Tajik

Tajik: - Vi skal ikke bruke silkehansker på Listhaug

– Jeg tror ikke opposisjonen forstår hva de har satt i gang, sier Solveig Horne, som spår en markant Sylvi Listhaug på stortingsbenken. Hadia Tajik lover å gi Listhaug sterk motstand.

Toppolitikere slår ring om Vårt Land-redaktøren

Hadia Tajik (Ap) og Knut Arild Hareide (Krf) går begge ut med støtte til Vårt Land-redaktør Åshild Mathisen, som sier hun mangler tillit fra egen styreleder og konsernsjef.
– Hvis politikk blir et rotterace, er det bare rottene som har lyst til å være med
Et forsøk på å komme litt nærmere Hadia Tajik – Arbeiderpartiets eneste nestleder.
Tajik om Listhaug-dramaet: - Vanskelig å stemme for noe annet enn mistillit
Arbeiderpartiet skulle gå inn i stortingssalen og rette sterk kritikk mot Sylvi Listhaug (FrP). Det hele endte i støtte til et mistillitsforslag.

Høl utfordra Tajik om ACER: - Det er politisk sprengstoff i denne saka

Dersom nestleiar i Ap, Hadia Tajik, får partileiinga til å lytta på meldinga frå fylkesleiar Hilmar Høl, må det blir tommelen ned for ACER i landets største parti.
Les mer om Hadia Tajik, Hilmar Høl og Tajik.
Tajik: Listhaug sprer hat
Aps nestleder Hadia Tajik sier justisminister Sylvi Listhaug (Frp) sprer falske nyheter og hat når hun anklager Ap for å setter terroristers rettigheter foran norsk sikkerhet. - Her er anstendigheten fullstendig fraværende, sier Tajik.
- Tajik har Obama-kvaliteter
Dagbladet kårer Norges tolv beste kvinnelige talere. Hadia Tajik er blant dem som imponerer mest.
Les mer om Obama-kvaliteter.
Ord og makt Tajik har Obama-kvaliteter
Dagbladet kårer Norges tolv beste kvinnelige talere. Hadia Tajik er blant dem som imponerer mest. De har ordet i sin makt, og makt med ord: Norges beste talere trollbinder forsamlinger og setter dagsorden.
Les mer om Obama-kvaliteter og Tajik.
Ap-kvinnenes klare beskjed: #Metoo er vår tids abortkamp
Ap-nestleder Hadia Tajik sier at det som provoserte henne mest med #metoo-kampanjen var bagatellisering av kvinner som sa ifra.
Går sammen for å øke fruktbarhetstall
Kvinner i Norge får i snitt færre barn enn noen gang før. Nå må de riktige velferdsordningene styrkes slik at det er lettere å stifte familie, mener Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik og Norge.
Går sammen for å øke fruktbarhetstall
Kvinner i Norge får i snitt færre barn enn noen gang før. Nå må de riktige velferdsordningene styrkes slik at det er lettere å stifte familie, mener Hadia Tajik. (Dagbladet): Frukbarhetstallet er det laveste noen sinne i Norge.
Les mer om Hadia Tajik og Norge.
Hadia Tajik vil forby barneekteskap: - Ser ingen grunn til å utsette ekteskapsforbud
Med særskilte tillatelser kan 16-åringer gifte seg i Norge, noe politikerne mener bør forbys. Ordningen er fra en tid hvor jenter ikke måtte havne «i ulykka», altså å bli gravide utenfor ekteskap, mener Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik og Norge.
Ser ingen grunn til å utsette ekteskapsforbud
Med særskilte tillatelser kan 16-åringer gifte seg i Norge, noe politikerne mener bør forbys. Ordningen er fra en tid hvor jenter ikke måtte havne «i ulykka, altså å bli gravide utenfor ekteskap, mener Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik og Norge.
Tajik: – Dette er ikke en film jeg ser frem til å se
Erik Poppes film «Utøya 22. juli har i kveld førpremiere i Oslo. – Jeg mener det er viktig at den blir laget, sier nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik.
Det norske språket: - Tusen takk, Hadia Tajik!
Endelig et parti som setter språket på dagsordenen! «Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet», sier Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik.
Les mer om Hadia Tajik.
Tusen takk, Hadia Tajik!
Endelig et parti som setter språket på dagsordenen!
Les mer om Hadia Tajik.
Dette er ikke sosial dumping, Tajik, praktikantordningen er bra for alle
DEBATT: Praktikanter i landbruket er ikke sosial dumping. Det hadde Hadia Tajik (Ap) skjønt om hun hadde besøkt et gartneri før hun hengte dem ut i pressen.
Les mer om Hadia Tajik og Tajik.
Tusen takk, Hadia Tajik!
Endelig et parti som setter språket vårt på dagsordenen! «Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet», sier Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik i et intervju.
Les mer om Hadia Tajik.
Tar til motmæle mot elitestempel
Trondheim er en by, Bjørheimsbygd er en bygd, fastslår nestlederen i Rogaland Ap. Hun tar Hadia Tajik i forsvar mot elitekritikken fra Giske-venner.
Arbeiderpartiet: - Til forsvar for partiets normer
Jeg har hele tiden ment at Giske er skurken. Men han er ingen kriminell - ifølge partiets egen vurdering. Øyvind Neeraas har 13. februar et angrep på mitt innlegg «Hadia Tajik - helt eller illojal?».
Les mer om Giske og Hadia Tajik.
Tusen takk, Hadia Tajik
«Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet», sier Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik i et intervju.
Les mer om Hadia Tajik.
Tajik frykter stadig mer midlertidighet
Forskere slakter regjeringens liberalisering av regelverket for midlertidig ansettelse. - Svært alvorlig, sier Ap-nestleder Hadia Tajik.
Geir Pollestad (Sp) angriper Hadia Tajik (Ap) for å henge ut folk i Stortinget
Senterparti-toppen mener Ap-nestlederen gikk over streken ved å bruke gartner fra Rogaland som eksempel på oppskrift på sosial dumping.
Ap-Hadias bønn til KrF:Snu om økt midlertidighet
Ap-nestleder Hadia Tajik ber KrF ta ansvar og fjerne oppmykingen i arbeidsmiljøloven som de støttet i 2015. KrF utelukker det ikke, men vil vente til senere i år med å bestemme seg.
Les mer om KrF og KrF.Snu.
Full strid om Hadia Tajik internt i Arbeiderpartiet
Har tøffe motspillere på venstresiden og i fagbevegelsen. Sentrale politikere på venstresiden skjerper kritikken mot Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik for hennes oppførsel i varslingssakene mot tidligere nestleder Trond Giske.