Stoppet

Stoppet uten førerkort

En firehjuling, ATV, ble stanset av politiet i Lillesand i en kontroll, føreren hadde ikke gyldig førerkort og blir anmeldt.
Les mer om ATV og Lillesand.

Tollerne stoppet polsk narkokurr på E16: – La alle kort på bordet

KONGSVINGER: Kroppsspråk, reiserute og to kniver gjorde at tollerne tok fjorårets største marihuanabeslag.
Les mer om E16.
Anmeldt for promillekjøring
Politiet stoppet søndag formiddag en bil i Svolvær. Føreren framsto ruspåvirket, og ble tatt med inn til politistasjonen for bevissikring og avhør, melder Nordland politidistrikt.
Les mer om Nordland og Svolvær.
Anmeldt for ruspåvirket kjøring
Sjåføren som ble stoppet for mistanke om ruspåvirket kjøring i Svolvær, personen er nå anmeldt av politiet for kjøringen.
Les mer om Svolvær.

Kjørte i ruspåvirket tilstand

Politiet har stoppet en bil i Svolvær hvor fører var ruspåvirket. Personen blir tatt med inn til stasjonen for bevissikring og avhør av politiet.
Les mer om Svolvær.
Stoppet etter vinglete kjøring
Etter flere tips fra publikum om vinglete kjøring ble en utenlandsk borger i 50-årene stoppet av politiet på E16 i Hole lørdag ettermiddag. Føreren er anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, og får førerkortet beslaglagt.
Les mer om E16 og Hole.
Anmeldes for å ikke ha førerkort
Utrykningspolitiet melder at de har stoppet en bilfører som ikke hadde gyldig førerkort. De skriver på Twitter at føreren er anmeldt for forholdet.
Les mer om Twitter.
Sikret ikke barnet sitt i bilen
UP har hatt en promillekontroll i Narvik ved Karistranda. 68 bilførere ble kontrollert og ingen hadde promille. Dog ble en bil stoppet hvor et barn ikke var sikret, og det ble derfor gitt et forelegg på kr 2300 kroner. En annen bilfører fikk et forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon.
Les mer om Karistranda og Narvik.
To menn bortvist etter aggressiv oppførsel
Klokken 01.20 ble en mann i 20-årene stoppet av politiet etter å ha gjort sitt fornødne på gata i Bodø sentrum.
Les mer om Bodø.
Fire førerkort beslaglagt i løpet av én natt
Natt til lørdag beslagla politiet i Nordland flere førerkort. Den første hendelsen skjedde i 3-tiden. Politiet stoppet en kvinnelig sjåfør i Mosjøen, etter å ha fått flere tips fra publikum.
Les mer om Mosjøen og Nordland.
Tok førerkort på Sortland
SORTLAND: Politiet inndro førerkortet til bilføreren natt til lørdag. Ifølge Politiet i Nordland ble føreren stoppet i sentrum av Sortland på grunn av mistanke om ruspåvirket kjøring.
Les mer om Nordland og Sortland.
Snart kan du få bot - uten at politiet har stoppet deg
Ford vil bygge en bil som gjemmer seg på de beste stedene for å fange opp dine feil i trafikken. Tenk deg en politibil som kan gi deg bot uten å stoppe deg langs veien.
Vi fikk stanset milliardkutt til sykehjem, som regjeringen la opp til
Stortinget stopper regjeringens milliardkutt til sykehjemsoppussing. 13. februar stoppet Arbeiderpartiet, sammen med KrF, SV, Rødt, MDG og Sp, regjeringens planlagte milliardkutt til støtte for oppussing/renovering av sykehjem.
Les mer om Arbeiderpartiet, KrF, MDG og Rødt.
Snart kan du få bot - uten at politiet har stoppet deg
Ford vil bygge en bil som gjemmer seg på de beste stedene for å fange opp dine feil i trafikken.
Mann (34) sa han ville ha leiebilen i to uker - ble stoppet av politiet året etter
For tredje gang forsøker rettsvesenet å få en en mann som beholdt en leiebil i mer enn åtte måneder for retten. Det er uvisst om han dukker opp denne gangen.
Mann (34) sa han ville ha leiebilen i to uker – ble stoppet av politiet året etter
For tredje gang forsøker rettsvesenet å få en en mann som beholdt en leiebil i mer enn åtte måneder for retten. Det er uvisst om han dukker opp denne gangen.
Dette er en ny og farlig trend i bil
Menn over 45 er verst når Utrykningspolitiet stopper bilister som ser på TV. UP har de siste to årene stoppet et titall bilister der sjåføren har sett på TV enten på bilens egen skjerm, mobil eller laptop.
Les mer om Utrykningspolitiet.
Det rant så mye blod og vann at han ble stoppet: - Det er noe svineri
Det rant så mye blod og vann fra traileren at den like godt fikk bruksforbud. (Nordlys): Det var torsdag ettermiddag at tungbilkontrollørene til Statens vegvesen stoppet et vogntog på E6 i Skibotn i Troms.
Les mer om Skibotn.
Det rant så mye blod og vann at han ble stoppet: - Det er noe svineri
Det rant så mye blod og vann fra traileren at den like godt fikk bruksforbud. Det var torsdag ettermiddag at tungbilkontrollørene til Statens vegvesen stoppet et vogntog på E6 i Skibotn.
Les mer om Skibotn.
Snart kan du få bot – uten at politiet har stoppet deg
Ford vil bygge en bil som gjemmer seg på de beste stedene for å fange opp dine feil i trafikken.