Tønsberg

92-åring glemt tre ganger

En 92 år gammel kvinne ble glemt av hjemmesykepleien i Tønsberg kommune tre ganger på en uke. 92-åringen skal ha hjelp tre ganger om dagen, blant annet til vask og stell og påkledning og ifølge datteren har kommunen beklaget at hun ikke fikk den hjelpen hun trengte, skriver Tønsbergs Blad. Kommunen sier de ikke kan kommentere enkeltsaker.
Les mer om Tønsberg.

Ein bil har køyrd ut i Tønsberg

Ein bil har køyrd av vegen i Tønsberg. Det er ikkje meldt om personskade. Føraren blir meldt for køyring utan gyldig førarkort.
Les mer om Tønsberg.
Kollisjon i Tønsberg
To bilar har kollidert på Valløveien ved Meny. Politiet er på veg til staden. Ein person er truleg lettare skadd.
Les mer om Meny, Tønsberg og Valløveien.
Per Arne Olsen husker ikke
Tidligere nestleder i Frp, Per Arne Olsen, fra Tønsberg sier han fikk et notat om Leirstein i 2012, men at han ikke ble varslet av tidligere stortingsrepresentant Jon Gåsvatn om sexmeldinger. Det skriver Aftenposten. Til TV2 fastholder Gåsvatn at han varslet og tror Olsen ikke husker.

Dømt for mobiltyverier

En 48 år gammel mann fra Bulgaria, bosatt i Tønsberg, er dømt til fengsel i to år og to måneder for tyverier av sju mobiltelefoner og brudd på to innreiseforbud. Mannen hadde spesialisert seg på å gå i butikker og ta med seg telefonen uten å betale.
Les mer om Bulgaria og Tønsberg.
Øvelse i Tønsberg
Vestfold interkommunale brannvesen gjennomfører en øvelse ved sykehuset i Tønsberg i dag. Øvelsen starter klokken 08.30 i dag.
Les mer om Tønsberg.
Pirat-taxi stoppet i Tønsberg
En mann ble i natt anmeldt for å ha kjørt pirat-taxi i Tønsberg. I bilen satt det en kvinne, som også ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.
Les mer om Tønsberg.
300 mister jobben i Nortura
Nortura skal kvitte seg med 300 ansatte for å kutte kostnader, og ansatte over hele landet blir berørt, Konsernsjef Arne Kristian Kolberg sier til Dagens næringsliv at inntjeningen i selskapet ikke svarer til ambisjonene. Nortura er et landbrukssamvirke, eid av rundt 18.000 kjøtt- og eggprodusenter og har et av sine produksjonsanlegg i Tønsberg.
Dette må du ikke bruke i mikrobølgeovnen
Denne koppen førte til full utrykning til et av byggene ved sykehuset i Tønsberg torsdag morgen.
Les mer om Tønsberg.
Ikke alt kan brukes i mikrobølgeovn
Brannvesenet rykket ut på en automatisk brannalarm fra et av byggene ved sykehuset i Tønsberg. Bygget ble evakuert, men det brant ikke. Røyken kom fra en kopp som var satt i mikrobølgeovnen. Brannvesenet minner om at det er flere ting som ikke egner seg for bruk i mikrobølgeovn, og henviser til Matportalens liste over slike produkter.
Les mer om Tønsberg.
Trafikkuhell i Tønsberg
Ingen ble skadet i et trafikkuhell i Mammutkrysset i Tønsberg i morges. Ifølge politiet er køen i ferd med å løse seg.
Les mer om Mammutkrysset og Tønsberg.
Ishockey-tap
Tønsberg tapte 4-7 for Comet i går i førstedivisjon i ishockey for menn.
Les mer om Comet.
DSB: Dette bør du ha i hus ved strømbrudd
TØNSBERG (NRK): – Du bør være i stand til å klare deg selv i opptil sju dager, sier fylkesberedskapssjefen i Vestfold.
Les mer om Vestfold.
Stjal fra bar
En mann i 30-årene ble pågrepet i natt fordi politiet mener han stjal fra en hotellbar i Tønsberg. Han var beruset.
Les mer om Tønsberg.
Alvorlig skadd i arbeidsulykke
En mann i 30-årene skal være alvorlig skadd etter en arbeidsulykke i Tønsberg sentrum i dag. Politiet avhører nå vitner til ulykken. Mannen skal ha fått en pall med gipsplater over seg.
Les mer om Tønsberg.
Frodeåstunnelen stengt
Frodeåstunnelen i Tønsberg er stengt i høyre felt i vestgående løp på grunn av en gjenstand i veien, opplyser Vegtrafikksentralen.
Arbeidsulykke i Tønsberg
Det har vært en arbeidsulykke i Tønsberg sentrum. Politiet opplyser at en person skal ha fått en pall med gipsplater over seg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Tønsberg.
– Ganske forglemmelige saker
Charla Ks låt «Stop the music får terningkast 3 av musikkanmelder Erik Munsterhjelm i Tønsbergs Blad. Artisten fra Tønsberg deltar i årets MGP. Sangen har hun skrevet sammen med Per Gessle og Alex Shield. – Låten er bra produsert, fint fremført og det er et godt håndverk, men det er ikke så veldig mye mer enn det. Dette er ganske forglemmelige saker, sier Munsterhjelm. Låten fikk imidlertid terningkast 5 i Dagbladet.
Kvalifisering til NM
Norges Fotballforbund har i dag sendt ut kampoppsettet i 1. kvalifiseringsrunde i NM menn. Dette er lokale lag: Modum – Åssiden, Vestfossen – Hallingdal, Kongsberg – Tønsberg FK, Solberg – Flint, Eik Tønsberg – Drammens BK.
Med i MGP
Charlotte Kjær, også kjent som Charla K, fra Tønsberg skal delta i Melodi Grand Prix 2018 med sangen «Stop the Music skrevet av Kjær, Per Gessle og Alex Shield. Hun er en av ti deltakere som får sjansen til å kjempe om å vinne Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum 10. mars. Vinneren sendes til Eurovision Song Contest i Portugal i mai.
Trafikkuhell i Tønsberg
Nødetater er på vei til et trafikkuhell mellom to biler på Slagenveien i Tønsberg.
Les mer om Slagenveien og Tønsberg.
Kan gi penger til vikingskip-kopi
Det er sannsynlig at Sandefjord kommune kan gi et mindre beløp til bygging av en kopi av Gokstadskipet. Det sier leder av hovedutvalget i kultur, Bjarne Sommerstad til Sandefjords Blad. Stiftelsen Oseberg Vikingarv i Tønsberg trenger 15 millioner kroner for å bygge en kopi av vikingskipet.
Haugen ble norgesmester
Sofie Karoline Haugen fra Sandefjord Skøiteklub var best under NM allround på Jevnaker i helga. Hun forsvarte NM-gullet fra i fjor. Vetle Stangeland fra Tønsberg ble nummer fire i mennenes allround-NM.
Løse hester i Tønsberg
Politiet forsøker å finne eieren til to hester som løper rundt ved Eik sykehjem.
Les mer om Eik og Tønsberg.
Stjålet bil funnet
Den stjålne Golfen ble funnet ved Coop Extra i Stoltenbergsgate i Tønsberg. Ingen er arrestert ennå etter biltyveriet, melder politiet på Twitter.