Tjeldøya


To biler involvert i kollisjon - skadeomfang ukjent

Nødeatetene på vei. Midtre Hålogaland PD melder nå om at nødetatene er på vei til en trafikkulykke Hol på Tjeldøya. To biler er involvert, skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Les mer om Hol og Tjeldøya.

Trafikkulykke

To biler involvert. Det har vært en trafikkulykke på Hol på Tjeldøya. To biler er involvert og nødetatene er på vei til stedet. HT.no kommer tilbake med mer.

Les mer om Hol og Tjeldøya.
Slik skal det bli enkere å felle rovdyr

- Myndighetene må gi rovviltjegerne verktøyene de trenger for å kunne utføre jobben sin Vil hindre dette Reinkalvkadaver etter gaupeangrep på Tjeldøya. Foto: privat Det er essensen i et forslag levert til stortinget i går.

Les mer om Det, Reinkalvkadaver, Tjeldøya og Vil.
Eivind (61) holder sykdommen i sjakk med mosjon og kona Vigdis

- Det er ikke en sykdom som lar seg stoppe, men som man kan bremse ned. 11 MIL: Her er kona Vigdis og Edvind på deres 11 mil lange tur fra hjemmet på Ankenes til hytta på Tjeldøya.

Les mer om Edvind, MIL og Tjeldøya.

Kokepåbud i Tjeldsund

Tjeldsund kommune innfører kokepåbud på Tjeldøy vannverk. Dette gjelder alle abonnenter som er tilknyttet Tjeldøy vannverk i Kongsvik, Ramsund på Tjeldøya og Fjelldal, melder kommunen, som henviser til hjemmesiden sin for mer informasjon.

Naust sprengt bort

SKALL IGJEN: Her er bildene av naustet på Tjeldodden på Tjeldøya.

Les mer om Tjeldodden og Tjeldøya.
Vannet stengt i Tjeldsund

På grunn av en større vannlekkasje i Tjelsund vannverk vil vannet bli stengt i hele Ramsund og deler av Fjelldal på Tjeldøya i Tjeldsund kommune, melder plan- og utviklingssjef Ole Øystein Lindebø.

Opphever kokepåbud

Tjeldsund kommune opphever kokepåbudet åvann for abonnenter som bor på Tjeldøya, i Ramsund og på Fjelldal. Innbyggere i Kongsvik må fortsatt koke vannet til kommunen har tatt nye prøver mandag som kommer. Svaret fra disse prøvene skal være klare tirsdag eller onsdag.

Da kalven ikke ville ut, hentet bonden jekken

Bonden måtte trå til for å hjelpe kviga med fødselen. Se video! Foto: Ragnar Bøifot Bonde Per Ivar Skaanevik på Tjeldøya måtte trå skikkelig til da kviga, hvis navn er ukjent, sleit

Les mer om Tjeldøya.
Her er resultatet av gaupejakta på Tjeldøya

Les mer om Tjeldøya.
Vil skyte flere gauper

På Tjeldøya i Nordland har staten bestemt at det ikke skal være rovdyr. Likevel har jegerne skutt tre gauper på under en måned. – De er helt umulig å bli kvitt.

Les mer om Nordland.
To gauper skutt i beiteområde

Rovviltnemnda har bestemt at kattedyret ikke er ønskelig på Tjeldøya, men senest i går ble det skutt en gaupe i beiteområdet.

Les mer om Tjeldøya.
Rein påkjørt

Bilist meldte til politiet søndag morgen at han hadde kjørt i hjel et reinsdyr på Tjeldøya, ingen skader på melder. Reineier ble informert om hendelsen

Les mer om Tjeldøya.
Gaupe får leve på rovdyrfri øy

Gaupe får leve på rovdyrfrie Tjeldøya Lofoten, Vesterålen og Tjeldøya skal ikke ha rovvilt. Fylkesmannen i Nordland vil likevel ikke gi fellingsløyve på en gaupe på Tjeldøya.

Flere hytteinnbrudd

Politiet ønsker tips etter flere innbrudd i hytter på Tjeldøya Mandag formiddag fikk politiet inn en melding om at det var begått innbrudd i fire hytter på Tjeldøya.

Innbruddsraid mot hytter

Innbrudd i fire hytter samt lokalene til båtforening. Politiet fikk mandag ettermidagg melding om innbrudd i totalt fire hytter samt lokalene til Skjærstad Båtforening på Tjeldøya. Politiet etterforsker saken.

Hytteinnbrudd på Tjeldøya

Politiet ønsker tips etter at det søndag er meldt om innbrudd i to hytter på Tjeldøya. Politiet.

Les mer om Tjeldøya.
To gauper skutt på to dager

Tirsdag felte et jaktlag på sju jegere en hunngaupe på Tjeldøya i Nordland. I dag ble en til gaupe skutt i samme område.

Les mer om Nordland og Tjeldøya.
Skjøt første gaupe

Klikk for større bilde Kvotejakta på gaupe er i gang, og Paul Arne Pettersen fra Tjeldøya fikk fulltreff. Jaktlaget besto av 12 jegere fra Gratangen, Tjeldsund, Evenes og Skånland. De befant seg torsdag i Forra.

Får skyte gaupe

Klikk for større bilde Ei gaupe på Tjeldøya går en usikker framtid i møte. Tjeldøy reinbeitedistrikt har fått godkjenning for felling av fylkesmannen. 7. januar ble et reinkadaver funnet

Les mer om Tjeldøya.
Mann døde etter fall i havet

Kona kjempet for å redde mannen sin etter at han falt i havet utenfor Tjeldøya i Nordland. Men i går døde den 73 år gamle mannen av skadene.

Les mer om Nordland og Tjeldøya.
Mann falt i havet

En mann skal ha falt i havet ved Tjeldøya onsdag ettermiddag.

Les mer om Tjeldøya.
Opphever kokepåbud

Tjeldsund kommune har nå opphevet påbudet om å koke drikkevannet. Onsdag ble vannet fra vannverket på Tjeldøya friskmeldt.

Les mer om Tjeldøya.
Hentet med helikopter

Hentet fra Tjeldøya. Lørdag ble en person hentet av et Sea King helikopter etter å ha pådratt seg ankelskade i fjellet på Tjeldøya.

Les mer om Sea King og Tjeldøya.
- Meld ifra ved påkjørsel

Klikk for større bilde En bilist stakk av etter å ha kjørt på en rein på Tjeldøya. Politiet henstiller til de som er så uheldige å kjøre på dyr, om å melde fra til politiet så raskt

Les mer om Tjeldøya.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06