Svaberg

Hovedredningssentralen: - Kan ha vært hærverk

Det er ikke funnet noen tegn på at det var personer ombord da en fritidsbåt krasjet inn i et svaberg på Helgeroa i Larvik lørdag.
Les mer om Helgeroa og Larvik.

Stor redningsaksjon i Helgeroa etter at båt kjørte på land

En antatt stjålet båt krasjet et svaberg på Helgeroa lørdag ettermiddag. Hovedredningssentralen mener det er grunn til å tro at det er personer i vannet.
Les mer om Helgeroa.
Stor redningsaksjon i Helgeroa
Søk pågår for fullt etter at en båt kjørte i et svaberg ved Blokkebukta i Helgeroa ved Larvik i kveld. Ifølge Hovedredningssentralen er det grunn til å tro at det er personer i vannet.
Les mer om Blokkebukta, Helgeroa og Larvik.
Celina anla basseng ved hytta: Forkastelig mener politiker
Middelfart-søstrene møter krass kritikk blant naboer og politikere etter de på hver sin tomt sprengte i svaberg. Bare Celina hadde tilatelse fra kommunen.

Chablis-topper i sommervarmen

Solslikking på salte svaberg? Ikke så langt unna Chablis, faktisk.
Rydder opp etter ulovlig utslipp
Svaberg ved Kaldvellfjorden i Lillesand spyles rene før badesesongen etter sulfidutslipp. Etter lang tid med problemer, mener Agder OPS nå å ha kontroll på avrenningen.
Les mer om Kaldvellfjorden og Lillesand.
Hald deg unna slike dalar!
Store snømengder kombinert med glatte svaberg gjer at deter svært rasfarleg i mange fjelldalar.
Nå er kjempesteinen borte
I 2012 fortalte NRK at ingen visste helt hvordan den store steinen hadde havnet på et svaberg ved Kullvika i Larvik. Nå har den forsvunnet.
Les mer om Kullvika, Larvik og NRK.
Da de kom hit var det bare svaberg og lyng
Pakker ned et helt liv for å flytte fra enebolig til leilighet.
- Ødelegger skjærgården med skulptur
Det er delte meninger om kunstneren Stian Heimlund Skjæveland skal få sette opp en stor stålskulptur på et svaberg ved Jørpeland.
Full vinter i fjellet - vårstemning på kysten
Mens de med ski på beina har hatt en drømmedag i innlandet, har folk i strandkanten kjent et streif av vårstemning med sol og bare svaberg.
Stakk fra båtvrak
Jostein Svaberg Midtun i Sogn fortviler etter at en mann fra Rognan har forlatt et båtvrak og en regning på 800.000 kroner på slippen hans.
Les mer om Rognan og Sogn.
Denne øya kan bli din
Hele øya selges for 10 millioner kroner – komplett med to hytter, badestrender og svaberg!
- Med testvinneren kan du løpe uanstrengt over røtter, gjørme, småstein og glatte svaberg
To seksere i testen vår av 10 terrengløpesko.
Økt pågang hos psykolog etter ferie
Du sat på eit svaberg og såg utover havet. No sit du på kontoret og ser utover kavet. Det blir for hardt for enkelte, seier psykolog Ane Johnsen Lien, som merkar auka pågang etter ferien.
Les mer om Ane Johnsen Lien.
Hopp i hølen
Ullalandshølen byr på forfriskande bad og utfordrande elvelandskap. Med hoppehyller, djup høl, jettegryter, sklie, tunnel og svaberg. - Om sommaren er eg her kvar dag. Det er artig å hoppe, og prøve på nye triks, fortel Joar Anders Sæther ( 15).
Ikke la slike skilt skremme deg
Gjerder, porter, benker og skilt med privat stopper fri ferdsel i strandsonen, men du kan faktisk gå stort sett hvor du vil. Nå strømmer vi til strender og svaberg, men mange tør ikke
Røde stugor til lavpris
Det er langt billigere å kjøpe en rød stuga inne i de svenske skoger, enn en sommerhytte ved svaberg og saltvann. I snitt koster en svensk fritidsbolig 1,3 millioner norske kroner. I Värmland ligger prisen på rundt 740 000 norske kroner.
Bokbad for kropp & sjel ved Lyngør
GJEVING (VG) Sjøboder og hytter i gammel sørlandsstil. Havet. Svaberg. Lyngør rett ut. Bokhotellet ligger og skvalper i sjøkanten.
Les mer om Lyngør.
De sikrer liv på fjorden
Det er som å fly over fjorden. Røde Kors-båten patruljerer langs telemarkskysten, og fyker forbi svaberg og strender. Av: Bjørn Harry Schønhaug Tweet VAKKERT: Ingen kyststripe i Norge
Les mer om Norge.
Bokbad for kropp & sjel
GJEVING (VG) Sjøboder og hytter i gammel sørlandsstil. Havet. Svaberg. Lyngør rett ut. Bokhotellet ligger og skvalper i sjøkanten. BOK I SOLNEDGANG: Fra balkongen har man utsikt til
En himmelsk solseilas
Satt du på et svaberg i sommer og beundret seilbåtene på sjøen? Så du vinden puste i seilet og gi båtene fremdrift? Nå blir det himmelsk også! Hvorfor får kometene en hale når de farer
En himmelsk solseilas
Satt du på et svaberg i sommer og beundret seilbåtene på sjøen? Så du vinden puste i seilet og gi båtene fremdrift? Nå blir det himmelsk også!
Lyssetter helleristning i Lier
I dag blir helleristningen av den store elgen i Lier lyssatt.Elgen måler fie ganger fire meter og ble funnet på den som for 8000 år siden var et svaberg langs Ringerikesveien. Elgen ble oppdaget i sommer.
Les mer om Lier og Ringerikesveien.
Kvinne falt fra svaberg på Huk
– En kvinne i 30-årene har sklidd på fjellet, og blir tatt med til sykehus for kontroll, det sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt. Kvinnen falt n meter og var bevisstløs en kort stund ved badestranden på Huk. Politiet bekrefter at hun er ved bevissthet nå, og at det var et uhell. Politiet oppretter ikke sak.
Les mer om Huk, Oslo og Tor Jøkling.