Tiltalt

Stor nettovergrepssak rullet opp: Mann (27) tiltalt for forbrytelser mot 49 barn

Mannen (27) skal ha lurt flere titalls jenter helt ned i tiårsalderen til å kle seg nakne for ham på webkamera.

Bodø-mann tiltalt for overgrep

En mann i 60-årene er dømt til fengsel i 3,5 år, samt til å betale 170.000 kroner i oppreising for seksuell omgang med datteren sin som er i 30-årene. Overgrepet skjedde i desember i fjor, skriver Avisa Nordland.
Les mer om Avisa Nordland.
Erklærte seg ikke skyldig
23 åringen som er tiltalt i den såkalte forgiftningssaken ved Nansenskolen i Lillehammer erklærte seg ikke skyldig da saken mot han kom opp i Sør-Gudbranbdsdal tingrett. Mannen kan få opptil seks års fengsel etter å ha prøvd å forgifte en medelev ved skolen. Den tiltalte skal ha gjort dette som et ledd i et sjalusidrama.
Svenske tiltalt for råkjøring
En mann bosatt i Gøteborg må møte i Fredrikstad tingrett i dag, tiltalt for ha å kjørt i 200 kilometer i timen på E6 mellom Halden og Fredrikstad. Mannen i 30-åra risikerer ubetinget fengsel i Norge for kjøringen som skjedde i juni 2016. Selv hevder han at han bare hadde kjørt i 160 km/t.

«Lasermannen tiltalt for 25 år gammelt drap

Ble dømt til livsvarig fengsel for ett drap og ni drapsforsøk. Nå er han tiltalt for enda et drap.
«Lasermannen tiltalt for 25 år gammel drap
Ble dømt til livsvarig fengsel for ett drap og ni drapsforsøk. Nå er han tiltalt for enda et drap.
Tiltalt for parteringsdrap. Skal ha kjørt rundt med likdeler i sin Volvo i over ett år
39-åring tiltalt for drap i Sverige.
Les mer om Sverige og Volvo.
«Lasermannen tiltalt for 25 år gammelt drap i Tyskland
Den svenske «Lasermannen skjøt 11 mørkhudede personer i Sverige på 90-tallet. Nå er han tiltalt for å ha skutt en tysk kvinne i 1992.
Les mer om Lasermannen, Sverige og Tyskland.
Dark Room-tiltalt til aktor: – Jeg vil ikke se bildene. Skjønner du det?
Tonen var tidvis anstrengt i Bergen tingrett da aktor May-Britt Erstad spurte ut en mann tiltalt i Operasjon Dark Room.
– Jeg tok av meg beltet og slo ham med det
Mann (35) er tiltalt for å ha angrepet flere buss- og taxisjåfører. Tirsdag startet saken mot ham i Bergen tingrett.
Les mer om Bergen og Jeg.
Ønsket å drepe pedofile
– Tiltaltes motiv har vært å ta av dage så mange pedofile som han kommer over. Det sa advokat Oscar Ihlebæk i Ringerike tingrett i dag. Han er forsvarer for 56-åringen som er tiltalt for å ha drept en medfange i Ringerike fengsel i februar.
Les mer om Oscar Ihlebæk og Ringerike.
Drapssiktet: – Fikk pedofile servert på en tallerken
HØNEFOSS (NRK): 56-åringen som er tiltalt for å ha drept en overgrepsdømt medfange i Ringerike fengsel, hevder at han i over 20 år har planlagt å drepe pedofile.
Les mer om Ringerike.
Tiltalt for seksuelle overgrep
I dag skal saken om en mann i 40-årene som har blitt tiltalt for seksuelle overgerp opp i Alstahaug tingrett. Mannen skal i følge tiltalen ha hatt seksuell omgang mot stedatteren sin som er under 10 år, og det skal ha skjedd flere overgrep fra 2007 til 2009. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Etter det NRK erfarer, er den samme mannen frifunnet for lignende forhold tidligere.
Les mer om Alstahaug og NRK.
Tiltalt for knivdrap
I dag starter rettssaken mot en 39 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en 33-åring med kniv. Det var i november i fjor at en mann ble stukket med kniv i Moss. Han døde noen timer senere av skadene han ble påført.
Rettssak etter fengselsdrap
Den 56 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en medfange i Ringerike fengsel 25. februar i år, vil trolig ikke forklare seg når rettssaken starter i dag. Den tiltalte erkjenner straffskyld og syns det holder at politiforklaringen hans blir lest opp i retten, sier hans advokat Oscar Ihlebæk til NRK.
Les mer om NRK, Oscar Ihlebæk og Ringerike.
Hellvik-dødsfallet: Fant offerets DNA på kniv i kjøkkenskuffen
51-åringen som er tiltalt for drap på broren, erindrer ikke at han knivstakk offeret. Avdødes DNA ble funnet på en kniv i tiltaltes kjøkkenskuff.
Les mer om DNA.
Hellvik-dødsfallet: - Jeg var veldig glad i broren min
EGERSUND: 51-åringen som er tiltalt for å ha drept sin egen bror, sier at han og broren hadde et godt forhold.
Sex med mindreårig
Ei kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en enslig mindreårig asylsøker på et bofellesskap i Vestoppland der hun var medarbeider. Fornærmede var 16 år da det begynte i fjor sommer, forteller statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås til Oppland Arbeiderblad.
Tiltalt for grovt underslag
En tidligere renholder i en Bodø-bedrift er tiltalt for å ha tappet en kundes konto for til sammen 121.000 kroner over en periode på sju måneder, skriver Bodø Nu. Mannen i 40-årene skal ifølge tiltalen ha gjort 40 uttak fra kundens kontomellom juni 2015 og februar 2016. Politijurist Trond Lakselvhaug sier tiltalte ikke erkjenner straffskyld. Saka skal opp 12. januar 2018.
Les mer om Bodø Nu og Bodø-bedrift.
Hellvik-dødsfallet: Drapstiltalt 51-åring nekter straffskyld
51-åringen som er tiltalt for å ha knivdrept sin egen storebror, erkjente mandag ikke straffskyld da saken mot ham startet i Dalane tingrett.
Les mer om Dalane.
To menn tiltalt for trusler mot kvinnelig militærpoliti
«Bare pass deg, jeg er et objekt som kan gjøre hva som helst, jeg kan bite av deg øret, skal n av dem ha sagt ifølge tiltalen.
Mann i Bodø tiltalt for å ha brukket nakken på tre kattunger
En mann i 50-årene er tiltalt av politiet i Nordland for å ha tatt livet av tre kattunger.
Les mer om Bodø og Nordland.
Svindlet til seg 1,7 millioner
En kvinne må neste uke møte i tingretten tiltalt for å ha svindlet til seg penger ved å bytte ut kontonummeret til Oslo kemnerkontor med sitt eget på giroer som skulle brukes til å betale forskuddsskatt, skriver Finansavisen. Hun erkjenner forholdene.
Les mer om Finansavisen og Oslo.
Bergenser tiltalt for tre angrep på yrkessjåfører
– Vold mot yrkessjåfører er et økende problem, mener tillitsvalgt.
Forsvarer: – Hva er det politiet har stelt i stand?
Åtte menn er tiltalt for narkotikainnførsel politiagenter har stått for. Forsvarsadvokat Marius O. Dietrichson kaller det ulovlig provokasjon i en nærmest enestående etterforskning.