Tønsberg

Stavnar nærmere ny europatour

Madelen Stavnar (16) fra Nøtterøy ligger foreløpig på fjerdeplass under Sanya Ladies Open i Kina. Ifølge norskgolf.no gir det sammenlagt en foreløpig 80-plass. Holder hun denne sammenlagtplassen de to siste turneringene betyr det spill i nester års europatour. Tonje Daffinrud fra Tønsberg ligger på 36-plass, men har også muligheten til å kvalifisere seg for neste års tour
Les mer om Kina, Nøtterøy og Tønsberg.

Trailerstopp i Slottsfjelltunellen

Et vogntog skal ha fått stans på vei ut av Tønsberg, ved innkjøringen til Slottsjelltunnelen. Viking straks på stedet, melder politiet.
Har fanget inn ponniene
De seks ponniene som gikk løse på Robergveien i Tønsberg er nå tatt hånd om av eieren sin, melder politiet.
Les mer om Robergveien og Tønsberg.
Ponnier i veibanen
Seks løse ponnier går i veibanen på Robergveien i Tønsberg, melder politiet. Det er uvisst hvem som eier hestene.
Les mer om Robergveien og Tønsberg.

Pipebrann i Tønsberg

Nødetatene er på vei ut til en pipebrann i et boligområde i Tønsberg.
Les mer om Tønsberg.
Politiet får kritikk
Politiet får kritikk for manglende etterforskning etter en voldsepisode. Kritikken kommer i en dom fra Tønsberg tingrett der en 44 år gammel mann er dømt til 90 dagers fengsel for å ha knust et ølglass i ansiktet på en annen mann. 44-åringens kamerat som var til stede, ble ikke avhørt eller ført som vitne i saken, noe retten mener er formildende for 44-åringen.
Les mer om Tønsberg.
Tønsberg-barnehage innførte totalt videoforbud
Barnehageleder gikk for klare kjøreregler. Helseministeren ønsker det samme.
Dømt for meldekortsvindel
En 28 år gammel kvinne er i Tønsberg tingrett dømt til tre ukers betinget fengsel for å ha oppgitt feil informasjon da hun sendte inn meldekort til Nav. Ifølge dommen oppga kvinnen at hun jobbet drøyt 300 timer i en periode der hun egentlig jobbet mer enn 700 timer.
Les mer om Nav og Tønsberg.
Leter fortsatt etter savnet mann
Politiet skal i dag gjøre videre undersøkelser etter at en 50 år gammel mann ble meldt savnet i Tønsberg i går. Mannen ble meldt savnet på ettermiddagen, og politiet har i natt lett etter en bil. Operasjonsleder Roger Aaser sier til NRK at det aktive søket er avsluttet, men at saken etterforskes videre.
Les mer om NRK og Tønsberg.
Leter etter savnet mann i Vestfold
Politiet i Vestfold leter etter en 50 år gammel mann fra Tønsberg, som har vært savnet siden mandag ettermiddag. I forbindelse med søket, ser politiet etter en hvit Mazda CX-5 med firmalogo med registreringsnummer LS85003.
Les mer om Mazda CX-5, Tønsberg og Vestfold.
NSB er bekymret
I to perioder hvert år fram til 2021 må pendlerne og andre togpassasjerer finnes seg i buss for tog mellom Tønsberg og Oslo, skriver Tønsbergs Blad. Årsaken er at Bane Nor skal oppgradere Liertunnelen. – Det er snakk om at vi trenger 300 busser i døgnet sier kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz i NSB.
Skadeverk på biler
Tre gutter i slutten av tenårene er anmeldt for skadeverk på tre biler i St. Olavsgate i Tønsberg søndag morgen.
Les mer om Tønsberg.
Fem biler har punktert
Fem biler har punktert eller har fått skader på understellet som følge av steinene som raste ut på E18 mellom Ramsum og Tønsberg, skriver politiet på Twitter. De er på stedet. Vegen er fortsatt stengt i nordgående retning.
Les mer om E18, Ramsum, Twitter og Tønsberg.
Steiner raste ut på E18
Flere steiner har rast ut i veibanen på E18 i nordgående retning mellom Ramsum og Tønsberg. En bil har fått store skader etter å ha kjørt inn i steinene, men ingen personer er skadd , skriver Østlandsposten. Politiet er på vei.
I arresten for ordensforstyrrelser
To menn, en i 20-årene og en i 30-årene sitter i arresten etter ordensforstyrrelser. Hendelsene skjedde i Sandefjord og i Tønsberg sentrum i natt, og en av mennene skal ha truet politiet.
Les mer om Sandefjord og Tønsberg.
Mann gripen for tjuveri
Ein mann i 30-åra er gripen av politiet på Farmandstredet i Tønsberg. Han skal ha stole i ein butikk, vore rusa og utagerande.
Les mer om Farmandstredet og Tønsberg.
Mange tatt i kontroll
UP delte ut 12 forenklede forelegg da de hadde fartskontroll i Valløveien i Tønsberg sent torsdag kveld. Den høyeste målte hastigheten var 69 kilometer i timen i 50-sonen.
Les mer om Tønsberg og Valløveien.
Råkjørte på E18
Ei kvinne i 20-åra ble i natt stanset av Utrykningspolitiet etter å ha kjørt i 153 km/t i 100-sona. Kvinnen ble tatt ved Hesbykrysset i Tønsberg.
Setter opp bomstasjon
Bystyret i Tønsberg vedtok i går at utbyggingen i Presterødbakken delfinansieres med bompenger. Gjennomsnittstaksten settes til 13,18 kroner. Betalingen starter når veisystemet er oppgradert.
110 blir utsatt
Brannsjef Guttorm Liebe i Skien tror ikke den nye 110 sentralen for Buskerud, Vestfold og Telemark som skal legges til Tønsberg, blir ferdig til september 2018. Det gjenstår for mye arbeid med å samordne kommunene i de tre fylkene, mener Liebe.
To alternativer
Styringsgruppa i Bypakke Tønsberg står nå igjen med to alternativer til ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. Det ene innbærer en hengebro mellom Ramberg og Smørberg over Vestfjorden, mens det andre forslaget er en senketunnel mellom Kaldnes og Korten.
Sykehjemsleder tatt for underslag
For andre gang på fem år er en daglig leder på institusjonene Maribu og Marie Treschow tatt for underslag, skriver Tønsbergs Blad. I Tønsberg tingrett 19. oktober innrømte en mann å ha stjålet penger fra arbeidsgiveren i flere omganger fra 1. oktober 2014 til 6. juni i år.
Les mer om Maribu og Marie Treschow.
Enten tunnel eller bro
Styringsgruppa i Tønsberg-pakka foreslår enten bro mellom Ramberg og Smørberg over Vestfjorden eller senketunnel mellom Kaldnes og Korten som ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. Det er ble klart på en presentasjon tirsdag ettermiddag. Forslagene skal nå ut på høring.
Kokk: -Ikke kjøp gammel ribbe
Produksjonen av juleribba er i full gang på Nortura i Tønsberg, men mye av ribba blir frosset ned. – Det er greit med frossenribbe, men unngå gammel ribbe, sier kokk Morten Kristiansen.
Kokk: Ikke kjøp gammel ribbe
Produksjonen av juleribba er i full gang på Nortura i Tønsberg, men mye av ribba blir frosset ned. – Det er greit med frossenribbe, men unngå gammel ribbe, sier kokk Morten Kristiansen.