Svein fanebust


- Northug-avtale femdoblet i verdi

Coop-sjef Svein Fanebust mener Northug-avtalen kan være verdt nær 50 millioner. Fornøyd med Northug: Petter Northug har skuffet i langrennsporet, men sponsorer er fornøyd. - Vi har fått meget god valuta for pengene.

Les mer om Northug-avtalen og Northug.

Fanebust ba Northug passe munnen sin

Coop-sjefen Svein Fanebust (60) fra Sandnes vil fortsatt betale Petter Northug 5-6 millioner for å stå utenfor landslaget. Men han har bedt ham passe munnen sin.

Les mer om Northug og Petter Northug.
Garanterer at Northug ikke vender tilbake

SOTSJI (Coop-direktør Svein Fanebust tegnet avtalen med Petter Northug. Han liker dårlig at landslagsledelsen frir til skikongen midt under OL.

Les mer om Northug og Petter Northug.
Coop-sjefen: - Core-samarbeidet består

Coop-sjef Svein Fanebust har ingen planer om å avvikle Core-samarbeidet før avtalen mellom Ica og Norgesgruppen er helt begravet.

Rema og Coop inngår samarbeid -

Går sammen mot Norgesgruppen og Ica. GÅR SAMMEN: Coop-sjef Svein Fanebust og Rema-sjef Ole Robert Reitan vurderer å samarbeide mot Norgesgruppen og Ica.

Tidligere toppsak hos E24:
Fanebust ny Coop-sjef

Svein Fanebust tar over sjefsstolen i Coop Norge.

Les mer om Coop Norge og Coop-sjef.
Her arbeider de usikret på Coop-sjefens hus, flere etasjer over bakken

Svein Fanebust involvert i nok en sikringssak. Ved denne boligen, som Svein Fanebust eier, foregikk det usikret arbeid, bare måneder etter at Fanebust måtte beklage at arbeidere ved

Les mer om Fanebust og Svein Fanebust.
Coop-sjefen tatt med usikrede arbeidere på taket

Etter TV 2s avsløringer om elendig sikkerhet for arbeidere på det nye Coop-lageret på Gardermoen blir Coop-sjef Svein Fanebust igjen tatt for å bruke usikrede arbeidere. Av Christian

Northug kan få ein million i bonus

Dette fortalde direktør Svein Fanebust i Coop Norge i ein debatt i Her og Nå på NRK P1 torsdag. - Maks bonusutbetaling er verdt ein million kroner. Det er basert på gullmedaljar.

Les mer om Coop Norge, Her og Svein Fanebust.
- Han framstår som en som bryr seg

- Sponsorene vil nok være med løpetida ut. Det er naturlig å satse videre på sunn mat og det bør reflekteres i sponsorene, sier Svein Fanebust, administrerende direktør i Coop Norge.

Les mer om Coop Norge og Svein Fanebust.
Northug signerte avtale med Coop

Her har Petter Northug (t.v.) og Coops administrerende direktør Svein Fanebust nettopp signert avtalen.

Coop vil betale Northug 30 mill kr

- Når denne avgjerda er tatt, er vi naturlegvis nøgde med at vi forhandlar med Petter Northug som er ei av dei største idrettsstjernene i landet, seier Svein Fanebust, direktør i Coop

Coop i strupen på Nortura

Coop-direktør Svein Fanebust presser på for å få Nortura til å lage Coops egne merkevarer. Administrerende direktør i Coop Norge Handel, Svein Fanebust, truer med å gå til andre leverandører

Småtteri i Coop

- Vi merker at presset på marginer og priser forsterkes, noe vi selv bidrar til, sier direktør Svein Fanebust i Coop Norge om 2006-tallene.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15