Tønsberg blad


- Folk aner ikke fartsgrensene med tilhenger

TØNSBERG: Det sier politioverbetjent Morten Skarpaas ved trafikkavsnittet ved Vestfold politidistrikt. Farten til bilen med tilhenger på filmen Tønsbergs Blad har fått vise er trolig over 140 kilometer i timen.

Les mer om Vestfold.

Sier nei til bru i Tønsberg

Politikere i Tønsberg vil ha tunnel og ikke ha bru som ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. Både Høyre, Krf og Arbeiderpartiet mener en bru vil være ødeleggende for byen, kulturminner og kulturlandskapet, skriver Tønsbergs Blad.

Kjelleolla er forurenset

Den mindre drikkevannskilden Kjelleolla i Tønsberg er kraftig forurenset. Det varsler bydrift som i går fikk de fullstendige analyseresultatene av vannprøven som ble tatt mandag. Grunnen skal i følge Tønsbergs blad være mye nebør over lang tid.

Les mer om Kjelleolla og Tønsberg.
Varsler kamp mot broløsning

Nordbyen- beboer Ottar Hellevik varsler kamp mot broløsningen fra Kaldnes til Korten i Tønsberg. Ekspertene som har kvalitetssikret Statens vegvesens anbefaling om nytt veisystem i Tønsberg, mener bro er det beste alternativet. Det får Hellevik til å se rødt, skriver Tønsbergs blad.

Les mer om Hellevik, Korten og Tønsberg.

Varlser kamp mot broløsning

Nordbyen- beboer Ottar Hellevik varsler kamp mot broløsningen fra Kaldnes til Korten i Tønsberg. Ekspertene som har kvalitetssikret Statens vegvesens anbefaling om nytt veisystem i Tønsberg, mener bro er det beste alternativet. Det får Hellevik til å se rødt, skriver Tønsbergs blad.

Les mer om Hellevik, Korten og Tønsberg.
Anmeldelser er i fare i store avishus

Tønsberg blad og Drammens tidende droppet filmanmeldelser i vår. VG vil kutte drastisk i bokanmeldelser fra nyåret mens Bergens Tidende vil anmelde færre filmer.

- Millimeter fra å krasje i tunnelen

Andreas filmet vinglete vogntog på E18. - Det så skummelt ut, sier han. (TØNSBERG) Tønsbergs Blad: - Jeg så for meg at det kom til å ende med en ulykke, sier Andreas Skotner til tb.no.

Les mer om E18.
- Millimeter fra å krasje i tunnelen

Andreas filmet vinglete vogntog på E18. - Det så skummelt ut, sier han. (TØNSBERG) Tønsbergs Blad: - Jeg så for meg at det kom til å ende med en ulykke, sier Andreas Skotner til tb.no.

Les mer om E18.
– Skal ikke være en rølpeby

Tønsberg-ordfører Petter Berg varsler tiltak for å dempe støy fra båter som ligger langs brygga i Tønsberg om sommeren. Berg er bekymret for at byen skal få et rølpestempel, skriver Tønsbergs Blad (lenken krever innlogging). Ronny Bjune, som er leder i Tønsberg hotell- og restaurantforbund, deler ordførerens bekymring. – Det gikk over alle grenser, og må stoppes, sier han om festbråket fra båtene i sommer.

Les mer om Skal og Tønsberg.
Politijakt etter mann som kapret bil i Sandefjord

Politiet måtte ta opp jakten da en utagerende mann kapret en bil i Sandefjord. SANDEFJORD/TØNSBERG (Tønsbergs Blad): Bil kapret av utagerende mann i Sandefjord sentrum, meldte politiet

Les mer om Sandefjord.
Vi søke om VM-runde neste år

Helgens båtrace i Tønsberg ble en suksess og nå vil arrangørene søke om å få arrangere en VM-runde neste år. Prosjektleder for båtracet, Frode Sundsdal, sier til Tønsbergs Blad, at alt ligger til rette for å arrangere VM-runde i Tønsberg.

