stafetten. Anbefalte saker Simen Hegstad Krüger og Johannes Høsflot Klæbo ble Norges dynamittduo i OL i Pyeongchang. Den store hyllesten vil de få under lørdagens femmil i Holmenkollen.
Medaljefest i Buskerud
Junior-NM på ski ble en stor medaljefest for Buskerud. Jentene tok gull på stafetten under mesterskapet i Steinkjer. Og for guttene ble det bronse. I tillegg to individuelle gull i 17-årsklassen og ett i 18-årsklassen.
Les mer om Buskerud og Steinkjer.
Tre gull i skiskyting
Emil Streitlien fra Folldal tok tre gull under helgas Hovedlandsrenn i skiskyting i Ringsaker. Søndag var han med og sikret Nord-Østerdal gullet på stafetten. Kun Tora Berger har gjort noe tilsvarende, skriver Østlendingen.
Streitlien trippel gullvinner i Hovedlandsrennet
Emil Hage Streitlien er er kongen av Hovedlandsrennet. Ikke bare vant han fredagens normaldistanse - lørdag klinket han til med nok et gull på sprint - før han toppet det hele med å gå ankeretappen for Nord-Østerdals gull-lag på stafetten søndag. Slike resultater har ingen andre gutter vært i nærheten av å levere tidligere.
Les mer om Hovedlandsrennet.