Tønsberg blad

Wang: – Vanskelig å se bort fra et så stort flertall

72 prosent av innbyggerne på Vear vil bli en del av Tønsberg kommune. Det viser en ny undersøkelse fra InFact, gjort for Tønsbergs Blad. Redaktør Morten Wang kommenterer resultatet.
Les mer om InFact, Tønsberg og Vear.

Redaktør Morten Wang kommenterer kommunesammenslåing

72 prosent av innbyggerne på Vear vil bli en del av Tønsberg kommune. Det viser en ny undersøkelse fra InFact, gjort for Tønsbergs Blad. Redaktør Morten Wang kommenterer resultatet.
Les mer om InFact, Tønsberg og Vear.
DIREKTE KL. 16.15: Kommenterer ny undersøkelse på Vear
72 prosent av innbyggerne på Vear vil bli en del av Tønsberg kommune. Det viser en ny undersøkelse fra InFact, gjort for Tønsbergs Blad. Redaktør Morten Wang kommenterer resultatet.
Les mer om InFact, Tønsberg og Vear.
Stjal millionbeløp fra bil
I løpet av natten har tyver tatt seg inn i en bil hos Bilia i Tønsberg.– Det er stjålet navigasjonsutstyr og airbag fra bilen. Bilen har en verdi på 1,1 millioner kroner og tyveriet utgjør store verdier, sier operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Per Andreassen til Tønsbergs Blad.

