Sylvi

Svarte, uten å svare

Innvandringsminister Sylvi Listhaug fikk et spørsmål fra Martin Henriksen (Ap) i tirsdagens spørretime. Hun svarte, men ikke på hans spørsmål.
Les mer om Martin Henriksen.

Anklager Listhaug for å lyve om «dødsgebyr

Det er alvorlig når Sylvi Listhaug påstår at regjeringens «dødsgebyr er vedtatt i Stortinget, mener Sp.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
Listhaug anklages for å lyve om «dødsgebyr» i Stortinget
Geir Pollestad (Sp) mener justisminister Sylvi Listhaug (Frp) serverte løgn da hun påsto at et samlet Storting har vedtatt å innføre et gebyr på skifteattest. Image-text: Sps stortingsrepresentant Geir Pollestad.
Listhaug anklages for å lyve om «dødsgebyr i Stortinget
Geir Pollestad (Sp) mener justisminister Sylvi Listhaug (Frp) serverte løgn da hun påsto at et samlet storting har vedtatt å innføre et gebyr på skifteattest.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.

Anklager Listhaug for å lyve om «dødsgebyr»

Det er alvorlig når Sylvi Listhaug påstår at regjeringens «dødsgebyr» er vedtatt i Stortinget, mener Sp. Det nye gebyret fra justisminister Sylvi Listhaug (Frp) på 1.130 kroner for å få utstedt en skifteattest har vakt sterke reaksjoner.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
KrF og SV vil ha fortgang i etterforskning av barnesaker
KrF og SV ber justisminister Sylvi Listhaug (Frp) legge mer penger på bordet for få ned behandlingstiden for saker som gjelder overgrep mot barn.
Les mer om Sylvi Listhaug.
Vil ha innskjerping av loven etter overgrepssak
En rekke samfunnsdebattanter tar nå til orde for å skjerpe lovverket rundt falske anklager etter en overgrepssak som NRK omtalte. De har nå skrevet et opprop til justisminister Sylvi Listhaug (Frp).
Les mer om NRK og Sylvi Listhaug.
Død og pine, men det koster
Det minner om smålighet fra staten i høyeste potens. Finnes det ingen grense for hva man skal betale avgift for. Justisminister Sylvi Listhaug foreslår å innføre en ny såkalt dødsavgift på 1.130 kroner til staten.
Sp: «Dødsgebyr» er grådighet
Senterpartiet trapper opp kampen mot Sylvi Listhaugs «dødsgebyr». Nå ber de Stortinget stemme ned forslaget.
Les mer om Stortinget.
Senterpartiet vil fjerne «dødsskatt»
Senterpartiet vil foreslå i Stortinget at det foreslåtte gebyret på skifteattest skal droppes, og får støtte av SV. Image-text: Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) og forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V).
Les mer om Iselin Nybø og Stortinget.
Ampert om dødsgebyr
«Arroganse». «Toppen på frekkhet». Kraftige utfall kom tett i stortingsraid mot Sylvi Listhaugs nye «dødsskatt». Sp lover nye episoder.
Sp vil fjerne skiftegebyr
Senterpartiet går inn for at gebyret på skifteattest skal fjernast, og får støtte av SV. Sp-leiar Trygve S. Vedum har bede justisminister Sylvi Listhaug om det, men ho visar til at Sp stemte for gebyret då budsjettet vart vedteke i Stortinget.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
Beskyldningene om «dødsskatt haglet fra Stortingets talerstol
Sp og SV gikk rett i strupen på regjeringens forslag om skifteavgift ved dødsfall. – Dette er toppen av frekkhet, sa Sylvi Listhaug fra talerstolen
Les mer om Sylvi Listhaug.
Sylvi Listhaug tvunget til å forsvare «dødsgebyr
Statsråden mener Trygve Slagsvold Vedum er avkledd og avslørt i sin kritikk av gebyret som kan bli innført til sommeren.
Listhaug: – Holmlia langt unna svenske tilstander
Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltok tirsdag kveld på et folkemøte på Holmlia. – Bydelen er langt unna svenske tilstander, mener Listhaug.
Les mer om Holmlia og Listhaug.
Holmlia-lærer langet ut mot Listhaug: – Dårlig forbilde
HOLMLIA (VG) Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ble buet ut da hun svarte på krass kritikk under et folkemøte på Holmlia.
Les mer om Holmlia og Listhaug.
Læreren Daniel (25) langet ut mot Listhaug
Publikum buet på justisminister Sylvi Listhaug under et folkemøte på Holmlia tirsdag kveld. - La Sylvi Listhaug snakke ut, formante ordstyreren etter at statsråden ble avbrutt av buing under en hissig ordveksling på Holmlia sør i Oslo.
Ampert under folkemøte
Publikum buet på justisminister Sylvi Listhaug under et folkemøte på Holmlia tirsdag kveld. Listhaug sa at Norge har en kjempeutfordring når det kommer til integrering.
Les mer om Holmlia, Norge og Sylvi Listhaug.
Listhaug til folkemøte på Holmlia
Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltar tirsdag kveld på et folkemøte på Holmlia, hvor det har vært flere alvorlige voldsepisoder den siste tiden.
Les mer om Holmlia.
–Ikke svenske tilstander på Holmlia
Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltar i kveld på et folkemøte på Holmlia. – Bydelen er langt unna svenske tilstander, men vi tar dette på største alvor, og vi vil gjøre en innsats for å ta grep over situasjonen, sa Listhaug før møtet.
Les mer om Holmlia og Listhaug.
31 pågrepet på Holmlia i november og desember
HOLMLIA (VG) Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) var blant de som tirsdag kveld deltok på et folkemøte på Holmlia. Møtet handlet om problemer med gjengkriminalitet i området.
Les mer om Holmlia.
Folkemøte om gjengkriminalitet i Holmlia
HOLMLIA (VG) Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltar tirsdag kveld på et folkemøte på Holmlia. Folkemøtet handler om problemer med gjengkriminalitet i området.
Les mer om Holmlia.
Listhaug til folkemøte på Holmlia i Oslo
Holmlia (VG) Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltar tirsdag kveld på et folkemøte på Holmlia. Folkemøtet skal handle om problemer med gjengkriminalitet i området.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Listhaug til folkemøte på Holmlia i Oslo
Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) deltar tirsdag kveld på et folkemøte på Holmlia, hvor det har vært flere alvorlige voldsepisoder den siste tiden. Allerede før helgen ble det klart at byrådsleder Raymond Johansen (Ap) deltar på møtet.
Les mer om Holmlia, Oslo og Raymond Johansen.
Listhaug til folkemøte på Holmlia
Jusisminister Sylvi Listhaug deltar i kveld på et folkmøte på Holmlia, sammen med politisjefen for Oslo Øst og byrådsleder Raymond Johansen.