Stjålet

Frykter falske hjemmehjelpere

Det er stjålet uniformer fra hjemmetjenesten. Nå ber Trondheim kommune brukere sjekke legitimasjon når hjemmetjenesten kommer.
Les mer om Trondheim.

Advarer mot falske hjemmesykepleiere

Trondheim kommune er redd noen kan prøve å ta seg inn til eldre folk, etter at uniformstøy som brukes av hjemmetjenesten er stjålet.
Grovt tyveri av våpenskap i Stavanger
9 millimeters ammunisjon ble stjålet fra et våpenskap i en privat bod i Stavanger på tirsdag. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Stavanger.
Skjøt mot stjålet lastebil
En svensk mann er pågrepet i Barcelona etter at han stjal en lastebil full av butangass. Mannen kjørte mot kjøreretningen før han ble stoppet. Spansk politi løsnet skudd.
Les mer om Barcelona.

Stoppet sykkeltyv. Fant store mengder stjålet kaffe i mannens leilighet.

– Har de først brutt opp en bil, tar de med seg det de kan, sier politiet.
Flere innbrudd i løpet av natta
Det er meldt om innbrudd i flere bedrifter i Gilhusbukta i Lier i løpet av natta, melder politiet. Foreløpig er det ikke kjent hva som er stjålet.
Les mer om Gilhusbukta og Lier.
Innbrudd i bedrift i Farsund
Det har i natt vært innbrudd i en bedrift i Tingvollen i Farsund og politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse. Det er uvisst om noe er stjålet.
Les mer om Farsund og Tingvollen.
Innbrudd i bedrift i Kristiansand
Politiet har i natt sikret spor i en bedrift i Vågsbygd i Kristiansand etter et innbrudd i bedriften i Kjerrheibakken. Det er uvisst om noe er stjålet, ifølge politiet.
Bil stjålet i Sandefjord
En svart Mitsubishi Pajero er blitt stjålet på Hasle i Sandefjord. Bilen har registreringskilt DP 17051, melder politiet.
Stjal varer for store summer
Tyver har brutt seg inn i forretningen Epleservice i Hundskinnveien i Sarpsborg og stjålet varer for store summer. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter.
Tatt for tyveri to dager på rad
En mann i 40-årene ble to dager på rad tatt for tyveri. Det skriver Fredriksstad Blad. Natt til lørdag fant politiet tyvegods som kikkert, bankkort og pass hjemme hos mannen på Greåker i Fredrikstad. Mannen ble avhørt, men sluppet fri. Natt til søndag varslet naboer om en person som snoket i Yven-området. Politiet rykket ut og fant samme mannen på en stjålet sykkel.
Stjal briller for flere tusen
Brilleland på Liertoppen har meldt til politiet at to kvinner har stjålet varer for rundt 6000 kroner, opplyser politiet.
Les mer om Liertoppen.
Stoppet med spikermatte i Verdal
Fører i stjålet bil med falske skilter, fremsto som ruset.
Les mer om Verdal.
Tiltalt for øksetrusler
En 45 år gammel mann er tiltalt for å ha truet åtte personer med øks i Oslo sentrum i april i fjor. Mannen er tiltalt for først å ha stjålet en øks og truet åtte personer i Oslo sentrum.
Les mer om Oslo.
Stjal lommebøker og stakk
Flere lommebøker er stjålet fra ansatte ved Risvollansenteret
Les mer om Risvollansenteret.
Ttiltalt for øksetrusler
En 45 år gammel mann er tiltalt for å ha truet åtte personer med øks i Oslo sentrum i april i fjor. Mannen er tiltalt for først å ha stjålet en øks og truet åtte personer i Oslo sentrum.
Les mer om Oslo.
Væpnede gullsmedranere stakk av i stjålet bil
Gullsmeden Heyerdahl på Skøyen i Oslo ble fredag kveld ranet av bevæpnede gjerningspersoner som forlot åstedet i en stjålet rød Audi.
Les mer om Audi, Oslo og Skøyen.
Væpnet gullsmedran i Oslo - politiet jakter stjålet Audi
På Skøyen i Oslo.
Les mer om Audi og Oslo.
Tatt for butikktyveri
En mann i 50-årene er tatt for å ha stjålet varer for 180 kroner fra Rema 1000 i Vinjes gate i Drammen, opplyser politiet.
Les mer om Drammen og Rema.
Veske stjålet
En person har blitt frastjålet en veske med pc, bankkort med mer på et treningssenter i Larvik. Vesken er av typen Dezzano, opplyser politiet. Forholdet blir anmeldt.
Les mer om Dezzano og Larvik.
Innbrudd i hytte
Det har vært innbrudd i en hytte på Skallestad i Tønsberg, opplyser politiet. En rute er blitt knust, og det har blitt stjålet en tv fra stedet. Politiet har undersøkt åstedet.
Les mer om Skallestad og Tønsberg.
Bil funnet
Audien som ble meldt stjålet i Tromsø i går, er funnet i Narvik sentrum, melder politiet. En person ble pågrepet tirsdag kveld, men vedkommende ville ikke si hvor bilen befant seg.
Les mer om Narvik og Tromsø.
Pc-er stjålet
I Tønsberg har noen stjålet fem-seks datamaskiner. Uvedkommende har kommet seg inn ved å knuse et vindu, opplyser politiet.
Innbrudd i ni BMWer på Hønefoss
I løpet av natten har det vært innbrudd i ni BMWer hos Bilia i Hønefoss. Politiet er på stedet for å gjøre åstedsundersøkelser. Tyvene har kommet seg inn i bilene ved å knuse rutene. Politiet har ikke oversikt over hva som er stjålet. De ønsker tips.
Les mer om BMWer og Bilia.
Innbrudd hos bedrift i Osloveien
En safe er brutt opp og to bærbare pc-er er stjålet
Les mer om Osloveien.