Vi søke om VM-runde neste år

Helgens båtrace i Tønsberg ble en suksess og nå vil arrangørene søke om å få arrangere en VM-runde neste år. Prosjektleder for båtracet, Frode Sundsdal, sier til Tønsbergs Blad, at alt ligger til rette for å arrangere VM-runde i Tønsberg. – Men vi må ha med kommunen og ha nok penger for å få det til, sier han til avisa.

Autovernet gikk tvers gjennom bilen

Kjørte trolig i feil kjøreretning. En 84 år gammel mann er sendt til sykehus for sjekk etter en trafikkulykke på Semslinna utenfor Tønsberg, skriver Tønsberg Blad.

Kvinne slo kvinne med golfkølle

En 32 år gammel kvinne er sendt til sykehus etter at hun ble slått med en golfkølle på Nøtterøy lørdag morgen. Kvinnen med golfkølla er pågrepet, melder Tønsberg Blad.

Les mer om Nøtterøy og Tønsberg Blad.
Dømt for grov uaktsom voldtekt

Et par ble i Tønsberg tingrett dømt for grov uaktsom voldtekt, melder Tønsberg Blad. Fornærmede hadde først frivillig sex med paret, men kjærestene fortsatte å ha sex med henne etter

Les mer om Tønsberg og Tønsberg Blad.
Tranby-brannstifter mistenkt igjen

TØNSBERG: Mannen i 40-årene er nå mistenkt for å stå bak en brannstiftelse på Ilebrekke i Tønsberg sist søndag, skriver Tønsbergs Blad.

Les mer om Ilebrekke og Tønsberg.
Flybåten står i full fyr

Brannvesenet jobber med å slukke. TØNSBERG: Vestfold interkommunale brannvesen rykker ut på brann i båt som ligger ved Kanalbrua i Tønsberg, melder brannvesenet, ifølge Tønsbergs Blad.

Les mer om Kanalbrua og Tønsberg.
Advarer mot bading på Skallevold

Bydrift i samråd med kommuneoverlegen i Tønsberg advarer nå mot bading på Skallevoldstranda. Et branntilløp ved en pumpestasjon tildigere i formiddag gjør til at kloakken går rett i sjøen. Det skriver Tønsbergs blad.

n fastklemt etter alvorlig trafikkulykke i Vestfold

Fire biler er involvert i en trafikkulykke på Barkåker i Tønsberg. Trafikkulykkken skjedde rett ved en Shell-stasjon, melder Tønsbergs Blad. Et vitne sier til avisen at det skal ha vært en frontkollisjon.

NÅ: Alvorlig trafikk-

Nødetatene rykket onsdag ut til en trafikkulykke mellom Tønsberg og Horten. Vet du noe? Tips oss! Ifølge Tønsberg Blad skal ulykken ha skjedd ved Shell-stasjonen på Barkåker, som ligger

Slik svindlet han spillselskapet

En mann i midten av 60-årene tok saken i egne hender da han ville spille på hest. (TØNSBERGs BLAD): Mannen møtte i Tønsberg tingrett onsdag, tiltalt for flere tilfeller av bedrageri.

Les mer om Tønsberg.
- Ta dem med en gang du ser dem

Det er ingen grunn til å sitte og se på at mordersneglen tar over hagen din. Her er ekspertenes tips. (Tønsberg Blad) Foreløpig fryser nok brunsneglen, der den ligger i komposthaugene

Må betale 4,2 millioner

En 41-åring fra Andebu er dømt til to års fengsel for oppbevaring og salg av smuglervarer, men er frifunnet for smugling. Det skriver Tønsbergs blad.Seks måneder av fengselsstraffen er gjort betinget med en prøvetid på to år. I tillegg til fengselsstraffen har Tønsberg tingrett dømt mannen til å betale snaut 4,2 millioner kroner til statskassen.

Les mer om Andebu og Tønsberg.
- Det var nesten så jeg ikke trodde det var sant

Karin (75) våknet av jobbelyder i oppkjørselen. (Tønsberg blad) - Det var nesten så jeg trodde det ikke var sant.

Ønsker 300 romfolk velkommen til privatleir i Vestfold

-30 campingvogner fra Sverige, vanntanker, sanitæranlegg og matlagingsfasiliteter skal settes opp på en tomt på Slagen hvis Sollies planer blir en realitet, skriver Tønsberg Blad.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19