Tajik

Ap-ledelsen ville stoppe innlegg om ny Valla-sak

Ap-politiker og tidligere LO-topp Leif Sande blogget at klubbleder Ingunn Yssen står i spissen for en jakt på Trond Giske, det samme Gerd-Liv Valla ble utsatt for. Nestleder Hadia Tajik ba ham trekke innlegget.

Nytt flertall kan redde pleiepenger til Sindre (7)

– Det er viktig å vurdere pleiepengeordningen på nytt. Kuttet fra regjeringspartiene kan ha hatt uønskede konsekvenser, sier nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik til VG. Som får støtte fra KrF.
Tajik samarbeider gjerne med KrF
Nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik sier hun gjerne tar initiativ til å samarbeide med KrF om blant annet arbeidslivsspørsmål.
Tajik samarbeider gjerne med KrF
Nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik sier hun gjerne tar initiativ til å samarbeide med KrF om blant annet arbeidslivsspørsmål.

Frir til Hareide i arbeidslivsspørsmål

Ap-nestleder Hadia Tajik rekker ut en hånd til KrF, og håper å få partiet med seg i kampen mot sosial dumping, svekkelser i arbeidsmiljøloven, fattigdom, og kommersielle attføringsbedrifter.
Les mer om Hareide og KrF.
Hadia Tajik vil kjempe mot gutteklubbkultur i eget parti
Ap-nestleder Hadia Tajik advarer mot en gutteklubbkultur som holder kvinner nede i norsk arbeidsliv. Hun bekrefter at det er tendenser til slik ukultur også i Arbeiderpartiet.
Les mer om Arbeiderpartiet.
Hadia Tajik vil kjempe mot gutteklubbkultur i eget parti
Ap-nestleder Hadia Tajik advarer mot en gutteklubbkultur som holder kvinner nede i norsk arbeidsliv. Hun bekrefter at det er tendenser til slik ukultur også i Arbeiderpartiet.
Les mer om Arbeiderpartiet.
Ap: Motkandidat eller blanke stemmer mot Thommessen
- Vi er overrasket over at Høyre fremmer samme kandidat, sier Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik, Høyre og Thommessen.
Tajik mener Ap må tørre å ta vanskelige debatter
Etter Arbeiderpartiets mislykkede valgkamp mener nestleder Hadia Tajik at partiet må tørre å ta debattene om klima, innvandring og fri flyt av arbeidskraft.
Les mer om Hadia Tajik.
Ap vil ha totalforbud mot barneekteskap i Norge
16- og 17-åringer kan etter norsk lov gifte seg med tillatelse fra fylkesmannen. Nå vil Aps Hadia Tajik fjerne unntaksordningen.
Les mer om Norge.
Barneekteskap er lov i Norge: Hadia Tajik vil foreslå lovendring
Danmark innførte tidligere i år forbud mot å gifte seg før man fyller 18. Like etter gjorde Malawi det samme. Men i Norge er det fortsatt lov med barneekteskap.
Les mer om Malawi og Norge.
Ap-politikere kritiserer Giske etter «flink ung jente-uttalelse: – Hersketeknikk
Lisbeth Berg-Hansen og flere Ap-kolleger på Stortinget reagerer på at nestleder Trond Giske kaller kollega Hadia Tajik (34) for en «flink ung jente.
Støre bøyde av for Giskes krav: Trosset partitoppenes advarsler
Tross klare advarsler fra både Hadia Tajik og Martin Kolberg valgte Jonas Gahr Støre på egenhånd å avsette Marianne Marthinsen (37) som finanspolitisk talsperson til fordel for nestleder Trond Giske (50).
Slik reagerer Tajik på Giskes «flink ung jente-kommentar
I et intervju med DN kalte nestleder i Arbeiderpartiet kollegen Hadia Tajik, som også er nestleder, for en flink ung jente. Nå har Tajik svart ham på Twitter.
Giske fikk viljen sin – blir Aps finanstopp
Marianne Marthinsen vrakes, og Trond Giske får den sentrale rollen som Arbeiderpartiets finanstopp. Til gjengjeld blir Hadia Tajik parlamentarisk nestleder.
Les mer om Hadia Tajik og Trond Giske.
Giske blir ny finanspolitisk talsperson i Ap
Arbeiderpartiet gjør Trond Giske til finanspolitisk talsperson fremfor Marianne Marthinsen, som gjerne ville fortsette. Hadia Tajik skal lede arbeidskomiteen.
Giske ny finanspolitisk talsperson i Ap
Arbeiderpartiet gjør Trond Giske til finanspolitisk talsperson framfor Marianne Marthinsen, som gjerne ville fortsette. Hadia Tajik skal lede arbeidskomiteen.
Organisasjoner og politikere reagerer på politiets arrangement-regninger
Flere arrangører har opplevd å sitte igjen med regninger for pålagt politioppbud på flere hundre tusen kroner. – Her trengs en gjennomgang, mener Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik.
- Krever gjennomgang av politiets praksis
Hadia Tajik vil ha en full gjennomgang av ordningen med at idrettslag, foreninger og ideelle organisasjoner må betale for polititjenester.
Rogaland ble beste Ap-fylke
Likevel er ikke Hadia Tajik (Ap) fornøyd med valgresultatet i Rogaland. – Rikingene i Rogaland valgte blått og ikke rødt, mener statsviter Svein Tuastad.
Støre og Tajik: Lederskifte ikke-tema
YOUNGSTORGET (VG) Det er et ikke-tema å vurdere et lederskifte etter Aps gjennomgang av det dårlige valgresultatet, fastslo både Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik tirsdag ettermiddag.
Les mer om Hadia Tajik og Tajik.
Ikke aktuelt å bytte ut Støre
Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre satt mange timer i krisemøte mandag. Men ifølge ham selv og partikollega Hadia Tajik har hans stilling som partileder ikke vært et tema.
Les mer om Hadia Tajik og Støre.
Høyre vant slaget om Vestlandet: – Folk trodde mer på Erna
Ap mister velgere i alle vestlandsfylker. – Folk har trodd på Solbergs budskap om økt optimisme, mener valgforsker. Hadia Tajik tror Ap har mislyktes i å beskrive vestlendingenes hverdag.
Les mer om Erna og Vestlandet.
Hadia Tajik (Ap) tapte oljekrise-duellen
Hadia Tajik skulle egentlig få kriseramma rogalendinger til å flokke seg rundt Arbeiderpartiet. I stedet var det Høyres optimisme som vant fram i oljefylket.
Les mer om Arbeiderpartiet.
- Jeg er redd for den gryende framveksten av voldelige ekstremister på høyresida
Tajik vil ikke snakke om Sylvi Listhaug, og sier kampen mot høyreekstreme er viktigere enn høstens valg.
Les mer om Sylvi Listhaug.