Tønsberg blad

70-åringer går på spinning og sushibarer - det holder ikke med senioraktiviteter som bingo og veving

Digitalisering er ikke bare god samfunnsøkonomi Det er behov for god planlegging av fremtidens tjenester, skriver pasient- og brukerombudet i Vestfold, Torunn Grinvoll i Tønsberg Blad 15. april.

Stort strømbrudd i Tønsberg

Over 4.700 husstander er uten strøm i Søndre Slagen. Strømbruddet skjedde i 16.30-tiden, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Søndre Slagen og Tønsberg.
Trekker tilbake brannfarlig baderomsvifte svært mange har
En baderomsvifte av typen Flexit Silent Eco produsert før oktober 2017 har vært involvert i flere branner. Produsenten ønsker derfor at kunder som har denne typen returner den, melder Tønsberg Blad.
Fjordbro bedre enn tunnel mellom Vestfold og Østfold
I Tønsberg Blad 5. april 2018 er det skrevet en artikkel som argumenterer mot broforbindelse mellom Horten og Moss. Jeg er av en helt annen oppfatning. En slik bro ville være flott!
Les mer om Horten, Vestfold og Østfold.

Tønsberg sender eldre til Re

Tønsberg kommune foreslår å leie flere sykehjems-plasser i nabokommunen Re. Årsaken er at sykehjemmene i Tønsberg er fulle. Derfor vil rådmannen leie 12 plasser til 3000 kroner døgnet i Re Helseshus, og får støtte av eldrerådet, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Tønsberg.
16 fikk bot for mobilbruk
Utrykningspolitiet (UP) hadde atferdskontroll på Semslinna i Tønsberg fredag. 16 førere ble ilagt et forenklet forelegg for mobilbruk under kjøring, melder politiet. Dermed må de punge ut. Hver av dem må ut med 1700 kroner, som fra nyttår er satsen for mobilbruk bak rattet, skriver Tønsbergs Blad
Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Så full at han ikke klarte å blåse promilletest
Narkotika, vinglete kjøring og fyll holdt politiet i gang natt til lørdag. (Tønsbergs Blad): Like etter midnatt ble en overstadig beruset kvinne bortvist fra Tønsberg sentrum.
Les mer om Tønsberg.
Siktet blir løslatt
Mannen som er siktet etter dødsfallet på Husøy i Tønsberg onsdag kveld, blir løslatt senere i dag. Politiinspektør Magnar Pedersen sier til Tønsbergs Blad at han blir løslatt når de er ferdig med avhørene og boligen hans er ransaket.
Les mer om Husøy og Tønsberg.
Kvinne funnet død utenfor Tønsberg
En død kvinne er funnet i et hus på Husøy utenfor Tønsberg, skriver Tønsbergs Blad. En mann er pågrepet. - Det er funnet en død person, en kvinne, i et hus, opplyser innsatsleder Espen Solemdal til Tønsbergs Blads reporter på stedet.
Væpnet politiaksjon i Tønsberg etter høye smell fra bolig
Politiet har fått melding om omtrent ti smell fra en adresse. Saken oppdateres. Flere politibiler er på plass ved et leilighetskompleks i Sem i Tønsberg, melder Tønsberg Blad.
Les mer om Sem, Tønsberg og Tønsberg Blad.
Stella kvinnesenter fikk penger
Stella kvinnesenter som Røde Kors driver i Tønsberg kan være reddet. Senteret som hjelper innvandrerkvinner kunne blitt lagt ned etter påske, men nå har Integrering- og mangfoldsdirektoratet nettopp bevilget 400.000 kroner til driften og dermed er senteret sikret frem til jul, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Integreringog og Tønsberg.
Tar opp grus til sommeren
Det vil gå langt utpå sommeren før Tønsberg kommune får tatt opp all grusen som er strødd på veiene i vinter. 450 lastebillass med grus har gått med på de kommunale veiene på det vekslende føret i vinter. Brøyte- og vedlikeholdsbudsjettet er snart brukt opp, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Tønsberg.
Rusmisbrukere får yoga
