Tidenes

Dette er tidenes Drillo-landslag - satt opp av Drillo selv

– Jeg liker jo egentlig ikke å ta ut sånne lag. Noen fryktelig gode må ut, sånn er det bare, sier tidenes norske landslagssjef i fotball.
Les mer om Drillo og Drillo-landslag.

Dette er tidenes Drillo-landslag - satt opp av Drillo selv

- Jeg liker jo egentlig ikke å ta ut sånne lag. Noen fryktelig gode må ut, sånn er det bare, sier tidenes norske landslagssjef i fotball. Se FotballXtra på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo, søndag fra 17.30!
Kolbu janitsjar med tidenes prestasjon
Kolbu janitsjarkorps med dirigent Christian Tenfjord ble i helgen nummer 6 i elitedivisjonen, under norgesmesterskapet for jantisjar. Det er tidenes beste plassering for musikerne fra Toten. De var 3,5 bak vinneren Christiania blåseensemble.

Maja Lundes historie om et helt år på den tyske bestselgerlisten

Maja Lundes «Bienes historie er en av tidenes største norske boksuksesser internasjonalt - og denne uken kan hun slå i bordet med et helt år sammenhengende på den tyske bestselgerlisten.
Stöckl hørte ikke på kolleger: - Det ville vært frekt
Norge slo til med tidenes seier i Vikersund: - Noen sa at jeg bare kunne sende Robert Johansson ned med heisen før siste hopp, forteller Alexander Stöckl.
Raw Air i Vikersund - Stöckl trosset kolleger: - Det ville vært frekt
Norge slo til med tidenes seier i Vikersund: - Noen sa at jeg bare kunne sende Robert Johansson ned med heisen før siste hopp, forteller Alexander Stöckl. VIKERSUND (Dagbladet): Norge var overlegen i lagkonkurransen i skiflyging lørdag kveld.
Disse fire er historiske - Norge tok tidenes største seier
Komplett utklassing i hoppbakken. Norge var i en klasse for seg og vant lagkonkurransen i Raw Air-turneringen i Vikersund. Robert Johansson krympet avstanden til sammenlagtleder Kamil Stoch.
Disse fire er historiske - Norge tok tidenes største seier
Komplett utklassing i hoppbakken.
Les mer om Norge.
Johansson la press på Stoch etter historisk lagseier for Norge
VIKERSUND (VG) Robert Johansson (27) var sikkerheten selv da Norge banket til med tidenes lagseier i Vikersundbakken. Nå har han tatt opp Raw Air-kampen med Kamil Stoch (30).
Fourcade ble tidenes mestvinnende i Kollen
Martin Fourcade utklasset konkurrentene, og tok sin tiende verdenscupseier i Holmenkollen. Saken oppdateres!
Les mer om Holmenkollen og Kollen.
Pellegrino fortviler over Klæbo: - Det kan bli helt umulig
Johannes Høsflot Klæbo har gjennomført tidenes beste sprintsesong med åtte seire, men skal bli enda bedre. Federico Pellegrino er bekymret.
Les mer om Klæbo.
Petter Karlsson vant Finnmarksløpet
Petter Karlsson og hundene hans vant Finnmarksløpet etter en av tidenes mest spennende avslutninger. Han fikk kamp helt inn til målstreken av Birgitte Næss, som med sin 2. plass ble Norgesmester.
VM-sjefen drar til Sverige for å sanke stemmer
Superlativene haglet etter tidenes hopprenn i Granåsen. Nå reiser VM-sjef Guri Hetland og Norges FIS-topp Sverre Seeberg til Åre for å sanke VM-stemmer til Trondheim.
Landslagstrener Stöckl hyller arrangementet: – Dette er tidenes hopprenn i Granåsen
Bakkerekord, 15.000 på tribunen, tre nordmenn på topp seks og ellevilt folkeliv. Landslagssjef Alexander Stöckl hyller hopprennet i Granåsen.
Les mer om Granåsen.
Tidenes satsing på OA-TV
Kommende helg ønsker OA-TV sine abonnenter velkommen til historiens bredeste satsing på sport med hele 11 kamper i fotball, ishockey og håndball live. I løpet av sesongen vil OA-TV tilby nærmere 800 fotballkamper og mye annen idrett på web-TV.
Skanska fikk tidenes norske veikontrakt
Verdi: 5,5 milliarder kroner.
Skanska skal bygge 26 km ny riksvei
Fikk en av tidenes største kontrakter.
Hanna (18) slår rekorder i Finnmarksløpet
Noen er født med ski på bena. Tidenes yngste deltaker i Finnmarksløpet er født med en hundegård i hagen. I dag brøt Hanna Lyrek nok en rekord.
Kinoaktuelle Lady Bird var tidenes best omtalte film
5x Oscar-nominerte Lady Bird hylles av kritikerne. Se sak i videovinduet ovenfor.
Suksessen fortsetter: Norge styrer mot historisk vintersport-sesong
Én er allerede i boks, til helgen kan vi slå den gamle rekorden. Tidenes norske OL er fullført, og det gjenstår bare få dager igjen av vintersportssesongen 2017/2018.
Rekordvekst for T-banen
Kollektivtrafikken i Oslo opplever tidenes passasjervekst - og det er det T-banen som har æren for. Nesten 11 prosent økning hadde T-banen i 2017 fra året før. 118 millioner passasjerer tok banen.
Les mer om Oslo og T-banen.
Tidenes passasjervekst på T-banen i Oslo
Aldri har økningen i antall kollektivpassasjerer i Oslo vært større enn i fjor. Tidenes vekst på T-banen har æren.
Les mer om Oslo og T-banen.
Tidenes beste karaktersnitt
Elevene som gikk ut fra ungdomsskolen i fjor oppnådde de beste snittkarakterene noensinne målt i Hedmark. Men vi er fortsatt blant de dårligste i klassen, på landsbasis.
Les mer om Hedmark.