Tønsberg blad

Kan bli stengt

Ishallen i Tønsberg kan bli stengt. Grunnen er kulloslekkasjen som gjorde flere spillere syke etter ishockeykampen mellom Vikings og Manglerud/Star, skriver Tønsbergs Blad. Stiftelsen Tønsberg ishall leter nå etter årsaken til forgiftninga.
Les mer om Tønsberg.

Snart tomt for ferske reker

Det kan snart bli tomt for ferske reker i butikkene på Østlandet. Kvoteperioden gjelder til 1. mai, men ifølge Tønsberg Blad er fangstkvota allerede snart fylt opp. Det kan føre til at butikkene må gå en måned uten leveranse av ferske reker.
Les mer om Tønsberg Blad og Østlandet.
Må kanskje stenge Kanalbrua
Kanalbrua mellom Nøtterøy og Tønsberg må kanskje stenges i flere uker. Vegvesenet mistenker at akslingene i brua er slitte, noe som gjør at bruklaffene ikke ligger kant-i-kant, skriver Tønsbergs Blad. Når vedlikeholdet er usikkert, men vegvesenet legger planer for en beredskapsbru.
Ny narkotika gjør brukerne farlige
Kirkens Bymisjon i Tønsberg har måttet stenge kafeen sin på grunn av uberegnelig oppførsel fra flere rusmisbrukere. En ny type narkotiske piller gjør brukerne aggressive og voldelige og de frivillige tør ikke jobbe i kafeen, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Tønsberg.

