Stryn


Tende på hytte medan sju personar låg og sov inne - no er dei tiltalte for mordbrann

To menn i byrjinga av 30-åra må i mai møte i retten, tiltalte for å ha sett fyr på ei campinghytte i Stryn camping, medan sju personar låg og sov inne i hytta.

Les mer om Stryn.

Tiltalte etter mordbrannparagrafen

To menn i byrjinga av 30-åra må i mai møte i retten, tiltalte for å ha sett fyr på ei campinghytte i Stryn camping, medan sju personar låg og sov inne i hytta.

Les mer om Stryn.
Tynset slo Stryn

En god førsteomgang sikret Tynset seieren i sesongåpningen i 2. divisjon. Marit Fiskvik scoret to mot Stryn. Foto: Arne Inge Næss Kampfakta Stryn - Tynset 1-4 (1-4) 2. divisjon avdeling

Les mer om Stryn og Tynset.
Bot for høg fart

Politiet har i dag hatt promille- og fartskontroll i Stryn sentrum. Ein førar fekk forenkla førelegg etter å ha køyrt i 75 km/t i 50-sona. 70 bilførarar blei kontrollert opp for rus,

Les mer om Stryn.

Moods-gründaren sine favorittar

Påskemorgen slukker sorgen, meiner Moods-gründer Simen Staalnacke frå Stryn. Her kan du høyre låtane han får verkeleg påskestemning av i år!

Startar innsamlingsaksjon etter brannkatastrofen

- Vi ynskjer å hjelpe flest mogleg. Det er ei katastrofe av dimensjonar, seier Berit Lyslo Concha i Stryn IOGT. Organisasjonen arbeider no med å stable på beina ein innsamlingsaksjon

Startar innsamlingsaksjon for Chile

– Vi ynskjer å hjelpe flest mogleg. Det er ei katastrofe av dimensjonar, seier Berit Lyslo Concha i Stryn IOGT. Organisasjonen arbeider no med å stable på beina ein innsamlingsaksjon får hjelpe råka etter storbrannen i Chile.

To tiltalt for forsøk på mordbrann

Mennene i 30-årene er tiltalt for å ha tent på en hytte på Stryn camping. Inni hytten lå syv personer og sov.

Les mer om Stryn.
To tiltalt for forsøk på mordbrann

Mennene i 30-årene er tiltalt for å ha tent på en hytte på Stryn camping. Inni hytten lå syv personer og sov. 13. og 14. mai må de to mennene møte i Fjordane tingrett, skriver Firda.

Les mer om Firda, Fjordane og Stryn.
Vurderer nytt skitrekk i Stryn

Eit skitrekk for skihopparar bør kunne brukast av andre, meiner Tor Åge Berglid og lanserer planar for eit nytt skitrekk på Fjelli i Stryn. I fjellområdet der det familievennlege skitrekket

Les mer om Fjelli, Stryn og Tor Åge Berglid.
Prosjektgruppe skulda for å skjule naturinngrep

Prosjektgruppa bak gondolbana til fjellet Hoven i Stryn blir skulda for å halde skjulte naturinngrepa som følgjer med planane.

Les mer om Hoven og Stryn.
Gondolplanar møter kraftig motstand

Prosjektgruppa bak gondolbana til fjellet Hoven i Stryn blir skulda for å halde skjulte naturinngrepa som følgjer med planane.

Les mer om Hoven og Stryn.
Nordfjord-usemje om regjeringa si E39-avgjerd på Sunnmøre

Forkjemparane for mindre tras, med bru Anda-Lote, meiner regjeringa si E39 avgjerd på Sunnmøre styrkar deira sak. Men det same meiner forkjemparane for indre tras via Stryn. Av - Dette er kjempegode nyheiter.

Les mer om Anda-Lote, Dette, E39, Stryn og Sunnmøre.
Meiner E39-avgjerd gir håp

Forkjemparane for mindre tras, med bru Anda-Lote, meiner regjeringa si E39 avgjerd på Sunnmøre styrkar deira sak. Men det same meiner forkjemparane for indre tras via Stryn.

Les mer om Anda-Lote, E39, Stryn og Sunnmøre.
Får stipend frå staten

Linda Gytri frå Oldedalen i Stryn sat på øving i Murmansk då gratulasjonane byrja å tikke inn på telefonen.

Les mer om Murmansk, Oldedalen og Stryn.
Bøtela hastige trafikkantar

Politiet skreiv ut eitt forenkla førelegg under ein fartskontroll i Stryn i dag. Bilisten vart målt til 72 km/t i 50-sona. I Aurland må 11 bilistar punge ut for høg fart. Høgste målte

Les mer om Stryn.
Har hatt tre uhell på to veker

Miljøservice i Stryn har ikkje hatt nokre gode veker. For vel to veker kvelva ein hengar med septik på riksveg 5 i Naustdal. For fire dagar sidan sleppte ein septikbil lasta si i Volda sentrum. Og i går lak eine bilen deira olje, slik at ein veg måtte stengjast.

Les mer om Naustdal, Stryn og Volda.
Bålbrann under kontroll

Bålet som kom ut av kontroll ved Kjøs bru mellom Stryn og Hornindal, er no sløkt. Alarmsentralen seier det har brunne på 10-15 kvadratmeter. Dei som hadde tent opp bålet, hadde fått

Les mer om Hornindal og Stryn.
Nordfjord Kjøt held fram veksten

Nordfjord Kjøtt i Loen held fram med å vekse og kunne i 2013 notere seg med omsetnad på 2,2 milliardar kroner. Av Det kom fram i dag då statssekretær Hanne Blåfjelldal i Landbruks- og matdepartementet besøkte slakteriet i Stryn i dag.

Klare for andre runde

Årdal FK og Stryn er klare for andre runde i kvalifisering til NM.

Les mer om Stryn.
Strynefjellet stengt etter ulykke

Rv 15 over Strynefjellet er stengt fordi det har vært en ulykke ved Oppljos i Stryn. En personbil skal ha kjørt inn i fjellsiden, ifølge Statens vegvesen.

Les mer om Stryn og Strynefjellet.
Saknar du ein gul robåt?

Politiet har fått tips om ein gul robåt utan motor, som er på rek på Nordfjorden. Båten er observert mellom Rake og Strand i Stryn. Politiet ynskjer å komme i kontakt med folk som har

Les mer om Nordfjorden, Rake, Strand og Stryn.
Fjellvegene åpne

BOM STOPP: E6 var stengt i nesten 12 timer. Klokken 13.30 ble bommen åpnet. Foto: Vidar Heitkøtter E6 Dovrefjell, og rv. 15 Skjåk - Stryn er åpne for fri ferdsel.

Les mer om Skjåk og Stryn.
Fv 60 mellombels stengt

Fv. 60 på strekninga Byrkjelo-Stryn er mellombels stengt på grunn av bilberging.

Les mer om Byrkjelo-Stryn.
Måtte fjerne steinblokker

Eit par steinblokker, kvar på om lag ein kubikk, hamna like utanfor vegbana mellom Stryn og Eid på riksveg 15. Vegtrafikksentralen fekk meldinga like før midnatt.

Les mer om Eid og Stryn.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03