Tog

Slo til togkonduktører

En person er pågrepet, og politiet leter etter en annen, etter at to togkonduktører ble slått til på et tog ved Lysaker stasjon utenfor Oslo. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Lysaker og Oslo.

Slo til togkonduktører

En person er pågrepet, og politiet leter etter en annen, etter at to togkonduktører ble slått til på et tog ved Lysaker stasjon utenfor Oslo.
Les mer om Lysaker og Oslo.
Stenger Flåmsbana - må sprenge ned store mengder is
Alle tog frå Myrdal til Flåm blir innstilte frå klokka 09 til 18 torsdag, fordi Bane Nor skal fjerne snø og is i fjellsida over jernbanelina.
Les mer om Bane Nor, Flåm og Myrdal.
Røyutvikling i lokomotiv - Bergensbana vart stengd ved Myrdal
Vest politidistrikt melder klokka 21.39 onsdag at det er røykutvikling i eit lokomotiv til eit godstog i Gravhalstunnelen på Bergensbana. «Føraren er i sikkerheit og naudetatar er på veg til staden. Sporet er stengt for andre tog, skriv politiet på...

Røyutvikling i lokomotov - Bergensbana stengt ved Myrdal

Vest politidistrikt melder klokka 21.39 onsdag at det er røykutvikling i eit lokomotiv til eit godstog i Myrdalstunnelen på Bergensbana. «Føraren er i sikkerheit og naudetatar er på veg til staden. Sporet er stengt for andre tog, skriv politiet på...
Røyutvikling i lokomotov - Bergensbana steng ved Myrdal
Vest politidistrikt melder klokka 21.39 onsdag at det er røykutvikling i eit lokomotiv til eit godstog i Myrdalstunnelen på Bergensbana. «Føraren er i sikkerheit og naudetatar er på veg til staden. Sporet er stengt for andre tog, skriv politiet på...
Buss for tog til helgen
Til helgen blir det buss for tog mellom Sandefjord og Skien. Årsaken er at Bane NOR skal utføre en rekke arbeider på strekningene Larvik stasjon - Farriseidet og Eidanger - Porsgrunn - Borgestad. Arbeidene foregår fra natt til lørdag 21.april klokken 02.00 til natt til mandag 23. april klokken 03.30. Togene erstattes med buss.
Tog-året 2017: 136 000 hendelser ga forsinkelse eller innstilling
Antall forsinkelser og innstillinger har økt kraftig de siste fire årene. Men i 2017 var det en viss bedring i sporet.
Tog-året 2017: 136.000 «hendelser som ga forsinkelse eller innstilling
Likevel bød 2017 på mindre trøbbel enn 2016 for norske togpassasjerer.
136.841 hendelser som ga forsinkelse eller innstilling av tog i fjor
Likevel bød togåret 2017 på mindre trøbbel enn 2016 for norske togpassasjer.
Knep durkdreven biltyv på Strømsø
Til politiet forklarte biltyven fra Oslo at det ikke gikk tog, så han måtte ta en bil. DRAMMEN: Klokken 01.50 våknet en kvinnelig bileier på Strømsø av at noen forsøkte å ta seg inn i bilen hennes.
Les mer om Oslo og Strømsø.
Skal bruke bompenger på å bygge godsterminal som skal rives
Bane Nor vil ha en midlertidig godsterminal for tog på Koengen, fordi Bybanen skal bygges på Minde. – Meningsløst, mener lastebileierforbundet.
Les mer om Bybanen, Koengen og Minde.
Fortvilte togreisende i Ås
Det er, og har vært lenge, stor misnøye med reisetilbudet med tog til og fra Ås. Spesielt denne vinteren kan forholdene uten videre kalles en skandale. Reisende med tog mellom Ski og Moss fortjener det betydelig bedre.
Les mer om Ski.
Her blir han tatt med kniv og kjetting på torget
DRAMMEN: Politiet fikk klokken 16.14 lørdag melding om en mann som krysset jernbanelinjen på Drammen stasjon. Et tog måtte stoppe for ikke å treffe vedkommende. Da politiet påtraff mannen var han noe beruset.
Les mer om Drammen.
Timeout for tog - bra for bybru
Spillet om dobbeltsporet går nå ikke i Sarpsborgs favør, skriver forfatteren av dette innlegget.
Så tar vi en til...
SORTLAND: De som benyttet fredagskveldens tilbud i Blåbyhallen kunne klatre høyt under taket, skyte blink og spise sunt. Det var ikke et langt tog av ungdom inn i Blåbyhallens til tilbudet Åpen blå, men de som var der var godt fornøyd.
Les mer om Blåbyhallen og Åpen.
Bergensbanen stengt etter isras
Et tog på vei mot Oslo er truffet av en isklump i nærheten av Mjøfjell, skriver BT . Toget må bytte lokomotiv på Myrdal før det kan fortsette. Bergensbanen er midlertidig stengt mens Bane Nor undersøker om det er fare for nye ras.
Les mer om Bane Nor, Mjøfjell, Myrdal og Oslo.
Tog sperrer sporet ved Hell stasjon
Folk på vei til og fra Værnes må regne med forsinkelser.
Les mer om Hell.
Kan få timesavganger med tog allerede neste år
Timesavganger med tog mellom Modum og Oslo er målet. Neste uke behandler Modum-politikerne høringssvaret som kommunens togframtid henger på.
Les mer om Modum, Modum-politikerne og Oslo.
NSB-varsel for helgen
NSB sliter litt torsdag morgen. Bare fire av sju tog mellom Drammen og Dal er i rute, men det er ikke noe sammenlignet med varselet for dem som planlegger å ta tog til Lillehammer denne helgen.
Les mer om Dal, Drammen og Lillehammer.
Innstilte tog og forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen
Feil på signalanlegget gjør at togene ikke får grønt lys. DRAMMEN (DT.no): Det er innstillinger og forsinkelser i togtrafikken melder Bane Nor. Årsaken er en feil med lydanlegget på Skøyen stasjon.
Forsinkelser på grunn av signalfeil
En signalfeil på Skøyen i Oslo fører nå til forsinkelser på jernbanen, og innstilte tog. Det opplyser Bane NOR. De ber reisende holde seg oppdatert på sidene til NSB og Flytoget.
Les mer om Bane NOR, Flytoget, NSB, Oslo og Skøyen.
Forsinkede og innstilte tog
Forsinkede og innstilte tog
Graham Hansen-dobbel holdt kvinnelandslagets VM-tog på skinnene
Norge slet med å score mot svake Nord-Irland, men Caroline Graham Hansens to mål bidro til en viktig 3-0-seier i VM-kvalifiseringen. Først drømmemålet i krysset til 2-0 i det 87.
Graham Hansen-dobbel holdt kvinnelandslagets VM-tog på skinnene
Norge slet med å score mot svake Nord-Irland, men Caroline Graham Hansens to mål bidro til en viktig 3-0-seier i VM-kvalifiseringen.