Thune

Krever fengsel for trikkefører

Aktor har lagt ned påstand om 30 dagers ubetinget fengsel for en trikkefører som er tiltalt for uaktsomt drap etter at en fotgjenger ble påkjørt i nærheten av stoppestedet Thune på Drammensveien i januar 2016. Kvinnens forsvarer krever full frifinnelse.
Les mer om Drammensveien og Thune.

Er redd for å miste samlingspunktet på Kosmo

Henry Thune, Lise Lotte Iversen og Hanne Jakobsen med ønsker å beholde skøytebane-området ved Kosmo skole.
Er redd for å miste samlingspunktet på Kosmo
Henry Thune, Lise Lotte Iversen og Hanne Jakobsen med ønsker å beholde skøytebane-området ved Kosmo skole.
Ber om tips etter voldtektsforsøk
Politiet i Halden ber om tips etter det de kaller et forsøk på en overfallsvoldtekt i Halden i går kveld. En kvinne ble overfalt på et friområde ved Rødsfjellet i 20-tiden av to menn. – Hun satte se til motverge slik at de to ga opp forsøket, og nå ber vi folk hjelpe oss slik at vi finner ut hvem det er, sier politiadvokat Bjørn Rudningen Thune. Kvinnen har beskrevet gjerningsmennene som mellom 20 og 40 år gamle, og at de snakket gebrokkent norsk.

SISTE: UDI-topp kan bli rådmann i ny storkommune i Sogn

Stig Arne Thune blir mest truleg ny rådmann for nye Sogndal kommune. UDI-direktøren skal no passe på velferda til 12 000 sogningar.
Les mer om Sogn og Sogndal.
SISTE: UDI-topp blir truleg ny rådmann i ny storkommune i Sogn
Stig Arne Thune blir mest truleg ny rådmann for nye Sogndal kommune. UDI-direktøren skal no passe på velferda til 12 000 sogningar.
Les mer om Sogn og Sogndal.
– Sier seg selv at du ikke blir friskere av å bli fastspent med belter
Maja Thune var kun 16 år gammel første gang hun ble innlagt på psykiatrisk avdeling.
Les mer om Sier.
Jakten-bonde forlovet med frier
Øyvind Leine Thune (33) og Elise Edvardsen (27) møttes i Jakten på kjærligheten høsten 2013. Nå har de to barn sammen og snart blir det bryllup.
Les mer om Elise Edvardsen og Jakten.
Trailer i grøfta
Rv 4 er stengt like før Thune i Vestre Toten. Trailer i grøfta. Politiet er der.
Les mer om Thune og Vestre Toten.
Viste frem kjæresten før den store festen
Kveldens programleder, Pia Tjelta, ankom den røde løperen med kjæresten Oddgeir Thune. - Jeg vil bare gjennomføre dette, sier hun om nervene før kvelden.
Les mer om Oddgeir Thune og Pia Tjelta.
De startet med null pasienter i 2015. Nå har de 3561.
Bergen trenger flere fastleger. – Umulig å begynne for seg selv, uten pasienter og kontor i starten, mener lege Marit Hommedal Thune.
Mer penger til domstolene
Domstolene styrkes med fem millioner kroner i revidert nasjonalbudsjett. Sorenskriver Ingjerd Thune i Gjøvik tingrett som også er leder i Den norske Dommerforening er glad for det, men understreker at behovet er drøye 11 millioner.
Les mer om Den, Dommerforening og Gjøvik.
Mener IS-desperasjon ligger bak Iran-terror
Desperate IS-terrorister på defensiven i Syria og Irak står bak terrorangrepene i Irans hovedstad Teheran, ifølge Midtøsten-ekspert Henrik Thune.
Tidligere Kripos-topp mener politiet gjorde flere tabber i Osen-saken
Privatetterforsker Ola Thune mener at politiet kunne ha tatt dem som mishandlet Reidar Osen hvis de hadde satt flere folk på saken.
Les mer om Osen-saken og Reidar Osen.
Åtte barnevernsaker i Strasbourg
Åtte norske barnevernssaker skal behandles i menneskrettsdomstolen i Strasbourg. Det får mangeårig dommer i EMD Gro Hillestad Thune til å reagere. – Et varsel til Norge, sier hun.
Les mer om Norge og Strasbourg.
Rekonstruerte husarbeidet
Kort tid etter at Ragnar Horn og hans kone ble pågrepet i forbindelse med au pair-saken, engasjerte de privatetterforsker Ola H. Thune.
Les mer om Ola H og Ragnar Horn.
Tidligere Kripos-leder: – Politiet i Bergen er verst i Norge
I en ny bok kommer privatetterforsker Ola Thune med knusende kritikk av Bergenspolitiet.
Hardt oppgjør med bergenspolitiet
Uten Ola Thune ville Bergen vært et enda mer lovløst sted. Sier Ola Thune.
Les mer om Bergen.
– Det henger en ukultur i veggene på politikammeret i Bergen
I sin nye bok hevder etterforsker Ola Thune at bergenspolitiet er suverent verst i klassen. – Altfor enkelt og useriøst, svarer politimester Kaare Songstad.
Investor ga støtte i Monika-saken
Berge Gerdt Larsen ga økonomisk støtte anonymt i Monika-saken, skriver privatetterforsker Ola Thune i en ny bok.
Les mer om Monika-saken og Ola Thune.
Vil ha en Gjørv-kommisjon for norsk barnevern
Solveig Horne tilbakeviser kritikken fra Gro Hillestad Thune i Aftenbladet. Menneskerettighetseksperten sa der at statsråden er blitt handlingslammet etter hun ble statsråd og fikk ansvar for barnevernet.
- Kritikerne skader barnevernet
Alexander (21), som har vært under barnevernets omsorg, og lederen av stiftelsen Forandringsfabrikken, mener Gro Hillestad Thune og de skarpeste kritikerne av barnevernet gjør større skade enn nytte.
- Solveig Horne er handlingslammet
Solveig Horne er blitt handlingslammet etter at hun ble statsråd og fikk ansvar for barnevernet. Det mener menneskerettsekspert Gro Hillestad Thune. Onsdag kveld møtes de til debatt om barnevernet - i Stavanger
Kan bli langvarig strid
Striden om det nasjonale 22. juli - minnesmerke på Sørbråten i Hole kan komme til å få lang behandling i rettsapparatet. Det mener Sverre Thune, jurist og ekspert på naboloven. Han mener alle parter er best tjent med at planene skrinlegges, men mener likevel at Utstranda Velforening har en god sak.
Mener naboene har en god sak
En tidligere høyesterettsadvokat som har undervist i naboloven, mener det planlagte minnestedet på Sørbråten bryter loven. Utstranda Vel varsler søksmål i Sverre Thune sier til Dagbladet at han mener naboene har en god sak i kampen mot det omstridte minnestedet.