Stjålet

Stjålet motorsykkel er kommet til rette

Politiet etterlyste i morgeten rød motorsykkel som har forsvunnet fra Valnesfjord. Nå er sykkelen kommet til rette.
Les mer om Valnesfjord.

Stjålet Porsche Cayenne tatt i fartskontroll

I alt for høy fart, i en stjålet Porsche Cayenne, ble mannen pågrepet av politiet tirsdag formiddag.
Les mer om Porsche Cayenne.
Motorsykkel stjålet i Valnesfjord
Politiet etterlyser opplysninger om en rød motorsykkel som har forsvunnet fra Valnesfjord.
Les mer om Valnesfjord.
Motorsykler stjålet på Tynset
To motorsykler ble stjålet på Tynset i natt. En av motorsyklene ble i dag tidlig funnet igjen på fylkesvei 30 i Tylldalen der den hadde kjørt av veien. En rød BMW motorsykkel er fortsatt borte.
Les mer om BMW, Tylldalen og Tynset.

Stjal for å hjelpe syk mor

Et tysk ektepar i 60-årene er i Salten tingrett dømt til 10 måneders fengsel for å ha stjålet til sammen 2,7 tonn tomhylser fra 27 skytebaner i Nordland.
Les mer om Nordland og Salten.
Brøt seg inn på byggeplass
To menn er pågrepet av politiet, mistenkt for innbrudd på en byggeplass i Lodalen i Oslo. Ifølge politiet er et gjerde brutt opp og de to ble funnet av en patrulje. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet, men de vil bli avhørt senere i dag.
Les mer om Lodalen og Oslo.
Mulig stjålet moped i ulykke
Det har vært mopedutforkjørsel ved Langenesveien i Søgne i natt. En nittenårig mann ble kjørt til sykehus med kutt i ansiktet. Det etterforskes nå om mopeden var stjålet. Politiet skriver at to andre uskadde passasjerer innbringes for en sjekk.
Les mer om Langenesveien og Søgne.
Porsche Cayenne stjålet på Storhaug
Politiet sikrer spor etter tyveri av dyr bil, klokker og kontanter.
Les mer om Storhaug.
– Man er naiv dersom man ikke forbereder seg på at noe kan skje
Politiet overvåket stjålne kjøretøy under sykkel-VM. Onsdag kom meldingen om at en varebil var stjålet.
Les mer om Man.
Konteiner-innbrudd på Romerike
Politiet har fått meldinger om flere innbrudd i verktøy-konteinere i dag. Verktøy for flere hundre tusen kroner er stjålet. Både i Lørenskog, Nes og Jessheim har tyver vært på ferde, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Jessheim, Lørenskog og Romerike.
Mange båtmotorer stjålet
Fire – fem større båtmotorer ble stjålet fra havna på Røstad camping i Råde natt til i dag, bekrefter Vansjø lensmannskontor. Flere detaljer er så langt ikke kjent. I forrige uke advarte lensmannskontoret om at båttyver – som har operert i stor skala langs den svenske vestkysten – kan være på vei mot Østfold.
Les mer om Råde, Røstad, Vansjø og Østfold.
Løp fra stjålet bil
To menn nektet å stanse for politiet for kontroll på Skjønhaug i Trøgstad i går kveld. Det melder Follo-politiet på Twitter. Istedenfor parkerte de bilen, som var stjålet, og løp fra stedet. Natten endte i arresten.
Stjålet bil inn i vegg
En stjålet bil er kjørt inn i veggen på et bygg ved Pusnes i Arendal. Det er store skader på bilen og politiet undersøker nå stedet.
Les mer om Arendal.
Innbrudd i låve
Det har vært innbrudd i en låve på Namnå i Grue. Det er blitt stjålet en del verktøy fra stedet. Politiet melder at det er sett en rød Volvo S40 med sykkelstativ på stedet.
Les mer om Grue, Namnå og Volvo S40.
Tre villainnbrudd i Lier
Det har igjen vært flere innbrudd i boliger i Lier. Siden lørdag kveld er det registrert tre innbrudd i hus. I ett av husene ble det stjålet smykker.
Les mer om Lier.
Tatt på fersken for sykkeltyveri
En kvinne og en mann er pågrepet på Bragernes torg i Drammen når de forsøkte å stjele en sykkel. De hadde også stjålet tre andre sykler.
Les mer om Drammen.
Ektepar stjal 2,6 tonn tomhylser – dømt til ubetinget fengsel
Et tysk ektepar i 60-årene ble i sommer tatt for å ha stjålet 2,6 tonn tomhylser fra skytebaner. Nå er de dømt til 10 måneders ubetinget fengsel.
Fanget tyv
En person i Arendal ble pågrepet av politiet med tyvgods. Personen var i besittelse av en stjålet sykkel og noen tabletter. Sykkelen ble funnet før eieren hadde oppdaget at den var borte. Pågripelsen skjedde rundt ti på ni.
Les mer om Arendal.
Gullsmedranere på frifot
Ingen er pågrepet etter et gullsmedran på Ammerud i Oslo. Politiet har sikret sport og avhørt vitner. To mannlige ranere slo til i 12.30-tiden og satte håndjern på en ansatt. Politiet har ifølge NTB ennå ikke oversikt over hva som ble stjålet.
Les mer om Ammerud, NTB og Oslo.
Boblebad stjålet fra hyttetomt
Ett 450 kilo tungt boblebad forsvant fra en hyttetomt på Rømåsen på Sjusjøen natt til torsdag, skriver GD. Tyveriet er anmeldt.
Les mer om Rømåsen og Sjusjøen.
Tilsynet hacket – frykter innsidehandel
Amerikanske SEC ble hacket, og angriperne kan ha brukt stjålet informasjon til innsidehandel, melder tilsynet.
Bronsevinner frastjålet sykkel i Bergen
Den polske junioren Filip Maciejuk vant bronse på gårsdagens tempo, men gleden ble kortvarig. Like etter ble sykkelen han skal bruke på fellesstarten lørdag stjålet.
Les mer om Bergen og Filip Maciejuk.
Taylor Swift saksøkt for låttyveri av «Shake It Off
Ifølge TMZ hevder to låtskrivere at popstjernen har stjålet 20 prosent av hiten «Shake It Off fra deres «Playas Gon Play fra 2001.
Les mer om Shake It Off.
Zayd er dagens gladeste
Da hun oppdaget at sykkelen var stjålet, ble Zayd Habtu (17) helt satt ut. Men noen timer senere var smilet på plass igjen hos den afrikanske juniormesteren.
Les mer om Zayd Habtu.
Vinterdegg stjålet fra carport
Tyveri fra carport i Sandnes natt til tirsdag.