Tidligere

Ledelsen måtte stå skolerett etter soppflause

Foreldre ville vite om det er trygt å sende barna sine på Varden skole, der det ble påvist muggsopp tidligere i høst.
Les mer om Varden.

Wikheim matchvinner i Danmark

Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim ble matchvinner da Midtjylland slo Aalborg 1-0 i den danske superligaen mandag. 24-åringen ble matchvinner to minutter før full tid. Wikheim erstattet Alexander Sørloth etter 76 minutters spill.
Derfor sparket Jensen Meyer
I et skriftlig svar til stortingsrepresentant peker finansminister Siv Jensen (Frp) på tre hovedgrunner til at tidligere SSB-sjef Christine Meyer fikk fyken.
Les mer om Jensen Meyer og Siv Jensen.
Forstår narko-skepsis
Rusavhengige i Kristiansand forstår at folk ønsker narkotikasalg bort fra Markens gate. NRK har tidligere fortalt om åpenlys narkotikasalg i Kristiansands paradegate.
Les mer om Kristiansand.

Curlinggutta slo Italia i EM

Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 over Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet. Tidligere på dagen slo det norske laget Slovakia 7-2. Det norske kvinnelaget vant 8-4 over England, før det ble 2-9-tap mot Finland.
Les mer om England, Finland, Italia og Slovakia.
Bilnestor tror Tesla må ta grep for å overleve
Tidligere General Motors-topp spår noen svært tunge år for elbilprodusenten Tesla.
Les mer om Tesla.
Nord-Korea på terrorliste
President Donald Trump fører opp Nord-Korea på listen over land som finansierer terror. – Dette burde vært gjort mye tidligere, sa presidenten mandag.
Les mer om Nord-Korea.
Bil-nestor: – Tviler på at Tesla eksisterer i 2019
Tidligere General Motors-topp spår noen svært tunge år for elbilprodusenten Tesla.
Les mer om Tesla.
Black Friday kan sette rekorder - får grønt motsvar
Black Friday går av stabelen 24. november, og Virke anslår at nordmenn vil sprenge tidligere kjøperekorder. Igjen møtes handelsdagen med et grønt motsvar.
Les mer om Virke.
RenoNorden-krav på 555 millioner
To måneder etter at det ble åpnet konkurs i renovasjonsselskapet RenoNorden er det kommet inn krav på 555 millioner kroner til boet. I tillegg ventes det et lønnskrav fra tidligere ansatte på 55 millioner kroner. Mange kommuner i Hedmark og Oppland hadde avtale om søppelhenting med selskapet.
Les mer om Hedmark, Oppland og RenoNorden.
Anne Enger til Nobelkomiteen
Tidligere Fylkesmann i Østfold, Anne Enger, er utnevnt til Nobelkomiteen. Det opplyser Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum til Dagbladet. Enger går inn som første varamedlem, men vil rykke inn som fast representant om to år.
Trafikkulykken i Narvik
Kvinnen som ble sendt til sykehus etter ei trafikkulykke tidligere i dag er lettere skadet, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til NRK. Kvinnen i 50-årene blir værende på sykehuset i Narvik for observasjon inntil videre.
Wimbledon-mester tapte kampen mot kreften
Tennisspilleren Jana Novotna fra Tsjekkia har tapt kampen mot kreften. Den tidligere Wimbledon-mesteren ble 49 år gammel.
Har Hansen som Viking-favoritt
Mjøndalen-trener Vegard Hansen er oddsfavoritt til å ta over den ledige jobben som Viking-trener. Det er bettingselskapet ComeOn! som har satt odds på den ledige jobben. Tidligere storscorer Thorstein Helstad sier at Hansen har «svart belte i å bygge opp igjen en gammel fotballstorhet, og at det står respekt av det han var fått til i MIF.
Universitetet i Stavanger vil avskjedige professor Nils Rune Langeland
La seg flat etter seksuell trakassering tidligere i år.
Les mer om Stavanger.
Tidligere statssekretær i Finansdepartementet skal vitne for DNB
Tidligere statsekretær Jon Gunnar Pedersen i Finansdepartementet står på vitnelisten i rettssaken, hvor Forbrukerrådet har stevnet DNB. - Jeg vet ikke hvorfor jeg er kalt inn som vitne, sier Pedersen.
Oslo katolske bispedømme i retten
Tidligere daglig leder i Oslo katolske bispedømme må i dag møte i retten, tiltalt for grovt bedrageri. Saken rullet opp i februar 2015. OKB skal i flere år ha registrert nye medlemmer uten samtykke, som de fikk flere millioner kroner for i statsstøtte.
Les mer om Oslo.
Snakker ut om trakassering i Frp
Tidligere Frp-politiker Sara Berge Økland sier hun ble tafset på og bedt om å stille lettkledd i avisen for å få en lysende karriere i politikken. Varselet hennes fikk ikke konsekvenser.
Les mer om Frp.
Dømt for vold mot familien
En mann fra Hønefoss er dømt til 60 dager i fengsel for vold mot sin samboer og hennes tenåringssønn som grep inn. Det melder Ringerikes Blad. Kvinnens andre barn ble vitne til volden og ringte politiet. Mannen må i tillegg til fengselsstraff også betale 20.000 kroner i oppreisning til sin tidligere samboer og til hvert av hennes barn, skriver avisa.
Molde-keeperen «sjokkerte lagkameraten: – Han må ise ned hånda fordi den var så brennhet
MFK-kapteinen takket målvakten for seieren mot sine tidligere lagkamerater.
Pedersen hysjet mot Brann-supporterne etter scoringen: – De er ikke så glade i meg
Den tidligere Brann-spissen sa takk for sist til bergenserne.
Lekven scoret mot tidligere lagkamerater
Vålerenga vant 2-0 over Odd på hjemmebane i Eliteserien i fotball for menn søndag.
Les mer om Eliteserien og Odd.
Ustoppelige Strømsgodset har vunnet åtte ligakamper på rad
DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Brann 2-1) Marcus Pedersen scoret mot tidligere lagkameraet og Eirik Ulland Andersen scoret sitt 11. mål for sesongen. Godset tok tre viktige poeng mot Brann.
Feiret cupgull med Gytkjær-parodi
– Jeg er nok lett påvirkelig, sier Ingrid Ryland (28) om parodien av tidligere RBK-spiller Christian Gytkjær.
Kan nærme seg Westlife-reunion
Fem år etter gruppens siste konsert, åpner nå tidligere Westlife-medlem Nicky Byrne, opp for et comeback.