Stryn

Treneren til langrennsjentene trekker seg

Sjur Ole Svarstad blir lærer i hjembygda. Treneren for de norske langrennsjentene gir seg etter syv år i Skiforbundet. Han flytter hjem til Stryn der han skal jobbe som lærer. - Det har vært mange, spennende opplevelser.
Les mer om Skiforbundet og Stryn.

Sjur Ole Svarstad blir lærar i Stryn

Trenaren for dei norske langrennsjentene takkar for seg etter sju år i Skiforbundet og blir lærar på heimstaden. - Det har vore mange, spennande opplevingar, seier ein takksam Sjur Ole Svarstad.
Gir seg som landslagstrener
Sjur Ole Svarstad gir seg som landslagstrener for langrennsjentene. Svarstad har vært i forbundet i sju år. Nå starter han i jobb på Stryn videregående skole.
Les mer om Stryn.
Disse kan ta turismen i Rogaland til nye høyder
STRYN: Selfiene og lovordene satt løst da makta i Nye Sandnes og Ryfylke tok gondolturen til topps i Loen. De lover å samarbeide om å løfte turismen i Rogaland til nye høyder.
Les mer om Loen, Rogaland og Ryfylke.
Fire ordførere vil lære turisme av Stryn
LOEN: Gondolbane til 300 millioner kroner i Stryn kommune har tatt optimismen i turistbygda Loen til nye høyder. Denne uka kommer fire ordførere fra Rogaland for å la seg friste av den spektakulære turistsatsingen.
Les mer om Loen, Rogaland og Stryn.
Oppljostunellen stengt etter ulykke
En bil har kjørt i veggen i Oppljostunnellen på riksvei 15 mellom Skjåk og Stryn. Nødetater på vei både fra vest- og østsiden. Tunellen er stengt foreløpig, melder politiet.
Les mer om Oppljostunnellen, Skjåk og Stryn.
Vart millionær på tipping
Då Odd utlikna mot Rosenborg søndag kveld sikra dei ikkje berre eitt poeng. Dei sikra også ein dyktig tippar i Stryn over 3,2 millionar kroner i premie. Det skriv Norsk Tipping på heimesida si. Mannen spelte for 96 kroner.
Les mer om Norsk Tipping, Rosenborg og Stryn.
May Liza dro kjempetorsk i påska
Den Stryn-bosatte tromsøværingen May Liza Johansen og forloveden Kato André Bøe brukte påska på Borgundfjorden. - Jeg kjente straks at det var en skikkelig stor torsk som hadde tatt.
Slik finansierer «Heimebane-Josefine draumen om Hollywood
STRYN (NRK): I «Heimebane gjer Josefine Agathe alt ho kan for å forføre den største stjerna på laget, spelt av John Carew. I verkelegheita er ho frisøren med ein intens draum om å bli skodespelar.
Skadeverk på Grotli
To personer i 30-åra oppførte seg utagerende og gjorde skadeverk på Grotli lørdag kveld. De to ble overlevert til politiet i Stryn.
Les mer om Grotli og Stryn.
Se filmen fra Stryn Rando 3000
-- Se filmen fra Stryn Rando 3000 Slik gikk helgas felle-eventyr.
Les mer om Slik og Stryn Rando.
Kolbotn endte på 2. plass, Ski avsluttet med tap
Sesongen ble kronet med andreplassen. Stryn ble feid av banen i siste serierunde søndag. STRYN: Kolbotn vant imponerende 36-23 over Stryn søndag.
Les mer om Ski og Stryn.
Svensli og Forsberg vant Stryn Rando
-- Svensli og Forsberg vant Stryn Rando Toppfart på 96 kilometer i timen veide opp for stavtrøbbel tidlig i løpet.
Snøforholdene utfordrer løypestikkerne
-- Snøforholdene utfordrer løypestikkerne Mye å gjøre dagen før dagen på Stryn Rando 3000. - Vi har hatt et stor snøfall denne uken. Underlaget er knallhardt og det er områder med kankornet snø.
Les mer om Mye og Stryn Rando.
Møt Emelie Forsberg
-- Møt Emelie Forsberg Fredag kveld kan du møte verdensmesteren i fjelløp når hun lanserer sin bok Sky Runner i Stryn kulturhus.
Les mer om Sky Runner og Stryn.
Dårleg år for Nordfjord Kjøtt
Nordfjord Kjøtt i Stryn leverte eit svakt resultat for 2017. Slakteriverksemda i Stryn i Sogn og Fjordane leverte eit langt dårlegare resultat i 2017 enn året før. Nedgang var på 61 prosent frå 2016, skriv Fjordingen.
Kven skal overta stafettpinnen for «Norges verste veg?
Du må kjappe deg om du vil sende inn forslag. Nokre har allereie søkt Stryn kommune om å overta skiltet som stod mellom Olden og Innvik.
Les mer om Innvik, Olden og Stryn.
Åtvarar mot svindlarar
Politiet i Stryn og Hornindal åtvarar mot knivsliparar. Politiet i Stryn og Hornindal åtvarar på Facebook mot bedragarar i form av knivsliparar.
Les mer om Facebook, Hornindal og Stryn.
Døde etter at traktor gikk gjennom isen på innsjø
Traktorføreren som var kritisk skadd etter at han gikk gjennom isen på Oldevatnet i Stryn, døde på sykehus. Anbefalte saker Det opplyser politioverbetjent Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt søndag ettermiddag. De pårørende er varslet.
Mann døde etter at traktor gikk gjennom isen
Traktorføreren som var kritisk skadd etter at han gikk gjennom isen på Oldevatnet i Stryn, døde på sykehus
Les mer om Oldevatnet og Stryn.
Mann døde etter at traktor gikk gjennom isen
Traktorføreren som var kritisk skadd etter at han gikk gjennom isen på Oldevatnet i Stryn, døde på sykehus Det opplyser politioverbetjent Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt søndag ettermiddag. De pårørende er varslet.
Traktorfører døde etter å ha gått gjennom isen
Gikk gjennom isen på Oldevatnet i Stryn lørdag.
Les mer om Oldevatnet og Stryn.
Mann (40) døde etter at traktor gikk gjennom isen
Politiet bekreftet at traktorføreren omkom etter lørdagens ulykke på Oldervatnet i Stryn.
Les mer om Oldervatnet og Stryn.
Mann (40) døde etter at traktor gikk gjennom isen
Traktorføreren som var kritisk skadd etter at han gikk gjennom isen på Oldevatnet i Stryn, døde på sykehus.
Les mer om Oldevatnet og Stryn.