Stjålet

Savner 200 katalysatorer

To hundre katalysatorer er stjålet under et innbrudd hos Røsnæs bilopphuggeri ved Halden i helga. Åstedet er gransket, og politiet skal blant annet undersøke DNA-funn, opplyser krimsjef Mona Bergseth i Halden.
Les mer om Halden og Mona Bergseth.

GPS og sambandsutstyr stjålet fra Røde Kors

Røde Kors i Selbu og Malvik er rammet av innbrudd.
Les mer om Malvik og Selbu.
GPS og førstehjelpsutstyr stjålet fra Røde Kors
Røde Kors i Selbu og Malvik er rammet av innbrudd.
Les mer om Malvik og Selbu.
Innbrudd i barnehage
Det har vært innbrudd i en barnehage i Heyerdahls gate i Drammen. Tyver har knust en rute og trolig stjålet en PC. Innbruddet har skjedd i går kveld eller i natt. Politiet har vært der og sikret seg spor.
Les mer om Drammen.

Kjørte i grøfta i stjålet bil

En beruset mann er pågrepet i Arendal etter at bilen han kjørte havnet i grøfta. Bilen ble stjålet fra sykehuset i Arendal i går kveld, og taues nå inn. Mannen framstilles for utvidet blodprøve, ifølge politiet.
Les mer om Arendal.
Stjålet lastebil funnet
Lastebilen som ble stjålet fra et sagbruk på Evje, er funneti Sørlandsparken. Bilen ble funnet etter tips far publikum, men foreløpig er ingen pågrepet.
Les mer om Evje og Sørlandsparken.
Stjålet lastebil funnet
Lastebilen som ble stjålet fra et sagbruk på Evje, er funnet i Sørlandsparken. Bilen ble funnet etter tips fra publikum, men foreløpig er ingen pågrepet.
Les mer om Evje og Sørlandsparken.
Etterlyser stjålet lastebil
En lastebil er stjålet fra Evje i natt. Politiet ber om tips dersom noen har sett lastebilen på bildet.
Les mer om Evje.
Verktøytyver på ferde i Arendal
I Arendal har det vært innbrudd i en container i Havsøyveien, der det er stjålet verktøy. Det er også kommet melding om tyveri fra hus under oppføring i Skarpnesveien. Også der er det stjålet verktøy.
Innbrudd i BMW i Lier
Tyver har i løpet av natten gjort innbrudd og stjålet navigasjon og airbag fra en BMW på Tranby i Lier. Bileieren opplevde et lignende tyveri i september i fjor. I påsken og i forrige uke fikk politiet meldinger om innbrudd i BMWer både i Drammen og Lier.
Les mer om BMW, BMWer, Drammen, Lier og Tranby.
Innbrudd i bolig i Hokksund
Det har vært innbrudd i en bolig i Øvre Hellefossvei på Hokksund. Huseieren oppdaget to personer som løp fra stedet. Innbruddet skjedde like etter klokka 4. En PC ble stjålet fra en bil.
Pågrepet etter innbrudd
En person ble i natt pågrepet i forbindelse med flere innbrudd på Follebu i Gausdal. Ifølge politiet er det stjålet høyttalere, tv og forsterker.
Les mer om Follebu og Gausdal.
Bil stjålet i Tønsberg
En Mazda 1500 delux, grå fra 1967 – veteranbil er stjålet i Tønsberg. Tyveriet skal ha skjedd løpet av siste 15 min, melder politiet.
Les mer om Tønsberg.
To 3D-printere stjålet fra student-verksted
Da NTNU-studentene kom til verkstedet på Kalvskinnet i Trondheim fredag var de to printerne til en verdi av til sammen 42 000 kroner borte.
Les mer om Kalvskinnet og Trondheim.
Innbrudd i bilopphuggeri
Uvedkommende har i løpet av helgen gjort innbrudd hos Røsnæs Bilopphuggeri. Det melder politiet på Twitter. Det skal være stjålet mye gods. Åstedsundersøkelse er foretatt.
Les mer om Twitter.
Valglokale evakuert i Frankrike
Et valglokale ble evakuert øst i Frankrike fordi det sto en stjålet bil forlatt med motoren i gang utenfor lokalet.
Les mer om Frankrike.
Trolig stjålet båt
Det var ingen folk i sjekta på skjæret i Otra da politiet ankom. Noen timer senere fikk politiet kontakt med eieren, og båten ble mest sannsylig stjålet. De antar at gjerningsmann har klart å komme i land. Saken er avsluttet.
Les mer om Otra.
Knuste rute i bil
Politiet i Hamar fikk melding om at det rundt midnatt var knust en rute i en bil og stjålet et par solbriller. Forholdet anmeldes.
Les mer om Hamar.
Nye BMW-innbrudd i natt
Det har vært innbrudd i to BMW-er i Sætre i Hurum i løpet av natta. Fra den ene er det stjålet navigasjonsutstyr. Rattet er tatt fra den andre.
Les mer om Hurum og Sætre.
To innbrudd i Lier
Det har vært to innbrudd i to biler på Gullaug og på Tranby. I den ene ble det stjålet en montert GPS. Politiet skal gjennomføre åstedsundersøkelse i løpet av dagen.
Les mer om Gullaug, Lier og Tranby.
Mynter verdt 25 millioner stjålet fra svensk museum
Et kupp av dimensjoner er avslørt ved Kungliga Myntkabinettet i Stockholm. En 65-årig mann står tiltalt for deler av tyveriet.
Innbrudd i matbutikk
Ei rute er knust og tyver har vært på besøk i en matvarebutikk på Hellemyr i Kristiansand. Tobakk og snus er stjålet fra butikken.
Les mer om Hellemyr og Kristiansand.
Tatt med stjålet kajakk
To menn på 35 og 59 er i dag tidlig pågrepet av politiet med en stjålet kajakk og trillevogn i Vennesla. Den ene hadde også mindre mengder amfetamin med seg.
Les mer om Vennesla.
Tine mistet mannen til kreft. På tirsdag ble hun rundstjålet: - Tyver har stjålet det verst tenkelige
- Kjære tyv. Hvis du har noen form for empati, så kom tilbake og lever de tingene du har stjålet i dag fra meg og mine barn. Minner fra mine barns nylig avdøde far, og min mann.
Mistenker ny BMW-bande
Både i påske og denne uka har politiet fått melding om at utstyr er stjålet fra BMWer i Drammen og Lier. Så langt er ingen er pågrepet, opplyser politiet. Før jul ble to litauere fengslet siktet for flere lignende innbrudd i biler på østlandet.
Les mer om BMWer, Drammen og Lier.