Tønsberg

Politiet tok førerkortet

En polsk mann i 20-årene måtte levere fra seg førerkortet for motorsykkel da han ble målt til 177 km/t i 110-sonen ved Gulli i Tønsberg.
Les mer om Gulli og Tønsberg.

Spilte høy musikk

En mann i 20-årene spilte høy musikk fra båten sin ved brygga i Tønsberg ved 05-tiden i morges- Han fikk pålegg av politiet om å være stille.
Les mer om Tønsberg.
Øltyv dømt
En 32 år gammel mann er i Tønsberg tingrett dømt til 36 dager betinget fengsel for å ha stjålet øl fra flere butikker ved flere anledninger. Han har tilstått tyveriene og sier selv at han har sluttet å stjele fra butikker.
Les mer om Tønsberg.
Strømbrudd i Tønsberg
Over 700 skal ha mistet strømmen i Presterød og Husvik-området i Tønsberg, melder Tønsbergs Blad. Årsaken er ukjent.

Kan se røyk fra Moss

Brannvesenet i Vestfold har fått inn flere tips om røyk som kan sees fra Slagen i Tønsberg og Åsgårdstrand. Årsaken er brann i et lagerbygg i Moss.
Seilbåt slet seg fra brygga
Brannvesenet rykker ut for å redde en seilbåt som har slitt seg fra gjestebrygga i Tønsberg.
Les mer om Tønsberg.
Leter etter mann i vannet i Tønsberg
Observert ved siden av et surfebrett.
Les mer om Tønsberg.
I vannet ved Torgersøya
Nødetatene rykker ut til Torgersøya i Tønsberg etter melding om at en mann har havnet i vannet. Ifølge politiet skal mannen ha surfet i området.
Les mer om Torgersøya og Tønsberg.
Sykkeltyv fremstilles
En mann blir i dag fremstilt for varetektsfengsling etter flere tyverier i Tønsberg den siste tiden. Mannen er blant annet mistenkt for å ha stjålet tre sykler og en moped, forteller krimsjef Knut Erik Ågrav. Politiet begrunner ønsket om varetektsfengsling med gjentakelsesfare.
Avhøres etter episode med kniv
En mann skal i dag avhøres i forbindelse med et slagsmål i Gunnarsbøparken i Tønsberg i går kveld. Politiet lette etter en navngitt antatt gjerningsperson etter episoden, der det skal ha blitt brukt kniv. Personen tok selv kontakt med politiet, og skal etter planen avhøres i løpet av dagen, ifølge krimsjef Knut Erik Ågrav.
Brukte kniv i slagsmål
Politiet i Tønsberg leter etter en navngitt gjerningsperson som skal ha vært innblandet i slagsmål i Gunnarsbøparken. Det skal ha blitt brukt kniv i episoden, men ingen er skadet, melder politiet.
Bar kniv i Tønsberg sentrum
Klokka 03.00 stoppet politiet en mann i 20-åra som bar kniv og var i besittelse av teleskopbatong. Mannen ble anmeldt for forholdet.
Les mer om Tønsberg.
Kjøreturen endte i en hekk
Klokka 04.15 fikk politiet melding om et trafikkuhell på Eik i Tønsberg. En bil kjørte inn i en hekk og forsøkte å kjøre videre etter uhellet. En mann i 30-årene ble pågrepet etter uhellet og mistenkes for promillekjøring. Mannen ble satt i arresten, og sak opprettes.
Les mer om Eik og Tønsberg.
Satt i arresten
En beruset mann i 20-åra ble i natt satt i arresten etter at han ikke fulgte orde fra politiet om å forlate Tønsberg sentrum, etter han ble anmeldt for offentlig urinering.
Les mer om Tønsberg.
Basketak på brygga
Klokka 01.40 fikk politiet melding om et basketak på brygga i Tønsberg. En mann i 20-åra er mistenkt for å ha slått en annen mann. Mistenkte skal ha blitt bortvist fra sentrum da politiet fant han en time senere.
Les mer om Tønsberg.
Anmeldt for ulovlig kjøring
En mann i 30- åra ble i går kveld stoppet av politiet i Tønsberg. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Saken er anmeldt.
Les mer om Tønsberg.
Varetektsfengslet etter vold
En 28 år gammel mann fra Tønsberg er varetektsfengslet i fire uker etter umotivert vold mot tre personer. På mandag gikk han til angrep på en mann som satt i en bil i Farmannsveien i Tønsberg. Han skal ha slått vedkommende samt ha slått to ansatte ved Sykehuset i Vestfold. Han ble fengslet på grunn av gjentakelsesfare.
Høy musikk fra båt
Flere klaget på høy musikk fra en båt ved brygga i Tønsberg i natt. Vedkommende fikk et muntlig pålegg om å dempe musikken, eventuelt å slå den av, noe vedkommende tok hensyn til, melder politiet.
Les mer om Tønsberg.
Kjørte stjålet moped
En mann i 40-årene ble i Tønsberg sentrum stanset av politiet for å ha stjålet en moped. Han var også i besittelse av en del tabletter. Han er satt i arresten, melder politiet.
Les mer om Tønsberg.
Til legevakt etter bråk
En person må til legevakten etter bråk mellom noen personer i Stoltenbergparken i Tønsberg. Politi og ambulanse har vært på stedet.
Slagsmål i Tønsberg
To jentegjenger gikk til angrep på hverandre på Farmandstorvet i Tønsberg rundt midnatt. Krangelen startet som munnhuggeri, men utartet til slåssing, opplyser politiet. Ingen ble skadet og jentene ble bortvist fra sentrum.
Les mer om Farmandstorvet og Tønsberg.
Falske 200-lapper i omløp
Politiet opplyser at falske utgaver av den nye 200-lappen er i omløp. Det er meldt om flere tilfeller i Oslo og Tønsberg i sommer.
Les mer om Oslo og Tønsberg.
Togene er stoppet
Etter melding om person i togsporet ved Jarlsberg i Tønsberg, er togtrafikken stanset inntil videre. Politiet har rykket ut.
Les mer om Jarlsberg og Tønsberg.
Togtrafikken i gang igjen
Politiet har kontroll på en turgåer som har passert togsporet ved Jarlsberg i Tønsberg. Togene kan gå som normalt igjen.
Les mer om Jarlsberg og Tønsberg.
Tjøm til kvartfinale
Ask Tjøm fra Tønsberg roklub er klar for kvartfinale i U23-VM i roing. 21-åringen ble nummer to i sitt oppsamlingsheat i dag.
Les mer om Tønsberg.