Tinnsjøveien

Påsketrafikken direkte

Se løpende trafikkmeldinger her. SISTE MELDINGER: Fv 37 Tinnsjøveien i Telemark: Stengt på grunn av nytt snøras. Anbefalt omkjøring via Fv 364. Ny vurdering klokka 18, melder Statens vegvesen.
Les mer om Telemark og Tinnsjøveien.

Stenger veien på grunn av rasfare

TINN: Tinnsjøveien er stengt på grunn av rasfare. Det er politiet i Telemark som melder dette like etter klokken 15 lørdag ettermiddag. - Tinnsjøvegen ved Fylkesvei 37 er veien stengt inntil videre ved Fåne / Presturatunnellen.
Hentet med luftambulanse etter ulykke
To personer er hentet med luftambulanse etter en utforkjøring på Tinnsjøveien fredag ettermiddag.
Les mer om Tinnsjøveien.
Politiet delte ut 47 (!) bøter
UP fikk nok å gjøre under storkontrollen langs Tinnsjøveien søndag ettermiddag. – Skuffende, sier politiet.
Les mer om Tinnsjøveien.

Førerkortbeslag

En 49 år gammel mann fra Rjukan ble tatt med en fart på 142 kilometer i timen i 80 sonen, på Tinnsjøveien i Gransherad onsdag kveld. Mannens førerkort ble beslaglagt på stedet, i tillegg kan han vente seg en straff, melder politiet.
Kjørte 142 km/t på motorsykkel
En 49 år gammel mann fra Rjukan ble tatt i 142 km/t med motorsykkel på Tinnsjøveien i kveld. Tillatt hastighet på veien er 80 km/t. Mannens førerkort ble beslaglagt på stedet, og i tillegg kan han vente seg en straff.
Les mer om Rjukan og Tinnsjøveien.
27-åringen hadde det veldig travelt - mistet førerkortet på stedet
NOTODDEN: En 27 år gammel mann ble fotgjenger etter å ha ligget nærmere 60 kilometer i timen over tillatt fartsgrense. En 27 år gammel mann fra Skien hadde det svært travelt da han kjørte på Tinnsjøveien ved Tinnoset søndag ettermiddag.
Les mer om Skien, Tinnoset og Tinnsjøveien.
Trafikkontroll Notodden
Politiet gjennomførte en trafikkontroll på Tinnsjøveien i går kveld. En mann på 32 år fra Notodden kjørte i 131 km/t i en 80 km/t sone. Mannen fikk førerkortet sitt beslaglagt, og det
Les mer om Notodden og Tinnsjøveien.
Trafikkontroll Notodden
Politiet gjennomførte en trafikkontroll på Tinnsjøveien i går kveld. En mann på 32 år fra Notodden kjørte i 131 km/t i en 80 km/t sone. Mannen fikk førerkortet sitt beslaglagt, og det opprettes sak.
Les mer om Notodden og Tinnsjøveien.
Fire tatt i kontroll
Politiet hadde i dag fartskontroll på Tinnsjøveien ved Tinnoset. Fire sjåfører ble tatt for å kjøre for fort, og den høyeste hastigheten ble målt til 102 km/t i 80-sonen på stedet.
Les mer om Tinnoset og Tinnsjøveien.
Tinnsjøvegen åpen for trafikk
Snøras har holdt Tinnsjøveien stengt i en lengre periode. I dag ble veien åpnet for trafikk igjen. Tinnsjøveien er åpnet for trafikk etter at den lenge var stengt på grunn av ras og
Les mer om Tinnsjøveien.
Tinnsjøveien blir stengt
Det er meldt sterk vestlig vind og sterk vind på fjellet, sier geolog Audun Langelid til NRK. Han forteller at det er den mest ugunstige vindretningen man kan ha der. Tinnsjøveien vil dermed være stengt i helgen.
Les mer om Audun Langelid og NRK.
Stengt Tinnsjøvei skaper trøbbel
