Sunnmørsposten

Ingen AaFK-spillere fikk mer enn fem poeng

Synes du Sunnmørsposten er for strenge med spillerne etter 1-1 mot Start? Sett dine egne karakterer.
Les mer om Start og Sunnmørsposten.

Aalesund-leder: - Sportslig utvalg har ikke fungert

Sportslig utvalg i AaFK skulle innstille på hvem klubben skulle kjøpe og selge. Et halvt år etter opprettelsen av utvalget, måtte de lese i Sunnmørsposten hvem klubben hadde signert.
Les mer om AaFK og Sunnmørsposten.
Riise med i AaFK-troppen
John Arne Riise er med i troppen til Aalesund som møter Haugesund i eliteserien lørdag. Den tidligere landslagsbacken starter sannsynligvis på benken. Det skriver Sunnmørsposten fredag. Riise ble klar for Aalesund like før seriestarten sist helg, men rakk ikke premieren mot Stabæk, en kamp AaFK vant 1-0.
Polaris Media skriver ned over 100 millioner
Driftsresultatet endte over 100 millioner i minus, samtidig som mediekonsernet skriver ned verdier i Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke.
Les mer om Sunnmørsposten.

Aalesund gir opp Riise

John Arne Riise blir ikke å se i Aalesund-drakten neste sesong. Klubben har gitt opp håpet om å sikre seg 35-åringen, melder Sunnmørsposten. Riise er for tiden klubbløs etter at laget hans Delhi Dynamos ble slått ut av det indiske sluttspillet nylig.
Uønsket i Hødd
Aslak Falck får ikke ny kontrakt i Hødd. Den tidligere Viking-keeperen er uønsket, skriver Sunnmørsposten.
Vil ikke slå sammen tingretter
Justiskomiteen på Stortinget ønsker ikke at tingretter skal slås sammen. Komiteen har dermed stanset varslede sammenslåinger. Det skriver Sunnmørsposten. Domstoladministrasjonen har i lang tid jobbet for å redusere antall tingretter i Norge. Her i Østfold var det snakk om å slå de fem tingrettene sammen til n.
Flyktningbolig påtent for andre gang på tre uker
Brannen i tomannsboligen i Ulstein natt til søndag var påsatt, opplyser politiet til Sunnmørsposten. Det bor tolv flyktninger i boligen som også ble påtent for tre uker siden.
Les mer om Sunnmørsposten og Ulstein.
Ny påsatt brann i bolig i Ulstein
Brannen i tomannsboligen i Ulstein natt til søndag var påsatt, opplyser politiet til Sunnmørsposten. Det bor tolv utenlandske statsborgere i boligen som også ble påtent for tre uker siden.
Les mer om Sunnmørsposten og Ulstein.
Rettsforlik mellom AaFK og Aabrekk
Etter lange forhandlinger kom AaFK og Harald Aabrekk til enighet og inngikk forlik under onsdagens rettsmeglingsmøte, skriver Sunnmørsposten.
Forlik mellom Aabrekk og AaFK
Etter lange forhandlinger kom AaFK og Harald Aabrekk til enighet og inngikk forlik under onsdagens rettsmeglingsmøte, skriver Sunnmørsposten.
– Mattila på vei til Fulham
Sakari Mattila (26) er på vei til den engelske mesterskapsklubben Fulham, melder Sunnmørsposten. Avisen skriver at finnen gikk glipp av lørdagens Aalesund-trening, og at midtbanespilleren er på vei til engelsk fotball.
Hoseths AAFK-overgang bekreftet
Magne Hoseth blir Aalesund-spiller, og er spilleklar til søndagens bortekamp mot Bodø/Glimt. – Hans rutine gjør oss til et bedre lag, sier trener Trond Fredriksen til Sunnmørsposten.
Regionsavis: – Hoseth klar for Aalesund
Magne Hoseth (34) blir ny Aalesund-spiller. Det erfarer regionsavisen Sunnmørsposten torsdag. Supporterklubbene har blandede følelser rundt en eventuell overgang.
Lokalavis: – Hoseth klar for Aalesund
Magne Hoseth blir ny Aalesund-spiller. Det erfarer lokalavisen Sunnmørsposten torsdag.
– Hoseth klar for Aalesund
Magne Hoseth blir ny Aalesund-spiller. Det erfarer Sunnmørsposten torsdag.
Fikk tilbake gammelt anker
Fullriggeren Sørlandet har fått tilbake ankeret som skipet mistet i Geiranger i 2011. Ankeret er fra 1927 og ble tilbakelevert under skipets besøk i Ålesund i helgen. Det er dykkere fra Hareid som fant ankeret og brakte det opp fra havbunnen, skriver Sunnmørsposten.
Aabrekk saksøker AaFK
Harald Aabrekk saksøker Aalesund FK etter at han mistet jobben tidligere denne sesongen. Det melder Sunnmørsposten. Partene har ikke kommet til enighet om en sluttpakke.
- Bjørn Helge Riise på vei til Aalesund
Ifølge Sunnmørsposten vil trolig Aalesund presentere Bjørn Helge Riise som ny spiller onsdag.
Riise på vei til Aalesund
Ifølge Sunnmørsposten vil trolig Aalesund presentere Bjørn Helge Riise som ny spiller onsdag. Riise er per i dag visekaptein i Lillestrøm, men har utgående kontrakt. Aalesund har innkalt til pressekonferanse, melder NTB
Sunnmørsposten: Bjørn Helge Riise på vei til AaFK
Under to måneder etter at kona tok et knallhardt oppgjør med hjembyen og Aalesunds Fotballklubb, skal Bjørn Helge Riise (32) være på vei tilbake til AaFK.
Les mer om AaFK og Bjørn Helge Riise.
Fredriksen fortsetter ut året
Aalesund vil forsette med Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft som trenere ut denne sesongen, melder Sunnmørsposten. Fredriksen tok over etter at Harald Aabrekk ikke fikk fortsette 28. april. Siden den gang har klubben vunnet tre kamper, spilt en uavgjort og kun tapt en kamp i serien. Dessuten ble det cupavansement over Strindheim.
Simon Flem Devold er død
Simon Flem Devold døde onsdag. Journalisten, forfatteren og musikeren ble 86 år gammel, skriver Sunnmørsposten.
Les mer om Sunnmørsposten.
Simon Flem Devold er død
Forfatter og journalist Simon Flem Devold er død, 86 år gammel, melder Sunnmørsposten.
Aabrekk og AaFK ennå ikke enige
Tidligere AaFK-trener Harald Aabrekk og Aalesund er ennå ikke blitt enige om den økonomiske kompensasjonen etter at treneren fikk sparken i klubben, skriver Sunnmørsposten. Det er tre uker siden Aabrekk måtte slutte i AaFK.