Terningkast


Den rimeligste bilen med seriøse sportsbilegenskaper vi noensinne har kjørt

Du får ikke mer sportsbil for pengene. Terningkast 6!

Den rimeligste bilen med seriøse sportsbilegenskaper vi noensinne har kjørt

Du får ikke mer sportsbil for pengene. Terningkast 6! Kort sagt: terningkast 6 + Kjører som en sportsbil...

Les mer om Kjører.
Den rimeligste bilen med seriøse sportsbilegenskaper vi noensinne har kjørt

Du får ikke mer sportsbil for pengene. Terningkast 6!

Den rimeligste bilen med seriøse sportsbilegenskaper vi noensinne har kjørt

Du får ikke mer sportsbil for pengene. Terningkast 6!

Gal etter vin

Terningkast 5: Malgrà Matto di Bacco da uva Barbera, varenr. 1915306, kr. 399,90 3-liters bagvin. Preg av røde bær, fin friskhet, lett saftig stil, innslag av mørke bær og plommer. De er begge bortimot nerdete når det kommer til mat og vin.

Les mer om Bacco og Barbera.
Hvis Lisa Simone får det som hun vil, blir det mange turer til Tromsø i årene som kommer.

- Vi skaper magi! Enestående aften. Terningkast 6. Lisa Simone bøyer seg over bordet. - Åh! Det der har jeg ikke sett. Hva står det? Jo da, Simone og Tromsø Storband var perfekt match fra første stund.

Lunken kritikk for Mia

Mia Gundersen har en av fire roller i musikalen Det perfekte liv, som hadde premiere i Kristiansand onsdag. Fædrelandsvennens anmelder mener at stykket ikke fortjener mer enn terningkast 3.

Les mer om Det, Kristiansand og Mia.
11 av disse får terningkast 6

Mange sunne knekkebrød i vår test.

11 av disse får terningkast 6

Mange sunne knekkebrød i vår test.

Röyksopp: - Gir oss selv terningkast seks

- Debatten rundt hvem som burde vært hedret og så videre overlater vi med den største glede til andre. Vi er trygge på oss selv og det vi har fått til, sier Torbjørn Brundtland til BA.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Ett av tre knekkebrød får terningkast seks

Sjekk om din favoritt er en vinner. Lise von Krogh lise@bramat.no Cathrine Borchsenius cathrine@bramat.no Flere matsaker på : De aller fleste av oss kan gjerne spise mer knekkebrød.

Les mer om Krogh.
Kongsberg-spesial av 4-stjernes middag

Sammen med Tom Stiansen og Vibeke Skofterud skal Norendal og Skjelbreid lage mat og trille terningkast over hverandres innsats. Vi ser blant annet Silje Norendal invitere til 80-tallsfest i leiligheten sin på Majorstua.

Her står han med 30 millioner kroner i henda

I helga hadde Arve Tellefsen, Knut Buen og Christian Hundsnes Grøvlen konsert i Brygga kultursal. Konserten fikk terningkast 5 av anmelder Kirsti Andersen, og 250 publikummere gikk fornøyde ut i lørdagskvelden.

- En imponerende bjørn!

Bjørnen Paddington er en populær figur fra en serie barnebøker og nå kommer han ut på film. Filmanmelder Birger Westmo synes filmen er perfekt for barn, og gir den terningkast fire.

Øver til Spellemann etter hjernerystelse

Bergensbaserte Thea Hjelmeland fikk terningkast 5 i BA for andrealbumet Solar Plexus, og havnet på både BAs og andre Årets beste album-lister. Nå er hun nominert til Spellemannpris i to kategorier, indiepop og tekstforfatter.

Les mer om Spellemann.
Fikk full pott på debuten

Krimdebutant Ingar Johnsrud fra Holmestrand får terningkast seks i VG. Holmestrand: Johnsrud er selv journalist i VG, og avisens anmelder er så begeistret at han gir full pott for debutromanen.

Les mer om Holmestrand.
Tre av disse får terningkast 1

Vinnerne har halvparten så mye salt som taperne i vår test av tortillachips. Tortillachips er ikke noe vi spiser fordi vi tror det er sunt, men fordi det er godt.

Kanskje er det et forsøk på satire? Hvem vet? Jeg sliter i alle fall med å skjønne greia.

SLACKER USA, 1991 Regi: Richard Linklater Visninger: Søndag, klokken 15.15 på Verdensteatret Terningkast tre Jeg må komme med en innrømmelse: Dette var en vrien film å anmelde. Ikke for at Slacker er spesielt komplisert.

Tre av disse får terningkast 1

Vinnerne har halvparten så mye salt som taperne i vår test av tortillachips.

Stort ministorband

Anført av Staffan William-Olsson leverte Sharp Nine til terningkast ni på Huset i Brandbu fredag kveld. PÅ HUSET: Sharp Nine på Huset fredag. BRANDBU: Det var sesongåpning i Hadeland Jazzforum og første artister ut i 2015 var Sharp Nine.

Disse får terningkast 6!

Golden Globe-festens desidert best kledde!

Blir det terningkast 1?

To romerikinger skal kokkelere på tv.

Logitech UE Megaboom

Her er UE Megaboom. I sommer testet vi et utvalg populære Bluetooth-høyttalere, og til topps gikk Logitech med sin UE Boom. Kombinasjonen av hendig og lett utforming, motstandsdyktighet mot vann, god batteritid og god lyd gjorde at vi gav Logitech-høyttaleren terningkast seks og kåret den til best i test. LES TESTEN: Seks trådløse Bluetooth-høyttalere Her er storebroren! Mens UE Boom er relativt kompakt i utførelsen, har Logitech i dag lansert oppfølgeren, UE Megaboom. Den har vi hatt i tre uker allerede, men vi måtte love ikke å si noe om den før i dag. Derfor kan vi i dag, som en av de første publikasjonene i verden, presente

Du kan bruke pizzaovnen til mye mer enn bare pizza

Den kan gjre mye mer ... Skal vi tro bransjespådommene før jul, er det mange som har pakket opp pizzaovnen Pizza Dragon denne jula. Og har du fått en slik, er det bare å glede seg: Dinside har testet den og blitt såpass imponert at den står til terningkast seks. Vi synes pizzaen blir fantastisk med Pizza Dragon, men ulempen er størrelsen på ovnen. For hvordan kan vi rettferdiggjøre å bruke så mye skapplass bare for å steke pizza iblant? Her kommer svaret, som gjør det lettere å rettferdiggjøre plassbruken: Pizza Dragon kan brukes til mye mer enn pizzasteking. Se bare her: Dette er kun noen forslag til hva du kan lage

Les mer om Pizza Dragon.
- De endte opp med et idiotisk opplegg

Økonomene er uenige om jobben finansministeren har gjort, og gir terningkast 3 og 5.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17