Terningkast

Kun n nordmann får terningkast seks for OL-innsatsen – tre får stryk

Her er Johan Kaggestads dom over den norske OL-innsatsen.
Les mer om OL-innsatsen.

Dette er noe mer enn bare kjendisdesign

Kygos designdebut får terningkast fire.

Terningkast seks

Om du vil være den perfekte nybakte mor, bør du helst ikke bli gravid.
– Jeg gir denne parken terningkast n akkurat nå
Glasskår, skittent badevann og ugress i blomsterbedene. Kate Johnson er ikke fornøyd med hvordan Ladeparken, som for tre år siden ble kåret til Norges beste uterom, ser ut denne sommeren.
Les mer om Jeg og Ladeparken.
Strålende kritikk: – Springsteen bedre enn på lenge
Tirsdagens konsert i Granåsen får terningkast seks fra flere norske aviser. Dagbladets anmelder skriver at han ikke kan huske å ha sett Springsteen & The E Street Band så tent gjennom en hel konsert før.
De beste stasjonsvognene vi har testet
Vi har testet alle. Disse er best. Om du vil kjøpe stasjonsvogn er utvalget helt enormt. Intet mindre enn 813 varianter kan du velge blant om du søker en bil med den praktiske utformingen. Prisene varierer helt fra 187.000 kroner, som er den billigste (Skoda Fabia) til den dyreste som koster fra 1.961.100 kroner (Mercedes-Benz CLS63 AMG S Shooting Brake). Terningkast seks Men mellom disse ytterpunktene ligger det et vell av alternativer. En av de beste vi har testet den siste tiden er BMW 520d xDrive Touring. Om du ikke har fullt så mye penger til disposisjon, men fortsatt trenger plass og gjerne vil tenke miljøvennlig kommer du ikke utenom å vurdere VW Passat GTE. F
Les mer om BMW, Men og Touring.
Test av sjokolademelk: Sjekk forskjellen på hvor sunn sjokolademelken er
Kun n sjokolademelk får terningkast seks.
Test av sjokolademelk: Sjekk forskjellen på hvor sunn sjokolademelken er
Kun n sjokolademelk får terningkast seks.
The Guardian-journalist refser norsk terningjuks
Forlaget Panta siterer The Guardian med et terningkast 6 i markedsføringen av den kommende boken «Skjebne og raseri, men selv sier Guardians anmelder Susanna Rustin: – Jeg ville ikke anbefalt denne boken til noen.
Forlagene Panta og Bastion bruker falske terningkast
Forlaget Panta bruker en rekke terningkast 6 i markedsføringen av en ny bokutgivelse. Det er bare et problem: Boken har ikke fått noen terningkast 6.
Les mer om Bastion.
Sanner får terningkast to
Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) er lite populær blant landets ordførere. De har i snitt gitt ham og regjeringen terningkast to for gjennomføringen av kommunereformen.
Bruce Springsteen på Ullevaal Stadion – se terningkast låt for låt
Bruce Springsteen (66) leverer varene foran 30.000 fans.
Les mer om Ullevaal Stadion.
Her er VGs karakterbok på EM-sluttspillet
PARIS (VG) To uker ut i årets europamesterskap måler VG temperaturen med terningkast på og utenfor banen.
Les mer om EM-sluttspillet.
Bokanmeldelse: Roslund og Hellström: «Tre minutter
«Tre minutter er langt fra like bra som denne forfatterduoens «Tre sekunder - som fikk terningkast 6 da den kom på norsk i 2011.
Les mer om Hellström og Tre.
Mercedes-Benz lanserer E-klasse stasjonsvogn
Vi visste jo at den skulle komme, men frst n har vi ftt se den, T-modellen av nye E-klasse. Tirsdag ettermiddag klokken 15.30 dro Mercedes-Benz teppet av sin nye E-klasse som stasjonsvogn. Fra før har vi fått testet sedanen, som allerede er kommet til landet. Det endte med terningkast 6, og superlativer vi veldig sjelden bruker. Vi skrev faktisk at terningkast 6 aldri hadde vært klarere. Lite, om noe, tyder på at stasjonsvognen skal klare å ødelegge for dette. Det aller meste er det samme, bortsett fra det som henger lengst bak. LES ALT OM NYE E-KLASSE Plass nok Norge er stasjonsvognlandet fremfor noe. Historisk sett har stasjonsvognene stått for rundt 90 p
Fire-stjerners middag - honorar til terningkast seks
TVNorge betaler dyrt for å få kjente personer til å kokkelere og spise sammen på tv. Det er ikke uvanlig at kjendisene får utbetalt flere titalls tusen for å åpne hjemmet og lage mat.
Tiril (17) og pappa (41) anmelder «Skam
Sesong to av «Skam er ferdig. VG har fått en midt i, og en langt fra målgruppen til å anmelde avslutningen. Finn ut hvem som gir høyest terningkast!
Les mer om Skam.
Test av iste
Kun to får terningkast fem.
Test av iste
Kun to får terningkast fem.
Test av iste
Kun to får terningkast fem.
- Det greieste hadde kanskje vært å kassere inn vrakpanten
Terningkast to til «Top Gear.
Les mer om Top Gear.