Sunnmørsposten

Tiltalt for innføring av hasj

Fire menn er i Asker og Bærum tingrett tiltalt for å ha planlagt og organisert innførsel av 217 kilo hasj til Norge i fjor. Alle fire er i tillegg tiltalt for å ha fraktet store mengder hasj rundt omkring i Oslo-område, skriver Sunnmørsposten.

Sjekk spillerbørsen etter LSK-slakten

Sunnmørsposten gir to spillere 2-er på børsen.
«Han var AaFKs beste spiller, men må få mer hjelp av lagkameratene
Slik vurderer Sunnmørsposten AaFK-spillernes innsats.
AaFK-stjerne straffes igjen
Edwin Gyasis framtid i Aalesund er usikker. For tredje gang i år har han brutt reglene. Han nektes å trene med laget og spille rikek søndag, melder Sunnmørsposten.
Les mer om Aalesund og Sunnmørsposten.

Sebastian-saken: Helse Møre og Romsdal ilagt forelegg på en halv million

Helse Møre og Romsdal er ilagt et forelegg på en halv million kroner i forbindelse med Sebastian-saken, melder Sunnmørsposten.
Helse Møre og Romsdal ilagt forelegg på en halv million
Helse Møre og Romsdal er ilagt et forelegg på en halv million kroner i forbindelse med Sebastian-saken, melder Sunnmørsposten.
Politiet etterforsker barnedødsfall på Sunnmøre
Politiet har startet etterforskning etter at et barn uventet døde lørdag morgen, melder Sunnmørsposten.
Les mer om Sunnmøre og Sunnmørsposten.
Veldwijk til Nederland
Aalesund-spiller Lars Veldwijk sier til Sunnmørsposten at han er ferdig i klubben. – Jeg kommer til å skrive under for en god nederlandsk klubb i løpet av neste uke, sier Veldwijk til avisa etter lørdagens tap mot Molde.
Håper på Riise-mål i kveldens debut
Sunnmørsposten streamer John Arne Riises første kamp i 4. divisjon.
Les mer om Riise-mål.
Sylvi Listhaugs far i bilulykke
Sylvi Listhaugs far Jan Steffen Listhaug var i en bilulykke i forrige uke. Bilen ble totalvrak, men Listhaug slapp fra skrekkopplevelsen med noen skrammer, skriver Sunnmørsposten.
Sunnmørsposten: Helse Møre og Romsdal siktet i Sebastian-saken
Gutten døde på vei til sykehus.
Les mer om Romsdal og Sebastian-saken.
Advarer mot giftige ballonger
Miljødirektoratet har funnet giftige kjemikalier i ballonger solgt av leketøyskjeden Sprell, og krever at kjeden umiddelbart stopper salget. Ballongen heter «Toot Sweet Beautiful Balloon Kit, skriver Sunnmørsposten. Kjeden har flere butikker i Oslo og Sandvika.
Skal ha funnet 17 kilo hasj
Politiet i Ålesund fant 17 kilo hasj i en fritidsbolig, skriver Sunnmørsposten. En 44 år gammel mann er siktet, og han er begjært varetektsfengslet i fire uker.
Les mer om Sunnmørsposten og Ålesund.
Skiri tilbake til Vålerenga som Deila-assistent
Amund R. Skiri blir Ronny Deilas assistenttrener i Vålerenga, melder Sunnmørsposten.
Færre får BT og Sunnmørsposten på laurdag
Frå førstkomande laurdag kjem fleire som abonnerer på Sunnmørsposten og Bergens Tidende til å oppleve at dei ikkje får laurdagsavisa si som vanleg.
Les mer om Sunnmørsposten.
Sparka Hødd-trenar Hans Erik Eriksen: – Hødd-leiinga var ikkje klar for meg
Etter 13 seriekampar med dårleg utteljing fekk den ferske Hødd-trenaren Hans-Erik Eriksen sparken i Hødd i vår. No fortel han til Sunnmørsposten om sine erfaringar frå tida i Hødd.
Harald Tom Nesvik tar ikke gjenvalg
Harald Tom Nesvik (Frp) sier nei til gjenvalg til Stortinget. Sylvi Listhaug overtar dermed førsteplassen på Frp-lista i Møre og Romsdal, melder Sunnmørsposten.
«I kveld fortjente spillerne mer. Er interessen for AaFK død og begravet?
Andre omgang var feiende frisk, skriver sportsleder i Sunnmørsposten Helge Skuseth.
1,5 politimann per 1000 innbygger
Sør-Øst politidistrikt har 1,5 politifolk per 1000 innbygger ved årets første kvartal, skriver Sunnmørsposten. Politiets mål i Norge er to politifolk per 1000 innbygger innen 2020. Fungerende politidirektør Vidar Refvik sier at politiet er på god vei til å nå dette målet.
Oslopolitiet blant de beste
Målet til Politidirektoratet er at det skal være en dekningsgrad på politifolk på to per 1.000 innbyggere innen 2020. Tallene fra første kvartal i år viser at det for de fleste politidistriktene er langt igjen, skriver Sunnmørsposten. Oslopolitiet ligger på 2,42. Øst politidistrikt ligger på 1,53.
Avslører bonuser under byggingen av St. Olavs Hospital
Sunnmørsposten avslører at minst 44 millioner kroner ble satt av til bonusordninger under byggingen av St. Olavs Hospital. Blant annet mottok utbyggingssjefen 1,2 millioner kroner i tillegg til vanlig lønn.
Ingen AaFK-spillere fikk mer enn fem poeng
Synes du Sunnmørsposten er for strenge med spillerne etter 1-1 mot Start? Sett dine egne karakterer.
Les mer om Start og Sunnmørsposten.
Aalesund-leder: - Sportslig utvalg har ikke fungert
Sportslig utvalg i AaFK skulle innstille på hvem klubben skulle kjøpe og selge. Et halvt år etter opprettelsen av utvalget, måtte de lese i Sunnmørsposten hvem klubben hadde signert.
Les mer om AaFK og Sunnmørsposten.
Riise med i AaFK-troppen
John Arne Riise er med i troppen til Aalesund som møter Haugesund i eliteserien lørdag. Den tidligere landslagsbacken starter sannsynligvis på benken. Det skriver Sunnmørsposten fredag. Riise ble klar for Aalesund like før seriestarten sist helg, men rakk ikke premieren mot Stabæk, en kamp AaFK vant 1-0.
Polaris Media skriver ned over 100 millioner
Driftsresultatet endte over 100 millioner i minus, samtidig som mediekonsernet skriver ned verdier i Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke.
Les mer om Sunnmørsposten.