Tønsberg

- Dette er ikke flytrafikk, folkens, det er mye, mye vanskeligere

- Klagesaker og uheldige hendelser må deles kollegialt, er lege og etikkprofessor Reidun Førde sitt budskap til medisinstudenter - og fastleger. TØNSBERG (Dagens Medisin): Mandag startet Allmennmedisinsk våruke.

Traktor mistet grus på Semslinna

Politiet har fått melding om at en traktor har mistet noe grus på Semslinna ved Tønsberg. De undersøker saken.
Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Politiet stoppet traktor
Politiet har stoppet en traktor med henger som skal ha mistet grus på Semslinna ved Tønsberg.
Les mer om Semslinna og Tønsberg.
I dag blir det mye uling i Tønsberg - her er årsaken
Brannvesenet øver på utrykningskjøring. Synes du at det er uvanlig mye sirener i Tønsberg-området i dag? Da har du rett. Tirsdag 24.

Operasjonssentral flyttes

I morgen er siste arbeidsdag ved politiets operasjonssentral i Drammen. Politiet i Sør-Øst politidistrikt, som Buskerud er en del av, skal styres fra den nye sentralen i Tønsberg.
Siste arbeidsdag i Drammen
I morgen er siste arbeidsdag ved politiets operasjonssentral i Drammen (bildet). Politiet i Sør-Øst politidistrikt, som Buskerud er en del av, skal styres fra den nye sentralen i Tønsberg.
58-åring siktet for grov voldtekt
58-åringen fra Hedmark er varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov voldtekt av en mindreårig gutt. Politiet undersøker om det er flere ofre.Mannen erkjente straffskyld etter siktelsen da han ble framstilt for varetektsfengsling i Tønsberg tingrett fredag. Han samtykket til fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud.
Les mer om Hedmark og Tønsberg.
FK Tønsberg forsterker angrepet
Med både Tobias Hem og Franck Kouta på skadelisten har FK Tønsberg sikret seg engelske Laurent Davis-Wilson (21) fram til sommeren.
Blir ikke med på politiets flyttelass
To av de mest erfarne politimennene blir ikke med når operasjonssentralen flytter til Tønsberg. Når sentralen flytter denne uken har Olav Myrvold og Svein Erik Gevelt sin siste vakt etter over 30 år i politiet.
Jonatan Vedvik på tredjeplass
I årets utgave av Sentrumsløpet (Oslo) kom Jonatan Vedvik fra Tønsberg friidrettsklubb (klasse menn 18-19 år) inn på tredjeplass på 10 km. Sentrumsløpet ble arrangert for 38. gang. Hans sluttid ble 31.35.
Innbrudd i frisørsalong
Politiet har fått melding om innbrudd i en frisørsalong i Håkon gamles gate i Tønsberg. Åstedet er undersøkt og ingenting er stjålet fra salongen.
Les mer om Håkon og Tønsberg.
Det kan være tøft å se på at nabolaget du bor i forandrer seg
Bli med selv, da vel! Det skjer mye spennende i Tønsberg-området om dagen.
Les mer om Tønsberg-området.
Internasjonal V65-omgang fra Jarlsberg
Herlige løp i Tønsberg denne søndagen. Jeg spiller to bankere og drar frem flere svært lite spilte hester.
Les mer om Jarlsberg og Tønsberg.
Birken-veteran påkjørt på trening
88-årige Gunnar Tronsmoen ble påkjørt av bil og skadet under en sykkeltur på Hvasser i Vestfold.Han har ligget på sjukehuset i Tønsberg vel ei uke med store smerter, opplyser samboer Tone Moberg til Østlendingen.Tronsmoen har 33 klasseseire i Birken.
70-åringer går på spinning og sushibarer - det holder ikke med senioraktiviteter som bingo og veving
Digitalisering er ikke bare god samfunnsøkonomi Det er behov for god planlegging av fremtidens tjenester, skriver pasient- og brukerombudet i Vestfold, Torunn Grinvoll i Tønsberg Blad 15. april.
Håkon Randgaard Mikalsen: - Nå gleder jeg meg til å ta en pils
TØNSBERG (UNIVERSITAS): Den nyvalgte lederen gleder seg til søvn og øl før han går løs på utfordringene.
Bilist tatt uten førerkort
Blir anmeldt. Lørdag morgen, omtrent klokken 08.50, stanset politiet en bilist på Semslinna i Tønsberg. Bilisten, en mann i 40-årene, hadde satt seg bak rattet uten førerkort.
Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Endte i arresten etter trusselsituasjon
Blir anmeldt. Natt til lørdag var politiet tilstede ved et serveringssted i Tønsberg sentrum etter melding om at en person hadde blitt truet av en annen person. Hendelsen skjedde ved 02.00-tiden.
Les mer om Tønsberg.
Fyll og bråk i natt
Politiet har hatt en del å gjøre i natt. I Larvik, Sandefjord og Horten måtte de rykke ut og stanse fester etter klager fra naboer på høy musikk og krangling. I Tønsberg var det flere tilfeller av rusede menn som enten ble satt i arrest eller bortvist fra serveringssteder.
Les mer om Horten og Sandefjord.
Flere skapt bråk på byen
En ble sendt hjem og en endte i arresten. Natt til lørdag ble politiet nødt til å ta hånd om flere situasjoner i Tønsberg sentrum der det var blitt bråk og uro.
Les mer om Tønsberg.
Gull i foto-NM
Etter de to første rundene i foto-NM for fotoentusiaster, har Tønsberg Kamera Klubb har igjen markert seg med gode resultater. Blant annet ett gull og en bronse.
Fikk melding om mann som gikk i veien
Politiet fikk kontroll på mann. I 16.40-tiden fikk Vestfold-politiet melding om en mann som gikk i veien på Kilen i Tønsberg. - Det er mye trafikk på stedet, vi er på vei, twitret de.
Mann i veien funnet
Politiet har kontroll på en mann som skal ha gått i veien på Kilen i Tønsberg. Trafikken går som normalt igjen, opplyser politiet.
Les mer om Kilen og Tønsberg.
Mann i veien
Politiet har fått melding om at en mann går i veien på Kilen i Tønsberg. Det er mye trafikk på stedet. Nødetater er på vei.
Les mer om Kilen og Tønsberg.
Mer politi på 17. mai
Det blir mer politi i gatene enn vanlig på 17. mai i Tønsberg i år. Det sier ordenssjef Frank Gran i politiet i Tønsberg. Han sier at alle kommunene i Vestfold gjør tiltak for å sikre 17. mai-toget mot mulig terror, men vil ikke si hva. Trusselvurderingen fra PST er lavere nå enn den var i fjor, sier Gran.