Sunnmørsposten

Sunnmørsposten: Helse Møre og Romsdal siktet i Sebastian-saken

Gutten døde på vei til sykehus.
Les mer om Romsdal og Sebastian-saken.

Advarer mot giftige ballonger

Miljødirektoratet har funnet giftige kjemikalier i ballonger solgt av leketøyskjeden Sprell, og krever at kjeden umiddelbart stopper salget. Ballongen heter «Toot Sweet Beautiful Balloon Kit, skriver Sunnmørsposten. Kjeden har flere butikker i Oslo og Sandvika.
Skal ha funnet 17 kilo hasj
Politiet i Ålesund fant 17 kilo hasj i en fritidsbolig, skriver Sunnmørsposten. En 44 år gammel mann er siktet, og han er begjært varetektsfengslet i fire uker.
Les mer om Sunnmørsposten og Ålesund.
Skiri tilbake til Vålerenga som Deila-assistent
Amund R. Skiri blir Ronny Deilas assistenttrener i Vålerenga, melder Sunnmørsposten.

Færre får BT og Sunnmørsposten på laurdag

Frå førstkomande laurdag kjem fleire som abonnerer på Sunnmørsposten og Bergens Tidende til å oppleve at dei ikkje får laurdagsavisa si som vanleg.
Les mer om Sunnmørsposten.
Sparka Hødd-trenar Hans Erik Eriksen: – Hødd-leiinga var ikkje klar for meg
Etter 13 seriekampar med dårleg utteljing fekk den ferske Hødd-trenaren Hans-Erik Eriksen sparken i Hødd i vår. No fortel han til Sunnmørsposten om sine erfaringar frå tida i Hødd.
Harald Tom Nesvik tar ikke gjenvalg
Harald Tom Nesvik (Frp) sier nei til gjenvalg til Stortinget. Sylvi Listhaug overtar dermed førsteplassen på Frp-lista i Møre og Romsdal, melder Sunnmørsposten.
«I kveld fortjente spillerne mer. Er interessen for AaFK død og begravet?
Andre omgang var feiende frisk, skriver sportsleder i Sunnmørsposten Helge Skuseth.
1,5 politimann per 1000 innbygger
Sør-Øst politidistrikt har 1,5 politifolk per 1000 innbygger ved årets første kvartal, skriver Sunnmørsposten. Politiets mål i Norge er to politifolk per 1000 innbygger innen 2020. Fungerende politidirektør Vidar Refvik sier at politiet er på god vei til å nå dette målet.
Oslopolitiet blant de beste
Målet til Politidirektoratet er at det skal være en dekningsgrad på politifolk på to per 1.000 innbyggere innen 2020. Tallene fra første kvartal i år viser at det for de fleste politidistriktene er langt igjen, skriver Sunnmørsposten. Oslopolitiet ligger på 2,42. Øst politidistrikt ligger på 1,53.
Avslører bonuser under byggingen av St. Olavs Hospital
Sunnmørsposten avslører at minst 44 millioner kroner ble satt av til bonusordninger under byggingen av St. Olavs Hospital. Blant annet mottok utbyggingssjefen 1,2 millioner kroner i tillegg til vanlig lønn.
Ingen AaFK-spillere fikk mer enn fem poeng
Synes du Sunnmørsposten er for strenge med spillerne etter 1-1 mot Start? Sett dine egne karakterer.
Les mer om Start og Sunnmørsposten.
Aalesund-leder: - Sportslig utvalg har ikke fungert
Sportslig utvalg i AaFK skulle innstille på hvem klubben skulle kjøpe og selge. Et halvt år etter opprettelsen av utvalget, måtte de lese i Sunnmørsposten hvem klubben hadde signert.
Les mer om AaFK og Sunnmørsposten.
Riise med i AaFK-troppen
John Arne Riise er med i troppen til Aalesund som møter Haugesund i eliteserien lørdag. Den tidligere landslagsbacken starter sannsynligvis på benken. Det skriver Sunnmørsposten fredag. Riise ble klar for Aalesund like før seriestarten sist helg, men rakk ikke premieren mot Stabæk, en kamp AaFK vant 1-0.
Polaris Media skriver ned over 100 millioner
Driftsresultatet endte over 100 millioner i minus, samtidig som mediekonsernet skriver ned verdier i Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke.
Les mer om Sunnmørsposten.
Aalesund gir opp Riise
John Arne Riise blir ikke å se i Aalesund-drakten neste sesong. Klubben har gitt opp håpet om å sikre seg 35-åringen, melder Sunnmørsposten. Riise er for tiden klubbløs etter at laget hans Delhi Dynamos ble slått ut av det indiske sluttspillet nylig.
Uønsket i Hødd
Aslak Falck får ikke ny kontrakt i Hødd. Den tidligere Viking-keeperen er uønsket, skriver Sunnmørsposten.
Vil ikke slå sammen tingretter
Justiskomiteen på Stortinget ønsker ikke at tingretter skal slås sammen. Komiteen har dermed stanset varslede sammenslåinger. Det skriver Sunnmørsposten. Domstoladministrasjonen har i lang tid jobbet for å redusere antall tingretter i Norge. Her i Østfold var det snakk om å slå de fem tingrettene sammen til n.
Flyktningbolig påtent for andre gang på tre uker
Brannen i tomannsboligen i Ulstein natt til søndag var påsatt, opplyser politiet til Sunnmørsposten. Det bor tolv flyktninger i boligen som også ble påtent for tre uker siden.
Les mer om Sunnmørsposten og Ulstein.
Ny påsatt brann i bolig i Ulstein
Brannen i tomannsboligen i Ulstein natt til søndag var påsatt, opplyser politiet til Sunnmørsposten. Det bor tolv utenlandske statsborgere i boligen som også ble påtent for tre uker siden.
Les mer om Sunnmørsposten og Ulstein.
Rettsforlik mellom AaFK og Aabrekk
Etter lange forhandlinger kom AaFK og Harald Aabrekk til enighet og inngikk forlik under onsdagens rettsmeglingsmøte, skriver Sunnmørsposten.
Forlik mellom Aabrekk og AaFK
Etter lange forhandlinger kom AaFK og Harald Aabrekk til enighet og inngikk forlik under onsdagens rettsmeglingsmøte, skriver Sunnmørsposten.
– Mattila på vei til Fulham
Sakari Mattila (26) er på vei til den engelske mesterskapsklubben Fulham, melder Sunnmørsposten. Avisen skriver at finnen gikk glipp av lørdagens Aalesund-trening, og at midtbanespilleren er på vei til engelsk fotball.
Hoseths AAFK-overgang bekreftet
Magne Hoseth blir Aalesund-spiller, og er spilleklar til søndagens bortekamp mot Bodø/Glimt. – Hans rutine gjør oss til et bedre lag, sier trener Trond Fredriksen til Sunnmørsposten.
Regionsavis: – Hoseth klar for Aalesund
Magne Hoseth (34) blir ny Aalesund-spiller. Det erfarer regionsavisen Sunnmørsposten torsdag. Supporterklubbene har blandede følelser rundt en eventuell overgang.