Tennishallen

Asker Tennishall stengt på grunn av sprekk i taket

Tennishallen på Risenga er stengt for all tennisbruk, etter at det ble oppdaget en sprekk i en bærebjelke søndag kveld. Grunnen til hvorfor sprekken har oppstått, er trolig vekten av snøen som fortsatt ligger på taket av tennishallen.
Les mer om Risenga.

- Du må holde guttungen i deg ved like

SKIEN: Den største mc-messa i Norge i år arrangeres denne helgen i Tennishallen i Porsgrunn. - Det er den åttende mc-messen Brevik MC har arrangert siden 2001, forteller Arnt Sivertsen i messekomiteen.
- Synd på barna
I bowling- og tennishallen ligger også Fauske idrettsbarnehage. Nå kan det bli tidlig sommerferie.
Les mer om Fauske.
Nesøya: Tennisboble raste sammen
Den oppblåsbare tennishallen på Nesøya raste sammen etter det kraftige snøfallet forrige uke. Ifølge Budstikka er dette andre gang på n måned at hallen kollapser. I slutten av februar gikk boblen i bakken grunnet en defekt vifte.
Les mer om Nesøya.

Tennisboble på Ljan raste sammen

Tung snø gjorde at den oppblåsbare tennishallen på Ljan i Oslo raste sammen i går. Til alt hell skjedde dette før barna fra Aktivitetsskolen på Ljan skole skulle spille tennis der, skriver Nordstrands Blad. Klubben håper forsikringen dekker skadene.
Les mer om Aktivitetsskolen, Ljan og Oslo.
Tennishallen i Horten kollapset
HORTEN (NRK): Opptil 60 centimeter med snø ble for mye for tennishallen i Horten.
Les mer om Horten.
Hall på tvangssalg
For 7,5 millioner kroner kan du bli eier av den moderne tennishallen på Åssiden. Med på lasset følger en leiekontrakt med Drammen Tennisklubb. Hallprosjektet ble knekt av momskrav fra Skatteetaten.
NM-fest på Gjøvik
Gjøviks Tennisklubbs Jørgen Engevold tapte sin 1. rundekamp mot sjetteseedede Johannes Helgø fra Stavanger under NM i tennis på hjemmebane. Per Granlund mener NM i tennishallen er en fin start på en ny vår for tennisen i Gjøvik.
Les mer om Gjøvik og Stavanger.
Nei til tennisboble
Utvalg for landbruk og teknikk i Sarpsborg kommune gikk i dag mot Sarpsborg tennisklubbs planer om en boblehall ved Kulås. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Flertallet i utvalget, representantene fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet, la vekt på at de fleste av naboene var imot tennishallen. Saken er med dette endelig avgjort.
Gjøvik Skolekorps inviterer til loppis i Cellulosen
Bilde fra fjorårets loppemarked i Tennishallen. Foto: Morten Høitomt Gjøvik Skolekorps arrangerer sitt årlige loppemarked i Cellulosen Scene i Hunndalen i morgen og søndag.
200 falske russebilletter i omløp
Noen har trykket opp og solgt falske billettbånd til russearrangementene i tennishallen på Kjølnes natt til 1. og 17. mai. - Vi er kjempestressa og fortvilet.
Kan miste tennishall
Drammen Tennisklubb kan miste tennishallen etter et skattekrav på ti millioner kroner.Klubben mente å kunne bygge momsfritt ved å etablere en stiftelse som eier og leier ut hallen.Men Skatteetaten mener det må betales merverdi-avgift, skriver Dagens Næringsliv. Konkurs, eventuelt tvangssalg er løsninger som dersom skatteetaten ikke vil lempe på kravet.
- Kjempesuksess med MC-messa
Over 2300 personer besøkte MC-messa i Tennishallen på Kjølnes i helga. Brevik MC Klubb er superfornøyd. - Kjempesuksess. En fantastisk bra messe, sier Ivar Hermann Karlsen når han skal
MC-messe for 6. gang
Lørdag samler MC-miljøet i Grenland seg i Tennishallen for å få med seg siste skrik innen motorisert aktivitet på to hjul. - Messa er åpen for alle. Selv MC-familier med barnevogn kommer
Brøt seg inn i tennishall
I løpet av natt til fredag har uvedkommende knust et vindu i Tennishallen i Tromsø og forsynt seg med penger fra kassa. Politiet har sikret seg spor på stedet, melder Troms politidistrikt
Les mer om Tennishallen og Tromsø.
Hall ramla saman
Gav etter for snømengdene. Relaterte saker Tennishallen ligger nede Tennishallen tok revansj Tennishall la seg flat - Dette er ingen leikeplass Stille før stormen Tomt for kraftfr Sauene stod fast Bønder slår
Dumpet treningstøy
Treningstøy lå slengt rundt i et salig rot i et kryss ved Tennishallen i Gjøvik lørdag.
Les mer om Gjøvik og Tennishallen.
HV-øvelse pågår
I går startet Opplandske HV-distrikt sin øvelse i området Biri-Gjøvik-Raufoss-Reinsvoll. Vakthold: Soldater fra HV-05 sin innsatstyrke holder vakt ved Tennishallen i Gjøvik.
Riksanlegget for tennis fikk 2,5 millioner
Tennishallen på Hasle har vært i bruk over 20 år og er nedslitt. Mandag fikk Riksanlegget bevilget 2,5 millioner kroner.
Les mer om Hasle og Riksanlegget.
Driter i tennishallen
I hele sommer har menneskelig avføring blitt plassert i papprør og søppelbøtter i Ankerskogen tennishall på Hamar. - En skikkelig drittjobb å rydde opp dette, sier ledelsen i hallen.
Les mer om Ankerskogen og Hamar.
Vårens vakreste eventyr
Jan Odinsen jan.odinsen@varden.no Mens snøen ennå herjer langs veiene, arrangerer Brevik MC-klubb i helgen stor MC-messe i Tennishallen på Kjølnes. Over 1200 betalende var inne på lørdag.
- Heltemodig innsats
Dugnad reddet den oppblåsbare tennishallen som brast under snøen i går. Dyveke Nilssen Tennisboblen på Slettebakken i Bergen som ble en lett match for snømengdene natt til søndag, er
Les mer om Bergen og Slettebakken.
- Heltemodig innsats
Dugnad reddet den oppblåsbare tennishallen som brast under snøen i går.
Boblen sprakk
Snøen tok den oppblåsbare tennishallen. Paradis Tennisklubb fortviler.