Stjernen

Stjernen seirende ut av målshow

Sesongens siste kamp for Stjernen endte med et målkalas hjemme mot Kongsvinger. Det endte til slutt hele 7-6 etter spilleforlengelse, i en kamp som ifølge Fredriksstad Blad var målrik, men ikke spesielt velspilt.

Roser Nicklas Bendtner etter Danmarks landskamp

Rosenborg-stjernen gjorde en god figur, mener danske aviser. DANMARK-PANAMA 1-0 Danmark vant 1-0 over Panama i en treningskamp torsdag kveld. Celta Vigo-stjernen Pione Sisto ble matchvinner med en scoring 20 minutter før slutt.
Les mer om Danmark og Panama.
Ledet til det gjensto ti sekunder, men tapte på overtid. – Ønsket å gå ned med flagget til topps
KONGSVINGER: Knights levde med håpet og ledelsen lenge og unngikk en stygg rekord i sin siste kamp mot Stjernen torsdag kveld. Ingen av lagene hadde noe å spille for da Knights rettet på inntrykket i sin siste kamp.
Les mer om Stjernen.
Roser Nicklas Bendtner etter Danmarks landskamp
Rosenborg-stjernen gjorde en god figur, mener danske aviser.

Meghan Markle og prins Harry: - Nå er bryllupsinvitasjonene sendt ut - Se og Hør

Den store dagen nærmer seg med stormskritt. (Se og Hør): I november i fjor kom den gledelige nyheten om at prins Harry (33) hadde fridd til Hollywood-stjernen Meghan Markle (36). 19.
Schlierenzauer tangerte verdensrekorden, Tande utslått
Gregor Schlierenzauer tangerte verdensrekorden i skiflyging med 253,5 meter under kvalifiseringen i Planica. Daniel André Tande ble offer for forholdene, mens Andreas Stjernen tok seg greit videre.
Les mer om Planica og Tande.
RBK-Schwabes spesielle veddemål med stjernen: Fikk tyn i garderoben
RBK-spillernes store reparatører, Haakon Schwabe og Christian Thorbjørnsen, gjester Rasmus&Saga. Den ene er medisinsk koordinator i RBK, og vet ALT som har foregått i Rosenborg-garderoben siden 2008.
RBK-Schwabes spesielle veddemål med stjernen: Fikk tyn i garderoben
RBK-spillernes store reparatører, Haakon Schwabe og Christian Thorbjørnsen, gjester Rasmus&Saga.
Sesongen igjen usikker for Vilde Bøe Risa
Fem dager før landslagsuttaket måtte Arna-Bjørnar-stjernen ut av treningskamp med skade.
Viser frem babymagen i bare undertøyet
Reality-stjernen får ikke nok av å vise frem magen sin.
Khloé Kardashian og graviditeten: - Viser frem babymagen i bare undertøyet - Se og Hør
Reality-stjernen får ikke nok av å vise frem magen sin. (Se og Hør): Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (27) venter sitt første felles barn når som helst, men den vordende moren er fortsatt svært aktiv på sosiale medier.
Les mer om Hør og Tristan Thompson.
Catherine Zeta-Jones: - Viser frem bikinikroppen - Se og Hør
- Du har en kropp til å dø for, skryter fansen. (Se og hør): Det kan virke som om Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (48) nyter late dager på ferie.
Les mer om Hør.
Back-stjernen mistet barnet: Takker for kjærlighet og støtte
NHL-stjernen Erik Karlsson (27) og hans kone Melinda sørger over tapet av sin sønn. – Vi vil takke alle for kjærligheten og støtten vi har fått, skriver de på Twitter.
Les mer om Melinda og Twitter.
Selena slår tilbake mot kroppskritikken
Stjernen finner seg ikke i at folk henger seg opp i hvordan hun ser ut i bikini.
Selena Gomez i bikini: - Selena slår tilbake mot kroppskritikken - Se og Hør
Stjernen finner seg ikke i at folk henger seg opp i hvordan hun ser ut i bikini. (Se og Hør): For få dager siden ble den amerikanske sangeren og skuespilleren Selena Gomez (25) fotografert på en luksusyacht i Australia.
Les mer om Australia, Hør og Selena Gomez.
- Salah vokste ikke opp med en drøm om å spille for Liverpool
Real Madrid har trappet opp jakten på Mohamed Salah. Både ekspert og supporterleder frykter at Liverpool vil slite med å beholde stjernen. Mohamed Salah har sprudlet og scoret 37 mål totalt i alle turneringer for Liverpool denne sesongen.
Les mer om Liverpool og Mohamed Salah.
Frykter Salah blir solgt
Real Madrid har trappet opp jakten på Mohamed Salah. Både ekspert og supporterleder frykter at Liverpool vil slite med å beholde stjernen. Mer på TV2.no.
Les mer om Liverpool og Mohamed Salah.
Mest grasrot til Lions
Lions Club Fredrikstad er den foreningen i Østfold som mottok mest støtte gjennom Grasrotandelen i fjor, melder Norsk Tipping. Klubben fikk inn over to millioner kroner på dette og hadde også flest grasrotgivere i fylket. Videre fulgte Sarpsborg 08, Dyrebeskyttelsen i Fredrikstad, Sparta og Stjernen.
Ronaldo fortsetter å bryte barrierer. Her er tallene
Cristiano Ronaldo er brennhet om dagen. Real Madrid-stjernen står med 19 mål på sine ti siste kamper. I helgen rundet han også sitt 50. hattrick i karrieren.
Tok to nye år som Stjernen Ung-leder - mener klubbens yngre spillere må få bedre basisferdigheter
- Vi forventer en hockey-boom så fort Arena Fredrikstad står klar. Innen den tid må vi sørge for å ha et godt nok apparat på bena. Det sier Magnus Eker Christoffersen som mandag ble gjenvalgt som leder i Stjernen Ung.
- Et stort og utfordrende musikalsk løft for oss
Oppdal musikkforening tar med seg Norske Talenter-stjernen Sigrid Haanshus, Kor Allegro og lokale musikere, dansere og vokalister til festkonsert i kulturhuset.
Les mer om Kor Allegro.
- Selena trenger tid for seg selv
Stjernen koser seg med venner i Australia, mens Justin Bieber befinner seg på andre siden av jorda.
Les mer om Australia og Justin Bieber.