Thune


Norsk stafettsølv i EYOF

Petter Stakston, Marte Mæhlum Johansen, Simen Thune Rolfsen og Martine Lorgen Øvrebust gikk det norske laget inn til sølv på mix-stafetten i Europeisk Ungdoms-OL i Liechtenstein fredag.

Mobildekningen holder ikke mål: Må ut i grøfta for å ringe

I Korsgårdveien i Holmestrand bor Reidunn Thune. Hun må utenfor gjerdet for å kunne ringe med sin mobiltelefon. Holmestrand: I mer enn 20 år har Thune bodd i Korsgårdveien, og hele tiden har det vært dårlig dekning på mobiltelefonen.

Frykter IS ekspanderer

- Den USA-ledede bombingen gjør det vanskelig for IS å ta nye områder. Men luftangrepene er ingen kur på lengre sikt, de klarer ikke å knekke ryggen på IS, sier NUPI-forsker Henrik Thune til NTB.

Les mer om NTB.
Populær loddaksjon

Halldis Aalvik Thune i Ting og Tøy på Jaren er overveldet over responsen av loddsalget i høst. Jaren: Stiftelsen Ny Start i Øst, som står bak ni Ting og Tøy-butikker har den siste tiden solgt lodd rundt omkring i Oppland og på Østlandet.

Ola Thune inn i Shilan-saken

Familien til SV-politikeren Shilan Shorsh, som døde i en påsatt brann i Bergen, har engasjert privatetterforskeren Ola Thune.

Thune inn i Shilan-saken

Privatetterforskeren skal bidra til å finne ut hvordan aktivisten Shilan Shorsh døde.

- 2014 blir syfilisåret

Turid Thune er bekymret for oppblomstringen av den alvorlige kjønnssykdommen syfilis. -Mange er blitt smittet her i Bergen. Slik har det ikke vært tidligere, sier overlegen ved hudavdelingen ved Haukeland.

Les mer om Bergen og Haukeland.
Syfilis-boom

Fra å være nesten utryddet, stiger antall tilfeller av syfilis for andre år på rad. – Det ligger an til å bli det store syfilisåret. Det nye er at mange av dem er smittet her i Bergen, sier overlege Turid Thune på Haukeland.

Les mer om Bergen, Haukeland og Turid Thune.
- Jakten-gården hjemsøkes av jente fra 1700-tallet

Elise og Øyvind har merket et fremmet nærvær og søkte hjelp hos klarsynt. - Vi merker at det er noe annet i huset her. Det er lys som dirrer og lyder som vi lurer på hva er, forteller Øyvind Leine Thune (30).

KrF vil ha Moe på topp

Olav Moe fra Råde bør toppe fylkestingslista til Kristelig Folkeparti foran valget neste høst. Det ble klart etter partiet hadde nominasjonsmøte i går kveld. Britt Gulbrandsen fra Spydeberg og John Thune fra Rakkestad er foreslått på de neste plassene.

Sliter med å finne kommunelege

Det er vanskelig å skaffe kommunelege i Flesberg og Rollag kommuner. Stillingen har vært utlyst to ganger, og nå lyses den ut for tredje gang. Rådmann Hans Henrik Thune i Rollag tror at grunnen er at kommunene ikke kan tilby et godt nok faglig miljø.

Les mer om Flesberg og Rollag.
Thune: Politiet ventet til sporene var kalde

– Trine Frantzen-saken ville trolig vært oppklart dersom politiet hadde kommet i gang med etterforskningen med en gang. Det hevder privatetterforsker Ola Thune.

Les mer om Ola Thune.
Odd leder omdømmemåling

Odd har nå det beste omdømme av alle lag i eliteserien i fotball. Det kommer fram av den månedlige omdømmemålinga til Sponsor Insight for september, skriver Varden. Analysesjef Fredrik Thune Larsen sier til avisa at Odd er årets «Askeladden, og at folk liker sånt.

Thunes vaskeprogram

Det var flott at privatdetektiv Ola Thune mandag endelig bekreftet seg selv som bakmann for en av norgeshistoriens mest elleville kommunale bedrifter. Han bekreftet også Aftenbladets tre års arbeid med Tyrkia-saken.

Les mer om Ola Thune og Tyrkia-saken.
- Hvorfor skal vi applaudere lovbrudd og kommunal cowboyvirksomhet?

Bjarne Kvadsheim (Sp) rister på hodet av hvordan Stavangers politikere omfavnet Ola Thune. Ap og FrP mener kommunen bør takke ja til Thunes tilbud om å få se bilagene fra aksjonen i Tyrkia.

Les mer om FrP, Ola Thune og Tyrkia.
Thune bekreftet hjelperrolle

Ola Thune føler det er han som sitter igjen med Svarte-Per i Tyrkia-saken. I går bekreftet han for første gang at han var Stavanger kommunes hjelper da to norsktyrkiske gutter i august 2006 ble smuglet ut av Tyrkia i strid med rettskjennelser fra lokale domstoler.

Thune avviser ulovligheter

Grunnen til at det ikke finnes bilag for alle de kommunale utgiftene i Tyrkia-saken, er at hjelpere ikke skulle kompromitteres. Det var privatetterforsker Ola Thune sitt budskap til bystyret i Stavanger

Ola Thune innrømmer: - Jeg deltok i Tyrkia-aksjonen

Privatdetektiv Ola Thune bekrefter for første gang at han hadde en rolle i Tyrkia-saken.

Privatdetektiv skal fortelle om Tyrkia-saken

Den private etterforskeren Ola Thune stiller i bystyresalen på mandag for å fortelle om barnebortføringen fra Tyrkia i 2006.

Les mer om Ola Thune, Tyrkia og Tyrkia-saken.
Tidligere toppsak hos Nettavisen:
Thune flytter fra Karl Johan

Etter 150 år er det slutt for Karl Johans eldste butikk. SENTRUM: Det er en av byens mest ikoniske bygg, du vet den med Freia-reklamen på taket, som nå skal forandres.

Les mer om Freia-reklamen og Karl Johan.
Thune flytter etter 150 år

Christian Ringnes avslutter kontrakten med den eldste butikken på Karl Johan. Den tradisjonsrike Oslo-bedriften er på utkikk etter nye lokaler. - Nå forsvinner Glasmagasinet og mange

Trikkestans på trikk 13

Grunnet kraftig kollisjon med bil i rundkjøringen på Thune, vil trikk 13 stanses i begge retninger inntil videre.

Les mer om Thune.
Trikkestans på trikk 13

Grunnet kraftig kollisjon med bil i rundkjøringen på Thune, vil trikk 13 stanses i begge retninger inntil videre.

Les mer om Thune.
- Obama kan neppe tilintetgjøre IS

USAs president Barack Obama kan hindre Den islamske statens (IS) videre frammarsj, men strategien for å tilintetgjøre opprørsgruppen har store mangler, mener NUPI-forsker Henrik Thune.

Les mer om Barack Obama og Den.
- Obama kan neppe tilintetgjøre IS

USAs president Barack Obama kan hindre Den islamske statens (IS) videre frammarsj, men strategien for å «tilintetgjøre opprørsgruppen har store mangler, mener NUPI-forsker Henrik Thune.

Les mer om Barack Obama og Den.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14