Tanumshede

Thon inn i Tanum

Olav Thon har kjøpt det konkurstruedeTanum Shoppingsenter i Tanumshede. Dette er det 11. kjøpesenteret Thongruppen nå har kontroll over. Det blir samme eierstruktur som på Nordby, sier Ole Christian Hallerud, konserndirektør i Olav Thon Gruppen.

Dette er svenskenes løsning på færre politikontorer

TANUMSHEDE (NRK): Svenskene har løst sin nærpolitireform med bobil. Men det er lite trolig at løsningen blir en standard i Norge med det første.
Les mer om Norge.
Trafikkulykke på E6 ved Strømstad
Det er full stopp på E6 sør for Strømstad. Ved Lurkrysset mellom Strømstad og Tanumshede har en lastebil kjørt inn i et midtrekkverk og veltet, melder politiet i Västra Götaland. Det er foreløpig uklart om det er andre kjøretøy involvert i ulykken, går det fram av meldingen.
E6 i Tanum stengt i fire uker
E6 gjennom Tanum i Bohuslän blir stengt i fire uker framover fra kommende mandag. Det melder Strömstads Tidning. Motorveien, som ble åpnet i juli i fjor, skal få et nytt lag asfalt. Anders Carlsson i entreprenørselskapet Skanska opplyser at det er vanlig praksis at det legges et siste asfaltlag et år etter åpning av veier. Mens motorveien er stengt, blir trafikken ledet gjennom Tanumshede, og det vil føre til risiko for kø.

