Tønsberg

Tyv måtte sy

En mann politiet mener hadde brutt seg inn i et tidligere kontorbygg i Tønsberg sentrum i går kveld, måtte sy i fingeren. Han skal ha knust et vindu for å ta seg inn i bygget.
Les mer om Tønsberg.

Brann i lysmast er slukket

Brannen som oppsto i en lysmast på gressbanen på Eik ved Tønsberg idrettshall er nå slukket. Brannvesenet slo av sikringer og bydrift har nå tatt over, melder brannvesenet til NRK.
Les mer om Eik, NRK og Tønsberg.
Brann i lysmast
Brannvesenet og politi har rykket ut til en brann i en lysmast på gressbanen ved Tønsberg idrettshall, melder Vestviken på twitter. Saken oppdateres.
Les mer om Tønsberg og Vestviken.
Dømt for pirattaxi-kjøring
En 48 år gammel mann er i Tønsberg tingrett dømt til å betale en bot for å ha kjørt pirattaxi. Da han ble stoppet i en rutinekontroll fortalte han politiet at han kjørte tre venner. Mens passasjerene, ifølge dommen, sa de ikke kjente mannen, og at de hadde avtalt å betale for å bli kjørt hjem.
Les mer om Tønsberg.

Klatret fra 51. til 25. plass

Madelene Stavnar (16) er tilbake etter skade, og har klatret opp fra 51. plass til 25. plass etter runde tre i hennes første turnering på over to måneder. Nøtterøy-jenta ligger an til en personlig bestenotering på Ladies European Tour, melder norskgolf.no. Tonje Daffinrud fra Tønsberg ligger på 57.-plass.
Les mer om Tønsberg.
Wenche Myhre er akutt syk: Avlyser konsert
Artistveteranen Wenche Myhre (70) avlyser en konsert i Tønsberg lørdag kveld. Ifølge artisten selv er dette første gang hun avlyser en konsert noensinne.
Les mer om Tønsberg.
Savnet mann kom til rette
Mannen i 80-årene som ble meldt savnet fra Træleborg i Tønsberg lørdag morgen ble funnet i nærområdet etter tips fra publikum, melder politiet.
Les mer om Træleborg og Tønsberg.
Mann i 80-årene meldt savnet
Politiet ber om hjelp fra publikum etter at mannen forsvant fra Træleborg i Tønsberg.
Les mer om Træleborg og Tønsberg.
Eldre mann savnet
Politiet ønsker tips fra publikum etter at en mann i 80-årene er meldt savnet fra Træleborg i Tønsberg. Mannen blir beskrevet som kraftig med sort jakke, stokk og briller. Kontakt politiet på tlf 02800 dersom du ser mannen.
Les mer om Træleborg og Tønsberg.
Tre menn bortvist fra byen
En mann i 40-årene ble bortvist fra Tønsberg sentrum etter krangling utenfor et serveringssted. En Nøtterøymann i 20-årene ble også bedt om å dra hjem av samme grunn, mens en mann i 20-årene ble tatt med narkotika og ble bortvist.
Les mer om Tønsberg.
Kjørt til sjekk etter kollisjon
To personer er fraktet med ambulanse til legevakta for sjekk etter kollisjonen mellom to biler ved Jernbanestasjonen i Tønsberg. Den ene bilen skal ha brutt vikeplikten og kjørt inn i siden på den andre, opplyser politiet. Kollisjonen skal ha skjedd like før klokka 19 i kveld.
Kollisjon ved jernbanestasjonen
To biler og fire personer er involvert i en kollisjon ved jernbanestasjonen i Tønsberg nå i kveld. Det forteller politiet. Nødetatene er på vei til stedet. En av føreren skal ha smerter i kroppen, men alle de fire involverte skal være oppegående.
Les mer om Tønsberg.
DSB er bekymret etter tilsyn på eksplosivlagere
Avdelingsdirektør i Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap i Tønsberg, Anne Rygh Pedersen, er bekymret etter at 23 bedrifter som oppbevarer eksplosiver er kontrollert.
Syklist fraktet til legevakt
En person ble fraktet til legevakten med ambulanse for sjekk, etter en sykkelulykke ved Stenmalen i Tønsberg i ettermiddag. Politiet melder at trafikken går som normalt på stedet.
Les mer om Stenmalen og Tønsberg.
Skadet i ulykke
En person er skadet i en sykkelulykke i Tønsberg, melder politiet. Nødetatene er på vei.
Les mer om Tønsberg.
Dette skjer når brannalarmen går
TØNSBERG (NRK): Uansett om brannmannskapene står i dusjen, er på toalettet eller sover, skal de være ute av porten innen ett minutt hvis brannalarmen går.
Ødela lyktestolpe
En lastebil kjørte på en lyktestolpe i Nedre Langgate i Tønsberg i dag.
Les mer om Nedre Langgate og Tønsberg.
Parkerte på E18
En 38 år gammel mann har fått førerkortet beslaglagt etter at han parkerte bilen sin syd for Hemtunnelen på E18 i Tønsberg i natt. Ifølge politiet parkerte mannen i veikanten før han la seg til å sove. Forholdet blir anmeldt.
Les mer om E18, Hemtunnelen og Tønsberg.
Oppførte seg skremmende
En mann ble i natt bortvist fra Tønsberg sentrum. Ifølge politiet oppførte mannen seg skremmende og plagsomt.
Les mer om Tønsberg.
Dømt for vold på utested
En mann i midten av 20-åra er i Tønsberg tingrett dømt til 24 dagers fengsel for å ha slått ned en mann på et utested. Ifølge dommen forsøkte han også å skalle en politibetjent. I retten forklarte mannen at han slo fordi fornærmede hadde snakket stygt om moren hans.
Les mer om Tønsberg.
Veltet i skarp sving
En lastebilhenger har veltet i en skarp sving på Andebuveien i Tønsberg. Ingen personer er skadd, opplyser politiet.
Les mer om Andebuveien og Tønsberg.
Båt har sklidd av henger
Politiet har rykket ut etter melding om en båt som har sklidd av en båthenger på Kjelle i Tønsberg. Dette kan føre til trafikale problemer. Tidligere i dag skjedde det samme på Kilen i Sandefjord.
Les mer om Kilen, Kjelle, Sandefjord og Tønsberg.
I narkorus på ferja
En mann i 20-årene fra Tønsberg er pågrepet på fergekaia i Sandefjord for å ha kjørt bil mens han var rusa på narkotika. Det er også funnet mindre mengder med narkotika i mannens bil. Han er siktet for hendelsen og satt i arresten, melder politiet.
Les mer om Sandefjord og Tønsberg.
Johansen blir rådmann i Tønsberg
Fylkesrådmann i Vestfold, Egil Johansen blir rådmann i nye Tønsberg kommune. Det er klart etter at ansettelsesutvalget i dag har offentliggjort sin innstilling. Frem til den nye kommunen blir en realitet 1. januar 2020 skal Johansen lede arbeidet med sammenslåingen mellom Tønsberg og Re.
Ryddet etter uhell
E18 er ryddet etter trafikkuhellet ved Aulerødkrysset i Tønsberg, opplyser politiet.
Les mer om Aulerødkrysset og Tønsberg.