Stafetten

Comeback-Marthe ladet opp til gulløvelsen med spysjuke

Den første er juniorløper, den andre har lagt opp og den tredje drømmer om OL-suksess. Det ble en suksessoppskrift på NM-stafetten.
Les mer om NM-stafetten.

Nummer 15 i NM-stafetten

Runar IL gikk inn til en 15. plass under ski-NM i stafett for herrer søndag. Oseberg skilag fikk en 68. plass, og Svarstad ILs lag havnet på en 104. plass. Det var i alt 130 lag med i konkurransen på Gåsbu.
Les mer om Gåsbu og NM-stafetten.
DIREKTE: Lyn er storfavoritt – følg NM-stafetten
Følg herrenes stafett fra klokken 10.15.
Les mer om NM-stafetten.

Hva gikk egentlig galt med Krogh? Nå har han funnet svar - og varsler flere endringer

Finn-Hågen Krogh ble valgt ut som Norges ankermann på OL-stafetten allerede i høst og ble lansert som OL-konge av Tor Arne Hetland. Det meste har gått galt etter det - nok en gang på allroundlandslaget. Men nå har 27-åringen løst problemet.
Etterlengtet stafettopptur for skiskytterkvinnene
De norske skiskytterkvinnene misset pallen, men fikk resultatmessig en opptur med fjerdeplass på stafetten under verdenscuprennet i Ruhpolding lørdag.
Les mer om Ruhpolding.
Fjerdeplass i stafetten for Olsbu
Marte Olsbu fra Froland kom inn på en 4. plass i siste etappen under skiskytterstafetten i tyske Ruhpolding. Dette er siste stafett før OL i Pyeongchang om 40 Ekspertkommentator Ola Lunde i NRK mener stafetten ble en kjempeopptur og at Norge kan kjempe om medalje på OL-stafetten.
Siste skiskytterstafett før OL
– Stafettene denne sesongen har ikke gått slik vi ønsker, og jeg håper virkelig vi slår tilbake nå, sier skiskytter Marte Olsbu fra Froland før kvinnenes verdenscupstafett i Ruhpolding. Dette er den siste stafetten før OL i Pyeongchang i Sør-Korea.
Fourcade: – Norge har mer å tape enn å vinne
Martin Fourcade mener at Frankrike i utgangspunktet er sjanseløse mot Norge på OL-stafetten. Men antyder også at favorittstempelet er tungt å bære.
Les mer om Frankrike, Norge og OL-stafetten.
Tror han får gå stafett i OL
Skiskytter Lars Helge Birkeland fra Birkenes håper han får gå OL-stafetten, etter at han gikk på det norske laget som vant stafetten i Ruhpolding i dag. – Det var en god søknad og jeg føler at jeg har vært stabil i år, sier Birkeland til NTB. Les mer
Norge ustoppelig på stafetten i Ruhpolding
Norge med Lars Helge Birkeland, Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Johannes Thingnes Bø vant en suveren seier på verdenscupstafetten i skiskyting i Ruhpolding.
Norge fortsatte den sterke rekken: Vant stafetten overlegent i Rupholding
Johannes Thingnes Bø og Co. med skremmeskudd til konkurrentene før OL.
Les mer om Rupholding.
Norge viste gullform på stafetten i Ruhpolding
De norske skiskytingsgutta imponerte på stafetten i Ruhpolding. Mye taler nå for at OL-laget er satt.
Les mer om OL-laget og Ruhpolding.
Birkeland på stafettlaget
Lars Helge Birkeland tar plassen til Ole Einar Bjørndalen under fredagens stafett. Stafetten regnes som en generalprøve til OL. Dermed økte Birkenes-mannen sine OL-sjanser, i takt med at Bjørndalen sine minsket.
Bjørndalen vraket til stafetten i Ruhpolding
Ole Einar Bjørndalen er igjen vraket på Norges stafettlag før den viktige verdenscuphelgen i Ruhpolding.
Les mer om Ruhpolding.
Bjørndalen vraket til stafetten
Ole Einar Bjørndalen er vraket fra stafetten i Ruhpolding. Lars Helge Birkeland går førsteetappen før Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Johannes Thingnes Bø skal i aksjon.
Norge på tredje plass
Det norske stafettlaget, med Lars Helge Birkeland, tok tredje plass under stafetten i verdenscupen i Oberhof. Sverige tok en overraskende seier.
Les mer om Oberhof.
Fullt hus for Birkeland
Lars Helge Birkeland skjøt fullt hus på siste skyting på sin etappe i stafetten i verdenscupen. Han kunne sende Tarjei Bø ut på sist etappe på tredje plass. Følg rennet her.
Les mer om Birkeland og Tarjei Bø.
DIREKTE: Kan Norge prestere på stafetten uten Thingnes Bø og Hegle Svendsen?
Følg Tarjei Bø og co fra Oberhof 14.30.
Les mer om Hegle Svendsen og Oberhof.
Norge skjøt seg vekk på stafetten
To strafferunder ga tiendeplass.
Norge skjøt seg helt bort på stafetten i Oberhof
Tung dag for Marte Olsbu og skiskytterkvinnene.
Les mer om Marte Olsbu og Oberhof.
Fiasko på stafetten
Marte Olsbu frå Froland og dei norske skiskyttarkvinnene enda på 10. plass på verdscupstafetten i Oberhof. Laget var nesten tre og eit halv minutt bak Frankrike som vann. Tyskland vart nummer to, medan Sverige enda på tredjeplass.
Les mer om Frankrike, Froland, Oberhof og Sverige.
Frankrike vant stafetten
Justine Braisaz gikk sisteetappen for Frankrike som vant dagens stafett i skiskyting foran Tyskland og Sverige. Norge havnet langt bak.
Les mer om Frankrike, Sverige og Tyskland.
Bjørndalen vraket til stafetten
Vetle Sjåstad Christiansen, Tajei Bø, Lars Helge Birkeland og Henrik L'Abe-Lund utgjør stafettlaget til Norge i Oberhof i morgen. Ole Einar Bjørndalen som har slitt med formen i det siste er dermed vraket til det som kan være et viktig kvalifiseringsrenn om førsteetappen i OL.
Les mer om Norge, Oberhof og Tajei Bø.
Står mot Klæbo på startliste
Under nyttårsrennet Strindheimstafetten i Strindheim i formiddag, kan det bli duell mellom Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug jr. på tredjeetappe, ifølge rennets startliste. De to løperne går stafetten for Byåsen og Strindheim IL.