Tande

Hoppheltene er hjemme

Daniel-André Tande og de norske hoppgutta landet på Gardermoen onsdag kveld. Der ble gullguttene og trener Stöckl møtt av familie og venner. KIF-hopperen reiste rett hjem til leiligheten i Oslo sammen med kjæresten.
Les mer om Gardermoen, Oslo og Stöckl.

Har fått gullmedaljen

Nå har Daniel-Andr Tande, Andreas Stjernen, Johann Andr Forfang og Robert Johansson fått det synlige tegnet på at de er olympiske mestere i laghopp. Norge vant gårsdagens lagkonkurranse foran Tyskland og Polen.
Tårene presset seg fram
Det er godt å gråte gledestårer. Det gjorde jeg mandag ettermiddag. Jeg satt hjemme hos mamma Trude og søster Ida Tande for å følge Daniel-André Tande og de norske hoppgutta jakt på OL-gull i Pyeongchang.
Tande tok gull
Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen. Da Robert Johansson landet på 136 meter var det etterlengtede OL-gullet i boks.

Gullgutten Johann

Tromsøs første OL-gull. Johann André Forfang (22) ble den første fra Tromsø som ble olympisk mester. Sammen med Daniel André Tande, Andreas Stjernen og Robert Johansson gikk Norge til topps i lagkonkurransen mandag.
Robert Johansson sikret seieren
Hoppgutta vant lagkonkurransen. Anbefalte saker Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen.
Historisk OL-gull til Stjernen og Norge
Daniel André Tande, Andreas Stjernen, Johann Andre Forfang og Robert Johansson tok Norges aller første OL-gull i laghopp, da de knuste konkurrentene under mandagens lagkonkurranse i Pyeongchang.
OL-gull til Tande og Norge
Daniel-Andr Tande, Andreas Stjernen, Johann Andr Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen.
Stjernen skinte i OL
Har du et nyhetstips? SØR-KOREA: Sønnen til tidligere storhopper Hroar Stjernen fra Sprova leverte sammen med Daniel A. Tande, Johan A. Forfang og Robert Johansson en lagkonkurranse verken Tyskland eller Polen kunne straffe.
Norsk OL-gull i laghopp
Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen.
Laghopp: Suverent norsk gull
Med Daniel Andr Tande og Andreas Stjernen i spissen var Norge klart best og tok gull i laghopp – Norges gull nummer 11 i årets OL.
Les mer om Norge.
Norge vant OL-gull i laghopp
Daniel-André Tande, Robert Johansson, Andreas Stjernen og Johann Andre Forfang sikret nytt OL-gull for Norge. Saken oppdateres!
Norge vant OL-gull i lagkonkurransen
Daniel-Andr Tande, Robert Johansson, Andreas Stjernen og Johann Andre Forfang sikret nytt OL-gull for Norge.
Tande hopper Norge i ledelsen
Med dagens lengste hopp legger Daniel Andr Tande fra Kongsberg grunnlaget for det som kan bli en norsk jubeldag i hoppbakken i Sør-Korea. Tande hopper 140, 5 meter og med tre hopp igjen leder Norge med 15,8 poeng på Tyskland.
Norge leder knepent i lagkonkurransen
Er to poeng foran Tyskland og fem foran Polen halvveis. Daniel-André Tande satte standarden som Norges første hopper i lagkonkurransen med 136 meter. Det sendte Norge i føringen 2,4 poeng foran Tyskland. - Absolutt innafor.
Les mer om Norge, Polen og Tyskland.
Tande og Norge hopper for gull
Andreas Stjernen, Robert Johansson, Daniel-Andr Tande og Johann Andr Forfang er favoritter til å ta hjem gullet i lagkonkurransen i dag. 1. omgang begynner klokken 13.30.
Tande først ut i lagkonkurransen
Daniel-André Tande skal først ut i lagkonkurransen av de norske hopperne. Hoppgutta hopper i følgende rekkefølge: Tande, Stjernen, Forfang, Johansson. - Det er litt magefølelse. Vi har prøvd mange varianter i vinter, og alle har fungert.
Les mer om Forfang, Johansson og Stjernen.
- Spurte broderen om lov
Brumunddalsjenta Anja Nymoen Søberg er samboer med hoppstjerna Daniel André Tande. OL: Anja Nymoen Søberg er hjemme hos foreldrene i Kaldbekkhagan for å følge samboeren i OL.
Tande skuffet etter OL-innsatsen
Daniel-Andr Tande sier rett ut at formen ikke er like bra som da han ble verdensmester i skiflyging i Oberstdorf for en knapp måned siden. Kongsberg-hopperen var bare 2,2 poeng unna en plass på pallen i lørdagens olympiske storbakkerenn. Det var en 4.-plass som han ikke ville ha honnør for.
Les mer om OL-innsatsen og Oberstdorf.
Her sitter kjæresten i Brumunddal og ser at Tande tar ledelsen
Brumunddalsjenta Anja Nymoen Søberg er samboer med hoppstjerne Daniel André Tande. Lørdag fulgte hun spent med på samboeren i OL. Samboerparet er til daglig bosatt på Stovner i Oslo, men der var ingen av dem lørdag.
Tande innrømmer formsvikt
Daniel-André Tande sier rett ut at formen ikke er like bra som da han ble verdensmester i skiflyging i Oberstdorf for en knapp måned siden. Kongsberg-hopperen var bare 2,2 poeng unna en plass på pallen i lørdagens olympiske storbakkerenn.
Les mer om Oberstdorf.
Tande hoppet seg opp til en fjerdeplass
Daniel-André Tande lå på en skuffende 15.-plass etter 1. omgang, men med 138,5 meter i finaleomgangen klatret Kongsberg-hopperen til fjerdeplass, 2,2 poeng bak Johansson. Robert Johansson ble beste norske.
Tande på sur 4. plass
Kongsberghopperen Daniel-Andr Tande lå helt nede på en 15.-plass, men hoppet seg opp til den sure fjerdeplassen i andre omgang med et hopp på 138,5 meter.– Det er en jævlig sur fjerdeplass. Det er veldig bittert, fordi jeg vet at jeg er så nære, forteller Tande.
Les mer om Tande.
Tande på 15. plass etter 1. omgang
Stoch leder, foran Hayboeck. Robert Johansson ligger på 4.-plass, men er kun 0,5 poeng bak pallen. Andreas Stjernen ligger på en sjetteplass, mens Johann Andre Forfang er nummer 9. Daniel Andre Tande ligger på 15.-plass etter 1. omgang i stor bakke i OL i Sør-Korea.
Tande klar i stor bakke
Da er storbakkekonkurransen i gang i OL. Norske startnummer: 40) Andreas Stjernen, 45) Robert Johansson, 46) Johann Andr Forfang, 47) Daniel Andr Tande. Følg oppdatering her.