Sykehus

Sp vil endre drosjeordningen for pasienter – krever gransking

Etter at pasienter har måttet vente i timevis på drosje etter behandling på sykehus, fremmer Senterpartiet forslag i Stortinget om å endre hele ordningen.
Les mer om Senterpartiet og Stortinget.

Sykehus må stoppe skrytebesøk fra utlandet

Sykehuset Østfold trekkes frem som et av verdens beste på bruk av ny teknologi i behandling. Nå må ledelsen innføre besøkstopp på grunn av for stor interesse.
Pågrepet for knivstikking i Bærum
En kvinne i 40-årene er pågrepet for å knivstukket sin ektemann på Bekkestua natt til lørdag. Politiet fikk melding om knivstikkingen i 4.30-tiden, skriver Budstikka. Mannen ble sendt til sykehus og må trolig opereres.
Les mer om Bekkestua, Budstikka og Bærum.
Alvorlig skadet i brann på Torshov
En kvinne er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en brann i en leilighet på Torshov i Oslo i natt. Det var to personer i leiligheten da brannen startet, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet.

Pågrepet for å ha knivstikking

En kvinne i 40-årene er pågrepet for å knivstukket sin ektemann på Bekkestua natt til lørdag. Politiet fikk melding om knivstikkingen i 4.30-tiden, skriver Budstikka. Mannen ble sendt til sykehus og må trolig opereres.
Les mer om Bekkestua og Budstikka.
Slo mann med balltre
En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og sitter i arrest etter at han sent i går kveld dukket opp hos en mann i 40-årene i Fredrikstad og slo ham med et balltre. Offeret er kjørt til sykehus, trolig er armen brukket. Mannen i 20-årene skal avhøres i løpet av dagen, melder politiet.
Les mer om Fredrikstad.
Mann pågrepet etter påkjørsel
En ung mann ble sendt til sykehus med beinbrudd og hodeskader etter å ha blitt påkjørt i Nydalen i Oslo natt til lørdag. Politiet har pågrepet en mann.
Les mer om Nydalen og Oslo.
Mann pågrepet etter påkjørsel i Oslo
En mann i tenårene er sendt til sykehus med beinbrudd og hodeskader, etter å ha blitt påkjørt på Grefsen i Oslo. Politiet har lørdag morgen pågrepet en mann.
Les mer om Grefsen og Oslo.
Politiet: Tenåring skadet etter påkjørsel i Oslo – n pågrepet
En mann i tenårene er sendt til sykehus etter at han ble påkjørt mens han gikk langs Kapellveien i Oslo natt til lørdag. En person er pågrepet.
Les mer om Kapellveien og Oslo.
Stakk av etter påkjørsel. Mann til sykehus med hodeskader og benbrudd
Sjåføren av ulykkesbilen pågrepet.
n til sykehus etter brann i Oslo
Det brenner i en leilighet på Torshov. To personer er ute av leiligheten, og den ene er kjørt til sykehus. Politiet meldte om hendelsen i 02.30-tiden. Oslo 110-sentral meldte på Twitter kort tid senere at brannen var slukket.
Les mer om Oslo, Torshov og Twitter.
Etterlyser vitner etter påkjørsel
En bevisstløs person har blitt kjørt til sykehus med beinbrudd og hodeskader, etter å ha blitt påkjørt av en bil i Kapellveien på Grefsen. Politiet, som meldte om hendelsen klokken 02.11, jobber med å finne en bil som ble sett kjørende fra stedet.
Les mer om Grefsen og Kapellveien.
Etterlyser vitnet etter påkjørsel
En bevisstløs person har blitt kjørt til sykehus med beinbrudd og hodeskader, etter å ha blitt påkjørt av en bil i Kapellveien på Grefsen. Politiet, som meldte om hendelsen klokken 02.11, jobber med å finne en bil som ble sett kjørende fra stedet.
Les mer om Grefsen og Kapellveien.
n til sykehus etter brann
En person er kjørt til sykehus etter en brann i et bolighus i Marnardal i Vest-Agder natt til lørdag. Vedkommende har fått i seg en del røyk. Brannvesenet har kontroll på brannen, og det er ikke spredningsfare, melder politiet. Huset er totalskadet.
Les mer om Marnardal og Vest-Agder.
Kvinne lettere skadet etter ulykke
En kvinne er lettere skadet etter en bilulykke på Tromøy like utenfor Arendal, opplyser Sørlandet sykehus i Arendal. Totalt syv personer var involver i ulykken da to biler kolliderte, sier politiet. De opplyser at det er tatt beslag på førerkort.
Les mer om Arendal, Sørlandet og Tromøy.
Misfornøyd med sykehusplan
Utvalg for helse, kultur og oppvekst i Flekkefjord slakter Utviklingsplan 2035 for Sørlandet sykehus, skriver avisen Agder. «Vi tror det blir økonomisk utfordrende å sikre akuttjenestene i Flekkefjord, heter det i planen som nå er ute på høring.
Syv til sykehus etter ulykke
Fem voksne og to barn er fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge etter en front mot front-ulykke på E8. Alle var ved bevissthet etter ulykken.
Mugabe på sykehus i Singapore
Zimbabwes avsatte president Robert Mugabe befinner seg på sykehus i Singapore. De nye makthaverne overholder den lukrative avtalen de inngikk med eks-presidenten, og lar Mugabe reise utenlands.
Matri er megler på sykehuset(pluss)
Som det eneste sykehus i landet har St. Olavs hospital ansatt en muslim i prestetjenesten. Matri Abroud (56) er imam, megler og medmenneske.
Mann til sykehus etter fall i Kanalen
En mann i 20-årene skal ikke være alvorlig skadet etter at han havnet i Kanalen ved Fjordgata i Trondheim natt til fredag.
Les mer om Fjordgata, Kanalen og Trondheim.
Mann til sykehus etter fall i elva
En mann i 20-årene skal ikke være alvorlig skadet etter at han havnet i elva ved Fjordgata natt til fredag.
Les mer om Fjordgata.
Arrestforsvarer slått ned
En arrestforvarer ved politihuset i Lillestrøm ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått ned i går kveld. Gjerningspersonen er en mann i 20-årene som skulle settes i arresten. Han skal avhøres av politiet i løpet av morgenen.
Les mer om Lillestrøm.
Eldre mann slått ned i Oslo
En eldre mann er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, etter at han ble slått ned i Stortingsgata, melder Oslo-politiet i 22.30-tiden torsdag kveld. Gjerningspersonen skal ha forsøkt å løpe fra stedet, men ble holdt igjen av vitner.
12 personer evakuert etter brann
En person er kjørt til sykehus med brann- og røykskader etter er en brann i en brakkerigg i Eitrheimsvegen i Odda.
Les mer om Eitrheimsvegen og Odda.
Fotgjenger påkjørt
En 18 år gammel jente er påkjørt ved innkjøringen til Liaveien i Arendal. Hun er kjørt til sykehus i ambulanse. Ifølge politiet er det foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skader hun har fått.
Les mer om Arendal og Liaveien.