Thune

Tror flyplassledelsen mener alvor

Det er trolig ikke tomme trusler når flyplassledelsen på Rygge truer med nedleggelse, det mener Transportøkonomisk Institutt. Det kom ingen løfter om hjelp fra statsministeren under Østfoldkonferansen i går, og ledelsen ved flyplassen frykter nedleggelse dersom flypassasjeravgiften innføres. – Det avhenger av hvor lenge investorene på Rygge egentlig tenker om hvor lenge avgiften kommer til å vare. Hvis Ryanair tar ned sin aktivitet, så tror jeg flyplassen blir nedlagt, sier Harald Thune-Larsen, forskningsleder ved Transportøkonomisk Institutt.

Pia Tjelta er blitt tvillingmamma

Skuespilleren og kjæresten Oddgeir Thune kan juble over er tidlig og helt spesiell julegave.
Les mer om Oddgeir Thune.
Pia Tjelta og kjæresten fikk tvillinger
Skuespiller Pia Tjelta (38) og kjæresten Oddgeir Thune (37) har fått barn, og delt bilde av tvillingene på sosiale medier.
Les mer om Oddgeir Thune.
Tror Putin kan få en nøkkelrolle i Syria-konflikten
Den norske Midtøsten-eksperten Henrik Thune tror at Russlands president Vladimir Putin kan få en nøkkelrolle for å få slutt på krigen i Syria – fordi Syria er militært helt avhengig av Russland.

Pia Tjelta venter tvillinger

Skuespilleparet Pia Tjelta (37) og Oddgeir Thune (37) venter to barn sammen.
Les mer om Oddgeir Thune.
Pia Tjelta venter tvillinger
Pia Tjelta har god grunn til å smile om dagen. Snart blir hun og samboeren Oddgeir Thune foreldre til to små.
Les mer om Oddgeir Thune.
Frykter flere flyktninger
Midtøsten-forsker Henrik Thune mener mulighetene for fred i Syria ser stadig dårligere ut, og at flyktningstrømmene kan øke.
Les mer om Syria.
Pia Tjelta er gravid
Pia Tjelta (37) er gravid med skuespillerkjæresten Oddgeir Thune (37).
Les mer om Oddgeir Thune.
Se og Hør: Pia Tjelta er gravid
Pia Tjelta (37) er gravid med kjæresten Oddgeir Thune (37).
Les mer om Hør og Oddgeir Thune.
SeHør: Pia Tjelta er gravid
Pia Tjelta (37) er gravid med kjæresten Oddgeir Thune (37).
Les mer om Oddgeir Thune.
Venninnen avslører: Pia Tjelta og Oddgeir Thune er et par
Skuespillerparet avslørt av Vanessa Rudjord.
Tommy Sharif er arrestert
Tommy Sharif sitter nå i politiavhør, og er siktet for grov bo-unndragelse. – Han ble pågrepet i ni-tiden i Oslo, og er nå inne til avhør. Tommy Sharif er siktet for grov bo-unndragelse, som har en strafferamme på seks års fengselsstraff, sier Bjørn Ivar Thune i Romerike politidistrikt til Dagens Næringsliv.
Ny daglig leder i Delfi
Leif Thune Rudlang er ny daglig leder i Delfi Data i Stavanger.
Les mer om Delfi Data, Delfi og Stavanger.
Barneombud Anne Lindboe: - Voksne må tåle å bli tråkket på tærne
- Vi voksne må tåle å føle oss krenket og bli sett i kortene for at vi skal finne de barna som er utsatt for vold, sier barneombud Anne Lindboe. Advokat Gro Hillestad Thune mener barnevernet er blitt et «under-politi.
Les mer om Anne Lindboe.
Forsker: Det internasjonale samfunnet mangler en effektiv strategi for å vinne mot IS
IS kontrollerer nå over halvparten av Syria. Det internasjonale samfunnets strategi har svært mange mangler, sier forsker Henrik Thune.
Les mer om Henrik Thune og Syria.
- Politiet har ikke lært
Tabbene i Monika-saken er en blåkopi av feilene under etterforskningen av Trine Frantzen-saken, mener privatetterforsker Ola Thune.
Kvinne (29) fra Hadeland alvorlig skadet
En personbil og lastebil kolliderte onsdag kveld på Riksveg 4 ved Thune skole, omtrent én kilometer sør for Eina. Melding om kollisjonen kom like før klokka 21.
Les mer om Eina, Hadeland, Riksveg og Thune.
Babylykke: - Dette er verdens beste reklame for å tørre
Lykken smiler til Øyvind Leine Thune (29) og Elise Edvardsen (24). Nå kan det bli din tur. Det er snart klar for en ny sesong av Jakten på kjærligheten, og programleder Katarina Flatland har en oppfordring.
- IS befinner seg i bestialitetens vinn-vinn-situasjon
Jordan vil etterkomme krav fra IS for å få løslatt jordansk jagerflypilot. - Gisselstrategien til IS og andre terrorgrupper er svært effektiv, sier Midtøsten-forsker Henrik Thune.
- Norske myndigheters overgrep blir ikke tatt tak i
Norge er flinke til å fordømme menneskerettighetsbrudd i utlandet. Samtidig svikter norske myndigheter på hjemlige menneskerettsbrudd. Det mener jurist Gro Hillestad Thune.
Norsk stafettsølv i EYOF
Petter Stakston, Marte Mæhlum Johansen, Simen Thune Rolfsen og Martine Lorgen Øvrebust gikk det norske laget inn til sølv på mix-stafetten i Europeisk Ungdoms-OL i Liechtenstein fredag.
Mobildekningen holder ikke mål: Må ut i grøfta for å ringe
I Korsgårdveien i Holmestrand bor Reidunn Thune. Hun må utenfor gjerdet for å kunne ringe med sin mobiltelefon. Holmestrand: I mer enn 20 år har Thune bodd i Korsgårdveien, og hele tiden har det vært dårlig dekning på mobiltelefonen.
Frykter IS ekspanderer
- Den USA-ledede bombingen gjør det vanskelig for IS å ta nye områder. Men luftangrepene er ingen kur på lengre sikt, de klarer ikke å knekke ryggen på IS, sier NUPI-forsker Henrik Thune til NTB.
Les mer om NTB.
Populær loddaksjon
Halldis Aalvik Thune i Ting og Tøy på Jaren er overveldet over responsen av loddsalget i høst. Jaren: Stiftelsen Ny Start i Øst, som står bak ni Ting og Tøy-butikker har den siste tiden solgt lodd rundt omkring i Oppland og på Østlandet.
Ola Thune inn i Shilan-saken
Familien til SV-politikeren Shilan Shorsh, som døde i en påsatt brann i Bergen, har engasjert privatetterforskeren Ola Thune.