Tøyen

Øya blir på Tøyen

Øyafestivalen får bli i Tøyenparken til og med 2023. Festivalledelsen fikk meldingen om at de har fått fornyet leieavtale i Tøyenparken under årets festival, skriver Øya i et nyhetsbrev.
Les mer om Tøyen, Tøyenparken og Øya.

Famler i blinde på Tøyen

Forglemmelig besøk på Tøyen.
Les mer om Tøyen.
Solglimt og skuffelser
Forglemmelig besøk på Tøyen.
Les mer om Tøyen.
To mistenkt etter knivstikking
To kvinner er mistenkt etter knivstikkingen i en leilighet på Tøyen i morges. Den ene av de to fikk selv bagatellmessige skader, mens en mann ble kjørt til sykehus med kuttskader i en arm. Det var en av kvinnene selv som varslet politiet.
Les mer om Tøyen.

To mistenkt etter knivstikking

Det var en av de skadde selv, som varslet politiet om knivstikking i en leilighet på Tøyen i morges. To kvinner er mistenkt i saken. En mann ble kjørt til sykehus med skader i en arm, mens den ene av kvinnene fikk bagatellmessige skader.
Les mer om Tøyen.
To skadd i knivstikking i Oslo
En mann og en kvinne er skadd etter knivstikking på Tøyen i Oslo torsdag morgen. Skadene skal ikke være livstruende, ifølge politiet.
Les mer om Oslo og Tøyen.
To skadd i knivstikking i Oslo
En mann og en kvinne er skadd etter knivstikking på Tøyen i Oslo torsdag morgen. Ingen av dem har livstruende skader.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Knivstikking på Tøyen
To personer er skadet etter knivstikking i en leilighet i Kjølberggata i Oslo. Det var til sammen tre personer i leiligheten, og politiet fikk melding like etter 06.30. De to har kuttskader i overkropp og armer, men skal ikke være alvorlig skadet.
Les mer om Kjølberggata, Oslo og Tøyen.
Gutt ranet på Tøyen
En gutt skal ha blitt ranet i Tøyenparken for kort tid siden, melder politiet i Oslo. Ranerne beskrives av politiet som fire-fem gutter i alderen 14–16 år. Gutten er fysisk uskadd.
Les mer om Oslo, Tøyen og Tøyenparken.
Tøyenbadet må rives
For tre år siden kom løftet om et nytt bad på Tøyen. Deretter ble det vedtatt at det nåværende badet skulle pusses opp. Nå har byrådet snudd igjen på grunn av at det ikke går an å gjenbruke eksisterende bygningsmasse. Det skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten og Tøyen.
- Det skal være avslappet og syndig
Jan Robin Ekstedt fra Kokkelandslaget og Hitchhiker åpner sin egen asiatiske oase på Tøyen.
I dag stenger Finnmarkgata
Gata på Tøyen vil være stengt i hele skoleferien. Venstre etterlyser en avklaring fra byrådet på hva som skal skje med gata permanent. Ifølge Munch-Tøyen-avtalen fra 2013 skulle gata enten fjernes eller legges under lokk for å skape en sammenhengende park, men fire år senere har ingenting skjedd.
Les mer om Finnmarkgata og Tøyen.
Reviderte budsjettet
Ytterligere 21 Oslo-skoler får gratis AKS fra høsten, og det blir 100 flere ansatte i eldreomsorgen. Tøyen får midlertidig idrettshall, Klosterenga får kunstgressbane, og Alna ridesenter får slettet gjeld. Det er noen av påplusningene i revidert Oslo-budsjett, som bystyret vedtok onsdag kveld.
Vil ha nytt veksthus på Tøyen
Regjeringen har satt av fire millioner kroner til prosjektering av Veksthuset ved Naturhistorisk museum i revidert nasjonalbudsjett. Veksthuset skal etter planen bli 5000 kvadratmeter, og ha både tropiske planter, ørkenområder og en middelhavs-kafe.
Mann alvorlig skadd etter voldshendelse i bingolokale i Oslo. To menn pågrepet
Politiet søker fortsatt etter flere gjerningspersoner. Bevæpnede patruljer aksjonerte mot bolig på Tøyen søndag kveld.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Ingen pågrepet på Tøyen
Ingen ble pågrepet i politiets aksjon mot en leilighet på Tøyen søndag kveld. Politiet jobber aktivt med etterforskning etter at en mann ble knivstukket på Ensjø bingo søndag ettermiddag, og utelukker ikke flere aksjoner i løpet av natten.
Les mer om Ensjø og Tøyen.
Stor politiaksjon i bingo-saken
Politiet aksjonerte mot en leilighet på Tøyen søndag kveld etter at en mann ble knivstukket, og fikk en finger kappet av, på Ensjø bingo søndag ettermiddag. Et vitne forteller til VG at rundt ti politibiler var på stedet og at politiet var tungt bevæpnet.
Les mer om Ensjø og Tøyen.
Stoppet mulig masseslagsmål
Oslopolitiet har rykket ut med flere patruljer etter tips om et planlagt masseslagsmål utenfor Ekeberghallen. 13 ungdommer var på stedet da politiet kom frem. Fredag kveld foregikk det planlagte slåsskamper både på Tøyen og Furuset.
Les mer om Ekeberghallen, Furuset og Tøyen.
Fire skadd i masseslagsmål med macheter på Tøyen i Oslo. Trolig avtalt, sier politiet
Bevæpnede patruljer søker etter gjerningspersonene.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Fire skadd i masseslagsmål med macheter på Tøyen i Oslo. Trolig planlagt, sier politiet
Bevæpnede patruljer søker etter gjerningspersonene.
Les mer om Oslo og Tøyen.
To masseslagsmål i Oslo
Først sloss 15–20 personer på Tøyen med macheter, så kom meldinger om at rundt 20 personer sloss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo og Tøyen.
To masseslagsmål i Oslo på kort tid - angrep med macheter og balltrær
Først sloss mellom 10 og 15 personer med macheter og kniver på Tøyen fredag kveld. En drøy time senere melder Oslo-politiet om et nytt slagsmål der rundt 20 personer slåss med balltrær på Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo, Oslo-politiet og Tøyen.
Masseslagsmål på Furuset skole – slåss med balltrær
Bare en time etter et masselagsmål på Tøyen i Oslo, oppstod det ny uro i bydelen Furuset.
Les mer om Furuset, Oslo og Tøyen.
Trolig avtalt slagsmål
De skadde etter slagsmålet på Tøyen er ikke alvorlig skadd. Politiet tror det dreier seg om et avtalt slagsmål. De involverte er kjenninger av politiet.
Les mer om Tøyen.
Masseslagsmål med macheter på Tøyen i Oslo. Fire personer skadd
Bevæpnede patruljer søker etter gjerningspersonene.
Les mer om Oslo og Tøyen.