Sunnmørsposten


Bekrefter enighet om Thrandarson

I går skrev Sunnmørsposten at Vikingur og AaFK hadde kommet til enighet om en overgang for Aron Thrandarson. Nå bekrefter den islandske klubben på sin hjemmeside at det stemmer.

Eksplosjon og brann i Ålesund

Det har vært en eksplosjon ved Breivika i Ålesund i dag. En gassflaske var grunnen til eksplosjonen og den påfølgende brannen, skriver Sunnmørsposten. Ingen personer ble skadd. Kommentarer

Følg 3. divisjon DIREKTE

Fire kamper med lokale lag spilles mandag. Sunnmørsposten følger alle kampene i 3. divisjon som involverer lokale lag. Mandag ettermiddag og kveld gir vi deg de viktigste hendelsene

Lærer tiltalt for voldtekt

En lærer i 40-årene fra Sunnmøre er tiltalt for å ha voldtatt en 14 år gammel elev. Mannen skal ha gjennomført samleie med 14-åringen ved bruk av makt eller trusler, melder Sunnmørsposten.

Les mer om Sunnmøre og Sunnmørsposten.

Følg 3. divisjon DIREKTE

Fire kamper spilles i ettermiddag. Sunnmørsposten følger alle kampene i 3. divisjon som involverer lokale lag.

Kalt inn til nye avhør

Kripos g teke avhørt av flere nye personar for å finne årsaken til brannen i et bolighus i Herøy desember 2008. Etterforskningsleder Guttorm Hagen sier til Sunnmørsposten at politiet

Les mer om Herøy og Sunnmørsposten.
Følg 3. divisjon DIREKTE

To kamper ble spilt mandag. Sunnmørsposten følger DIREKTE alle kamper i 3. divisjon som involverer lokale lag.

Dødsulykke kan gi lovendring

Regjeringen vil vurdere om politiet skal få tilgang til blodprøver helsevesenet har tatt, skriver Sunnmørsposten. Det er dødsulykken i Brusdalen i august i fjor, som har aktualisert

Les mer om Brusdalen og Sunnmørsposten.
- Styrkar motet til tusenvis

Margun Lødemel har blitt kåra til Norges beste MOT-medarbeidar. Foto: Ludvig Killingberg - Ei enorm ære, seier Lødemel på telefon til Sunnmørsposten. På onsdag mottok ho prisen framfor

Les mer om Lødemel og Sunnmørsposten.
Går dritbra

Salet går som hakka møkk. Konsernsjef Jan Tore Leikanger kan konstatere at det er gode tider i Jets Vakuum AS. Sunnmørsposten melder at Jets Vakuum på Hareid i fjor hadde sitt beste

Les mer om Hareid.
Drapssiktet ute av isolasjon

23-åringen som er siktet for drapet på Sami Milhem på Hareid har ikke lenger restriksjoner i form av isolasjon eller besøksforbud. Det skriver Sunnmørsposten.

25 ansatte mister jobben i Skodje

25 ansatte i Varier Furniture AS i Skodje mister jobben. Det melder Sunnmørsposten. Grunnen er at bedriften ikke har klart å få ned produksjonskonstnadene til et konkurransedyktig nivå.

Les mer om Skodje og Sunnmørsposten.
Topp stemning med Til topps

Heile 800 blei søndag med Sunnmørsposten Til topps til Vardane på Sulafjellet I varmt septemberver var det mange som tok turen ut og til fjells med Sunnmørsposten. Heile 800, små og

Omfattande overgrepstiltale

Ein mann frå Sunnmøre er tiltalt for overgrep mot fleire barn. Mannen i 40-åra er også tiltalt for å ha oppbevart pornografiske bilete av born. Det skriv Sunnmørsposten.

Les mer om Sunnmøre og Sunnmørsposten.
Følg 3. divisjon DIREKTE

To kamper spilles i kveld. Sunnmørsposten følger DIREKTE alle kampene i 3. divisjon som involverer lokale lag.

Eldre mann tiltalt for bildrap

En mann i 80-årene er tiltalt for uaktsomt drap etter en trafikkulykke i Ålesund, der et ektepar ble påkjørt. Det melder Sunnmørsposten.

Les mer om Sunnmørsposten og Ålesund.
Kan bli avisbodstreik

Det kan bli streik blant avisboda i fylket frå i morgon dersom partane ikkje blir samde før midnatt. Avisene Sunnmørsposten og Tidens Krav er blant dei som kan bli råka.

Følg 3. divisjon DIREKTE

Sunnmørsposten følger DIREKTE alle kampene i 3. divisjon som involverer lokale lag.

To nye veker isolert

Sunnmørsposten melder at mannen som har tilstått drapet på Sami Milhelm (20) i Hareid også dei to neste vekene må sitje i full isolasjon i Bergen fengsel. Tjuetreåringen får ikkje ha

Les mer om Bergen, Hareid og Sami Milhelm.
Kuttar ti årsverk i Sunnmørsposten

Ti årsverk må vekk i Sunnmørsposten dei neste to åra. Totalt skal Polaris-konsernet spare 100 millionar kroner. Det var på eit allmøte for dei tilsette fredag formiddag at det blei opplyst om kutta.

Hver åttende må gå i Sunnmørsposten

Ti årsverk må vekk i Sunnmørsposten de neste to årene. Totalt skal Polaris-konsernet spare 100 millioner kroner.

Sunnmørsposten kuttar ti årsverk

Ti årsverk må vekk i Sunnmørsposten dei neste to åra. Totalt skal Polaris-konsernet spare 100 millionar kroner.

Sunnmørsposten kutter ti årsverk

Ti årsverk må bort i Sunnmørsposten de to neste åra. Nedbemanningen skal i første omgang skje med frivillige tiltak. Det ble opplyst på et allmøte for de ansatte i avisa fredag formiddag.

Les mer om Sunnmørsposten.
Kommunemøte utan Ålesund

Kommunane Giske, Sula og Haram har avtalt eit møte med kommunal- og moderniseringsministeren 2. september utan at Ålesund er invitert med. Det skriv Sunnmørsposten.

Konkurrentar skal selje Ulsmo-leilegheiter

Håpet er innflytting i 2016 på Volsdalsberga, opplyser Ingerid Ulstein. Foto: Arkiv. Til vanleg er dei skarpe konkurrentar, men no må Notar og eiendomsmegler 1 i Ålesund samarbeide tett, skriv Sunnmørsposten.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13