Stjålet

Brøt seg inn på kirkekontoret

Det har vært innbrudd i lokalene til Kirkekontoret i Spikkestad. Det er ikke klart hva som er stjålet fra stedet. Politiet er på stedet nå.
Les mer om Kirkekontoret og Spikkestad.

To varebiler stjålet

I løpet av natten er det stjålet to varebiler fra Tømmerkrana i Drammen. Det er et firma som eier bilene, og politiet ønsker tips hvis noen vet noe.
Les mer om Drammen og Tømmerkrana.
Publikum stanset biltyv
En 36 år gammel mann ble pågrepet i en stjålet bil rundt klokken 03.00 i natt. Han ble sperret inne i forbindelse med veiarbeid av en bilist og arbeidsfolk, slik at han ikke fikk anledning til å kjøre videre.
Gambias ekspresident anklages for å ha stjålet millioner
Gambias tidligere president Yahya Jammeh stjal minst 50 millioner dollar fra et statlig selskap da han satt ved makten, ifølge landets nåværende justisminister.
Les mer om Yahya Jammeh.

Ny bil stjålet i Halden

En splitter ny Renault Traffic med registreringsnummer AA69246 er meldt stjålet fra Storgata i Halden. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter. Politiet ønsker tips fra publikum.
Politiet fant stjålet bil
En sølvgrå varebil ble stjålet fra Sandnes sentrum søndag kveld.
Politiet jakter stjålet bil
En sølvgrå varebil er stjålet fra Sandnes sentrum.
Tømte bil
Tyver har vært på ferde i en bil som sto parkert ved kirkegården på Ridabu i Hamar. Bilruta er knust og veske, lommebok og mobil med mer er stjålet, melder politiet i Innlandet på Twitter.
Les mer om Hamar, Innlandet, Ridabu og Twitter.
GPS stjålet
Det har vært innbrudd i en bil i Horten, der blant annet en integrert GPS er stjålet.
Les mer om Horten.
Jessheim: Kjørte inn i butikkvindu
En mann i 20-årene er pågrepet på Jessheim etter å ha kjørt inn i et butikkvindu med en stjålet bil. Bilen ble ifølge politiet stjålet i forbindelse med et innbrudd tidlig lørdag.
Les mer om Jessheim.
Sju på stjålne sykler
Sju ungdommer i 15-16 årsalderen ble sent fredag kveld stanset av politiet på Lund i Kristiansand - alle syklet på stjålne sykler. Ungdommene ble anmeldt, og overlatt til barnevernsvakten. Syklene ble plassert tilbake der de var stjålet fra.
Les mer om Kristiansand og Lund.
Dødsdømt hund sporløst forsvunnet
Hunden Loke ble stjålet kort tid etter at Høyesterett valgte å forkaste anken fra hundeeieren og dommen om å avlive Loke ble rettskraftig.
Les mer om Høyesterett og Loke.
Tenåringer pågrepet i USA for å kidnappet og drept 6-åring
De tre tenåringene skal ha stjålet bilen som 6 år gamle Kingston Frazier satt i. Senere ble gutten funnet skutt i hodet.
Les mer om Kingston Frazier og USA.
Stjal bil og drepte seksåring
Seks år gamle Kingston Frazier satt i baksetet på morens bil da bilen ble stjålet i Mississippi. Ni timer senere ble bilen funnet. Kingston satt død i bilen, skutt i hodet.
Innbrudd på skole
Uvedkommende skal ha brutt seg inn på Dirdal skole og stjålet flere datamaskiner.
Les mer om Dirdal.
Frastjålet konfirmasjonspengene
Da Per Henrik Saastad (17) kom hjem fra 17. mai-feiring hadde tyver stjålet konvolutt med 35 000 kroner, som var konfirmasjonspenger. I tillegg hadde tyvene tatt 15 000 i kontanter
Snek seg inn i hus
Politiet er på vei til Flesberg der to kvinner og n mann skal ha sneket seg inn i et hus. n av disse avledet personen som bor i huset, mens de andre rotet rundt i 2. etasje. Det er uklart om noe er stjålet, melder politiet.
Les mer om Flesberg.
Biltyv pågrepet i Danmark
Politiet fikk klokken 08.15 i dag melding om at en svart BMW var stjålet fra en adresse i Hokksund i løpet av natten. Ifølge politiets operasjonsleder i Drammen er bilen funnet igjen i Danmark og en mann er pågrepet i bilen.
Les mer om BMW, Danmark, Drammen og Hokksund.
Siktet for tyveri
To østeuropeere er innbrakt til arresten i Drammen. De er ifølge politiet blitt tatt av en vekter for å ha stjålet varer på Bauhaus i Lier.
Les mer om Drammen og Lier.
Undersøkelser etter tyveri
Politiet har gjort undersøkelser etter et grovt tyveri fra en bedrift i Larvik. Det skal være verktøy som er stjålet, og det er sikret spor på stedet, melder politiet.
Les mer om Larvik.
Mistenker at russ står bak hærverk
Politiet mistenker at russ står bak skadeverk på NAFs øvingsbane i Hof. Det er blant annet stjålet figurer og kjegler fra stedet. I tillegg et trafikklys og en bom ødelagt, opplyser politiet. Det er funn på stedet som gjør at politiet mistenker russen, og forholdet blir anmeldt.
Les mer om Hof.
Kaster sykler i Nitelva
Hittil i år er over 30 sykler plukket opp fra Nitelva i Lillestrøm. De fleste er antagelig stjålet og dumpet, sier driftssjefen i Skedsmo kommune til Romerikes Blad. Mange av syklene er rustne og blir skrotet.
Les mer om Lillestrøm, Nitelva og Skedsmo.
Innbrudd på Knapper
I løpet av natta er det gjort innbrudd i en matforretning på Knapper i Nord-Odal. Foreløpig er det uvisst hva som er stjålet, melder politiet.
Les mer om Knapper og Nord-Odal.