Stoppet

Stoppet av politiet – sedler fløy ut av bilen

Da politiet vinket bilen til side etter å ha reagert på et underlig filbytte, forsøkte en av mennene å stikke av. Samtidig fløy flere hundre tusen kroner i sedler ut av bilen.

Stoppet med MDMA

En ung, ruset mann ble i natt stoppet på Bragernes torg i Drammens med mindre mengder MDMA, opplyser politiet. Mannen blir anmeldt.
Stoppet på grunn av støynivået
Russebussen spilte for bråkete ved Bodin leir. Naboklager førte til at politiet i Bodø måtte rykke ut til Bodin leir ved halv firetiden lørdag.
Les mer om Bodin og Bodø.
Mann mistenkt for ruskjøring
Mann i 30-årene stoppet i Melsomvik. Politiet stoppet en bilfører i 30-årene klokka 13.35 lørdag. - Han er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Politiet tar de nødvendige prøver og beslag i hans førerkort.
Les mer om Melsomvik.

Beslagla førerkortet til sjåfør på russebuss

Natt til fredag gjorde politiet kort prosess mot en russebuss i Asker. Ved 03.30-tiden stoppet politiet russebussen ved Circle K-stasjonen i Asker. - Denne bussen hadde allerede fått tilsnakk og en mangellapp tidligere på kvelden.
Les mer om Asker og Circle K-stasjonen.
Slik reagerte Johaug da comebacket ble avlyst
Dårlig vær stoppet det som skulle bli Marit Bjørgens avskjedsrenn. GEILO: Skarverennet, som skulle være Marit Bjørgens avskjedsrenn og Therese Johaugs første konkurranse på over 18 måneder, ble lørdag avlyst på grunn av dårlig vær.
Les mer om Johaug.
Dette gjorde politiet mens du sov
Politiet har hatt flere oppdrag i Horten natt til lørdag. Klokka 00.44 i natt stoppet en patrulje en bil på Kirkebakken. Fører av bilen framsto som ruset, og patruljen utførte prøve.
Les mer om Horten og Kirkebakken.
Dette skjedde mens du sov
Fire litauere ble tatt med 600 kilo fisk på grensa. Det ble dyrt for fire litauere på fisketur i Norge. På tur hjem ble de nemlig stoppet på grensa ved Polmak. Med 600 kilo fisk og en snøscooter i lasten, fikk de 58.000 kroner i forelegg.
Les mer om Norge og Polmak.
Skarverennet er avlyst
Dårlig vær stoppet det som skulle bli Marit Bjørgens avskjedsrenn.
Skarverennet er avlyst
Dårlig vær stoppet det som skulle bli Marit Bjørgens avskjedsrenn.
Martine var førstemann på brannstedet: – Jeg så flammer under bilen. Et minutt senere var det full overtenning
Martine Langsveen var på vei hjem fra jobb da hun så at en Mercedes stoppet på riksvei 22. Kort tid senere ble bilen slukt av flammene.
Martine var førstemann på brannstedet: – Jeg så flammer under bilen. Et minutt senere var det full overtenning
Martine Langsveen var på vei hjem fra jobb da hun så at en Mercedes stoppet på riksvei 22. Kort tid senere ble bilen slukt av flammene.
Martine var førstemann på brannstedet: – Jeg så flammer under bilen. Ett minutt senere var det full overtenning
Martine Langsveen var på vei hjem fra jobb da hun så at en Mercedes stoppet på riksvei 22. Kort tid senere ble bilen slukt av flammene.
Tatt for å kjøre bil uten førerkort på Stakkevollvegen
En mann i 20-årene blir anmeldt etter at han ble stoppet i en trafikkontroll på Stakkevollvegen i Tromsø. Mannen kjørte bil, men hadde ikke gyldig førerkort, melder Troms politidistrikt.
Les mer om Stakkevollvegen og Tromsø.
Mistet førerkortet på E18
Utrykningspolitiet (UP) stoppet en bil som kjørte i 133,6 km/t i 100-sonen på E18 ved Bentsrud. En mann i 30-årene mistet førerkortet på grunn av for mange prikker.
Les mer om Bentsrud og E18.
Hadde med seg kniv
Politiet stoppet i natt en mann i 50-årene som bar på en kniv i Åsgårdstrand. Han er nå anmeldt.
Les mer om Åsgårdstrand.
Stoppet Burnleys seiersrekke og la press på Tottenham: - Ingenting er avgjort i kampen om fjerdeplassen
Chelsea fikk en perfekt oppladning til søndagens semifinale mot Southampton i FA-cupen. Burnley ble slått 2-1 i Premier League. Burnley - Chelsea 1-2: Burnley stod med fem seire på rappen i Premier League før oppgjøret mot Chelsea.
Stoppet Burnleys seiersrekke og la press på Tottenham: – Ingenting er avgjort i kampen om fjerdeplassen
Chelsea fikk en perfekt oppladning til søndagens semifinale mot Southampton i FA-cupen. Burnley ble slått 2-1 i Premier League.
Skandalekamp stoppet i Tyrkia
Cupkampen mellom Fenerbahe og Besiktas måtte avbrytes etter bråk og hodeskade på Besiktas-trener Senol Günes.
Les mer om Fenerbahe og Tyrkia.
Kjørt bil uten førerkort
Klokken 18.46 ble en mann stoppet i Sørlandsparken av politiet for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Mannen anmeldes.
Les mer om Sørlandsparken.
Tatt uten førerkort
En mann i Mosjøen anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stoppet av UP i trafikkontroll. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter.
Les mer om Mosjøen, Nordland og Twitter.
Kjørte 174 km/t i 110-sone
Utrykningspolitiet (UP) stoppet rett etter midnatt en mann som kjørte i 174 kilometer timen i 110-sonen utenfor Tønsberg. – Det ligger helt i grensen mellom samfunnsstraff og fengsel, sier distriktsleder Øystein Krogstad til NRK.
Ulovlig sleping av bil på E6
To varebiler ble stoppet av politiet. Onsdag kveld fikk politiet melding fra Melhus om to varebiler som kjørte nordover på E6.
37 bilister ble stoppet i kontroll ved Vekta
Politiet har natt til torsdag hatt kontroll ved Vekta i Tromsdalen. I kontrollen ble det fokusert på rus og dokumenter, melder Troms politidistrikt på Twitter. Hele 37 bilførere ble kontrollert.
Les mer om Tromsdalen, Twitter og Vekta.