Tokheim

– Det suste i ørene lenge etter smellet

Tore Tokheim er menighetsrådsleder og nærmeste nabo til Sandeid kirke som brant i natt. Han fryktet hele kirkebygget skulle brenne ned til grunnen.
Les mer om Det og Sandeid.

Skred-evakuerte i Odda får flytte hjem igjen

Skredfaren i Hardanger er ikke over. Men for beboerne som ble evakuert fra Tokheim i Odda mandag kveld vurderes situasjonen allikevel trygg nok til at de kan flytte hjem.
Les mer om Hardanger, Odda og Tokheim.
15 hus i Odda evakueres
15 hus på Tokheim i Odda evakueres på grunn av fare for snøras.
Les mer om Odda og Tokheim.
15 hus i Odda evakueres
15 hus på Tokheim i Odda evakueres på grunn av fare for snøras. – De driver og evakuerer naboene, sier Leif Einar «Lothepus Lothe.
Les mer om Odda og Tokheim.

Frykter nye skred i Odda – evakuerer nabolag

Odda kommune evakuere beboere i 15 boliger på Tokheim, på grunn av fare for ras. Det har gått flere ras i området den siste uken.
Les mer om Odda og Tokheim.
15 husstander i Odda evakueres
På grunn av snørasfare evakueres 15 boliger på Tokheim i Odda mandag kveld. Evakueringen skjer etter at farenivået er vurdert til nivå 4, og startet like etter klokken 19.
Les mer om Odda og Tokheim.
Evakuerer boliger i Odda på grunn av rasfare
Odda kommune har sammen med NGI og politiet besluttet å evakuere 15 boliger på Tokheim. Årsaken er fare for ras.
Les mer om NGI, Odda og Tokheim.
Vil hente 8.000 homoflyktninger
- De er lette å integrere og vil avlaste kommunene, sier Høyres Vegard Rødseth Tokheim.
16-åringer i Odda kan få stemmerett
Kommunestyret vil være med på forsøksordning. Mener du 16-åringer bør få stemmerett? Foto: Terje Pedersen, ANB Eivind Tokheim og Venstre fikk flertall.
Les mer om Odda og Venstre.
GODT NYTT ÅR
Etter noen stormfulle mellomjulsdager løyet vinden så forholdene for oppskyting av nyttårsraketter ble optimale i Odda. Dette bildet er tatt fra Tokheim.
Les mer om Odda og Tokheim.
Delte ut årets stimuleringspris
Skien kommune har delt ut Stimuleringsprisen 2013. Årets vinnere er Eva Tokheim som fikk prisen for Årets medarbeider, Lene Jacobsen som fikk prisen for Årets leder og Moflata skole som fikk prisen for Årets arbeidsplass.
Far og sønn Tokheim til Lyngholmen
Lars-Andr Tokheim fra Langesund tar med seg sinn sønn Ivan og lager konsert på kulturskøyta Lyngholmen på Sandøya førstkommende lørdag kveld. Ivan og Lars-Andr Tokheim er sønn og far.
- Noen finner det morsomt å sprenge gjenstander
Sprengte avfallscontainer og gjorde skade på garasje. SPRENGT. Denne containeren på Tokheim ble sprengt i stykker av fyrverkeri natt til 1. januar.
Les mer om Tokheim.
Syklist til sykehus
Trafikkulykke i Odda. KLokken 07:25 fikk politiet melding om en trafikkulykke mellom syklist og bil på Tokheim - Syklisten er kjørt Odda Sjukehus, opplyser operasjonsleder Inger Myrtvedt
Syklist skadet i Odda
Ble påkjørt av bil. Ukjent skadeomfang. En mannlig syklist ble skadet i en ulykke ved Tokheim nord for Odda fredag morgen.
Les mer om Odda og Tokheim.
Julie og Sindre gikk fra dør til dør
Julie Marie Eigestad og Sindre Tokheim Mansåker var blant de mange som deltok på mandagens flaskeinnsamling i Odda. Aksjonen gjennomføres som en del av finansieringen for nye søk etter
To vise menn blir til tre
De kommer ikke med røkelse og myrra, men med trillende juletoner. Lars Andr Tokheim og Frode Kvisvik får med seg Gjermund Ulvang Hagen, og dermed er To Vise Menn blitt tre. Tom B.
Sjåfør og passasjer anmeldt
FREDAG 18. mars vart to menn frå Bergen stansa i kontroll på Tokheim. Ordensmakta fann grunnlag for å anmelde både sjåfør og passasjer. Karl Ystanes Dei vart innbrakt til Lensmannskontoret.
Torger Skare Thygesen nådde ikke opp
Torgeir Skare Thygesen endte på 29. plass i spintfinalen i Spar Cup i dag, lørdag. Torgeir Skare Thygesen gikk Spar cup i Surnadal i helgen. Foto: Eivind Tokheim Rennet arrangeres av
Les mer om Spar, Spar Cup og Surnadal.
Datakurs for eldre
En ungdomsbedrift fra Odda vidaregåande skule vil nå tilby datakurs for eldre og datareparasjoner. Frode Leonhardsen, Kristian Måkestad, Ida Elstad, Martin Strand og Erik Tokheim håper
Kald november
Viss du synes det var kaldere i november enn normalt, kan du støtte deg på værstatistikken Tokheim vannverk frøys i novemberkulda.
Les mer om Tokheim.
Et musikalsk fyrverkeri i Skougaards hus
Publikum satt som fjetret i tre timer og tjue minutter da de veletablerte langesundsmusikerne Vidar Busk, Daniel Eriksen og Lars-Andr Tokheim holdt sommerkonsert i Skougaards Hus.
Mens vi venter på Vidar Busk
Da vi skulle møte Vidar Busk, var han opptatt med å hente den splitter nye søppelkassa si. Han har tross alt nettopp flyttet til Langesund. ROCKN ROLL: Både Lars-Andr Tokheim, Vidar
Les mer om Langesund, Vidar og Vidar Busk.
Tjente inn en måneds omsetning på ti dager
Eivind Tokheim fikk holde åpen butikk hele påsken. Fra palmehelgen og ut påsken hadde han en omsetningsvekst på 31 prosent i...
Eit friår med kamera
Silje Tokheim skal det neste året konsentrera seg om å laga film.