Terningkast


- Dette er rett og slett terningkast 6

Vi har testet SUV-en mange norske familier drømmer om.

Terningkast 5 for Jonas Alaska

NRK P3: – Har senket skuldrene og lekt seg med ungdomstiden.

Vi har testet næringsinnholdet i 15 hjemmelagde knekkebrød

Ingen får terningkast 6.

Årets snacksnyheter

Thaichips fremkalte bannskap og brekninger da vi testet rets nye snacks. Denne uken ble hundrevis av nye matvarer sluppet i dagligvarebutikkene. Vi har smugsmakt på ferdigmat og godteri før lansering, og nå er vareutvalget snart oppdatert. Nå har vi altså sett på potetgull, og variasjonene er store. Vi fant spennende nyheter, ulikt noe vi har smakt før, Best av alt var likevel det aller enkleste: salt potegull fra Maarud og saltede tortillachips fra OldElPaso. Maaruds Original chips med Havsalt skilte seg imidlertid marginalt ut som hakket bedre enn den andre, og får derfor Best i Test denne gangen. LES OGSÅ: Vi har smaktestet de nye middagene, og

Les mer om Best, Havsalt, Maarud, OldElPaso og Test.

Ja, vi elsker riesling

Salget av hvitvin øker i Norge. Riesling-druen skal ha en stor del av æren. Terningkast 6: 1425501 Faust Riesling Gravel Trocken 2013, 11,5 prosent vol, Weingut Faust, Rheingau/Tyskland, 75 cl, 129,90 kroner. Basisutvalg. Gul med grønnskjær.

SvampeBob får terningkast 5

Birger Vestmo er en voksen filmanmelder som mener SvampeBob Firkant Filmen bør få terningkast fem. Han mener den andre kinofilmen basert på Nickolodeon om SvampeBob er veldig spesiell. Du kan se hele hans anmeldelse av filmen her.

En av disse får terningkast seks

Mindre salt og mindre fiber enn ferdigbrød. Til tross for at brødforbruket har gått ned i løpet av de siste årene, er det fremdeles mange som spiser mye brød.

En av disse får terningkast 6

Test av brødmikser.

Politiets Fellesforbund: - Terningkast fire til politireformen

Lederen for Politiets Fellesforbund mener det er mange gode intensjoner i politireformen, men etterlyser pengene som skal til for å gjennomføre endringene som er ønsket.

- Terningkast én var det vi håpet på

Unison slakt i avisene utløste gledeshyl hos MGP-klare Staysman & Lazz. Utvetydig: VG var klar i sin dom.faksimile: VG Nett Staysman & Lazz Partyband som har eksistert siden 2009. Slapp sitt første album, Helt sykt store hits, i 2014.

Les mer om Helt, Lazz Partyband og Lazz.
Slakter Contrazts MGP-låt

VG slakter Contrazts bidrag til årets norske Melodi Grand Prix-finale, Heaven. De gir låta terningkast to.

Gjennomgripende og gjennomført

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester og TSO Musikkteater: Eugen Onegin Stormen konserthus Publikum: ca 900 Tid: 3 timer Terningkast: 6 Musikken er fantastisk, sangen er overveldende,

SV sint på film-markedsføring

Eidsberg SV gir kommunen terningkast n for å ha brukt kimnoens kommunale nettside for å reklamere for filmen «Fifty Shades of Grey i går. Det er både skuffende og trist at Eidsberg kommune går til de grader på limpinnen og gir gratis markedsføring for denne spekulative filmen, skriver lokallagsleder Anne Grøndahl i en pressemelding.

