Telemark

Hareides kryptiske melding holder oss i uvisshet til langt utpå tirsdagen

KOMMENTAR: KrF er så dundrende irriterte på Sylvi Listhaug, at de vil kaste henne, men saken handler også om partiets svake stilling på meningsmålingene, Erna Solberg og grunnfjellet i KrF-aksen fra Telemark til Møre og Romsdal.

Her er tipsene for deg som er lei av å gå rundt hytta

TELEMARK: DNT Telemark har mange tips til de som ønsker å oppleve en ekte fjellpåske eller satser på en påske i lavere strøk.
Troms Ap sier nei til Acer
I innspurten av striden om Acer, gikk fire av de fem fylkesårsmøtene i Arbeiderpartiet denne helgen imot norsk tilslutning til EUs energibyrå. Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei, mens Oslo Ap sier ja, skriver ABC Nyheter.
Fire av fem imot Acer
I innspurten av striden om Acer, gikk fire av de fem fylkesårsmøtene i Arbeiderpartiet denne helgen imot norsk tilslutning til EUs energibyrå.Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei, mens Oslo Ap sier ja, skriver ABC Nyheter.

Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei til Acer

I innspurten av striden om Acer, gikk fire av de fem fylkesårsmøtene i Arbeiderpartiet denne helgen imot norsk tilslutning til EUs energibyrå.
Les mer om Acer, Arbeiderpartiet og Telemark.
Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei til Acer
I innspurten av striden om Acer, gikk fire av de fem fylkesårsmøtene i Arbeiderpartiet denne helgen imot norsk tilslutning til EUs energibyrå. Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei, mens Oslo Ap sier ja, skriver ABC Nyheter.
Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei til Acer
I innspurten av striden om Acer, gikk fire av de fem fylkesårsmøtene i Arbeiderpartiet denne helgen imot norsk tilslutning til EUs energibyrå. Agder, Akershus, Telemark og Troms Ap sier nei, mens Oslo Ap sier ja, skriver ABC Nyheter.
Ny leder av Rød Ungdom valgt
Tobias Drevland Lund (21) fra Kragerø ble søndag valgt til ny leder av Rød Ungdom. 21-åringen er fra før nestleder i ungdomspartiet, og han overtar etter Linn-Elise Øhn Mehlen. Han sitter i kommunestyret i Kragerø i Telemark, melder NTB.
Nå kommer hoggormen krypende. For noen er det veldig dårlig nytt
SKIEN: Når vårsola snart tar ordentlig tak i Telemark våkner hoggormen til liv. Det er dårlig nytt for våryre hunder. Hoggorm kan ta livet av hunden din. I Sogn og Fjordane er det allerede meldt om hoggormaktivitet.
Les mer om Fjordane og Telemark.
Dette skjedde mens du sov
TELEMARK: Til sammen tre personer overnattet i arresten hos politiet i Telemark natt til søndag. En av dem hadde kommet med trusler overfor politiet. Den 22 år gamle mannen ble pågrepet i Bø sentrum.
Les mer om Telemark.
Metoden er like enkel som den er håpløst dum
LØRDAGSKOMMENTAR: Mannen er 42 år gammel. Skilt med to barn. Skilsmissen var ikke enkel. «Han var langt nede i denne tiden. Han sto uten jobb, uten sted å bo og uten penger,» står det i den ferske dommen fra Nedre Telemark tingrett.
Les mer om Nedre Telemark.
Litteraturgarasjen får 100.000 til festival
Litteraturgarasjen får 100.000 kroner til Bjørg Vik-festivalen. - Vi har hatt tildeling av tilskudd til en del foreninger og lag og tiltak i hele Telemark.
Skulle drepe politimanns sønn
NOTODDEN: En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt for å truet med å drepe sønnen til en politiførstebetjent.
Les mer om Aust-Telemark.
Bil har veltet på E18 - trafikktrøbbel på stedet
Uhellet skjedde i Kragerø fredag ettermiddag. En bil har veltet på E18 fredag ettermiddag. Bilen ligger på siden i veibanen, opplyser Telemark-politiet. Hendelsen har skjedd litt sør for Tangenkrysset i Kragerø, i sørgående felt.
Telemark: «Bare» tredjeplass for Løken
Etter verdenscupseier to dager på rad måtte Trym Nygaard Løken nøye seg med tredjeplass i fredagens parallellsprint i Rjukan.
Disse har fått støtte av fylket
Hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i Telemark fylkeskommune har fordelt 1,6 millioner kroner til lag og foreninger i fylket. Til vestmarregionen ble det gitt 190.000 kroner.
Les mer om Telemark.
Hør en helt fersk nyhetspodkast fra Varden: Marjan snakker om engasjement og flukten fra Iran
Du kan høre podkasten ved å trykke på spilleren nederst i denne saken: Marjan Farahmand er gjest i denne utgaven av Vardens podkast. Vi oppsummerer også nyhetsbildet i Telemark denne uka.
Les mer om Iran, Telemark og Varden.
Her kaster Rival-jenta seg fram for sin første verdenscupseier
Høydramatisk avslutning på torsdagens verdenscuprenn i telemark.
Les mer om Rival-jenta.
TT stilte sterkt i KM
TT kunstløp stilte med hele 21 konkurranseløpere i sist helgs kretsmesterskap for Vestfold og Telemark kunstløpskrets. TT fikk kretsmestere i flere konkurranseklasser.
Les mer om Telemark og Vestfold.
Mann kastet kniv etter barn
En mann i Skien oppførte seg truende mot barn og kastet en kniv etter dem i kveld. Det opplyser politiet i Telemark. Ingen av barna skal ha blitt truffet. Foreldrene til barna har blitt varslet om saken.
Les mer om Skien og Telemark.
Høyeste fravær på åtte år
Sykefraværet i Telemark har ikke vært høyere siden 2010. - I fjerde kvartal 2017 var det legemeldte sykefraværet 6 prosent i Telemark. Dette er en økning på 2,2 prosent på ett år, opplyser assisterende fylkesdirektør i NAV, Tone Størseth.
Les mer om NAV, Telemark og Tone Størseth.
Brrr... Nå blir det iskaldt
TELEMARK: Skru opp varmeovnen, nå blir det skikkelig kaldt.
Straff for sovevoldtekt opp for Høyesterett
Statsadvokaten mener en mann i 20-årene fra Aust-Telemark ble dømt til for kort straff for en sovevoldtekt og anket straffeutmålingen til Høyesterett. Saken kommer opp torsdag.
Sovevoldtekt opp for Høyesterett
Statsadvokaten mener en mann i 20-årene fikk for kort straff da han ble dømt for grov, uaktsom voldtekt i Agder lagmannsrett, og anker til Høyesterett. Saken skal opp i dag. Voldtekten skal ha skjedd i Tinn i Telemark i 2015.
Les mer om Agder, Høyesterett, Telemark og Tinn.
Død mann funnet i vannet
Det er funnet en død mann i vannet ved Porsgrunnsbrua. - Det er funnet en død mann i vannet ved Porsgrunnsbrua, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark-politiet onsdag ettermiddag.