Stjålet

Båtmotor stjålet

Politiet har fått melding om at det er stjålet en båtmotor fra Bryggeveien på Nøtterøy. Motoren som ble stjålet var en Yamaha på 155 hestekrefter.
Les mer om Bryggeveien, Nøtterøy og Yamaha.

Kvinne tatt etter teater-tyveri

En kvinne i 30-årene har innrømmet å ha stjålet rekvisitter fra Riksteateret i Lyngdal, skriver Fædrelandsvennen. Kvinnen ble fremstilt for varetektsfengsling i dag. Riksteateret måtte mandag avlyse en forestilling etter tyveriet.
PC stjålet
Det har vært innbrudd på voksenopplæringen i Strandpromenaden i Horten, opplyser politiet. En PC er stjålet fra stedet. Politiet har undersøkt åstedet.
Les mer om Horten og Strandpromenaden.
Disney anklaget for å ha stjålet Oscar-vinnende film
Disney saksøkes nå av manusforfatter Gary Goldman for å ha knabbet ideen til animasjonsfilmen «Zootropolis.

Innbrudd i Tønsberg

Politiet har fått en melding om innbrudd i bod i Mistelteinen i Tønsberg. Tyven har stjålet et par skisko og to par rulleski. Åstedet er undersøkt, melder politiet.
Les mer om Mistelteinen og Tønsberg.
Innbrudd på Andøy
En eller flere gjerningspersoner har i natt tatt seg inn på Andøy Bo og behandlingssenter på Åse. Politiet i Midtre Hålogaland opplyser om at et pengeskrin foreløpig er oppdaget stjålet. De ønsker at publikum med tips i saken kontakter politiet på 02800.
Oppdaget tyv på soverommet
Foreløpig har det ikke blitt meldt om noe stjålet i forbindelse med innbruddet i Tordenskiolds gate i Drammen. Ifølge politiet ble en av gjerningsmennene oppdaget da han var inne på soverommet.
Les mer om Drammen.
Båtmotor stjålet
En båtmotor av type 150 HK Yamaha er stjålet fra Fyllinga båthavn i Horten en av de siste dagene. Politiet har undersøkt åstedet og oppretter sak.
Les mer om Fyllinga og Horten.
Tømte kassaapperatet
– Det er et par tusen kroner som er stjålet, og inngangsdøra er knust. Selv om det ikke er det store beløpet eller de store skadene er det veldig trasig. Det sier daglig leder for Mo Dyreklinikk, Marte Grotnes om klinikken ble utsatt for innbrudd i natt.
Les mer om Mo Dyreklinikk.
Rekvisitter ikke funnet
Teater-rekvisittene som ble stjålet i Lyngdal mandag kveld er fortsatt ikke funnet, skriver Lister 24. – Vi ønsker fortsatt at kvinnen som er gjenkjent på overvåkingsvideo melder seg, sier politiet. Riksteatret i skulle spille «Kollaps i kulissene mandag kveld. Like før forestillingen skulle starte ble tyveriet oppdaget.
Les mer om Lister og Lyngdal.
Gjenkjente tyver fra Åsted Norge
To utenlandske statsborgere er pågrepet i Buskerud etter at de ble etterlyst på TV 2-programmet Åsted Norge mandag kveld. De mistenkes for å ha stjålet PIN-koder og bankkort.
Les mer om Buskerud og Åsted Norge.
Fisket opp pengeposer fra safe
En 37 år gammel mann fra Kristiansand er dømt for å ha stjålet over 40.000 kroner fra bensinstasjonen han jobbet ved. Mannen tok tilsammen elleve pengeposer, som han fisket opp av safen etter stengetid. Mannen dømmes til 45 dager i fengsel.
Les mer om Kristiansand.
Svindlet enke
En Østfold-mann er tiltalt for å ha stjålet over 750. 000 kroner fra en 71 år gammel kvinne. Det skriver VG i dag. Den omfattende tappingen skal ha skjedd i perioden 2012 til 2015 gjennom 217 minibankuttak. Den tiltalte mannen står oppført med et enkeltmannsforetak innen pleie- og omsorgstjenester og hjalp kvinnen med ærender i perioden tyveriene skal ha funnet sted. Saken skal opp for retten til høsten.
Ber kulissetyven melde seg
Riksteateret måtte mandag avlyse forestillinga «Kollaps i kulissene på grunn av nettopp kollaps i kulissene. Noen hadde nemlig sneket seg inn og stjålet flere viktige rekvisitter.
Innbrudd på Sortland
Politiet melder om et innbrudd på Vesterålen kontorsenter i Sortland. Det er uvisst hva som er stjålet og politiet er på vei til stedet.
Les mer om Sortland og Vesterålen.
Kollaps i kulissene da kulissene ble stjålet i Lyngdal
Det ble full kollaps for teaterforestillingen Kollaps i kulissene med Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i spissen fordi en frekk tyv stakk av med kulissene.
Stjal varer for over 140 000
En gruppe som går under navnet «barnevognbanden har stjålet varer for 140.000 kroner over hele landet og I februar tok de turen til Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. De har blant annet stjålet GoPro-kameraer og en drone.
Innbrudd i båter
Det har vært innbrudd i flere båter på Søly båthavn i Moss i løpet av helgen. Politiets sier til NRK at deres undersøkelser viser at det har vært folk inne i flere båter, men det skal ikke være stjålet noe.
Les mer om NRK og Søly.
Stjal øl fra utested
En mann i 30 årene ble fra Tønsberg kjørt hjem av politiet klokka 19.25 i kveld. Mannen var beruset og hadde stjålet en øl fra et utested, samt ramlet ned trappa på et annet utested.
Les mer om Tønsberg.
Innbrudd på Borgenhaugen
I løpet av natten har det vært et innbrudd hos Perrys Caravan på Borgenhaugen i Sarpsborg. Noen har vært inne, melder politiet. Det er uvisst hva som er stjålet.
Les mer om Borgenhaugen og Sarpsborg.
Innbrudd hos Nor Gøy
I løpet av natten har noen brutt seg hos Nor Gøy i Tordenskiolds gate i Drammen. En dør er brutt opp, og det er stjålet 10.000 kroner fra vekslekasser.
Les mer om Drammen og Nor Gøy.
– Innbrudd i seks hytter i Kvinnherad
Fredag kveld har noen brutt seg inn i seks hytter i samme hyttefelt på Ølve i Kvinnherad og stjålet alkohol, ifølge politiet.
Les mer om Innbrudd, Kvinnherad og Ølve.
Secret Service-laptop stjålet i New York
Skal inneholde opplysninger som omhandler rikets sikkerhet.
Les mer om New York.
Stjal mobiltelefon
En kvinne ble i går pågrepet for å ha stjålet en mobil på et kjøpesenter i Larvik dagen før. Overvåkningsbilder viser at en kvinne mistet mobiltelefonen sin på en benk. En annen kvinne som sto ved siden av benken og solgte blader, så hva som skjedde og la bladene over mobiltelefonen da eieren kom tilbake for å lete etter den. En politipatrulje kjente igjen kvinnen fra overvåkningsbildene da hun sto utenfor et annet kjøpesenter dagen etter. Hun har tilstått og blir framstilt for retten i dag, ifølge politiet. Politiet vil begjære varetekstfengsling på grunn av unndragelsesfare.
Les mer om Larvik.
PC og bil stjålet på Sandmoen
To innbrudd i bedrifter i natt.
Les mer om Sandmoen.