Sunnmørsposten


Tror ikke vedtaket blir stående

Det sier jusprofessor Jan Fridthjof Bernt ved Universitetet i Bergen i et intervju med Sunnmørsposten. Bernt har fulgt sykehusstriden på Nordmøre og i Romsdal. Han mener mye tyder på at det har skjedd alvorlige feil i saksbehandlingen.

Eidsvik følte seg presset på sluttpakken

Avgått sykehusdirektør Astrid Eidsvik bekrefter overfor Sunnmørsposten at det som kom fram under åpningen av styremøtet i Helse Møre og Romsdal i dag stemmer.

Eidsvik: - Må samle meg

- Jeg trenger litt tid på å samle meg. Jeg hadde ikke ventet at dette kom fram i møtet. Det jeg kan bekrefte er at jeg ikke har fått i havn noen avtale, sier Astrid Eidsvik til Sunnmørsposten. Astrid Eidsvik.

Nekter å svare på om han har uttrykt tomteønske

I et telefonintervju med Tidens Krav fredag ettermiddag svarer ikke statsråden på spørsmål om han overfor styret i Helse Møre og Romsdal skal ha uttrykt et ønske om et bestemt tomtevalg, slik Sunnmørsposten skriver i dag.

Helseministeren ønsket sykehus til Molde

Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

Høie ville ha Molde allerede i sommer

Det skriver Sunnmørsposten i dag. Høie ståsted skal ha blitt formidlet til daværende styreleder Marthe Styve Holte. Hun ønsker ikke å kommentere saken overfor avisen. Styret i skvis?

Avis: Bent Høie ønsket sykehus til Molde

Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

"Høie ønsket Molde"

Helseministeren skal ha sagt at han foretrakk Molde alt i sommer, ifølge Sunnmørsposten. Helseminister Bent Høie (H) ga allerede i sommer beskjed om at han mente det nye sykehuset på Nordvestlandet skulle legges til Molde, skriver Sunnmørsposten.

Avis: Helseministeren ønsket sykehus til Molde

Etter det avisen erfarer ble beskjeden formidlet til daværende styreleder i Helse Midt-Norge, Marthe Styve Holte. Holte vil ikke kommentere opplysningene Sunnmørsposten har fått kjennskap til.

Stine og Erlend ved julegryta

Fredag flytter Sunnmørsposten sin direktesendte lunsjkonsert fra avisas egen scene til Frelsesarmeens julegryte i sentrum. Gjester er Stine Hole Ulla og Erlend Bratland.

Hevder Haga går for Molde

Det hevder Sunnmørsposten i dag. Det er klokka 11.00 at Haga skal legge sin anbefaling om tomtevalg fram for styret.

Les mer om Haga, Molde og Sunnmørsposten.
Nesvik ber Høie utsette tomtevalget

Det er Sunnmørsposten som melder dette tirsdag ettermidag. Avisen skriver at e-posten fra Nesvik ble sendt til helseministeren for bare noen timer siden. - Det må være legitimitet knyttet til prosessen for valg av tomt.

Les mer om Høie, Nesvik og Sunnmørsposten.
Eidsviks avgang og lokalisering av sykehus

En urettferdighet som fortsetter gjør ikke urettferdigheten mer legitim eller rettferdig. " Lørdag 6.12 hadde undertegnede et debattinnlegg i Romsdals Budstikke og Tidens Krav (ennå ikke publisert i Sunnmørsposten).

Les mer om Sunnmørsposten.
Høyre-topper på Sunnmøre er avventende

Sunnmørsposten]: Mens sjukehusstriden raser velger sentrale Høyre-folk på Sunnmøre å legge seg lavt i terrenget og passer seg vel for å komme med noe som kan minne om kritikk av deres egen helseminister.

Les mer om Høyre-folk og Sunnmøre.
Har funnet årsaken til strømbrudd på Nordvestlandet

Rundt 25 kommuner ble berørt av strømbruddet. I enkelte områder varte strømbruddet i over to timer før man fikk på plass strømforsyning via reservenettet. Ifølge Sunnmørsposten har Statnett nå funnet feilen som forårsaket strømstansen.

Les mer om Nordvestlandet og Statnett.
Strømmen har gått på Sunnmøre

Store deler av Sunnmøre er lørdag kveld uten strøm. Etter det Sunnmørsposten kjenner til skal dette dreie seg om store områder fra Vestnes til Hornindal. Vi kommer tilbake med mer.

- Daniel Haga har gjort samme tabben som Strøm-Erichsen

I lørdagens leder krever Sunnmørsposten at Astrid Eidsviks konklusjon må komme fram usensurert, uten innblanding fra høyere hold.

Ransalarm i bank

Onsdag morgen ble det utløst ransalarm i Sparebanken Møre i Spjelkavik. Foto: Eirik Meling Etter det Sunnmørsposten har grunn til å tro rykket både uniformerte og sivile biler ut.

Aabrekk blir Aalesund-trener

Tar over for Jan Jönsson. Harald Aabrekk blir mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten. For ti dager siden meldte samme avis at nordfjordingen var den heteste kandidaten til å ta over for Jan Jönsson.

- Aabrekk blir Aalesund-trener

Harald Aabrekk blir ifølge Sunnmørsposten i morgen presentert som ny hovedtrener i Aalesund. Samme avis melder at 58-åringen får med seg klubblegende Trond Fredriksen som assistentrener. Aalesund endte på sjuendeplass denne sesongen.

Aabrekk presenteres som Aalesund-trener mandag

Gjør comeback i Tippeligaen. Harald Aabrekk blir presentert som ny Aalesund-trener mandag. Det skriver Sunnmørsposten søndag. Ifølge avisen får 58-åringen med seg klubblegende Trond Fredriksen som assistentrener.

Tidligere Brann-trener tar over Aalesund

Harald Aabrekk blir mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten.

Les mer om Aalesund og Sunnmørsposten.
– Aabrekk blir Aalesund-trener

Harald Aabrekk blir mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten. For ti dager siden meldte samme avis at nordfjordingen var den heteste kandidaten til å ta over for Jan Jönsson.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Aabrekk får trolig treneransvaret i Aalesund

Melder Sunnmørsposten.

Les mer om Aalesund.
Aalesund skal ha bestemt seg for Aabrekk

Det meste tyder på at Harald Aabrekk (58) bytter jobb fra speider til hovedtrener i AaFK. I forrige uke skrev Sunnmørsposten at Aabrekk kunne bli Jan Jönssons erstatter.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21