Terningkast

Andre semifinale i Eurovision: Her er VGs terningkast på låtene

De 17 gjenværende landene skal i kveld ut på scenen og kjempe for å få samlet nok stemmer til å bli sendt til Eurovision-finalen. Blant dem er norske Kjetil (34) og Debrah (21).

En studiereise i fylkesvei-forfall

– Det er ikke mulig å bruke terningkast for å uttrykke hvor dårlig det står til med deler av fylkesvei 30 mellom Støren og Røros.
Les mer om Støren.
Første semifinale i Eurovison: VGs terningkast på låtene
I kveld er det duket for den første semifinalen, hvor 16 land skal konkurrere om å få plass i Eurovision-finalen på lørdag.
John Grant til Stavanger
Terningkast seks sist, nå kommer han til Konserthuset 6. desember.
Les mer om Konserthuset og Stavanger.

Bare n av disse får terningkast 5

Vinneren har dobbelt så mye fiber som taperne.
Bare n av disse får terningkast 5
Stor test av lomper.
Bare n av disse får terningkast 5
Stor test av lomper.
Se hele Gullruten-sendingen her
Vi sendte live fra den røde løperen og Jan Thomas ga terningkast på kjendisenes antrekk. Få med deg den glamorøse kvelden!
11 av disse får terningkast 6
Mange av disse kan du spise med god samvittighet
Regjeringen får terningkast 3 for klimatiltak
Halvparten av befolkningen mener norske politikere gjør altfor lite for å begrense utslippene av klimagasser. Regjeringen får terningkast 3, viser en ny meningsmåling.
11 av disse får terningkast 6
Mange av disse kan du spise med god samvittighet
11 av disse gourmetpølsene får terningkast 6
Mange av disse gourmetpølsene kan du spise med god samvittighet
11 av disse får terningkast 6
Mange av disse pølsene kan du spise med god samvittighet
Sony SRS-X33
Og endelig er Sony kvitt problemet fra forrige generasjon. Mens man på 80-tallet bar rundt på store boomblastere og spilte musikk fra kassetter, har det blitt langt mer elegant i vårt århundre. De fleste har en mobiltelefon de kan spille musikk fra, enten det dreier seg om musikkfiler som er lagret på telefonen, eller via en strømmetjeneste. Og via Bluetooth kan man så sende lyden til en kompatibel høyttaler, som har langt mer lyd å by på enn telefonens innebygde høyttalere. I fjor sommer testet vi seks av dem og konkluderte med at det var Logitech UE Boom som fremstod som det beste kjøpet i våre øyne; en høyttaler so
Vi har testet halvstekte brød
Vi har testet halvstekte brd. Vi har testet butikkjedenes halvstekte brød, også kalt lettstekte brød, og må dessverre si at vi ikke er veldig imponert, verken smak- eller ernærings-messig. Halvstekte/lettstekte brød er brød du kjøper vakuumpakket i butikken, og som skal stekes i ovnen din hjemme før du spiser dem. Vi har testet til sammen sju brød fra butikkjedenes eget merkenavn: Rema 1000, Coop og NorgesGruppens Eldorado-merke. Ingen av brødene imponerer veldig. Smaksmessig får brødene mellom terningkast 1 og 4, mens de ernæringsmssig får terningkast mellom 2 og 4. Vi har fått hjelp av baker Erlend Løken V
Les mer om Coop og Erlend Løken V.
Dobbelt så mye fett i taperne
Bare en av disse får terningkast 5.
Bare n av disse får terningkast 5
Dobbelt så mye fett i taperne.
Dobbelt så mye fett i taperne av pølse-testen
Ernæringstest: Bare en av disse grillpølsene får terningkast 5.
Acer Aspire S7 (Broadwell)
Br vurderes om du er p jakt etter ny ultrabook. Acer Aspire S7 har vært en av favoritt-ultrabookene våre de siste årene. Det er en meget slank og elegant bærbar som hører hjemme i premium-segmentet; tradisjonelt med god ytelse og super batteritid. Vi har tatt en titt på årets utgave basert på Intels nyeste Broadwell-prosessor. Forgjengeren ga vi terningkast fem, med tastaturet som det største minuspunktet. Er ting noe bedre i denne omgang? LES OGSÅ: Slik er Apples nye ultraportable MacBook Tekniske spesifikasjoner Før vi kommer inn på hvordan maskinen er i bruk, skal vi se litt nærmere på de tekniske egenskapene. Skjerm: 1
n av syklene får terningkast seks
Les testen av barnesykler.
Vi ga dem faktisk terningkast n: «Hold dere unna NRK
Aldri har vi tatt mer feil.
Les mer om NRK.
Testvinneren har mest kjøtt
En av disse kjøttpølsene får terningkast 5 i denne ernæringstesten.
Testvinneren har mye mer kjøtt enn taperne
Bare en av disse får terningkast 5
Testvinneren har mye mer kjøtt enn taperne
Bare en av disse får terningkast 5.