Terningkast


Fin dag med hormoni og kjærlighet. Terningkast 6

feiret gullbryllup i fjor:? Vi har sterke viljer begge to. Da oppstår det lett konflikter, sier Elin og Per Oterhals, som har holdt sammen i tykt og tynt i 51 år. Foto: Henning Gulbrandsen

Les mer om Elin.

Bare en av disse får terningkast 5

Test av lomper.

Bare en av disse får terningkast 5

Test av lomper. Potetlomper inneholder stort sett potet (70-85 %), mel og salt. Dette gjør at lomper gir deg en del karbohydrater, litt fiber, salt og kalorier.

Bare en av disse får terningkast 5

Test av lomper.

Norges museer: Dette er best - og verst museene

VG har i sommer testet ni av landets mest besøkte museer. To museer fikk terningkast seks, mens to museer som skal vise frem viktig norsk historie bare får terningkast to. BRA OG DÅRLIG:

Åtte av disse får terningkast to

Se hvilke syltetøy du bør styre unna.

Børning blir regelrett slaktet

Filmsuksessen Børning får langt fra alle til å juble av begeistring. Les den knusende anmeldelsen med terningkast 1, og tittelen «The Need for Drit

Les mer om Drit og The Need.
Anmelderkrig etter Outkast-konsert

Rapduoen Outkast fikk både terningkast seks og n etter konserten på Øyafestivalen. - Jeg har aldri opplevd så stort sprik, sier VG-anmelder som selv trillet sekser.

Anmelderkrig etter Outkast-konsert

Rapduoen Outkast fikk både terningkast seks og n etter konserten på Øyafestivalen. – Jeg har aldri opplevd så stort sprik, sier VG-anmelder som selv trillet sekser.

Knallkonsert på Øya

Hanne Kolstø, som startet karrieren sin i Kristiansand, er den første som spilte og sang seg til terningkast seks fra NRK P3s musikkanmeldere på Øyafestivalen i Oslo.

Tidligere toppsak hos Klikk.no:
De 12 beste SUV-ene vi har testet

Alle har fått terningkast 5 eller 6.

- Terningkast 36!

Mastodon var høydepunktet på Bukta 2014.

Les mer om Bukta.
Oppsummering Slottsfjellfestivalen

Flere artister fikk terningkast 6, mens en amerikaner fikk terningskast 1. Vi oppsummerer festivalen her.

Oppsummering Slottsfjellfestivalen

Flere artister fikk terningkast 6, mens en amerikaner fikk terningskast 1. Vi oppsummerer festivalen her.

Transformers: Rise of the Dark Spark

Da High Moon Studios lanserte Transformers: War for Cybertron i 2010, omtalte jeg spillet som et helt greit skytespill og belønnet det med terningkast 4.

Les mer om Cybertron og Dark Spark.
Søkkrik med lave terningkast

Hollywood-stjernen Adam Sandler (47) tjener seg søkkrik på forutsigbare komedier med lave terningkast. Den amerikanske skuespilleren har aldri vært nominert til Oscar.

Les mer om Oscar.
Han går rett i studio etter å ha gitt ut plate

Plateaktuell: Bassist Hallvard Gaardløs fra Kolbu er for tida aktuell med plate med bandet Woodland, som fikk terningkast 5 i OA.

Les mer om Kolbu og Woodland.
Hvilket er tidenes beste Stones-album

Vår anmelder ga konserten på Roskildefestivalen terningkast 6 og konkluderte med at The Rolling Stones nå har nådd samme type verdighet som deres største inspirasjonskilder,

Indian Pale Ale - IPA - fra butikk

Mye greit, og et par godbiter fra norske bryggerier i dagligvarehandelen. Ølsmakerne pleier ikke juble over butikkøl, det vil si øl med lav alkoholprosent. Det er ikke, som en kanskje skulle tro, fordi målet med å drikke øl er å bli beruset, men fordi det kan være vanskelig å få til det som karakteriserer IPA med en lav alkoholprosent. De trengte ikke bekymre seg så veldig. Ikke bare var det kun fem butikkøl å teste, det var også få skuffelser blant dem. Det ble ingen toppscore i denne kategorien, men det var heller ingen som var udrikkelige eller dårlige. Når dårligste terningkast landet på tre sa

Les mer om IPA.
Indian Pale Ale - IPA

Ingen fikk drligere enn terningkast tre, men noen skiller seg positivt ut. Indian Pale Ale, IPA; det humlesterke ølet har tatt ølnasjonen Norge med storm. Vi har smakt oss gjennom 20 norske Indian Pale Ales; og det er store forskjeller. Noen skiller seg positivt ut, som spennende smakseksplosjoner eller bitre, fløyelsmyke munnfuller, men n ting ble fort klart. Ingen av ølene var dårlige. I motsetning til tidligere øltester, der terningkastene spriker fra n til seks, var det ikke noen som kvalifiserte til dårligere terningkast enn tre. Det er kanskje ikke rart vi har trykket IPAen til vårt bryst? Se Dinsides store sommerøltest Dette er IPA Før

Les mer om Dette, IPA, IPAen og Norge.
Anmeldelse: Toppnavn på Hove spilte til terningkast tre

NRK P3 om Imagine Dagons: – Om man skulle være streng, så høres alle sporene de spiller som den samme låten.

Les mer om Hove.
Sekstiåtterskrekk

Blod, bevegelser og billige gys til terningkast to.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Vær smart og velg den med minst sukker

Ingen toppscorere her, de beste får bare terningkast fire. Cathrine Borchsenius cathrine@bramat.no Lise von Krogh lise@bramat.no BRAMAT.NO : Ukas test er en enkel test.

Les mer om Krogh.
Tidligere toppsak hos VG:
Boken forlaget fikk bloggere

Forlaget Bastion fikk bokbloggere til å konkurrere om å skrive den beste anmeldelsen av en ny bok for å vinne en reise. VGs anmelder gir den terningkast to.

Kaster terningene

Anmeldelser i Rana Blad vil framover ikke inneholde et terningkast. - Anmeldelser fortjener å bli skildret i journalistisk tekst, og ikke redusert til noen prikker på en terning, mener

Les mer om Rana Blad.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16