2,7 millioner til TNT-kommunene

TNT-kommunene Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme får 2,7 millioner kroner av Kommunaldepartementet gjennom utviklingsprogrammet deres for byregioner, skriver Tønsbergs Blad. Pengene skal gå til tre prosjekter, blant annet utvikling av Færder nasjonalpark og Gründerhuset, som skal hjelpe folk med å starte nye bedrifter.
Trekker seg etter 17. mai bråk
Lederen av Velforeningenes fellesråd i Tønsberg trekker seg med umiddelbar virkning, skriver Tønsbergs Blad. Han fikk mange reaksjoner etter at han klaget på 17. mai-talen på vegne av flere vel-lag.
Les mer om Tønsberg.
Klager på 17.mai-tale
Jacob Semb Aasmundsens 17.mai-tale i Tønsberg har skapt debatt og nå har sju velforeninger levert klage på talen til ordføreren. Aasmundsen holdt en tale der han snakket om både homofili, feminisme, tro og toleranse, men talen falt ikke i god jord hos enkelte tilhørere. – Dette er pinlig for Tønsberg. Det viser at byen er en liten småby i bakevja, sier professor Frank Aarebrot til Tønsbergs Blad.
Les mer om Frank Aarebrot og Tønsberg.
Kutter karakterer
Elever i åttende klasse ved Ringshaug ungdomsskole i Tønsberg får kun karakterer ved slutten på semesteret. Argumentet er at gode tilbakemeldinger på prøver gir mer læring enn tallkarakterer, skriver Tønsbergs Blad. Ordningen kalles vurdering for læring og har vært et nasjonalt satsingsområde i flere år.
Les mer om Ringshaug og Tønsberg.
Boligprisene øker
Boligprisene i Stokke og Holmestrand øker mest i Vestfold. I fjor steg prisene med ti prosent i de to kommunene, mens boligprisene i Tønsberg steg med 7,2 prosent, skriver Tønsbergs Blad.
Tar Gud til hjelp
Gud vil gi fotballen i Tønsberg et løft, skrev FK Tønsberg i en helsides annonse i Tønsbergs Blad før andre kvalikrunde i NM mot Nesjar i kveld.
Les mer om Nesjar og Tønsberg.
Ut på høring
500 nye boliger og næringsarealer på over 20 000 kvadratmeter på Kilen i Tønsberg kan bli en realitet dersom selskapet Solkilen får gjennomslag for sitt prosjekt. Etter mange års arbeid skal planen for en ny bydel øst i Tønsberg nå ut på høring, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Kilen, Solkilen og Tønsberg.
Kan bli stengt
Ishallen i Tønsberg kan bli stengt. Grunnen er kulloslekkasjen som gjorde flere spillere syke etter ishockeykampen mellom Vikings og Manglerud/Star, skriver Tønsbergs Blad. Stiftelsen Tønsberg ishall leter nå etter årsaken til forgiftninga.
Les mer om Tønsberg.
Snart tomt for ferske reker
Det kan snart bli tomt for ferske reker i butikkene på Østlandet. Kvoteperioden gjelder til 1. mai, men ifølge Tønsberg Blad er fangstkvota allerede snart fylt opp. Det kan føre til at butikkene må gå en måned uten leveranse av ferske reker.
Les mer om Tønsberg Blad og Østlandet.
Må kanskje stenge Kanalbrua
Kanalbrua mellom Nøtterøy og Tønsberg må kanskje stenges i flere uker. Vegvesenet mistenker at akslingene i brua er slitte, noe som gjør at bruklaffene ikke ligger kant-i-kant, skriver Tønsbergs Blad. Når vedlikeholdet er usikkert, men vegvesenet legger planer for en beredskapsbru.
Ny narkotika gjør brukerne farlige
Kirkens Bymisjon i Tønsberg har måttet stenge kafeen sin på grunn av uberegnelig oppførsel fra flere rusmisbrukere. En ny type narkotiske piller gjør brukerne aggressive og voldelige og de frivillige tør ikke jobbe i kafeen, skriver Tønsbergs Blad.
Les mer om Tønsberg.
Enda flere kutt på vei
Rådmannen mener uflaks har ført Tønsberg ut i økonomisk uføre. Nå forbereder han nye kutt som kan komme på toppen av de han varslet i Tønsbergs Blad torsdag.
Les mer om Tønsberg.
Idolene kommer på besøk år etter år
SKOPPUM: - Det var rimelig uvirkelig første gangen de spilte her, forteller Jan-Einar til Tønsberg Blad. Det skjedde i 2012. Nå er det amerikanske rockebandet hyret inn til nok en konsert på Stenbjørnrød gård.
Her reddes fastfrosset svane
- Sånn går det når du sover for lenge. (Tønsbergs Blad): Brannvesenet rykket ut til en fastfrosset svane ved Brygga i Tønsberg søndag.
Les mer om Brygga og Tønsberg.
Tønsberg-spiller til Godset
Harald Danielsen er enig med Strømsgodset om en overgang fra FK Tønsberg, melder Tønsbergs Blad. 19-åringen har vært i søkelyset til Godset lenge. I første omgang signerer han for et år.
Les mer om Godset og Strømsgodset.
Robert Eriksson legger all skyld på de rødgrønne for uførereformen
TØNSBERG: Tønsbergs Blad har de siste ukene skrevet flere saker om uføre som opplever at de taper flere tusen kroner i året på uførereformen.
-Frykter han har druknet
Politiet frykter at den 29 år gamle nordmannen som er savnet i Stockholm har druknet. P4-NYHETENE Ifølge Tønsberg Blad jobber politiet i Sverige ut fra en teori om at 29-åringen falt i vannet natten til 24. januar da han forsvant.
Les mer om Stockholm og Sverige.
Bulldoser under brua
En bulldoser som jobbet under Sjeggestad bro på E18 som kollapset i går, ble tatt av skredet like ved brufundamentene. P4-NYHETENE Det skriver Tønsberg blad.
Les mer om E18, Sjeggestad og Tønsberg.
Sexkjøper var misfornøyd - da kom politiet
31-åring tatt for sexkjøp i Tønsberg. TØNSBERG (Tønsbergs Blad): En 31 år gammel mann er anmeldt for kjøp av sex. Politiet melder at de ble kontaktet på grunn av bråk som oppsto etter hendelsen på et hotellrom i byen.
Les mer om Tønsberg.
Høyre avviser ikke en henvendelse fra Tønsberg om sammenslåing
Høyres gruppeleder og påtroppende ordfører avviser ikke en mulig invitasjon fra Tønsberg om sammenslåing. Men han vil ikke love seg bort. FAKSIMILE: Tønsbergs Blad tirsdag 27. januar 2015.
Les mer om Tønsberg.
Savnet i Stockholm
29 år gamle Steinar Berg fra Tønsberg har vært savnet i Stockholm siden natt til lørdag. Det melder Tønsbergs Blad. Det foregår for øyeblikket en leteaksjon i Stockholm. Berg har diabetes type 1 og familien er svært bekymret.