Forsøkte å stjele Lego

Tyver hadde pakket unna Lego verdt rundt 250.000 svenske kroner da de ble skremt vekk av vektere utenfor en butikk på Tanumshede i Sverige i natt, skriver Bohusläningen. Ved butikken fant politiet 21 søppelsekker fulle av pakker med byggeklosser. Tyvene var forduftet fra stedet, skriver avisen.
I dag åpner siste del av E6
Fra og med i dag vil det være sammenhengende firefelts vei på E6 fra Kolomoen i Stange til Tanumshede i Sverige. Første del av utbyggingen startet i desember 2007.
Stans på E6 etter ulykke
Reisende melder om blålys og full stans i trafikken på E6 ved Tanumshede i Sverige i kveld. Ifølge Sveriges Radio har det skjedd en ulykke ved Sältenkrysset.
Omkjøring på E6 i Sverige
Det er omkjøring for trafikken på E6 rett sør for Strømstad de neste to ukene. Det skjer i forbindelse med de siste arbeidene med å fullføre nye E6 på strekningen ved Tanumshede, skriver Strømstads Tidning. Den nye delen av E6 er ventet å være klar i sommer, og skal erstatte en sju kilometer lang ulykkesutsatt strekning, skriver avisen.
Les mer om Strømstad, Sverige og Tanumshede.
Full stans på E6 i Bohuslän
E6 er stengt for trafikk i begge retninger like nord for Tanumshede i Bohuslän, etter en trafikkulykke. Det melder Sveriges Radio Väst.
Les mer om Bohuslän og Tanumshede.
E6 ryddet for tømmer
E6 syd for Tanumshede er nå ryddet for tømmer, etter at en trailer med slep veltet ca. klokka 13.30. Tømmeret spredte seg i veibanen og slo av midtdeleren på E6. Veien var sperret i
Les mer om Tanumshede.
E6 ryddet for tømmer
E6 syd for Tanumshede er nå ryddet for tømmer, etter at en trailer med slep veltet ca. klokka 13.30. Tømmeret spredte seg i veibanen og slo av midtdeleren på E6. Veien var sperret i en periode. I følge politiet er nå veien såpass ryddet, at trafikken kan passere.
Les mer om Tanumshede.
Tømmerbil veltet på E6 syd for Strømstad
En tømmerbil med slep har veltet på E6 ved Tanumshede, melder svenske medier. Ulykken ble varset politiet klokka 13.27. Det ligger tømmer i veibanen, og det vil ta noe tid å få ryddet
Les mer om Strømstad og Tanumshede.
Tømmerbil veltet på E6 syd for Strømstad
En tømmerbil med slep har veltet på E6 ved Tanumshede, melder svenske medier. Ulykken ble varset politiet klokka 13.27. Det ligger tømmer i veibanen, og det vil ta noe tid å få ryddet veien. Politiet er nå på stedet og dirigerer trafikken.
Les mer om Strømstad og Tanumshede.
Sinne over tom minibank på midtsommeraften
Under selveste midtsommeraften gikk den eneste minibanken i Tanumshede tom for penger. - Det ble kaos da minibanken ikke fungerte. Og det k
Les mer om Tanumshede.
Alvorlig skadd etter E6 ulykke
En norsk bil kjørte inn i tankbil på E6 ved Tanumshede i Sverige. En person er alvorlig skadd.
Les mer om Sverige og Tanumshede.
Dødsulykke på E6
Personen lå allerede i veibanen da ulykken skjedde. Onsdag kveld ble en person påkjørt og drept på motorveien på kommunegrensa mellom Strömstad og Tanumshede. Det skriver bohuslaningen.se.
Les mer om Strömstad og Tanumshede.
Treg utbygging av E6 gjennom Sverige
Den siste etappen gjennom Bohuslän får nå ytterligere forsinkelser. Strekningen Tanumshede - Pålen var planlagt ferdig i 2014, men nå forsinker klager utbyggingen ytterligere ett år.
Les mer om Bohuslän, Pålen og Sverige.
Norsk familie driver Sveriges eldste gjestgiveri
Har vært i kontinuerlig drift i 349 år. Flere reisesaker på db.no/reise. TANUMSHEDE (Dagbladet): Tanums Gjestgifveri har vært i helkontinuerlig drift siden 1663. Neste år kan gjestgiveriet
Anker utbygging av E6-etappe
Hele E6 skal gjøres om til motorvei, og den siste etappen skal gå fra Tanumshede i Sverige og 7,5 kilometer sørover til Pålen. Opprinnelig håpet svenske trafikkmyndigheter å ha veien
E6 gjenåpnet
Etter en og en halv måned med omkjøring - er nå E6 forbi Tanumshede, syd for Strömstad, åpnet igjen. Haukur Jansson Trafikken har den siste tiden gått gjennom sentrum av Tanumshede.
Les mer om Strömstad og Tanumshede.
E6-bygge genom världsarv i Bohuslän försenas
Den sista etappen av E6 mellan Pålen och Tanumshede kommer att försenas ett år. Den sju km långa etappen beräknas nu stå klar sommaren 2014.
Les mer om Bohuslän, Pålen og Tanumshede.
Nordmenn skadd i bussulykke
Tanumshede (ANB-NTB-TT-Ritzau): 15 personer ble skadd da en buss på vei fra København til Oslo kjørte av veien og veltet i Bohuslän i Sverige natt til lørdag. Illustrasjonsfoto. Foto:
Les mer om Bohuslän, København, Oslo og Sverige.
Åtte skadet da buss kjørte av veien i Sverige
Åtte personer ble skadet da nattbussen mellom København og Oslo kjørte av veien på E6 en kilometer nord om Tanumshede i Bohuslän. Ulykken skjedde ved 04.00 tiden, natt til lørdag. Det
Nattbussen til Oslo kjørte av veien i Sverige
Tanumshede (NTB-TT-Ritzau): Ni personer ble skadd da en buss på vei fra København til Oslo kjørte av veien og veltet i Bohuslän i Sverige natt til lørdag. Tilstanden er alvorlig for
Les mer om Bohuslän, København, Oslo og Sverige.
Minst ti skadd i bussulykke i Sverige
Tanumshede (NTB-TT): Minst ti personer ble skadd da en buss kjørte av veien i Bohuslän i Sverige natt til lørdag.
Les mer om Bohuslän og Sverige.