Stjålet

Bil stjålet på Tynset

På Tynset ble en bil stjålet med nøklene i utenfor Rema 1000 ved 17-tiden i dag. Bilen er grå og av merket SsangYong Korando med registreringsnummer HF23578. Observasjoner meldes til politiet på 02800.
Les mer om Rema, SsangYong Korando og Tynset.

- Stjålet bil under kontroll

En bil som kjørte i stor fart bort fra politiet ved Løren i Oslo i formiddag er nå i politiets besittelse.
Les mer om Løren og Oslo.
Motorsykler stjålet
To motorsykler er stålet fra en bolig og garasje på Jevnaker. Bekke syklene er av merket Yamaha, en sølvfarget med gult på, den andre blå. Politiet ønsker tips i saken.
Les mer om Jevnaker og Yamaha.
Båt stjålet på Nøtterøy
Fra Hella båthavn på Nøtterøy er det stjålet en hvit 16 fot Vestfjord-båt. Båten er en 1976-modell med grå kalesje og 50 Hk Mercury motor. Båten er trolig stjålet i tidsrommet 22.07 til 26.07, melder politiet.

Siktet for tyveri

En mann er siktet for tyveri av et bankkort onsdag ettermiddag. Ifølge politiet ble kortet stjålet fra en veske på biblioteket i byen. Mannen har innrømmet tyveriet.
Stjal motorsykkel
Politiet har fått melding om innbrudd i garasje på Vatnestrøm. Tyvene har stjålet en gul Suzuki motorsykkel.
Les mer om Suzuki og Vatnestrøm.
Stjålet båt i Brønnøysund
En båt ble meldt stjålet i Brønnøysund klokken åtte i morges. Klokken halv elleve pågrep politiet en påvirket mann i den stjålne båten.
Les mer om Brønnøysund.
Sunket båt var stjålet
Båten som lå delvis under vann ved bukt syd på Odderøya i Kristiansand var stjålet. Båten er stjålet fra båthavn ved Christianholm festning i løpet av siste uke, opplyser politiet.
Mistenkt for vold og tyveri
To menn ble pågrepet i Fredrikstad sent i går kveld, mistenkt for å ha utøvd vold mot en mann hjemme hos ham. Politiet melder også at de to skal ha stjålet både penger og en sykkel fra mannen.
Les mer om Fredrikstad.
Hærverk på mange båter
Uvedkommende har gjort hærverk på 10-12 båter i Vansjø båtforening, melder politiet på Twitter. Det har også blitt stjålet diverse gjenstander fra området. Politiet har vært på stedet og sikret spor.
Les mer om Twitter og Vansjø.
Innbrudd hos firma i Halden
Et sveiseapparat og verktøy er stjålet fra et firma i Rødsveien i Halden. Politiet er på stedet.
Les mer om Halden og Rødsveien.
Innbrudd på Kirkeby skole
Minst 20 datamaskiner ble stjålet fra Kirkeby skole i Hakadal i et innbrudd som ble oppdaget mandag kveld, skriver Varingen. Politiet på Romerike er usikre på når innbruddet skjedde.
Les mer om Hakadal, Kirkeby, Romerike og Varingen.
Øltyv dømt
En 32 år gammel mann er i Tønsberg tingrett dømt til 36 dager betinget fengsel for å ha stjålet øl fra flere butikker ved flere anledninger. Han har tilstått tyveriene og sier selv at han har sluttet å stjele fra butikker.
Les mer om Tønsberg.
Innbrudd i bil på Otta
Politiet melder at det kl. 20:00 var innbrudd i en bil på Otta. Det har blant annet blitt stjålet pass, klær og nøkler. Forholdet anmeldes.
Les mer om Otta.
Innbrudd på skole i Hakadal
Politiet på Romerike ber om tips etter at minst 20 pc-er er stjålet fra Kirkeby barneskole, skriver Romerikes Blad. Politiet fikk melding om innbruddet fra et vaktselskap mandag, men det er usikkert når det skjedde.
Les mer om Hakadal, Kirkeby og Romerike.
Innbrudd ved lysgårdsbakken
Det har vært innbrudd i en brakke ved Lysgårdsbakken i løpet av natten. Åstedsundersøkelse er foretatt av politiet. Det er uvisst hva som er stjålet.
Les mer om Lysgårdsbakken.
PC-utstyr stjålet fra skole
Ved Nansen skole i Lillehammer har noen stjålet diverse data-utstyr i løpet av ferien. Politiet foretar nå åstedsundersøkelse.
Les mer om Lillehammer.
Innbrudd i Gjøvik
Det har vært innbrudd hos en bedrift på Kallerud i Gjøvik kommune. Politiet melder om en stjålet pc og iPad. Det er gjort en åstedsundersøkelse og sak opprettes.
Les mer om Gjøvik og Kallerud.
Sykkeltyv fremstilles
En mann blir i dag fremstilt for varetektsfengsling etter flere tyverier i Tønsberg den siste tiden. Mannen er blant annet mistenkt for å ha stjålet tre sykler og en moped, forteller krimsjef Knut Erik Ågrav. Politiet begrunner ønsket om varetektsfengsling med gjentakelsesfare.
Undersøker flere innbrudd
Politiet har gjort undersøkelser etter to innbrudd i Drammen. I en leilighet i Brandtenborggata er det foreløpig uvisst om noe er stjålet da huseieren ikke er hjemme. Det andre innbruddet skjedde i Valbrottveien.
Tyveri fra Vaktbua
Det har blitt stjålet penger fra Vaktbua på Odderøya. Politiet er på stedet og sikrer spor.
Les mer om Odderøya og Vaktbua.
– Turister stjeler geitebjeller
Bonde Reidar Stenberg har gitt opp å ha bjeller på geitene sine fordi de stadig ble stjålet. – Respektløs, mener Norges Bondelag.
Les mer om Turister.
Tyveri fra hytte på Tretten
En rute ble knust og en TV og to kniver stjålet under et innbrudd på en hytte på Tretten. Ifølge politiet skjedde det trolig natt til lørdag. Tyveriet omtales som grovt og blir anmeldt.
Les mer om Tretten.
10 bilskilt stjålet
Politiet har fått inn meldinger om tre nye bilskilt som er stjålet fra Sprintveien i Sandefjord i natt. Totalt er det nå meldt om 10 stjålne bilskilt i det aktuelle området.
Les mer om Sandefjord og Sprintveien.
Sju bilskilt stjålet i Sandefjord
Politiet har fått inn flere meldinger om at bilskilt er blitt stjålet fra biler i Sprintveien i Sandefjord. Så langt er sju skilt meldt stjålet. Politiet etterforsker saken.
Les mer om Sandefjord og Sprintveien.