Toalett

Dette skjedde på verdens største teknologimesse: Snakkende toalett, selvkjørende biler og store TV-er

Alle verdens teknologinerder har vært samlet i Las Vegas den siste uken i forbindelse med verdens største teknologimesse. Vi gir deg de viktigste og mest bisarre nyhetene fra uken som gikk.
Les mer om TV-er.

Dette skjedde på verdens største teknologimesse: Snakkende toalett, selvkjørende biler og store TV-er

Alle verdens teknologinerder har vært samlet i Las Vegas den siste uken i forbindelse med verdens største teknologimesse. Vi gir deg de viktigste og mest bisarre nyhetene fra uken som gikk.
Les mer om TV-er.
På mandag flytter de inn i nytt sykehjem
STAVANGER: Åhh, jeg er så godt fornøyd her på St. Petri! Men som jeg gleder meg til å komme inn på Lervig! Jeg tenker på utsikten... Og på det nye sykehjemmet får vi toalett og dusj på rommet. Det blir alle tiders!
Les mer om Lervig.
Fulle flytoaletter førte til mellomlanding for norske charterturister
Passasjerene på et fly fra Gran Canaria til Oslo ble sittende do-fast i Brussel da flyets toalett-tanker måtte tømmes.
Les mer om Brussel, Gran Canaria og Oslo.

Do-vifte startet branntilløpet

Branntilløpet på Rockwool i Moss startet trolig i en vifte på et toalett, opplyser politiets operasjonssentral. Årsaken er så langt ikke kjent. Tilløpet ble raskt tatt hånd om av Rockwools interne brannvern, og brannvesenet har etterslokket.
Les mer om Rockwool.
250 passasjerer sitter fast på Dovrebanen uten tilgang på toalett
Spisevognen er stengt, og det begynner å bli kaldt.
Les mer om Dovrebanen.
Dette er trolig kongelig avføring fra middelalderen
Arkeologer tror de har funnet et gammelt, kongelig toalett på Avaldsnes i Rogaland. Dette kan gi oss kunnskap om hva kongen og folket hans spiste i middelalderen.
Les mer om Rogaland.
Klossete toalett-kikker avslørt av eget spionkamera
En 31-åringen i London filmet ved et uhell seg selv da han skulle montere spionkamera på toalettet på en Starbucks-kaf.
Les mer om London og Starbucks-kaf.
Rampete nissetrend mer populær enn noen gang
Blåfarget melk, innpakket toalett og fotspor i melet. Rampenisse istedenfor pakkekalender blir mer og mer populært i Norge. Butikkene som selger utstyret er utsolgt i hele Norden.
Les mer om Norden og Norge.
14-åring voldtatt på skoletoalett - tenåring dømt til samfunnsstraff
En tenåring er dømt til 420 timers samfunnsstraff for å ha voldtatt en 14 år gammel jente inne på et toalett på en ungdomsskole.
14-åring voldtatt på skoletoalett - tenåring dømt til samfunsstraff
En tenåring er dømt til 420 timers samfunnsstraff for å ha voldtatt en 14 år gammel jente inne på et toalett på en ungdomsskole.
Branntilløp slukket
Branntilløpet på skole i Mosjøen er er slukket. Det var en søppelsekk på et toalett som hadde tatt fyr. Saka vil bli etterforska på vanlig måte etter branntilløp, melder politiet i Nordland.
Les mer om Mosjøen og Nordland.
Branntilløp på ungdomsskole
Det har vært tilløp til brann inne på et toalett på Grevlingen skole i Vestby kommune i Akershus. Politiet opplyser at det også har vært en brann i en container ved skolen. Begge brannene er nå slukket.
Les mer om Grevlingen og Vestby.
Tyven var på do mens politipatruljer lette i lokalet
MADLA: Da politiet hadde avsluttet søket, steg innbruddstyven ned fra toalett-lokket og hentet to kofferter fullpakkede med tyvegods.
Prøvde å sette fyr på Hurtigruta
En mann i 50-årene ble søndag morgen pågrepet på Finnsnes i Troms for ildspåsettelse om bord i hurtigruteskipet MS Lofoten. Mannen var beruset, og tente ild inne på et toalett. Mannskapet om bord oppdaget det som skjedde, tok hånd om mannen og varslet politiet.
Les mer om Hurtigruta.
- Dette er unødvendig
Noen har plassert et toalett i rundkjøringa på Munkvoll.
Les mer om Munkvoll.
«Hytte i nedlagt hermetikkfabrikk: - Det var bare kaldtvann her, og fabrikkbygningen manglet toalett
– Det er nesten som å ha hytte i et museum, sier Ingvild Hveding om den 450 kvm store fritidsboligen.
Les mer om Ingvild Hveding.
Ber om tips etter ny do-brann
Etter to branner på Kulåsparkens offentlige toalett på kort tid ber politiet i Sarpsborg om tips fra publikum. Det melder sa.no. Det brant første gang på stedet mandag i forrige uke, og igjen i går ettermiddag.
Les mer om Sarpsborg.
Drit lei av grisete toalett i Hardanger
Dei har fått kjeft for stengde do og elendige toalettforhold midt i den store turistregionen. No lovar Hardanger-kommunane å rydda opp.
Set opp 100 toalett langs VM-løypene: – Vil unngå urinering i hagane
Naboar fryktar publikum vil «slå lens i hagar og bakgardar under sykkel-VM i Bergen. No set kommunen opp provisoriske toalett for å unngå at det skjer.
Les mer om Bergen og VM-løypene.
Ureddplassen tar form
Med ny parkering, toalett og en spektakulær utsiktsterrasse tett på storhavet, blir Ureddplassen helt nord i Meløy en ny turistvegopplevelse for reisende i nord. Nå er det 32 tonn tunge toalettbygget heist på plass, melder Statens vegvesen.
Les mer om Meløy og Ureddplassen.
Låste seg inne på do på utested
Politiet måtte natt til onsdag ta seg av en person som hadde låst seg inne på et toalett ute på byen.
Stengte byggeplasser
Tre byggeplasser i Trysil ble umiddelbart stengt av Arbeidstilsynet i går. To av dem manglet toalett og spisebrakke og tre byggeplasser ble stengt på grunn av usikret arbeid i høyden, sier tilsynsleder Pål Johansen.
Parkeringsplass tilgrisa av bæsj
Vegfarande bruker Skanseporten i Stange som toalett og søppeldunk. Nå slår allmenningane alarm, ifylge Hamar Arbeiderblad. Det vert ikkje bygga toalettanlegg fordi Statens vegvesen og vegeigar Hedmark fylkeskommune ikkje definerer det som rasteplass.
Flere fanger får toalett på cella
Drammen fengsel har fått kritikk for å ha landets dårligste sanitærforhold. De innsatte er innelåst i opptil 13 timer og må bruke en bøtte. I august åpner fengslet for full drift med toaletter på alle cellene, til en pris av 250.000 kroner per celle.