Sveits

Curling-tap mot Sveits

Thomas Ulsrud og hans lag tapte 6-8 for vertsnasjonen Sveits i andre kampe i curling- EM. Tidlegare i dag opna Norge med 11-3 over Russland. Neste kamp går mot Nederland søndag.
Les mer om Nederland, Norge og Russland.

Norge opna EM med siger

Norges herrelag slo Russland 11-3 i sin første kamp i curling-EM i Sveits. Norge møter heimelaget i sin neste kamp seinare i kveld.
Les mer om Russland.
Bakkerud til Tsjekkia
Skrims Ingvild Bakkerud er tatt ut på rekruttlandslaget til en firenasjonersturnering i Cheb i Tsjekkia, skriver Laagendalsposten. Norge møter Sveits i åpningskampen torsdag 23. november, og fredag venter Østerrike. Turneringen avsluttes med kamp mot vertsnasjonen Tsjekkia lørdag.
Sveits klare for sitt fjerde strake fotball-VM
Nord-Irland klarte ikke å reise seg etter Sveits' feilaktige straffespark fra første kamp. Med 0-0 i returmøtet kunne sveitserne juble for en plass i neste års fotball-VM.

Sveits klar for sitt fjerde strake fotball-VM

Det kontroversielle straffesparket i første oppgjør ble avgjørende.
Sveits klar for VM
Sveits gjorde akkurat det de trengte for å kvalifisere seg til VM. Returkampen mot Nord-Irland endte 0-0, og dermed er Sveits klar for VM med 1-0 sammenlagt. Mer på TV2.no.
Les mer om Nord-Irland.
Sveits er klar for fotball-VM
Sveits er klar for fotball-VM etter at det endte 0-0 i den andre omspillskampen mot Nord-Irland søndag. Sveits vant den første kampen i omspillet 1-0.
Les mer om Nord-Irland.
Dommerfeil ga Norges overmenn tungt utgangspunkt i VM-playoff
Sveits tok en viktig seier i Nord-Irland etter feildømt straffe, mens Kroatia knuste Hellas i den andre playoffkampen.
Sveits vant etter dommertabbe
Sveits vant 1-0 mot Nord-Irland i torsdagens playoffkamp i Belfast takket være et straffespark som aldri burde blitt dømt. Mer om kampen på TV2.no.
Les mer om Belfast og Nord-Irland.
Sveits vant etter tvilsom straffe
Ricardo Rodrguez scoret kampens eneste mål på straffespark da Sveits tok en sterk borteseier mot Nord-Irland i playoffen til VM i 2018. Straffen ble tildømt etter en meget tvilsom hands, og nordirene raste mot kamplederen Ovidiu Hategan (Romania).
Truleg ny OL-røysting i Sveits
Den sveitsiske byen Sion og distrikta omkring skal truleg ha folkerøysting om OL 2026 i juni neste år, melder insidethegames.biz. Sion er Sveits' kandidat etter at Graubünden, med St. Moritz, sa nei ved ei folkerøysting i februar. I oktober røysta Innsbruck i nabolandet Austerrike nei. Arrangøren skal utpeikast av IOC i 2019.
Elverum vant
Elverums håndballherrer vant 26–22 mot Kadetten Schaffhausen fra Sveits i gårsdagens Mesterliga-kamp. Elverumsingene har like mange poeng som Skjern og Gorenje Velenje på tabellen, men har spilt en kamp mer.
PSG-eier avhøres i Sveits
PSG-eier og medietopp Nasser al-Khelaifi, som er mistenkt for korrupsjon, avhøres onsdag av sveitsiske etterforskere. Han er mistenkt for å ha bestukket den tidligere FIFA-generalsekretæren Jerome Valcke for å sikre seg lukrative VM-rettigheter.
Les mer om Nasser og VM-rettigheter.
Flere personer såret i økseangrep i Sveits
17-åring er pågrepet etter at han gikk til angrep på flere personer i byen St. Gallen med øks.
Flere personer skal være såret av økseangrep i Sveits
En større politiaksjon er i gang i byen Flums i kantonen St. Gallen i Sveits, der en mann ifølge øyenvitner skal ha angrepet forbipasserende med en øks.
Flere personer skadet i økseangrep i Sveits
Sveitsisk politi har pågrepet en 17-åring som søndag gikk til angrep på flere personer i byen Flums i kantonen St. Gallen med øks.
Politiet aksjonerer: Flere personer skal være såret i økseangrep i Sveits
Større politiaksjon i gang i byen Flums i kantonen St. Gallen, etter at forbipasserende skal ha blitt angrepet med øks.
17-åring pågrepet etter økseangrep i Sveits
Sveitsisk politi har pågrepet en 17-åring som søndag kveld gikk til angrep på flere personer i byen Flums i kantonen St. Gallen med øks.
Flere personer skal være såret av økseangrep i Sveits
En større politiaksjon er i gang i byen Flums i kantonen St. Gallen i Sveits, der en mann ifølge øyenvitner skal ha angrepet forbipasserende med en øks.
Posten taper millioner på Kina-pakker
Internasjonale regler gjør at Posten taper enorme summer på å levere pakker fra Kina. Nå er representanter fra flere land i Sveits for å finne en bedre løsning.
Les mer om Kina-pakker, Kina og Posten.
Sveits' regjering støttar Sion-OL
Regjeringa i Sveits vedtok i går å støtte ein søknad frå Sion om å søkje vinter-OL 2026. Det er uklart om det blir folkerøysting om søknaden. Innsbruck i Austerrike sa sist søndag nei til OL-søknad. Tidlegare har sveitsiske St. Moritz også sagt nei i folkerøysting. Vertsby for OL 2026 blir vald i 2019.
Rotet vekk VM-bronsen i siste omgang
Norges «trønderske mixed-lag reiser hjem fra VM i Sveits uten medalje.
Les mer om VM-bronsen.
Rotet vekk VM-bronsen i siste omgang
Norges «trønderske mixed-lag reiser hjem fra VM i Sveits uten medalje.
Les mer om VM-bronsen.
Drama da Norge gikk videre i curling-VM
Norges kvartett i curling-VM for blandet lag tok seg til åttedelsfinale med en dramatisk 6-4-seier over vertslandet Sveits torsdag.
Les mer om Norge.
Norge videre i curling-VM
Norges kvartett i curling-VM for blandet lag tok seg til åttedelsfinale med en dramatisk 6-4-seier over vertslandet Sveits torsdag. – Jeg er ekstatisk. Det var en flott kamp, sa skip Ingvild Skaga til arrangørens nettsted.
Les mer om Ingvild Skaga.