Tiltalt

- Alt var normalt med Martine før jeg leverte henne til dagmammaen

HØNEFOSS (TV 2): Moren til avdøde Martine forklarte seg i Ringerike tingrett. Til høyre for henne sitter dagmammaen som er tiltalt for dødelig vold mot barnet hennes.
Les mer om Martine og Ringerike.

– Alt var normalt med Martine før jeg leverte henne til dagmammaen

HØNEFOSS (TV 2): Moren til avdøde Martine forklarte seg i Ringerike tingrett. Til høyre for henne sitter dagmammaen som er tiltalt for dødelig vold mot barnet hennes.
Les mer om Alt, Martine og Ringerike.
To tiltalt for grov voldtekt på hotell i Oslo
En 19 år gammel mann og en 16 år gammel gutt er tiltalt for grov voldtekt av en 16 år gammel jente på et hotell i Oslo
Les mer om Oslo.
To tiltalt for grov voldtekt på hotell i Oslo
En 19 år gammel mann og en 16 år gammel gutt er tiltalt for grov voldtekt av en 16 år gammel jente på et hotell i Oslo Voldtekten skal ha funnet sted på Citybox-hotellet i Oslo sentrum i mai 2016. Da var jenta 15 år gammel, melder VG.

Tiltalt for truslar

Ein mann frå Sunnmøre er tiltalt for vald mot ein annan mann. Mannen i slutten av 40-åra er også tiltalt for å ha trua mannen på livet. Saka skal opp i Sunnmøre tingrett i april.
Les mer om Sunnmøre.
To tiltalt for voldtekt på hotell i Oslo
En 19 år gammel mann og en 16 år gammel gutt er tiltalt for grov voldtekt av en 16 år gammel jente på hotellet Citybox i Oslo sentrum. Voldtekten skal ha funnet sted i mai 2016, da jenta var 15 år gammel.
Les mer om Citybox og Oslo.
To tiltalt for voldtekt på hotell
En 19 år gammel mann og en 16 år gammel gutt er tiltalt for grov voldtekt av en 16 år gammel jente på hotellet Citybox i Oslo sentrum. Det skriver VG. Voldtekten skal ifølge tiltalen ha funnet sted i mai 2016, da jenta var 15 år gammel.
Les mer om Citybox og Oslo.
Tiltalt for rusa køyring
Ei kvinne frå Sunnmøre er tiltalt for å ha køyrd bil fleire gonger medan ho var påverka av alkohol og bedøvande middel. Kvinna skal også ha køyrd bil utan å vere aktsam og dermed skapt farlege situasjonar. I tillegg til dette er kvinna i 30-åra tiltalt for skadeverk på ein bil, for å ha brukt kredittkortet til ein annan person og for krenkande åtferd. Saka skal opp i Sunnmøre tingrett i april.
Les mer om Sunnmøre.
Dark Room-tiltalt erkjente delvis straffskyld i retten i Bergen
En mann fra Bergen som ble pågrepet i forbindelse med politiets etterforskning av Dark Room-sakene, møtte tirsdag i Bergen tingrett.
Les mer om Bergen og Dark Room-sakene.
Tiltalt for drapsforsøk
En 27 år gammel mann er tiltalt for å ha prøvd å drepe en annen mann med kniv eller øks i Sarpsborg i mai 2016, skriver VG. Ifølge tiltalen ble han overmannet av andre personer før han kunne gjennomføre drapet.
Les mer om Sarpsborg.
17-åring døde. 18-åringer tiltalt for grov kroppskrenkelse
To menn på 18 år er tiltalt for grov kroppskrenkelse i forbindelse med dødsfallet til en 17-åring etter en fest i juni 2017.
To tiltalt for dødelig narkotikaforgiftning
To menn på 18 år er tiltalt for grov kroppskrenkelse etter at en 17 år gammel gutt døde på en fest i Drammen i juni i fjor. De to tiltalte skal ha slåss med 17-åringen før han døde og ble først tiltalt for grov vold.
Les mer om Drammen.
17-åring døde. 18-åringer tiltalt for grov kroppskrenkelse