Enda flere kutt på vei

Rådmannen mener uflaks har ført Tønsberg ut i økonomisk uføre. Nå forbereder han nye kutt som kan komme på toppen av de han varslet i Tønsbergs Blad torsdag.
Les mer om Tønsberg.
Idolene kommer på besøk år etter år
SKOPPUM: - Det var rimelig uvirkelig første gangen de spilte her, forteller Jan-Einar til Tønsberg Blad. Det skjedde i 2012. Nå er det amerikanske rockebandet hyret inn til nok en konsert på Stenbjørnrød gård.
Her reddes fastfrosset svane
- Sånn går det når du sover for lenge. (Tønsbergs Blad): Brannvesenet rykket ut til en fastfrosset svane ved Brygga i Tønsberg søndag.
Les mer om Brygga og Tønsberg.
Tønsberg-spiller til Godset
Harald Danielsen er enig med Strømsgodset om en overgang fra FK Tønsberg, melder Tønsbergs Blad. 19-åringen har vært i søkelyset til Godset lenge. I første omgang signerer han for et år.
Les mer om Godset og Strømsgodset.
Robert Eriksson legger all skyld på de rødgrønne for uførereformen
TØNSBERG: Tønsbergs Blad har de siste ukene skrevet flere saker om uføre som opplever at de taper flere tusen kroner i året på uførereformen.
-Frykter han har druknet
Politiet frykter at den 29 år gamle nordmannen som er savnet i Stockholm har druknet. P4-NYHETENE Ifølge Tønsberg Blad jobber politiet i Sverige ut fra en teori om at 29-åringen falt i vannet natten til 24. januar da han forsvant.
Les mer om Stockholm og Sverige.
Bulldoser under brua
En bulldoser som jobbet under Sjeggestad bro på E18 som kollapset i går, ble tatt av skredet like ved brufundamentene. P4-NYHETENE Det skriver Tønsberg blad.
Les mer om E18, Sjeggestad og Tønsberg.
Sexkjøper var misfornøyd - da kom politiet
31-åring tatt for sexkjøp i Tønsberg. TØNSBERG (Tønsbergs Blad): En 31 år gammel mann er anmeldt for kjøp av sex. Politiet melder at de ble kontaktet på grunn av bråk som oppsto etter hendelsen på et hotellrom i byen.
Les mer om Tønsberg.
Høyre avviser ikke en henvendelse fra Tønsberg om sammenslåing
Høyres gruppeleder og påtroppende ordfører avviser ikke en mulig invitasjon fra Tønsberg om sammenslåing. Men han vil ikke love seg bort. FAKSIMILE: Tønsbergs Blad tirsdag 27. januar 2015.
Les mer om Tønsberg.
Savnet i Stockholm
29 år gamle Steinar Berg fra Tønsberg har vært savnet i Stockholm siden natt til lørdag. Det melder Tønsbergs Blad. Det foregår for øyeblikket en leteaksjon i Stockholm. Berg har diabetes type 1 og familien er svært bekymret.
Nøtterøy sier nei til Tønsberg
Nøtterøy vil slå seg sammen med Tjøme kommune, men ønsker ikke å videre med forhandlinger med Tønsberg. Dette skal være klart etter en grundig prosess i Nøtterøy Høyre, skriver Tønsbergs Blad. Ordfører på Nøtterøy, Roar Jonstang, sier til avisa at det kan bli aktuelt med en sammenslåing seinere.
Pangstart for tungtvannet
TØNSBERG: Kampen om tungtvannet samlet søndag over 1,2 millioner tv-seere. Endre Ellefsen spiller Hans Storhaug, også kalt Kyllingen. - Det er flott å høre, sier Ellefsen når Tønsbergs Blad røper seertallene mandag.
Les mer om Ellefsen og Kyllingen.
Byens eldste solgt til britiske Bridon
TØNSBERG: Og Scanrope-sjef Trond Matre jubler. - Dette er veldig positivt, sier Matre til Tønsbergs Blad. Det var NRK Vestfold som tirsdag ettermiddag meldte om oppkjøpet.
Les mer om Bridon og Matre.
Ni av ti unge nektes forbrukslån
Tønsbergs Blad] - Ni av ti unge mellom 18 og 26 år som søker om forbrukslån hos oss får avslag. Og annenhver ungdom som ønsker kredittkort får det ikke, forteller Øystein Dyre-Hansen, som er sjef for personmarkedet i DNB Tønsberg.
Støvvirvelen gikk til topps
TØNSBERG: Dermed er han vinner av et GoPro-kamera. LES SAKEN HER: Værfenomen i (nesten) rekordvarmen Frontredigerer og juryformann Gaute Beckett Holmslet i Tønsbergs Blad synes det var veldig gøy å se videoene leserne hadde filmet.
Ni av ti unge nektes forbrukslån
Tønsbergs Blad] - Ni av ti unge mellom 18 og 26 år som søker om forbrukslån hos oss får avslag. Og annenhver ungdom som ønsker kredittkort får det ikke, forteller Øystein Dyre-Hansen, som er sjef for personmarkedet i DNB Tønsberg.
En jul fylt av musikk
TØNSBERG: Da Tønsbergs Blad pratet med Tilla på den såkalte bitte lille julaften var hun nettopp kommet tilbake fra julehandel i byen. - Jeg syns det er deilig å utsette ting. Jeg håper jeg kom i mål, sier Tilla.
Les mer om Tilla.
Satt i arrest i Vestfold
En mann i 50-årene fra Aust-Agder ble fredag innbrakt til arresten i Tønsberg. – Mannen var beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv, opplyser politiet i Vestfold til Tønsbergs Blad.
Les mer om Aust-Agder, Tønsberg og Vestfold.
- Folk aner ikke fartsgrensene med tilhenger
TØNSBERG: Det sier politioverbetjent Morten Skarpaas ved trafikkavsnittet ved Vestfold politidistrikt. Farten til bilen med tilhenger på filmen Tønsbergs Blad har fått vise er trolig over 140 kilometer i timen.
Les mer om Vestfold.
Sier nei til bru i Tønsberg
Politikere i Tønsberg vil ha tunnel og ikke ha bru som ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. Både Høyre, Krf og Arbeiderpartiet mener en bru vil være ødeleggende for byen, kulturminner og kulturlandskapet, skriver Tønsbergs Blad.
Kjelleolla er forurenset
Den mindre drikkevannskilden Kjelleolla i Tønsberg er kraftig forurenset. Det varsler bydrift som i går fikk de fullstendige analyseresultatene av vannprøven som ble tatt mandag. Grunnen skal i følge Tønsbergs blad være mye nebør over lang tid.
Les mer om Kjelleolla og Tønsberg.