Tiltalt

Tiltalt for strømtyveri

En mann fra Numedal må i slutten av oktober møte i Kongsberg tingrett, tiltalt for å ha stjålet strøm for 880.000 kr. Det skriver Laagendalsposten. Over et tidsrom fra 2013 til 2017 skal mannen ha stjålet over en million kilowattimer strøm, et årsforbruk for nærmere 55 boliger. Mannen nekter straffskyld.

Syklist tiltalt etter dødsulykke

STAVANGER: 52-åringen som torsdag 1. september i fjor syklet på en annen mann ved Stavanger Forum på Tjensvoll, er tiltalt for brudd på vegtrafikkloven. Mannen han syklet på døde senere av skadene.
Les mer om Stavanger Forum og Tjensvoll.
Tiltalt: Mann (33) løftet fireåring over barnehagegjerdet og voldtok henne
En dansk mann på 33 år ble onsdag tiltalt for å ha voldtatt og bortfort ei fire år gammel jente ved barnehagen i Aarhus.
Endelig renvasket etter å ha tatt ut 52 millioner i Dubai
Seks år etter at Sonia Rashid (49) ble tiltalt for grovt heleri er hun endelig frifunnet av Høyesterett.

SISTE: Tre brør var tiltalt – berre ein dømd for brannen

Dommen etter brannen på Selje hotel
Les mer om Selje.
Tysfjord-tiltalt må i retten på nytt – tiltalt for grov mishandling
Allerede før overgrepssaken mot ham er ferdig behandlet, må Tysfjord-mannen møte i retten tiltalt for grov mishandling av sine barn.
Les mer om Tysfjord-mannen.
Suspendert i påvente av dom
Polititjenstemannen fra Nordland som denne uka står tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig, er suspendert i påvendte av dom i saken. Det skriver Avisa Nordland. Overgrepene skal ha skjedd ved flere anledninger da jenta var 15 år gammel. Mannen erkjenner ikke straffskyld.
Les mer om Avisa Nordland og Nordland.
– Tiltaltes må frifinnes
– Mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt bør frifinnes, sier hans forsvarer Nils Christian Nordhus. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, men har hele tiden nektet straffskyld.
Les mer om Trysil.
Ber om erstatning for fornærmet
Bistandsadvokat Eva Frivold mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil, bør betale henne mellom 175 000–200 000 kroner. Årsaken er lengde på den angivelige voldtekten som, ifølge kvinnen, skal ha vart i 60–90 minutter.
Les mer om Trysil.
Vil ha fengsel for voldtektstiltalt
Aktor la ned påstand om seks år fengsel for mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt i Trysil i mars i år. Ifølge tiltalen skal mannen ha overfalt en kvinne på en parkeringsplass i Trysilfjellet og voldtatt henne. Han nekter straffskyld.
Les mer om Trysil og Trysilfjellet.
Krever 14 års fengsel for voldtekt
Aktor krever 14 års fengsel for den 48 år gamle mannen som er tiltalt for voldtekt av fire kvinner, skriver Drammens Tidende. Aktor mener det er et stort antall voldtekter over mange år, og en del av dem var brutale og smertefulle. Tiltalte nekter for alt.
30-åring tiltalt for butikksvindel for fleire hundre tusen kroner
Ein 30 år gamal mann er tiltalt for å ha svindla fleire kortselskap for 450 000 kroner. Ifølgje tiltalen var han del av ei organisert kriminell gruppe.
Personer tilknyttet MC-klubb tiltalt for grov vold, trusler og frihetsberøvelse
SANDNES: Mens fornærmede hadde hendene bundet på ryggen skal de tiltalte, tre menn og en kvinne, ha slått eller sparket ham.
Les mer om MC-klubb.
35-åring tiltalt for drapsforsøk
STAVANGER: Statsadvokat Arvid Malde skriver i tiltalen at den ene av de fornærmede kvinnene kunne blitt drept av slagene hun ble påført om hun ikke hadde beskyttet hodet med hendene.
Tiltalt for å ha kastet snøball på politiet
En 20-åring må møte i retten, tiltalt for å ha kastet snøball og bitt en politibetjent under en fest i april i år.
Kastet snøball på politiet – må møte i tingretten
En 20-åring er tiltalt for snøballkasting og biting under en fest i april i år.
Ville ikke se bilder fra åstedet
27-åringen som står tiltalt for å ha drept kameraten sin med over hundre knivstikk med en bajonett på Ler i Melhus i januar i år, ønsket ikke å se bilder fra åstedet da de ble presentert i Sør-Trøndelag tingrett.
Les mer om Ler og Sør-Trøndelag.
Erkjenner ikke drap med bajonett
En 27-åring som står tiltalt for å ha drept en kamerat med over hundre stikk med bajonett på Ler i Melhus nektet straffskyld for drap da rettssaken startet i dag.
Les mer om Ler.
Polititjenestemann står tiltalt
En polititjenestemann står i Salten tingrett tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig. Dette skal ha skjedd ved flere anledninger i 2015, mens den fornærmede jenta var 15 år gammel. Vedkommende erkjente seg ikke skyldig da saken startet i dag, skriver Avisa Nordland.
Les mer om Avisa Nordland og Salten.
27-åring nekter straffskyld for bajonett-drapet på Ler
27-åringen som er tiltalt for å ha drept kameraten Råger Holte (38) med over 100 bajonettstikk, nektet straffskyld da rettssaken startet mandag.
Les mer om Ler og Råger Holte.
Nekter for voldtekt
Mannen som er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, nektet straffskyld da rettssaken startet i dag. Han nekter for å ha voldtatt henne, og mener at det som skjedde mellom dem var frivillig fra begge parter.
Les mer om Trysil.
Oppbevarte overgrepsbilder av barn
En 46 år gammel mann må denne uka møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha delt og oppbevart overgrepsbilder av barn. Ifølge tiltalen hadde mannen over 20.000 bilder og 300 videoer som viser seksuelle overgrep mot barn, da han ble pågrepet av politiet i desember 2013.
Les mer om Oslo.
Tiltalt for NAV-bedrageri
En kvinne i 30-årene fra Kongsberg er tiltalt for grovt bedrageri mot NAV, skriver Laagendalsposten. Kvinnen skal feilaktig ha fått utbetalt over 180.000 kroner i dagpenger, samtidig som hun jobbet, ifølge tiltalen. Rettssaken mot kvinnen går i Kongsberg og Eiker tingrett i neste uke.
Drapstiltalt om død kompis: Vi hadde noen «viking-kamper
27-åringen som er tiltalt for å ha drept Råger Holte (38) med bajonett, mener avdøde knuste en tallerken i hodet på ham under en slåsskamp dagen før Holte ble funnet død.
Les mer om Holte og Råger Holte.
46 år gammel mann tiltalt for voldtekt av stedatter
En 46 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha voldtatt sin stedatter over flere år.
Les mer om Oslo.