Nina Nesheim i Tønsberg Yoga mener yoga kan gjøre rusmisbrukere godt, fordi mange sliter med å akseptere seg selv og er svært anspente. Sammen med Kirkens Bymisjon starter hun opp med treningen etter påske, skirver Tønsbergs Blad
Les mer om Tønsberg Yoga.
Skal du på festival? Her kan du få køyeseng og lade mobilen fra en solsikke på taket
Ferdig oppsatt telt, køyeseng og solcellepanel? Nå kan du bo i luksus under Slottsfjellfestivalen. (Tønsberg Blad) De er fargerike, noen er store, noen er litt mindre, noen er laget av kryssfiner, andre av teltduk.
Må vurdere tog gjennom Nøtterøy
Samferdselsdepartementet mener Nøtterøy-korridoren skal utredes som et av alternativene for dobbeltspor gjennom Tønsberg. Det skriver Tønsbergs Blad. Lokalpolitikerne har tidligere gitt klart uttrykk for at dette er en dårlig ide.
Person påkjørt av lastebil
- En person påkjørt av lastebil, opplyser politiet like før klokka 14.00. Artikkelen oppdateres! Ulykken har skjedd på Tolvsrød i Tønsberg, melder Tønsberg Blad. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på stedet.
Flere uten strøm i Tønsberg
Mandag morgen var over 2000 uten strøm i Tønsberg, ifølge Skagerak energi. Det skriver Tønsbergs Blad. Årsaken til strømbruddet er foreløpig ukjent.
Les mer om Skagerak og Tønsberg.
Rykket ut til vannlekkasje
Nødetatene rykket ut etter melding om vannlekkasje i den nedlagte restauranten Baku sine lokaler i Tønsberg. – Et vannrør var helt av og det sto og fosset vann ut. Heldigvis var det sluk på kjøkkenet, så det er ikke de største skadene, sier brannvesenets utrykningsleder Rune Loraas til Tønsbergs blad.
Les mer om Baku og Tønsberg.
Ja, Tønsberg tar «alt», og de fikk god hjelp av eks-fylkesmann Erling Lae
Lørdag 17. februar hadde redaktør Steinar Ulrichsen en leder i Sandefjords Blad, med overskriften «Og der døde Vestfold-samarbeidet». En særdeles betimelig betraktning av Tønsbergs oppfatning av samarbeide i vårt fylke.
Jeg husker en dag 13 biler kjørte av veibanen syd for Hjemseng. Vinterveiene var ikke bedre før.
Var det bedre vinterveier før? I Tønsberg Blad 27. januar står det at veiene ble saltet. Dette tror jeg kommer av ikke fullgod hukommelse.
Les mer om Hjemseng.
Godtar seilingshøyde
Kystverket godtar 40 meters seilingshøyde på ny bru over Vestfjorden. Det skriver Kystverket i sitt høringssvar til ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. 40 meters seilingshøyde tilsvarer høyden på hengebrua som veivesenet har foreslått som ett av to alternativer for ny fastlandsforbindelse for øyene, skriver Tønsbergs Blad.
Private på topp
Små private barnehager har de mest fornøyde foreldrene i Tønsberg og Færder, viser en foreldreundersøkelse gjort av Utdanningsdirektoratet. Undersøkelsen går blant annet ut på barnas ute- og innemiljø, trivsel og barnas utvikling, skriver Tønsbergs Blad. Brekke naturbarnehage ligger på topp sammen med Regnbuen barnehage.
Å stå klar på fotballbanen 16.30 ofte føles som en maraton-spurt mellom jobb, skole og middag
Da er et privat fotballakademi med trening i SFO-tiden et godt alternativ. Kritikken mot dette er merkelig. I Tønsbergs Blad 3. februar står det at Eik Tønsberg IF ved Thor Thodesen, og han får oppbakking av NFFs Ole Petter Tufte.
Hevnen fra Horten? Vi unner andre å være stolte av det de får til!
Vi må også kjempe sammen for å sikre at Vestfold ikke kommer sist i køen. Redaktøren i Tønsberg Blad har i dag en leder han kaller «Hevnen fra Horten». For egen del vil jeg si at jeg ikke har noen som helst imot Tønsberg.
Trener tatt med overgrepsbilder
En håndballtrener er sparket etter at det er oppdaget bilder som seksualiserer barn på datamaskinen hans. Politiet kontaktet klubben i Tønsberg-distriktet i forrige uke etter at mannen var pågrepet. Mannen ble sparket samme dag, skriver Tønsbergs Blad.