Starter

Sarpsborg 08 ansetter markedssjef

Thomas Andersen er ansatt som ny markedssjef og leder for markedsavdelingen i Sarpsborg 08. Det skriver klubben selv på sine hjemmesider. 49 år gamle Andersen kommer fra jobben som daglig leder hos bilbutikken Stamsaas. Han starter i jobben 2. januar.
Les mer om Andersen og Sarpsborg.

EU starter forberedelser til ny fase av brexitforhandlingene

Stats- og regjeringssjefene i EU har vedtatt at det skal startes interne forberedelser til fase to av forhandlingene med Storbritannia.
Les mer om Storbritannia.
Catalonia tapte første omgang
Spanias statsminister Mariano Rajoy har fått nok av Catalonias kamp for uavhengighet. Lørdag starter han prosessen for å suspendere Catalonias selvstyre.
Les mer om Mariano Rajoy.
Disse elleve starter for Rosenborg
Rosenborg med defensivt lag mot russiske Zenit St. Petersburg.
Les mer om Rosenborg og Zenit St.
Her er Kåres utvalgte - starter med tre midtstoppere
Jacob Rasmussen fortsetter i midtforsvaret, og det kan se ut som RBK spiller med fem i backrekka. Se laget her!
Les mer om RBK.
Slutter som sykehusdirektør
Nils Fredrik Wisløff gir seg som sykehusdirektør i Vestre Viken, opplyser helseforetaket. Han har vært administrerende direktør der i nær åtte år når han trer ut av stillingen i løpet av første halvår 2018. Styret starter rekrutteringsprosessen 30. oktober.
Les mer om Vestre Viken.
Lærerne og KS starter forhandlinger om arbeidstid
Lærerorganisasjonene leverer sine krav til kommunenes organisasjon KS torsdag og dermed starter nye forhandlinger om arbeidstid. I 2014 endte det med streik.
Lærerne og KS starter forhandlinger om arbeidstid
Lærerorganisasjonene leverer sine krav til kommunenes organisasjon KS torsdag og dermed starter nye forhandlinger om arbeidstid. I 2014 endte det med streik.
Lærerne og KS starter forhandlinger om arbeidstid
Lærerorganisasjonene leverer sine krav til kommunenes organisasjon KS torsdag og dermed starter nye forhandlinger om arbeidstid. I 2014 endte det med streik.
Vil ta kontroll over Merkels pengebinge
Regjeringsforhandlingene om en «Jamaica-koalisjon i Tyskland starter med krav om at Angela Merkel gir fra seg nøklene til finansdepartementet.
200 på folkemøte om E39
Over 200 personer har møtt opp på folkemøtet i Mandal om den nye motorveien fra Kristiansand til Rogaland. – Imponerende oppslutning, sa ordfører Alf Erik Andersen da han åpnet møtet sammen med prosjektdirektør Asbjørn Heieraas fra Nye Veier. I juni neste år starter byggingen.
- Hvis far døde fordi daglig leder gjorde en dårlig jobb, må han ta ansvar
Datteren til den avdøde kamskjelldykkeren Krasimir «Kris Krastev (56) ønsker klare svar. Onsdag starter rettssaken.
Direkte: Tottenhams modige grep - unggutt starter mot Real Madrid-stjernene
Følg alle kampene i Chanmpions League.
Slik stiller Start i toppkampen: Aase vraket
Kristjan Floki Finnbogasson starter på topp mot Ranheim.
Les mer om Ranheim og Start.
Bratt Tour de France i 2018
Neste års ritt, som starter på øya Noirmoutier på den franske vestkysten, inneholder ingen flat, individuell tempo. Mot slutten av Touren blir det særlig tøft med seks fjelletapper og fire andre kuperte etapper før selve avslutningen opp Champs-lyses i Paris.
Les mer om France, Noirmoutier og Touren.
Il Tempo Gigante i høyesterett i dag
Tirsdag starter rettssaken som avgjør hvem som har opphavsrett til racerbilen Il Tempo Gigante. – Prinsippsak, mener konsernsjefen i Hunderfossen Familiepark.
Fra kalde nord til varmere strøk
SAS skriver i en pressemelding at de starter opp flere nye direkteruter fra sommeren 2018. Selskapet starter blant annet opp ei direkterute mellom Bodø og Alicante.
Les mer om Alicante og Bodø.
Ny regiondirektør
Hilde Hamnes er ansatt som ny regiondirektør i Fiskeridirektoratet region Nord. Hamnes har tidligere vært informasjonssjef i Fiskeriforskning, som i dag er en del av Nofima, og kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet. Hamnes overtar stillingen som regiondirektør etter Gunnar Trulssen, og starter 1. februar.
Dette skjer denne uken: «n av verdens viktigste politiske hendelser starter
Det kinesiske kommunistpartiets årskongress vil prege nyhetsbildet denne uken. I tillegg går resultatsesongen for alvor i gang.
Slik blir den politiske høsten
Om tre uker starter budsjettforhandlingene for alvor, samtidig skal Venstre vurdere om partiet vil tre inn i regjering. Men aller først skal Norge få ny utenriksminister.
Les mer om Norge og Venstre.
Venter signaler fra Kina
Markedene er på vakt når det kinesiske kommunistpartiets 19. partikongress starter denne uken. Innen 2020 skal Kina doble bnp og skape 50 millioner nye arbeidsplasser.
Les mer om Kina.
Elverum i nervedrama
Elverum håndball er med for fullt i kampen om å avansere videre i Champions League dersom de slor slovenske Gorenje Velenje i dag. Et stort usikkerhetsmoment er keeper Morten Nergård som sliter med ryggen. Kampen starter klokka 17.00.
Starter bemanningsplattform for dem som ikke ønsker åtte til fire-jobb
Fire tidligere BCG-konsulenter vil ta opp konkurransen med den tradisjonelle bemanningsbransjen, og lover billigere og enklere matching mellom bedrifter og arbeidskraft.
Politiet tror skolebrann var påsatt
Siden brannen på Vikeså skole startet på utsiden av bygningen, mistenker politiet at den var påsatt, og starter etterforskning.
Les mer om Vikeså.