Terningkast

Stor test av ferdige pastasauser

Helseinspirators store favoritter ble sausene fra Rummo og Eldorado, som begge fikk terningkast seks. Lavkarbobølgen som kom for cirka 15 år siden har langt på vei bidratt til et mer positivt syn på naturlig fete matvarer, noe jeg synes er bra.
Les mer om Eldorado og Rummo.

TV 2s anmelder om andre sesong av Westworld: - Terningkast seks!

ANMELDELSE: Westworld klarer fremdeles å overraske, sjokkere og fryde i sin sesong 2. «Westworld» er en dypt fascinerende serie. Jeg har gledet meg vilt til sesong 2, etter at sesong 1 blåste meg av banen. Og jeg ble ikke skuffet!
Les mer om Westworld.
TV 2s anmelder om andre sesong av Westworld: – Terningkast seks!
ANMELDELSE: Westworld klarer fremdeles å overraske, sjokkere og fryde i sin sesong 2.
Les mer om Westworld.
TV-serieanmeldelse: «Westworld S02»
Tempoet er skrudd opp, skuddene sitter løst og blodet flyter i starten av Westworlds andre sesong, sier NRKs anmelder. Terningkast 5. Foto: HBO Nordic

Årets beste bøker - så langt

Jakter du på godt lesestoff? Her er de bøkene som har fått terningkast 6 fra Aftenbladets anmeldere så langt i år.
A Quiet Place
Regi: John Krasinski Medvirkende: John Krasinski, Emily Blunt Sjanger: Drama / Skrekkfilm / Thriller Nasjonalitet: USA Spilletid: 1t. 30 min. Sensur: 15 Terningkast: 4
400.000 kroner billigere enn forgjengeren - og står til terningkast 6
Den eneste som tilbyr rå stasjonsvogn i klassen!
Listhaug-bildet: Terningkast tre til VGs anmelder
Kunstverket er knapt fantastisk politisk satire, men VGs anmelder ser likevel ikke kompleksiteten i budskapet og virkemidlene kunstneren har tatt i bruk.
Listhaug-bildet: Terningkast tre til VGs anmelder
Kunstverket er knapt fantastisk politisk satire, men VGs anmelder ser likevel ikke kompleksiteten i budskapet og virkemidlene kunstneren har tatt i bruk.
- Selvsagt er jeg feminist
Statsminister Erna Solberg ler av at media er opptatt av fremtredende kvinners klær og utseende og at de "deler ut terningkast og sånn".
Terningkast 5 til Atlanta sesong 2
«Økonomi, hverdagsrasisme og klasseskiller er fremdeles de sentrale tematiske bakteppene for denne «hip hop»-dramedien,
Les mer om Atlanta.
Skuffet over nivået på eget lag: - Terningkast to eller tre
Mens Alexander Kristoff har variert mellom det formidable og gjennomsnittlige så langt i år, er det én ting som har vært tilnærmet konstant: mangelen på støtte fra laget i de største rittene.
Skuffet over nivået på eget lag: – Terningkast to eller tre
Mens Alexander Kristoff har variert mellom det formidable og gjennomsnittlige så langt i år, er det n ting som har vært tilnærmet konstant: mangelen på støtte fra laget i de største rittene.
400.000 kroner billigere enn forgjengeren - og står til terningkast 6
Den eneste som tilbyr rå stasjonsvogn i klassen! For å forstå RS4 må vi bla oss langt bakover i historiebøkene. Det hele begynte med Audis aller frøste RS-modell RS2. Den kom som et hakeslepp i 1999 og lanseringsfargen var Nogaro blå.
Les mer om Nogaro, RS-modell RS2 og RS4.
Vi har ikke hatt det så gøy siden Far Cry 3!
Jeg belønnet Far Cry 3 med terningkast seks vinteren 2012. Det skulle ta seks år før jeg ga full pott igjen. Ikke lag to dårligere oppfølgere etter denne, Ubisoft Det har kommet endel 0.5-spill i serien etter nummer tre som ble svært godt tatt imot av et samlet pressekorps Far Cry 4 og Primal? []
Les mer om Far Cry, Primal og Ubisoft Det.
READY PLAYER ONE, TYE SHERIDAN - Ready Player One: Slik var skuespillernes audition
Olivia Cooke og Tye Sheridan har hovedrollene i filmen Ready Player One. Sjekk hvordan de fikk rollene. Steven Spielbergs nye film «Ready Player One» har mottatt høye terningkast og mange lovord.
Kvæven skriver kritikerroste romaner med ski på beina
Tore Kvæven er læreren som har 220 sauer og skriver kritikerroste romaner på skitur. Nå står anmelderne i kø for å trille terningkast seks.
Kvæven skriver kritikerroste romaner med ski på beina
Tore Kvæven er læreren som har 220 sauer og skriver kritikerroste romaner på skitur. Nå står anmelderne i kø for å trille terningkast seks.
Drømmepåske: – Den får terningkast seks
Sør og Midt-Norge er den store værvinneren, og påsketuristene smiler fra øre til øre både til fjells og ved fjorden.
Les mer om Midt-Norge.
Ready Player One
Regi: Steven Speilberg Medvirkende: Olivia Cooke, Simon Pegg, Hannah John-Kamen, Ben Mendelsohn, T.J. Miller Sjanger: Thriller / Action / Sci-Fi Nasjonalitet: USA Spilletid: 2 t. 20 min. Sensur: 12 år Terningkast: 5
Han blir kalt den nye Jo Nesbø: Nå lanserte han bok i heimbygda
Det ble etter hvert ganske fullt i Fårebygget på Borkenes da bygda skulle hedre sin egen forfatter, Heine Bakkeid, som skulle lansere sin nye bok «Møt meg i Paradis» som av VG hadde fått terningkast seks.
En av robotene gjør gulvvasken til terningkast 5
TV 2 hjelper deg sjekker om du kan kaste mopp og vaskebøtte til fordel for disse rengjøringsrobotene.
En av robotene gjør gulvvasken til terningkast 5
TV 2 hjelper deg sjekker om du kan kaste mopp og vaskebøtte til fordel for disse rengjøringsrobotene. Ønsker du å rengjøre gulvene dine kun ved å trykke på en knapp? Da kan en vaskerobotrobot være noe for deg.
«Neste sommer» sesong 5: Like morsomt som alltid
Ny sesong av TVNorges «Neste sommer». Eline gir den terningkast fem. 25. februar fikk vi det første gjensynet med gjengen fra humorserien «Neste sommer».
Les mer om Neste.