Strand

– Det er en hårfin balansegang mellom fornuft og følelser

Sp-representanten Marit Knutsdatter Strand håper på en snarlig avklaring i Farida-saken.
Les mer om Det og Farida-saken.
Brumunddal får sin urbane mjøsfront
Brumunddals urbane mjøsfront vokser fram. Nå dominerer gravemaskinene. Neste sommer står alt ferdig. BREDE SMIL: Heinz Sween (til venstre) og Jørn Strand med bystrand i bakgrunnen.
Les mer om Jørn Strand.
Havfarm Hamarøy - tilsvar til fisker Are Strand
Jeg oppfatter at lokal fisker Are Strand, medlem av Steigen fiskarlag og Hamarøy Senterparti (SP), reagerer på mine betraktninger knyttet til AN fremstilling av lokale reaksjoner ifm.

Avbrøt søk etter Marie Sæther Østbø (20)

SEDGEFIELD (TV 2): Snart fire døgn siden 20 år gamle Marie Sæther Østbø forsvant fra en strand i Sør-Afrika, har politiet ikke gjort nye funn som kan gi svar på hvor den norske kvinnen har blitt av.
Avbrøt søk etter Marie Sæther Østbø (20)
SEDGEFIELD (TV 2): Snart fire døgn siden 20 år gamle Marie Sæther Østbø forsvant fra en strand i Sør-Afrika, har politiet ikke gjort nye funn som kan gi svar på hvor den norske kvinnen har blitt av.
Kan ha funnet farlig gods på strand
Svensk kystvakt og redningstjeneste undersøker nå en pose som har drevet i land på Jutholmen vest for Koster. Ifølge Strømstad Tidning inneholder posen en ukjent, tyktflytende væske, og redningstjenesten mistenker at det kan være snakk om et skadelig stoff.
Les mer om Jutholmen og Koster.
- Vi klamrer oss til håpet om at hun er i live, og at hun blir satt fri
Marie Sæther Østbø (20) ble sist sett på en strand i Sedgefield i Sør-Afrika. Politi, kystvakt og sivile driver nå en storstilt leteaksjon etter stavangerstudenten.
Les mer om Sedgefield og Sør-Afrika.
Marie Sæther Østbø (21) fra Stavanger er savnet i Sør-Afrika
Marie Sæther Østbø (21) ble sist sett på en strand i Sedgefield i Sør-Afrika. Politi, kystvakt og sivile driver nå en storstilt leteaksjon etter studenten fra Stavanger.
Marie Sæther Østbø fra Savanger er savnet i Sør-Afrika
Marie Sæther Østbø (21) ble sist sett på en strand i Sedgefield i Sør-Afrika. Politi, kystvakt og sivile driver nå en storstilt leteaksjon etter studenten fra Stavanger.
Marie (21) savnet i Sør-Afrika
Det pågår en stor leteaksjon etter den norske kvinnen i Sedgefield, Sør-Afrika. Marie Sæther Østbø ble sist sett på en strand, hundre meter fra hotellet hun bodde på, onsdag kveld.
Les mer om Sedgefield og Sør-Afrika.
Norske Marie (21) er savnet i Sør-Afrika
Den norske jenta ble sist sett på en strand hundre i Sedgefield. Mobil, sko og klær ble funnet på stranda. Marie Sæther Østbø er savnet i Sedgefield i Sør-Afrika. Hun ble sist sett onsdag kveld rundt klokka 18.00 lokal tid.
Les mer om Sedgefield og Sør-Afrika.
Norsk kvinne savnet i Sør-Afrika
En norsk 21-åring er savnet i Sedgefield i Cape Town. Hun ble sist sett på en strand onsdag kveld. Politiet har trolig funnet skoene og mobiltelefonen hennes i søket som foregår.
Norsk jente savnet i utlandet
En 21 år gammel kvinnelig student fra Stavanger er meldt savnet i byen Sedgefield i Sør-Afrika. Kvinnen, som er student, ble sist sett på en strand i nærheten av hvor hun bor.
Stavanger-jente savnet i Sør-Afrika
Det pågår en stor leteaksjon etter en norsk 21-åring i Sedgefield i Sør-Afrika torsdag ettermiddag. Studenten fra Stavanger ble sist sett på en strand onsdag kveld.
Norsk jente savnet i Sør-Afrika
Norsk jente (21) er meldt savnet i Sør-Afrika. Hun ble sist sett på en strand noen hundre meter fra der hun bodde. Det er satt i gang stor leteaksjon etter den norske studenten, melder Dagbladet.
Les mer om Dagbladet og Sør-Afrika.
Seks kjøretøy i kjedekollisjon på E18
Seks kjøretøy er involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum. Nødetatene rykket torsdag ut til en trafikkulykke på E18 inngående ved Strand i Akershus.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Seks kjøretøy i kjedekollisjon på E18
Seks kjøretøy var involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Seks biler i kollisjon på E18 i Bærum
Seks biler har vært involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum, melder Oslo-politiet.
Les mer om Bærum, E18, Oslo-politiet og Strand.
Seks biler i ulykke på E18
Politiet melder om ulykke mellom lastebil og personbil på E18 ved Strand, med totalt seks biler involvert. En person er kjørt til legevakt.
Les mer om E18 og Strand.
Strendene våre skal ryddes - og du er invitert
Søndag 6. mai er det den store strandryddedagen. Bli med på dugnaden og rydd en strand i nærheten av der du bor. HOLMESTRAND: Det inviteres til dugnad. Lag og foreninger og enkeltpersoner oppfordres om å bidra.
Er i forhandlinger om Meny Åsane
Meny bekrefter at de ønsker å kjøpe Liverød-familiens andel av Meny Åsane Kommunikasjonsrådgiver i Meny, Eli Strand, sier konsernet er interessert i å eie butikken.
Norge og slaget om Kabul
Norge har en liten, men viktig rolle i den intense krigen om Afghanistans hovedstad Kabul. Redningen av forskeren Arne Strand løfter litt på det hemmelige sløret som omslutter slaget.
Les mer om Arne Strand og Kabul.
Nordmann skadd i mulig haiangrep
En 54 år gammel nordmann er lagt inn på sykehus i Thailand etter at han trolig ble angrepet av en hai. Werner Danielsen fra Møre og Romsdal var ute og svømte ved en strand i Hua Hin utenfor Bangkok da det man antar var en hai slo til.
Irland til topps på listen over verdens vakreste flyplasslandinger
Innflygingen til Donegal Airport gir «spektakulær utsikt over Atlanterhavskysten, den vakre Mount Errigal og en strand som er verdens mest fantastiske».