Synes

Vil lage nesespray med lukt av nyfødt baby

De fleste synes at duften som kommer fra hodet til babyer er godt. Nå mener forskere at den kan hjelpe på psykiske lidelser.

Vil lage nesespray med lukt av nyfødt baby

De fleste synes at duften som kommer fra hodet til babyer er godt. Nå mener forskere at den kan hjelpe på psykiske lidelser.
Disse deltar på Rolvsøy IFs håndballskole
I Rolvsøy IF jobber de bevisst for å tiltrekke seg gutter til håndballen. - Det er ganske kult å spille håndball, synes Ludvig Bergdal Sæll (8) som deltar på denne ukens håndballskole i Rolvsøyhallen.
Regionminister Mæland (H) i Finnmark for første gang. Slik takler hun reaksjonene: – Jeg bor i Bergen
Kommunalminister Monica Mæland (H) fryktet på forhånd ikke besøket i «løvens hule da hun tok seg turen opp til Kirkenes i dag. At den nye avtalen om sammenslåing mellom Finnmark og Troms har vakt sterke reaksjoner blant Finnmarkingene, synes hun bare er positivt.

Brodtkorb reager på anklage fra Norsk Journalistlag: - Synes dette er ganske grovt

Anklages for å bryte med medielov. Norsk Journalistlag vil legge ned Kringkastingsrådet. Det skriver de i sitt svar til høringsnotatet om endringene i kringkastingsloven, som først ble omtalt av Rett24.
Leder 700 ansatte og har jobb på si
Klinikksjef Bjørn Busund (63) ved Oslo universitetssykehus, er sjef for 700 personer og har likevel bistilling ved det private sykehuset Aleris. Helseminister Bent Høie synes det er fint at sykehusleger og -ledere jobber på si.
Les mer om Oslo.
Bekymret for partydop i ungdomsmiljøer
Utekontakten ser med bekymring på at såkalt partydop synes å være akseptert blant ungdommen i Sarpsborg.
Les mer om Sarpsborg.
– Michelinstjerner ekskluderer folk flest
Tildelingen av de berømte Michelinstjernene skaper debatt. Kokk Inge Johnsen i Trondheim, synes Michelin-guiden nå blitt ei restaurantliste for de rike, og for folk med representasjonskonto.
– Frykter muggsopp kan ødelegge barnas helse
Carina Virenius har fått påvist muggsopp i en bolig familien leier av Gjøvik boligstiftelse. Virenius synes ikke boligstiftelsen gjør nok for å ta tak i problemet.
Les mer om Frykter og Gjøvik.
Hroar Stjernen gleder seg over gullgutten Andreas
Mens mange jubler for Andreas Stjernens OL-gull i laghopp i dag, har n mann ekstra grunn til å glede seg. Pappa Hroar Stjernen tok aldri noe OL-gull i sin hoppkarriere, og synes det som skjedde i dag er stort.
Les mer om OL-gull.
Disse deltok på UKM i Hammerfest
Det var totalt 63 deltagere med 10 sceneinnslag og 20 kunstverk. Festivalen startet med åpning av kunstutstilling på Hammerfest bibliotek – det er første gangen vi har stilt ut utstillingen på biblioteket på mange år og det var en suksess! Det frister til gjentagelse neste år. Under åpningen var det mange som kom for å se verkene og det ble servert Mozell og saltstenger. Juryen var tilstede for å vurdere alle kunstinnslagene. – Vi synes det har vært en utrolig flott UKM-festival! Og vi vil skryte ekstra mye av de ungdommene som deltok som UA (Unge Arrangører). Uten at de sto på og var noen ekte arbeidsjern, så
Les mer om Hammerfest, Mozell og UKM.
Vil ha flere ulver i Frankrike
Franske myndigheter ønsker å øke ulvebestanden i landet til 500 dyr. Det synes franske bønder er en dårlig idé. Ulvebestanden i Frankrike er i dag antatt å være på mellom 265 og 402 individer.
Les mer om Frankrike.
Slik hyllet Kalvå samboeren etter stafettgullet
Skiløperen fra Lundamo deltar ikke i vinterlekene selv, men synes det er stor stas at Didrik Tønseth ble olympisk mester. Det har gått ett døgn siden de norske langrennsgutta gikk inn til stafettgull i OL i Pyeonchang.
Mye bra mobil for pengene
Sony Xperia XA2 har mange gode egenskaper som gjør den til et bra valg for deg som synes toppmodellene blir altfor dyre.
CV-feilene som kan koste deg jobben
Selv om du synes det ser bra ut på CV-en, så er det enkelte ferdigheter du bør utelate fra CV-en, ifølge HR-ekspert.
Les mer om CV-en og HR-ekspert.
Jeg kan skjønne at etterutdanningskravet for mange lærere virker urettferdig. Men ...
Men jeg synes det er synd at lærere og rektorer tar de økte kravene til kompetanse i klasserommet som noe negativt. Torsdag 15.02 kunne vi lese om norsklærer Elisabeth Hem Hansen ved Barkåker skole som fikk i skolen.
Best i hver sin stilart – og de har hvert sitt forbilde også
Emma er best i fristil og har ei klubbvenninne som forbilde, Malin har sin styrke i fristil og synes Therese Johaug er den beste.
Les mer om Malin og Therese Johaug.
Stygt spill i treningskamp: – Jeg synes vi var de mest profesjonelle
Morten Gamst Pedersen fikk mye juling - og ga litt tilbake - mot Rostov.
Les mer om Rostov.
Gullhelten reiser hjem som en ny mann
På vei hjem fra OL, satte gullhelten Simen Hegstad Krüger (24) seg et nytt mål: Vinne femmila i Kollen. PYEONGCHANG: - Jeg synes det er vanskelig å forstå at jeg har klart dette...
Gullhelten reiser hjem som en ny mann
På vei hjem fra OL, satte gullhelten Simen Hegstad Krüger (24) seg et nytt mål: Vinne femmila i Kollen. PYEONGCHANG: - Jeg synes det er vanskelig å forstå at jeg har klart dette...
Selv skiparadiset har fått nok snø nå
Hadde det ikke vært for at snøen siger sammen, ville Budor hatt snødybde på godt over fem meter. Vinteren er så snørik at til og med løypekjørere synes det begynner å bli nok.
Les mer om Budor.
Verdensmesterens datter vil hoppe lenger enn Maren Lundby
Maren Lundby begynner å kjenne på at hun er blitt et forbilde for unge jenter. - Jeg tror folk synes det er kult å se jenter hoppe på ski, sa Maren Lundby i stolen hos Anne Lindmo på NRK lørdag kveld.
Les mer om Anne Lindmo, Maren Lundby og NRK.
En tung dag i skisporet
BARDU: Lørdag gikk startskuddet for kretsmesterskapet i Bardu. Arrangørklubbens Emma Krogh Pedersen synes det var en tung dag i sporet. Krogh Pedersen er fra Kjøllefjord, bor i Nordreisa og går for Bardu IL i klassen kvinne 17-19 år.