Timer

Offisiell etterlysning av Marie

Et helikopter søkte i tre timer etter Marie Sæther Østbø mandag, men uten å finne noen spor. Politiet går nå ut med en etterlysning. Politiet i Sedgefield kommer ikke til å gjennomføre flere søk til sjøs etter den norske studenten.

Sørafrikansk politi etterlyser Marie Sæther Østbø (20)

Sørafrikansk politi med offisiell etterlysning av den savnede norske studenten Marie. Et helikopter søkte i tre timer etter Marie Sæther Østbø mandag, men uten å finne noen spor. Politiet går nå ut med en etterlysning.
Offisiell etterlysning av Marie
Et helikopter søkte i tre timer etter Marie Sæther Østbø mandag, men uten å finne noen spor. Politiet går nå ut med en etterlysning. Politiet i Sedgefield kommer ikke til å gjennomføre flere søk til sjøs etter Østbø, melder Stavanger Aftenblad.
Helikopterpilot etter 3 timers søk: - Om hun var der, ville vi sett henne
SEDGEFIELD: I tre timer søkte brannhelikopteret som mandag ble leid inn for å lete etter savnede Marie Sæther Østbø. Forsvinningen er fremdeles en gåte.

Byfesten byr opp til dans: Gjør deg klar for «Luksusliv!

Nå er det bare å legge seg i hardtrening. På Byfesten i Lillestrøm kan du danse i hele tre timer til populære Contrazt.
Arbeidstilsynet om de 14 arbeiderne i Nordkapp: – En arbeidsdag skal ikke være lenger enn 13 timer
De litauiske arbeiderne i Skarsvåg kan kreve å få etterbetalt overtid.
Les mer om Nordkapp og Skarsvåg.
Leier brannhelikopter og mannskap for å lete etter Marie
MYOLI BEACH: En privatperson i Sedgefield leier mandag morgen et brannhelikopter i tre timer i håp om at den savnede Stavanger-kvinnen skal bli funnet.
Frankrike vil stramme inn immigrasjonslov
Frankrikes nasjonalforsamling stemte for en kontroversiell immigrasjonslov, tross uenighet innad i president Emmanuel Macrons eget parti. Etter en 61 timer lang debatt, stemte 228 for og 139 mot forslaget søndag kveld.
Stine (32) er nesten blind – men nektes mer hjelp fra kommunen
Stine Marø Åle (32) er nesten blind. Hun får 10 timer praktisk bistand i uken av Spydeberg kommune. Selv mener hun at hun har krav på 35 timer i uken.
Les mer om Spydeberg.
Cathrine (49) sover bare fem timer hver natt. Her er rådene for å sove bedre(pluss)
n av tre lider av søvnproblemer. Dette kan du gjøre for å fungere bedre i hverdagen.
Cathrine (49) sover bare fem timer hver natt. Her er rådene for å sove bedre.
n av tre lider av søvnproblemer. Dette kan du gjøre for å fungere bedre i hverdagen.
Nordlandsbanen fortsatt stengt
40 meter av skinnegangen på Nordlandsbanen henger fremdeles i løse lufta etter et sørpeskred i går ettermiddag. Togtrafikken er derfor fortsatt innstilt mellom Mosjøen og Drevvatn. Bane Nor opplyser at det er jobbet på stedet i natt, og de vil komme tilbake med en oppdatering på arbeidet om noen timer.
Syklingen deres kan redde livet ditt
Tenk hvis du selv kan sjekke om du er i fare for å få hjerteinfarkt. Om noen år kan det bli virkelighet. Blodprøve 24 timer etter hard aktivitet kan gi svar på om hjertet ditt er friskt.
Konfrontert med sexmelding fra hyttetur – postet angrep på Venstre-Grande kort tid etter
Kun to timer etter at han ble konfrontert av media om den omstridte sexmeldingen til Liv Signe Navarsete, valgte Ola Borten Moe å gå ut med kritikk av Trine Skei Grandes behandling av hans yngre slektning.
Konfrontert med sex-melding fra hyttetur - postet angrep på Venstre-Grande kort tid etter
Kun to timer etter at han ble konfrontert av media om den omstridte sex-meldingen til Liv Signe Navarsete, valgte Ola Borten Moe å gå ut med kritikk av Trine Skei Grandes behandling av hans yngre slektning.
Konfrontert med sex-melding fra hyttetur – postet angrep på Venstre-Grande kort tid etter
Kun to timer etter at han ble konfrontert av media om den omstridte sex-meldingen til Liv Signe Navarsete, valgte Ola Borten Moe å gå ut med kritikk av Trine Skei Grandes behandling av hans yngre slektning.
Thor Joel (42) skjønte med en gang at det var alvorlig da han fant en kul
I desember oppdaget Thor Joel Tømmerås (42) en stor kul under øret. Den hadde kommet dit på noen få timer. – Jeg visste med en gang at det var alvorlig, sier han rolig.
NSB håper å få trafikken i gang på Dovrebanen i løpet av noen timer
Et 8 meter bredt og 40 meter langt jordras stengte lørdag morgen fortsatt Dovrebanen i Ringsaker.
Les mer om Dovrebanen og Ringsaker.
Johaug knuser fysiske rekorder. Har økt treningsdosene med 300 timer: – Ekstremt
De fysiske testene viser at Therese Johaug har tatt store steg, spesielt overkroppsstyrken. 29-åringen har også økt volumet så mye at trener Pål Gunnar Mikkelsplass mener konkurransepausen gir henne en stor fordel.
Les mer om Therese Johaug.
Her klemmer de etter VM-gullet
Emma Vegel Tolderlund og Henriette Brandsnes Bekken trener opp mot 30 timer i uka for å være verdens beste i drilling. De er bare to av flere av utøverne i Romerike Drillkorps som nå kan krones seg som verdensmestere.
Les mer om VM-gullet.
Planlegger orgelmataron, også for dem uten kondisjon
På ni timer skal åtte organister spille absolutt alt Olivier Messiaen skrev for orgel. Publikum skal få sitte, gå, stå, spise, drikke, se, høre, smake, meditere og gjøre akkurat som de vil.
Les mer om Olivier Messiaen.
10 NRK-øyeblikk du ikke husker fra 2017 ... eller?
NRK serverer hvert år tusenvis av timer eksklusivt innhold på radio, TV og nett. Er du oppdatert? Her kan du teste dine NRK-kunnskaper og din hukommelse.
– Arbeidsplasser står på spill her og det tror jeg ikke Widerøe helt har tatt innover seg
Widerøes kanselleringer er ødeleggende for næringslivet, mener fylkespolitiker Sylvi Jane Huseby etter å komme tjue timer for sent til KS-konferansen.
Tatt i 114 km/t i 80-sone
Politiet har hatt trafikkontroll med fokus på hastighet i Eidsberg i dag. På fem timer skrev de ut 21 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 114 km/t i en 80-sone.
Les mer om Eidsberg.