To menn på 18 år er tiltalt for grov kroppskrenkelse i forbindelse med dødsfallet til en 17-åring etter en fest i juni 2017. Den fornærmede 17-åringen døde på Ullevål sykehus 12. juni i fjor.
Les mer om Ullevål.
Tiltalt for vold mot Eddy
To personer er tiltalt for grov kroppskrenkelse etter at Eddy Singh (17) døde i juni i fjor. DRAMMEN: Eddy Singh døde etter en fest i fjor sommer. Han hadde tatt det narkotiske stoffet MDMA, men var samtidig utsatt for vold.
Les mer om Eddy Singh og Eddy.
Tiltalt for grov kroppskrenkelse
To menn på 18 år er tiltalt for grov kroppskrenkelse i forbindelse med dødsfallet til Eddy Singh på en fest i Drammen i juni 2017. De to var henholdsvis 17 og 18 år på gjerningstidspunktet. Strafferammen er opptil seks års fengsel.
Les mer om Drammen og Eddy Singh.
Tiltalt i Eddy Singh-saken
To gutter på 18 år er tiltalt for grov kroppskrenkelse mot Eddy Singh som døde i Drammen i fjor. Det var lenge usikkert om det var volden eller bruk av MDMA som tok livet av Singh. Obduksjonen viste at narkotikaen var dødsårsaken.
Dark Room-tiltalt erkjente skyld
En mann i 30-årene som er tiltalt i den store overgrepssaken Dark Room erkjente i dag straffskyld i Bergen tingrett. Mannen er tiltalt for å ha fortalt andre på nett at han ønsket forgripe seg på sine mindreårige barn.
Les mer om Bergen og Dark Room.
Sju medisinske sakkyndige
Rettssaken mot den tiltalte kvinnen på Hønefoss er satt med sju medisinske sakkyndige som skal belyse når skadene ble påført ett år gamle Martine. Det er et avgjørende punkt. Kvinnen var jentas dagmamma og er tiltalt for å ha påført jenta hodeskader slik at hun døde.
Les mer om Martine.
Nekter straffskyld
Den 49 år gamle dagmammaen til ett år gamle Martine Hove Lie nektet straffskyld på alle punkter da rettssaken mot henne startet i Ringerike tingrett i dag. Kvinnen er tiltalt for å ha skadet barnet slik at hun døde.
Dagmamma nekter straffskyld for Martines død
Den tidligere dagmammaen som er tiltalt for å ha påført Martine så store hodeskader at hun døde, nektet straffskyld i retten i formiddag.
Les mer om Martine.
Dagmamma nekter straffskyld etter at Martine (1) døde
- Min klient tar det tungt at det nå er reist tiltale, sier kvinnens forsvarer. Elleve år etter at Martine (1) døde, er en tidligere dagmamma tiltalt for dødelig vold.
Les mer om Martine.
Mandag starter rettssaken mot dagmamma tiltalt for vold
Kvinnen, som var dagmamma for 13 måneder gamle Martine i Hole i 2006, er tiltalt for legemsbeskadigelse med døden til følge. Kvinnen ble i fjor høst, etter at Kripos' Cold case-gruppe hadde sett på saken.
Les mer om Hole og Martine.
Dagmamma for retten 11 år etter at Martine døde av hodeskader
Over 11 år etter at 13 måneder gamle Martine døde av hodeskader, må dagmammaen hennes mandag møte i retten tiltalt for vold. Åtte sakkyndige og rundt 60 vitner skal forklare seg i saken.
Les mer om Martine.
Dagmamma i retten tiltalt for vold mot baby – tolv år etter barnets død
En kvinne ble i 2006 siktet for vold mot et barn hun passet. Saken ble henlagt, men nå er hun tiltalt. Rettssaken starter i Ringerike tingrett mandag.
Les mer om Ringerike.
Dagmamma tiltales for barnedød
En dagmamma i 40-åra er tiltalt for å ha mishandlet en ettårig jente fra Hole i Buskerud i 2006, slik at jenta døde. Kvinnen nekter for å ha brukt vold. I 2009 ble saken henlagt, men mandag starter rettssaken i Ringerike tingrett på Hønefoss.
Les mer om Buskerud, Hole og Ringerike.