Sunnmørsposten


Mann dømt for seksuelle overgrep på egne barn

Mannen må også betale hver av døtrene 150.000 kroner i oppreisningserstatning, skriver Sunnmørsposten. I dommen heter det at det foreligger en rekke skjerpede omstendigheter i saken.

Les mer om Sunnmørsposten.

Ulvestad trener med Bundesliga-klubb

Får prøve seg på trening med Hannover 96. Aalesund-spiller Fredrik Ulvestad er på prøvespill i Bundesliga-klubben Hannover 96. - Overgang langt unna Det var Sunnmørsposten som først omtalte saken.

Styrelederen vil ikke forklare seg

Det skriver Sunnmørsposten på sin nettutgave onsdag. Det er styremeldem Kirsti Slotsvik som til samme avis krever svar fra Kinserdal når styremøtet settes onsdag formiddag.

- Mye er oppspinn, noe er sant

Tidligere Helse Møre og Romsdal-sjef Astrid Eidsvik forteller til Sunnmørsposten mandag at det har vært en tøff tid i etterkant av at hun gikk av 4. desember i fjor.

Her hilser Øyen på Kolberg

Sunnmørsposten snakket med Kolberg like i forkant av møtet, som ble holdt internt. Lederen av kontroll- og konstitusjonskomiteen understreker at han skal orientere om saken mot Høie, og ikke diskutere den med fylkespartimedlemmene.

Les mer om Høie, Kolberg og Øyen.
Avis: Vanvik kjent med Høies signal

Sunnmørsposten skriver torsdag at avisen kjenner til at Høies helling mot Molde overfor styreleder Marthe Styve Holte 26. august, ble videreformidlet til Vanvik under et ledermøte på studietur i Sverige tre dager senere.

Historieløs sykehusjournalistikk?

Rasmus Rasmussen mener man bør se på hva som skjedde for tre år siden. Fredag 2. januar hadde Sunnmørsposten og NRK Møre og Romsdal store oppslag om prosessen rundt fellessykehuset for Nordmøre og Romsdal. Denne gangen var det bl.a.

Prest tiltalt for vold

En prest på Nordvestlandet er tiltalt for vold mot sin kone. En prest tiltalt for vold mot sin kone må møte i retten 4. februar. Foto: Holm, Morten Det melder Sunnmørsposten.

Prest tiltalt for vold mot kona

Sunnmørsposten melder at en prest på Nordvestlandet er tiltalt for vold mot sin kone. Det var i april i fjor at presten ble pågrepet etter en hendelse nattestid i en kommune på Nordvestlandet.

Les mer om Nordvestlandet.
Styremedlem i HMN vil ha alt på bordet

Det er ovenfor Sunnmørsposten at Heggedal etterlyser større åpenhet. Heggedal stemte selv for Hjelset da saken var oppe til behandling i HMN-styret den 18. desember.

Aalesund-spiller ønsket av Rosenborg

ÅLESUND (Sunnmørsposten): I forrige uke ble det klart at Diskerud og Rosenborg ikke kom til enighet om en ny kontrakt. Sunnmørsposten vet at Ulvestad er en het kandidat til å bli hans erstatter.

Les mer om Diskerud, Rosenborg og Ulvestad.
Forbilde som inspirerer til innsats

Kvart år sidan 1995 har Sunnmørsposten like før jul delt ut heiderspris til folk i vårt område som har gjort ein innsats utanom det vanlege.

Les mer om Sunnmørsposten.
Nå kritiseres Kinserdal av egne styremedlemmer

Det er overfor Sunnmørsposten nå i dag at de to tar et oppgjør med sin egen styreleder.

Les mer om Kinserdal og Sunnmørsposten.
Tror ikke vedtaket blir stående

Det sier jusprofessor Jan Fridthjof Bernt ved Universitetet i Bergen i et intervju med Sunnmørsposten. Bernt har fulgt sykehusstriden på Nordmøre og i Romsdal. Han mener mye tyder på at det har skjedd alvorlige feil i saksbehandlingen.

Eidsvik følte seg presset på sluttpakken

Avgått sykehusdirektør Astrid Eidsvik bekrefter overfor Sunnmørsposten at det som kom fram under åpningen av styremøtet i Helse Møre og Romsdal i dag stemmer.

Eidsvik: - Må samle meg

- Jeg trenger litt tid på å samle meg. Jeg hadde ikke ventet at dette kom fram i møtet. Det jeg kan bekrefte er at jeg ikke har fått i havn noen avtale, sier Astrid Eidsvik til Sunnmørsposten. Astrid Eidsvik.

Nekter å svare på om han har uttrykt tomteønske

I et telefonintervju med Tidens Krav fredag ettermiddag svarer ikke statsråden på spørsmål om han overfor styret i Helse Møre og Romsdal skal ha uttrykt et ønske om et bestemt tomtevalg, slik Sunnmørsposten skriver i dag.

Helseministeren ønsket sykehus til Molde

Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

Høie ville ha Molde allerede i sommer

Det skriver Sunnmørsposten i dag. Høie ståsted skal ha blitt formidlet til daværende styreleder Marthe Styve Holte. Hun ønsker ikke å kommentere saken overfor avisen. Styret i skvis?

Avis: Bent Høie ønsket sykehus til Molde

Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

"Høie ønsket Molde"

Helseministeren skal ha sagt at han foretrakk Molde alt i sommer, ifølge Sunnmørsposten. Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

Avis: Helseministeren ønsket sykehus til Molde

Etter det avisen erfarer ble beskjeden formidlet til daværende styreleder i Helse Midt-Norge, Marthe Styve Holte. Holte vil ikke kommentere opplysningene Sunnmørsposten har fått kjennskap til.

Stine og Erlend ved julegryta

Fredag flytter Sunnmørsposten sin direktesendte lunsjkonsert fra avisas egen scene til Frelsesarmeens julegryte i sentrum. Gjester er Stine Hole Ulla og Erlend Bratland.

Hevder Haga går for Molde

Det hevder Sunnmørsposten i dag. Det er klokka 11.00 at Haga skal legge sin anbefaling om tomtevalg fram for styret.

Les mer om Haga, Molde og Sunnmørsposten.
Nesvik ber Høie utsette tomtevalget

Det er Sunnmørsposten som melder dette tirsdag ettermidag. Avisen skriver at e-posten fra Nesvik ble sendt til helseministeren for bare noen timer siden. - Det må være legitimitet knyttet til prosessen for valg av tomt.

Les mer om Høie, Nesvik og Sunnmørsposten.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02