Den skredstengte Tinnsjøveien skaper problemer for mange. Kari Wiel Svalestuen bruker vanligvis 50 minutter til og fra jobb, nå er reisetiden firedoblet.
Les mer om Tinnsjøveien.
Geolog om Tinnsjøveien
– Vi har ventet på flyvær i en uke, stått klar med mannskaper og helikopter, og håper vi kan komme opp til området i dag. Skredløpet er nesten en kilometer langt, og det er veldig mange løse områder oppover, sier geolog i Statens vegvesen Audun Langelid om den stengte Tinnsjøveien. Det er uklart når veien åpner igjen.
Fortsatt stengt
Tåke gjør det umulig for veimyndighetene å få undersøkt skredområdet på Tinnsjøveien. Dermed er veien fortsatt stengt. Geolog i Statens vegvesen Audun Langelid sier de må vente til tåka letter før de kan komme videre. – Når det er trygt å gå inn i området, vil det også ta en del timer å få ryddet bort all snøen, sier han.
Skredfare holder fylkesveier stengt
Fylkesvei 37 Tinnsjøveien og Fylkesvei 355 Fyresdal -Kilegrend, blir heller ikke idag åpnet. Det vil fortløpende bli vurdert når veiene kan åpnes.
Skredfare holder fortsatt flere fyl
Fylkesvei 37 Tinnsjøveien og Fylkesvei 355 Fyresdal -Kilegrend, blir heller ikke idag åpnet. Det vil fortløpende bli vurdert når veiene kan åpnes.
Fortsatt stengt etter ras
Tinnsjøveien er fortsatt stengt mellom Gransheradkrysset og Mælkrysset på grunn av snøras. Det blir gjort en ny vurdering i løpet av uka, men det er usikkert når veien åpner igjen. Ved Våmur sør for Fyresdal er fylkesvei 355 stengt.
Fortsatt stengt etter ras
Tinnsjøveien er fortsatt stengt mellom Gransheradkrysset og Mælkrysset på grunn av snøras. Det blir gjort en ny vurdering i løpet av uka, men det er usikkert når veien åpner igjen. Ved Våmur sør for Fyresdal er fylkesvei 355 stengt. Også her på grunn av fare for ras. Når det gjelder denne veien blir det tatt en ny vurdering i dag.
Brannfolk må kjøre ambulanse
Etter at Tinnsjøveien denne uken ble stengt, har Rjukan brannstasjon fått et noe uvant kjøretøy i garasjen sin. Veistengingen gjør nemlig at utrykningstiden fra Notodden Sykehus til
Les mer om Rjukan og Tinnsjøveien.
Nytt snøras stenger riksvei
Politiet fikk ved 02-tiden natt til mandag meldging om at det hadde gått et snøras over Tinnsjøveien på riksvei 37 nord for Presturatunnelen. (TA): Vegtrafikksentralen ble varslet om
Stengt vei etter snøras i Telemark
Fylkesvei 37 mellom Tinn og Notodden i Telemark ble natt til mandag stengt på grunn av et snøras. Raset gikk på samme sted som to andre ras forrige mandag. Snøraset gikk over Tinnsjøveien
Tinnsjøveien åpen
Fylkesvei 37 er nå åpen igjen, melder Statens Vegvesen.
Trykkbølgen ødela vei-rekkverket
Det var voldsomme krefter i sving under snøraset som sperret Tinnsjøveien mandag. STENGT: Fv. 37 Tinnsjøvegen er fortsatt stengt. Onsdag vil en av Norges fremste skredeksperter undersøke
Undersøker raset
Skredeksperter skal imorgen undersøke rasområdet ved Tinnsjøveien. - Før dette er utført, er det ikke aktuelt å starte oppryddingsarbeidet, sier Odd Arne Arnes i Statens vegvesen. Det
Les mer om Tinnsjøveien.