Terningkast


Suverene Sissel gir juleglede

Jeg ga terningkast 6 til Sissel Kyrkjebøs julekonsert for 10 år siden. En like sterk opplevelse er ikke Sissels jul. Men juleforventning skaper hun like fullt.

VGs anmelder om «Idol-Jørn: - Høres ut som om han spiller skuespill

I kveld skal « Idol-finalistene synge to låter, og en av dem er bestemt av foreldrene og den andre n hit fra 2014. Det resulterer i blandede terningkast.

VGs anmelder: - Høres ut som om han spiller skuespill

I kveld skal « Idol-finalistene synge to låter, og en av dem er bestemt av foreldrene og den andre n hit fra 2014. Det resulterer i blandede terningkast.

Les mer om Idol-finalistene.
VGs anmelder: - Versjonen føles avstumpet

I kveld skal « Idol-finalistene synge to låter, og en av dem er bestemt av foreldrene og den andre n hit fra 2014. Det resulterer i blandede terningkast.

Les mer om Idol-finalistene.

Test av juleøl fra polet

Se hvilke tre julel som fr terningkast 6! Skal du finne et godt juleøl til årets julefeiring, bør du gå for de sterke alternativene som selges på Vinmonopolet. I vår test av 29 sterke juleøl, er det nemlig tre øl som blir testvinnere og får sine fortjente seksere på terningen. Er du mer glad i butikkøl, bør du også sjekke ut vår test av juleøl fra dagligvarebutikkene. Her er årets testvinnere Følgende tre juleøl får desidert best skussmål av dommerne, og kan kalle seg årets testvinnere: Ringnes Julebokk, Special Holiday Ale fra Nøgne Ø og Nissefar fra Haandbryggeriet. Dette er k

I konstant utvikling

Kristiansandsbaserte Hanne Kolstø får terningkast tre av P3 for sin nye plate.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
De aller fleste juleølene i butikk får terningkast tre eller lavere

36 juleøl fra butikken testet. Berit B.

Han får terningkast 1

To trenere leverte til 6-er så det holdt, andre får stryk. Se om du er enig.

Han får terningkast 1

To trenere leverte til 6-er så det holdt, andre får stryk. Se om du er enig.

Han får terningkast 1

To trenere leverte til 6-er så det holdt, andre får stryk. Se om du er enig.

Test av juleøl fra butikk

I rets test av 36 julel som selges i butikk, er det tre forskjellige bryggerier som stikker av med topplasseringene. Hos dagligvarebutikkene er det et stort utvalg juleøl å velge i, men ikke alle fortjener å bli servert til årets julemiddag. Dette viser vår store test av 36 juleøl som selges i butikk. Det er nemlig store forskjeller på butikkølet, og enkelte kvalifiserer kun til terningkast 1. Se også hvordan du skjenker øl riktig Her er årets testvinnere Det er tre juleøl som scorer ekstra høyt og ender opp som testvinnere i årets juleøltest: Lervig Juleøl, Hansa Julebrygg på flaske og Tuborg Juleøl. D

Fem av disse får terningkast 3

Vi har testet kakaopulver.

Test av pepperkakedeiger

Ingen av de ferdige pepperkakedeigene får terningkast seks.

Gir seg selv terningkast 5

– Jeg har prøvd å tøye strikken mer enn tidligere og har trent litt mer enn før.

Så klart vil vi ha disko

Susanne Sundførs overgang til dansemusikken har små voksesmerter, men Kim Klev belønner likevel med terningkast 4 til gårdagens konsert.

Les mer om Kim Klev.
Gaute om plateslakten: - Jeg takker og bukker for oppmerksomheten!

Dagbladets musikkanmelder ga terningkast én på Gaute Grøtta Gravs (35) debutplate Gardsgut. Hvilket terningkast gir du? Se innslaget og stem! Se intervju med Gaute her: I forrige uke kom Gaute Grøtta Gravs debutplate Gardsgut.

Les mer om Gardsgut og Gaute.
To av disse får terningkast 6

Men de «hjemmebakte knekkebrødene er ikke sunnere enn vanlig knekkebrød.

To av disse knekkebrødene får terningkast seks

Har bra med fiber og ikke for mye salt. Cathrine Borchsenius cathrine@bramat.no BRAMAT.NO Lise von Krogh lise@bramat.no BRAMAT.NO Flere matsaker på : Grovt knekkebrød er et sunt alternativ til lyst brød, fordi det inneholder mer fiber.

Les mer om Krogh.
Galskap og frie tøyler i Himalaya

Filmpolitiet mener utviklerne har funnet gull, og gir terningkast 6 til Far Cry 4.

Les mer om Far Cry og Himalaya.
Kjeks-klassiker scorer dårligst

Mye salt og fett i taperne, men tre av disse får terningkast 6.

Nå skal Mazda CX-5 fornyes

Mest solgte SUV: Likevel skal den allerede oppgraderes - her er beviset. Det er takket være noe såpass spesielt som en lekkasje på internett av scannede bilder fra en malaysisk bilbrosjyre, at vi nå får se hvordan CX-5 skal se ut når den får sin midtlivs-oppdatering om ikke lenge. Kilden til lekkasjen er websiden Paultan.org. Terningkast seks Kvaliteten på bildene er så-som-så, men vi får da et godt inntrykk av de designmessige grepene Mazda har tatt for å fornye bilen. En modell som har sørget for at Mazda igjen fikk en anstendig markedsandel i Norge. Dette har blant annet vi bidratt til ved ikke å legge skjul på at

Granlund markerer 50 år på veien

Trond Granlund (64) markerer 50 år som reisende musikant med cd-boks, dokumentarfilm og ny bok. Og han får terningkast seks i Romerikes Blad

Er det dette du får til jul?

Bransjefolket har bestemt seg, er du enig? En fersk undersøkelse utført for Stiftelsen Elektronikkbransjen viser at nettbrett er forbrukerelektronikk-produktet flest ønsker seg til jul. Og da er det kanskje ikke uten grunn at nettbrettet Samsung Galaxy Tab S også ble kåret til «årets julegave av Elektronikkbransjen under kveldens kåring? Juryen legger i sin vurdering vekt på at Galaxy Tab S er markedets første nettbrett med Super Amoled-skjerm, som skal gi et bedre bilde selv utendørs i sollys, samt de mange og nye brukermulighetene. Vi lot oss imidlertid ikke imponere like mye da vi testet Samsung Galaxy Tab S, og landet på terning

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
- Alle som vil kle seg ut som en pensjonert gymlærer fra 80-tallet, får drømmen oppfylt

Moteekspert gir Northug-kolleksjon terningkast n.

Les mer om Northug-kolleksjon.
Seriefinalistene triller terningkast på hverandre

Hvordan går det når Trine Rønning triller terningkast på LSK? Og hvilken Stabæk-spiller vil Isabell Herlovsen ha på sitt lag? Vi sjekket stemningen før seriefinalen i Toppserien i dag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10