Tet

Petter Solberg har tatt teten i Spania

Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross.
Les mer om Spania og VM-runde.

Petter Solberg har tatt teten i Spania

Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross. To av fire kvalifiseringsomganger ble kjørt lørdag, og i den første endte Petter Solberg på 2.-plass bak svensken Mattias Ekström.
Petter Solberg i teten i Spania
Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross. To av fire kvalifiseringsomganger ble kjørt lørdag, og i den første endte Petter Solberg på 2.-plass. I den andre kvalifiseringsomgangen var Petter Solberg bestemann.
Lengre tilvenning gir mindre påkjenning for barnehagebarna
Jeg griper deg hardt i hånda. En ny lukt er nettopp innånda. Den treffer neseborene brått og fremkaller en usikkerhet, og jeg lener meg tettere mot deg, som går i tet. En høy port i metall, kald og grå, står åpen foran oss nå.

Stefan Johansen sendte Fulham i tet

Stefan Johansen briljerer i Fulham. Fredag scoret han sitt sjuende mål for sesongen i bortemøtet med Alexander Tettey og Norwich. Vardø-gutten satte inn 1-0 etter 66 minutters spill, og kampen endte 2-0. Laget ligger an til opprykk til Premier League.
Jarlsberg med herlig lunsjmeny
Interrnasjonal V4-omgang innleder onsdagen. Jeg er nærmest sikker på at bankeren tar tet, og da skal den vinne dette. En heidundrende påskeuke står foran oss og den byr blant på V75 Påskebonanza.
Riiber i tet etter monsterhopp
Jarl Magnus Riiber hoppet 107 meter i sitt andre hopp og var svært dyp i landingen da han vant det kombinerte hopprennet søndag. Foran 15-kilometeren i langrennssporet senere søndag har han ni sekunders forsprang til Akito Watabe fra Japan.
Les mer om Akito Watabe og Japan.
Kombinert: Riiber i tet etter monsterhopp
Jarl Magnus Riiber hoppet 107 meter i sitt andre hopp og var svært dyp i landingen da han vant det kombinerte hopprennet i tyske Schonach søndag.
Les mer om Schonach.
To norske i tet
Vi har altså Tande på andreplass og Johansson på tredjeplass etter den første omgangen. Stoch leder klart. Vi er tilbake med andreomgang om rundt klokken 11.
Les mer om Johansson og Tande.
Beholder forspranget
Henrik L'Abe-Lund gjør som Lars Helge Birkeland under stafetten i Holmenkollen – skyter fantastisk og går fort. Han veksler med Tarjei Bø. Norge er fortsatt i tet. Førsteetappen til skiskytteren fra Sørlandet var av de beste prestasjonene hans i år.
Northug avhengt i Birken, Nygaard vant
Petter Northug fikk et tøft møte med Birkebeinerrennet i langrenn lørdag. Han havnet langt bak vinneren Andreas Nygaard. Nygaard slo Tord Asle Gjerdalen lett i spurten. De to gikk alene sammen i tet en lang periode mot slutten av løpet.
Nordmenn er ikke lenger lykkeligst i verden
Nå må vi se oss forbigått. Ifølge den ferske rapporten "World Happiness Report", utgitt av "Sustainable Development Solutions Network (SDSN)", legger Finland seg i tet som verdens lykkeligste land.
Les mer om Finland.
Seavey fortsatt i tet
Etter fire timer og 25 minutter i Neiden sa Dallas Seavey takk for seg. De raskeste hundespannene i FL1200 har nå gjort unna cirka 800 kilometer av Finnmarksløpet 2018.
Les mer om Finnmarksløpet og Neiden.
Kveldens travtips: Suveren Jackpot-banker i V76
Believe la Marc var overlegen fra tet i norgesdebuten sist. VGs travekspert, Anders Olsbu, tror på reprise i denne Jackpot-omgangen som har snaue 1,2 millioner kroner ekstra i syverpotten.
Les mer om Jackpot-omgangen, Marc og V76.
Erindringer om øyeblikket
Årets kirkemusikkfestival i Oslo ble avsluttet med kvalitet under høy himmel og et program som konkurrerer i tet blant verdens festivaler innenfor sjangeren.
Les mer om Oslo.
Iver Kolstad har lagt ut på ferden mot mål i Finnmarksløpet
Det er tett i tet blant juniorene under årets Finnmarksløp. Hvem holder høyest fart mot mål?
Bø stivnet på mixed-stafetten
Tarjei Bø stivnet mot slutten av etappen og gikk inn til en tredjeplass for det norske stafettlaget. Norge var lenge i ledelsen. Men Italia og Ukraina ble for tøff å henge på mot slutten. Henrik L'Abe-Lund gikk en kjempeetappe og sendte Bø ut i tet.
Les mer om Ukraina.
Riiber i tet med duggende briller: - Jeg hopper i Kollen-tåke uansett
- Jeg må bruke briller, og det er ikke optimalt. Jarl Magnus Riiber var best i hoppbakken, men er hemmet av at han må bruke briller etter sykdom.
Les mer om Kollen-tåke.
Japansk seier i Holmenkollen: Pallen glapp for Schmid etter spurtoppgjør
Jarl Magnus Riiber gikk ut i tet, men ble parkert. Jarl Magnus Riiber gikk ut i tet, men hang ikke med da Akito Watabe satte på turboen. Japaneren tok sin fjerde kombinerttriumf i Holmenkollen lørdag.
Watabe med knusende seier
Jarl Magnus Riiber gikk ut i tet, men hang ikke med da Akito Watabe satte på turboen. Japaneren tok sin fjerde kombinerttriumf i Holmenkollen lørdag.
Les mer om Akito Watabe og Holmenkollen.
To tetbankere er fasiten
Tet og Klosterskogen er gull verdt, det samme er to bankere i en V65-omgang.
Les mer om Klosterskogen.
Kristoffersen i tet
Henrik Kristoffersen fra Rælingen leder OL-slalåmen i Pyeongchang, etter at forhåndsfavoritt Marcel Hirscher kjørte ut i første omgang. Gullsjansene er derfor gode før andre omgang.
Slalåm: Haver-Løseth på 5.-plass før finaleomgangen
Nina Haver-Løseth har medalje i siktet før finaleomgangen i slalåm etter 5.-plass i første omgang. Nå lover hun å «tråkke på gasspedalen». Haver-Løseth ligger 86 hundredeler bak sveitsiske Wendy Holdener i tet.
Les mer om Wendy Holdener.
Haver-Løseth i medaljekamp
Nina Haver-Løseth ligger på en femteplass, 86 hundredeler bak Wendy Holdener som er i tet, etter første omgang av slalåmrennet i Sør-Korea. Frida Hansdotter og Anna Swenn-Larsson innehar andre- og tredjeplass, mens Mikaela Shiffrin er på fjerdeplass.
Rogaland i tet på verdiskapning
Rogaland er fylket med høyest verdiskapning etter Oslo, viser en fersk rapport fra DNB. Og det skyldes ikke bare olje- og gassnæringen, men også småbedrifter som Iis of Norway. Hver sjuende krone som privat sysselsetting bidrar med, er skapt i Rogaland.
Les mer om DNB, Norway, Oslo og Rogaland.