Tønsberg blad


- Ta dem med en gang du ser dem

Det er ingen grunn til å sitte og se på at mordersneglen tar over hagen din. Her er ekspertenes tips. (Tønsberg Blad) Foreløpig fryser nok brunsneglen, der den ligger i komposthaugene

Må betale 4,2 millioner

En 41-åring fra Andebu er dømt til to års fengsel for oppbevaring og salg av smuglervarer, men er frifunnet for smugling. Det skriver Tønsbergs blad.Seks måneder av fengselsstraffen er gjort betinget med en prøvetid på to år. I tillegg til fengselsstraffen har Tønsberg tingrett dømt mannen til å betale snaut 4,2 millioner kroner til statskassen.

Les mer om Andebu og Tønsberg.
- Det var nesten så jeg ikke trodde det var sant

Karin (75) våknet av jobbelyder i oppkjørselen. (Tønsberg blad) - Det var nesten så jeg trodde det ikke var sant.

Ønsker 300 romfolk velkommen til privatleir i Vestfold

-30 campingvogner fra Sverige, vanntanker, sanitæranlegg og matlagingsfasiliteter skal settes opp på en tomt på Slagen hvis Sollies planer blir en realitet, skriver Tønsberg Blad.

FpU vil la Magnus dø

- Magnus bør få dø med et smil om munnen. Historien til Magnus Todal (28), omtalt i Tønsberg Blad, er sjelsettende. - Dette handler om mitt liv. Jeg hadde ønsket at legene kunne avslutte

Les mer om Tønsberg Blad.
- Magnus bør få slippe nå

- Det norske folk har barmhjertighet med ham. Det har ikke norske politikere. Uttalelsen kommer fra samfunnsdebattant Jan Arild Snoen. Tønsberg Blad har skrevet om Magnus Todal (28),

Les mer om Jan Arild Snoen.
Politiet etterlyser stjålet bil med åtte år gammel gutt om bord

Skal være stjålet ved en Statoil-stasjon i Vestfold. Politiet leter etter en bil som er stjålet på Statoil på Revetal i Vestfold, skriver Tønsberg Blad. I bilen sitter sitter det en

VM-billett til van der Horst

Skøyteløperen Fredrik van der Horst fra Tønsberg er tatt ut til VM i Heerenveen 21. mars. van der Horst ble vraket til OL, men får nå både gå både VM og verdenscupen i Inzell, skriver Tønsbergs Blad.

Les mer om Heerenveen, Horst, Inzell og Tønsberg.
Tar over volleyballandslaget

Odd Ekerjord fra Tønsberg tar over ansvaret for det norske kvinnelandslaget i volleyball, skriver Tønsbergs Blad. 39-åringen som opprinnelig er fra Bergen, er trener for Flints volleyballdamer

Les mer om Bergen og Tønsberg.
Tar over volleyballandslaget

Odd Ekerjord fra Tønsberg tar over ansvaret for det norske kvinnelandslaget i volleyball, skriver Tønsbergs Blad. 39-åringen som opprinnelig er fra Bergen, er trener for Flints volleyballdamer i 1. divisjon.

Les mer om Bergen og Tønsberg.
Kunsttyveri i Tønsberg

Tre malerier er stjålet fra Elevhjemmet i Tønsberg. Bildene, som var malt over tre dører i første etasje, er skåret løs, skriver Tønsbergs Blad. Halfdan og Ragnhild Wilhelmsens fikk

Les mer om Elevhjemmet og Tønsberg.
Kunsttyveri i Tønsberg

Tre malerier er stjålet fra Elevhjemmet i Tønsberg. Bildene, som var malt over tre dører i første etasje, er skåret løs, skriver Tønsbergs Blad. Halfdan og Ragnhild Wilhelmsens fikk bygget Elevhjemmet for sykepleierelever i 1924.

Les mer om Elevhjemmet og Tønsberg.
Flere gjeldsofre

Antall personer som ikke klarer å betjene gjelden sin øker. I fjor holdt namsfogden i Tønsberg og Nøtterøy 3.669 saker mot personer og firmaer. Det er dobbelt så mange som i 2008, skriver Tønsbergs Blad.

Les mer om Nøtterøy og Tønsberg.
Ny spiller til Stjernen

Stjernen har signert en kontrakt med finske Jarmo Jokila, skriver Fredriksstad Blad. Jokila kan bli spilleklar til søndagens kamp mot Tønsberg.

Kvinne (36) dømt for drap på ektemannen

Kvinnen (36) som i fjor knivstakk sin ektemann (37) i Tønsberg sentrum, er dømt for drap. Tønsberg (Tønsberg blad): Det var i januar i fjor at kvinnen knivstakk sin ektemann i deres

Les mer om Tønsberg.
Bolig i full fyr på Tjøme

Flere brannstasjoner har rykket ut til en boligbrann på Tjøme sør for Tønsberg. Mannskaper fra Nøtterøy og Tønsberg bistår i den kraftige brannen. Det skriver Tønsbergs Blad.

Les mer om Nøtterøy, Tjøme og Tønsberg.
Boligbrann på Tjøme

Mannskap fra flere brannstasjoner er på vei til en boligbrann like ved en skole på Tjøme. Det melder Tønsberg Blad. Brannmannskaper fra Nøtterøy, Tønsberg og Kopstad er på vei til stedet.

Brann slukket

Brannen i en brakke på Semslinna i Tønsberg skal nå være slukket, ifølge Tønsbergs Blad. Det drives utlufting på stedet.

Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Brann slukket

Brannen i en brakke på Semslinna i Tønsberg skal nå være slukket, ifølge Tønsbergs Blad. Det drives utlufting på stedet.

Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Tønsbergs Blad vil få lov til å kontakte justisminister Anundsen

Justisminister Anders Anundsen må svare på spørsmål i Stortinget om boikotten av lokalavisen i Tønsberg.

Les mer om Anundsen, Stortinget og Tønsberg.
Tønsbergs Blad vil få lov til å kontakte justisminister Anundsen

Justisminister Anders Anundsen må svare på spørsmål i Stortinget om boikotten av lokalavisen i Tønsberg. Tidligere kulturminister Hadia Tajik vil vite om justisministeren synes det er greit å brenne meiningar han ikkje likar.

Tønsbergs Blad vil få lov til å kontakte justisminister Anundsen

Justisminister Anders Anundsen må svare på spørsmål i Stortinget om boikotten av lokalavisen i Tønsberg.

Les mer om Anundsen, Stortinget og Tønsberg.
Publikum evakuert i Tønsberg ishall

Kveldens hockeykamp mellom Tønsberg Vikings og Lørenskog ble utsatt i rundt 20 minutter etter at bortesupporternes pyro-markering utløste brannalarmen. Det skriver Tønsbergs blad.

Les mer om Lørenskog og Tønsberg.
Skambitt av hund

Maria Jørstad fra Tønsberg ble skambitt og angrepet av to hunder mens hun sov. Hun har sydd over 100 sting etter angrepet som skjedde for to uker siden, skriver Tønsbergs Blad. Hundeeieren mener årsaken til angrepet kan være at hunden har spist ADHD-medisinen Ritaling som kan ha ligget på gulvet.

Les mer om Tønsberg.
Melder snø torsdag

KRØDSHERAD/SIGDAL: Vinteren kommer til Midtfylket Snø: Dette synet kan møte folk i fjellet torsdag. Foto: Tønsberg Blad Etter noen varme dager vil det torsdag bli vintervær i fjellet

Les mer om Midtfylket Snø.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01