Sykehus

SE OPPTAKET: Noodt vs Ballo i duell om sykehus

iFinnmark sendte direkte da Trine Noodt og Olav Gunnar Ballo møtes til duell om sykehus mandag 19. mars 2018.

Jakter gjerningsperson i rusmiljø

Politiet jakter en gjerningsmann i rusmiljøet i Bergen etter at en 54 år gammel mann ble slått ned utenfor Korskirkeallmenningen i sentrum av byen i kveld. Den skadde ble sendt til sykehus med pusteproblemer, og blødde fra hodet.
- Høie har abdisert som helseminister
Senterpartiet og SV i strupen på Høie etter barseluttalelser. Anbefalte saker - Hvor lenge kvinner skal ligge på sykehus etter fødsel, er ikke et politisk spørsmål, sa helseminister Bent Høie (H) i Dagsavisen mandag.
Les mer om Bent Høie, Dagsavisen, Hvor og Høie.
Mann til sykehus etter slagsmål i Bergen
En mann er sendt til sykehus etter at flere personer begynte å slåss i Bergen sentrum i kveld. Den skadde blødde fra hodet, men skadeomfanget er ellers ukjent. Politiet sier de jakter en gjerningsmann. Årsaken til episoden er ukjent.
Les mer om Bergen.

En til sykehus etter slagsmål i sentrum

Flere personer barket sammen ved Korskirkealmenningen mandag kveld.
Ventetid på sykehus går ned
Den gjennomsnittlige ventetiden på sykehusene var 57 dager i fjor, en nedgang på tre dager fra året før, skriver NTB. Regjeringens mål er en ventetid på under 50 dager innen 2021.
Les mer om NTB.
TV-programleder Ant McPartlin i varetekt etter bilkrasj
«Britain s Got Talent-kjendis Ant McPartlin (42) skal ha strøket på blåsetesten, og en tre år gammel jente ble kjørt til sykehus etter ulykken.
Høie: - Uklokt å mene noe om kort liggetid
«Ikke politikk»: - Hvor lenge kvinner skal ligge på sykehus etter fødsel, er ikke et politisk spørsmål, sier helseminister Bent Høie (H). Anbefalte saker - Er kortere liggetid for kvinner som har født en villet utvikling fra din side?
Les mer om Bent Høie.
DIREKTE KL 19: Noodt vs Ballo i duell om sykehus
iFinnmark sender direkte når Trine Noodt og Olav Gunnar Ballo møtes til duell om sykehus klokken 19.00 19. mars 2018.
Litium gir lavere risiko for å bli innlagt for bipolar sykdom
Personer med bipolar sykdom som behandles med litium har minst risiko for å bli innlagt på sykehus, viser ny studie.
Dobling i tidlige hjemreiser etter fødsel
Siden 2007 har det vært en dobling i antallet kvinner som reiser hjem fra fødsel før det har gått 24 timer. Anbefalte saker I 2007 forlot 779 kvinner norske sykehus innen 24 timer etter at de hadde født. I 2016 var tallet 1.630.
Stor utrykning til Østfoldbadet - gutt fløyet til sykehus etter ulykke
ASKIM: To ambulanser, én brannbil, luftambulanse og legevaktbil rykket i halv seks-tiden søndag kveld ut til Østfoldbadet. Årsaken til den massive utrykningen var en drukningsulykke. Det skal ha gått bra med gutten som var involvert.
Les mer om Østfoldbadet.
Politisk debatt på helsen løs
Unyansert debatt om innstramning i reglene for bemanningsbransjen kan gå på helsen løs for pasienter ved norske sykehus.
Gutt (7) reddet fra drukning
En syv år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på Østfoldbadet i Askim. Gutten kom ifølge Smaalenene under vann, og kom til bevissthet etter å ha fått livredning. – Tilsynelatende ser det ut til å ha gått greit med ham. Men når noen har svelget mye klorvann er det rutine at de sendes til sykehuset, sier daglig leder David Koht-Norbye til avisen.
Sykehuset kan få vekst etter overføring til Ahus
KONGSVINGER: Administrerende direktør i Helse Sør-Øst regionalt helseforetak (RHF), Cathrine M. Lofthus, går langt i å antyde at Kongsvinger sykehus vil oppleve økt aktivitet etter overføringen til Akershus universitetssykehus (Ahus).
Tre personer til sykehus
Politiet melder at tre personer er kjørt til sykehus etter trafikkulykken på E39 vest for Mandal. Det er ukjent skadeomfang på de tre involverte. Politiet vil opprette sak på forholdet.
Les mer om E39 og Mandal.
Tre til sykehus etter møteulykke
Tre personer er sendt til sykehus for sjekk etter en møteulykke mellom to biler på riksvei 7 ved Gulsvik. Politiet opplyser på Twitter at en av bilene mistet veigrepet og traff den møtende bilen. Islagt veibane gjør det glatt på stedet.
Les mer om Gulsvik og Twitter.
Ulykke på E16 i Lunner
En person er kjørt til sykehus for sjekk etter det som betegnes som en singelulykke på E16 noen hundre meter vest for Roa.
Les mer om E16, Lunner og Roa.
«Tori på sykehus etter finalen i vintercupen – må operere
Tor Arne Andreassen pådro seg brudd i armen etter to minutters spill i finalen i vintercupen lørdag. Men fullførte kampen.
To menn pågrepet etter vold
To menn er pågrepet etter at en mann i 20-årene er innlagt på sykehus etter en voldshandling på Dokka natt til søndag. Poltitiet etterforsker sakene, og vil foreta avhør av de involverte partene i dag.
Les mer om Dokka.
Lettere skader etter nedkjøling
Mannen som datt gjennom isen på Hovden har kun fått lettere skader. Det skriver Sørlandet sykehus på Twitter.
Les mer om Hovden, Sørlandet og Twitter.
Til sykehus etter å ha falt i elva
En mann er fraktet til sykehus etter at han i natt gikk gjennom isen på elva Otra på Hovden i Aust-Agder. Lokalt brannvesen fikk mannen opp på land i 4-tiden. Han var ved bevissthet, men sterkt nedkjølt, melder politiet.
Les mer om Aust-Agder, Hovden og Otra.
Tre personer til sykehus etter front mot front-kollisjon i Harstad
En person er skadd som følge av ulykken i Sørvika natt til søndag. Det var i Sørvika i Harstad at front mot front-kollisjonen fant sted, etter en natt med glatt føre og vanskelige kjøreforhold. Ulykken skjedde i 04-tiden.
Les mer om Harstad og Sørvika.