Les mer om Anne Grøndahl, Eidsberg og Grey.
Smakstest av nytt godteri

Det er nytt godteri i butikkhyllene. Hva br du teste ut? Det er tid for årets matnyheter, og innimellom alle måltidene finner vi også godsakene. Spørsmålet er selvsagt hvilke som er verdt å bruke pengene på. LES OGSÅ: Vi har smaktestet de nye middagene, og de får fra terningkast 2 til 6 Vi har rett og slett smakt på en del av nyhetene vi har greid å få tak i, og vi har vurdert dem på smak. Noen produkter lover å være sunnere enn andre liknende produkter, eller de har mindre salt enn andre liknende produkter. I denne sammenheng har vi ikke sett på næringsinnhold eller hvorvidt et produkt som lover å v

Dyrt og deilig fra Frankrike

Burgund. Bordeaux. Rhone. Frankrikes beste - og mest berømte - vinområder. Terningkast 6: 742101 Ogier La Rosine 2011, 12,5 prosent vol, Stephane Ogier, Nord-Rhone/Frankrike, 75 cl, 239,90 kroner. Bestillingsutvalg. Dyp rød.

Mørkegrå kjærlighet

Fifty Shades of Grey har en liten gnist, men mest tomhet. Terningkast: 3.

Les mer om Grey.
Bodø-publikum gir blanke i slakten

I kveld har "Fifty shades of Grey" premiere på Fram kino og resten av landet. Filmen er blitt kraftig spanket av en nærmest samlet norsk filmpresse. Avisa Nordland er blant de mange medier som har gitt "Fifty shades..." terningkast 2.

Les mer om Fifty, Fram og Grey.
- Ingenting å hisse seg opp over

RBs anmelder gir Fifty Shades of Grey terningkast tre. MOLDE: Anmelder Odd E. Hostad kom onsdag formiddag ut fra pressevisning på Fifty Shades of Grey. - Ingenting å hisse seg opp over.

Les mer om Grey.
Hadselordfører gir terningkast seks til Anundsens håndtering av Krekarsaken

Regjerninges håndtering av Krekarsaken har ikke svekket tilliten til partiledelsen i Frp, melder TV2.

Les mer om Frp, Krekarsaken og TV2.
Bør Citroën Cactus vinne Årets Bil?

Citroën C4 Cactus tar opp kampen mot bilindustriens strste problem. Citroën C4 Cactus byr på tekniske nyvinninger, og etter lanseringen ifjor var vi så imponert at vi ga den terningkast 6. Fortjener den fortsatt det etter at vi har testet bilen på mørke norske vinterveier? Foruten vår dom er bilen også nominert til den viktigste bilprisen i Europa, Årets Bil. Fortjent, men er den så bra at den bør vinne? Resultatet av den europeiske kåringen av Årets Bil blir offentliggjort hvert år på bilmessen i Genve. I år finner får vi svaret 2. mars kl. 15. Luftputer Den første og mest åpenbare nyvinningen med

Les mer om Europa og Genve.
Setter fart på friminuttet

Terningkast -Helt tipp topp, svarer elevene når de blir spurt hva de synest om leikepatruljen. Foto: Malene Indrebø-Langlo Nå sprer leikepatruljen seg til resten av fylket.

Storm ute, strålende Silja Sol inne

Terningkast 5 En liten time før konsertstart ble det annonsert på sosiale medier at fredagens konsert med Silja Sol på Hulen ikke var utsolgt,

Les mer om Hulen og Silja Sol.
Går over lik for levende bilder av døende

Terningkast 5 Den uavhengige kameramannen Bloom, overbevisende creepy spilt av Jake Gyllenhaal, lever av å stikke kameraet sitt i ansiktet på folk i de mest forsvarsløse og sårbare situasjoner.

Les mer om Bloom, Den og Jake Gyllenhaal.
Tar opp dødshjelp på lerretet

Terningkast 4 Unge, frisinnede Irene er del av en liten, underjordisk gruppe som hjelper uhelbredelige syke italienere med å dø.

Les mer om Irene og Unge.
Nerdenes hevn

Terningkast 5 Den foreldreløse og geniale tenåringen Hiro bor sammen med tante Cass og storebroren Tadashi i byen San Fransokyo i en nær fremtid.

Les mer om Den, Hiro, San Fransokyo og Tadashi.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21