Tom

Brady tok Patriots til Superbowl etter ellevilt drama

Tittelforsvarer New England Patriots var ille ute i semifinalen mot Jacksonville Jaguars, men Tom Brady førte laget til Superbowl med en dramatisk 24-20-seier.
Les mer om Superbowl og Tom Brady.

Brady og Patriots til Super Bowl

Tittelforsvarer New England Patriots var ille ute i semifinalen mot Jacksonville Jaguars, men Tom Brady førte laget til Superbowl med en dramatisk 24-20-seier.
Ullensaker vil ha politihøgskole
Ordfører Tom Staahle (Frp) i Ullensaker kommune ønsker at den nye politihøgskolen skal bygges i hans kommune. Regjeringen gjorde det klart i fjor at de vil flytte skolen ut av Oslo. Staahle mener Ullensaker danker ut Lillestrøm på fasiliteter og har bedre lokalisering, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Lillestrøm, Oslo og Ullensaker.
Ni millioner barn kan miste helsehjelp i USA
Statlig helsehjelp for fattige barn og gravide har vært uten finansieringsavtale siden oktober. Snart er kassen tom. Foreldre frykter liv kan gå tapt.
Les mer om USA.

Nytt redningsutstyr til Røst

Røst brann og redningsvesen fikk 120.000 kroner i gave fra Olav Thon stiftelsen. Pengene skulle gå til innkjøp av utstyr til overflateredning i sjø, skriver Lofotposten. Hensikten med overflateredning er å kunne berge personer som har falt på sjøen og som ligger i overflaten. Tjenesten omfatter ikke dykking eller redning til havs, opplyser brannsjef Tom Ragnar Pedersen.
Tidlig innsats - en tom floskel?
LEDER: To skoleledere har rettet sterk kritikk mot deler av dagens skole.
Tom Petty døde av overdose
Rockeartisten Tom Petty døde av en overdose av forskjellige medisiner, opplyser familien, som er sikker på at overdosen var et uhell.
Tom Petty døde av overdose
Rockeartisten Tom Petty døde av en overdose av forskjellige medisiner, opplyser familien, som er sikker på at overdosen var et uhell.
Familien: Tom Petty døde av overdose
Rockeartisten Tom Petty døde av en overdose av forskjellige medisiner, opplyser familien, som er sikker på at overdosen var et uhell.
Peker ut grepet som skilte Svindal og Jansrud: – Helt ekstremt
Lars Elton Myhre og Tom Stiansen er klare på hvor Aksel Lund Svindal avgjorde i Kitzbühel.
Denne formen for latskap vitner om forakt for eget publikum
«Pitch Perfect-franchisen går offisielt tom for drivstoff i den begredelige tredjefilmen.
Tom Erlend Skaug blir statssekretær
Tom Erlend Skaug fra Lillehammer og omegn Unge Høyre er utnevnt til statssekretær for Linda Hofstad Helleland i barne- og likestillingsdepartementet. Skaug var konstituert statssekretær for statsminister Erna Solberg i noen uker i fjor vinter.
Frode Kippe fyller 40 år: - Den største i LSK-historien sammen med Tom Lund
LILLESTRØM (VG) Fotballhelter fra inn- og utland stod i kø for å hylle Frode Kippe, som onsdag ble 40 år. I gave fikk han både VIP-losje på Åråsen og hotellsuite i sentrum av byen han er blitt en legende i.
Les mer om Frode Kippe, Tom Lund og Åråsen.
Lokal prestisje-kamp om verdenspremiere på Tom Cruise-film på Preikestolen
Allerede under innspillingen av sluttscenene til «Mission Imposssible 6 på Preikestolen i november i fjor, lanserte ordføreren i Preikestol-kommunen Forsand ideen om utekino og verdenspremiere på filmen nettopp på Preikestolen. Men nå frykter han at nabokommunen prøver å ta æren for ideen.
«Personlig ansvar for å varsle i tide
Styret og leder i bedrifter som sliter, kan ha «personlig ansvar for å varsle leverandører om tom kasse i tide, viser høyesterettsdom.
Nora Mørk-saken: Sviktet av sine egne
Når vi nå vet hvordan idrettsledere EGENTLIG har behandlet Nora Mørk, er det noe tragikomisk over teksten Kåre Geir Lio og Tom Tvedt sendte ut i høst. Den hadde mantraet «Vi vil ikke tie stille om dette.
Tre nye styremedlemmer i Helse Nord
Beate Rahka-Knutsen fra Tysfjord går inn som nytt medlem i styret. Det gjør også Tom Erik Forså og Tom Børje Eriksen. Marianne Telle fortsetter som styreleder. I dag har Helse- og omsorgsministeren oppnevnt styremedlemmer i de regionale helseforetakene.
Tom Hugo i MGP
Artisten Tom Hugo Hermansen er med i Melodi Grand Prix 2018. Les mer.
Les mer om MGP og Melodi Grand Prix.
Møteulykke på E6
Politiet i Mosjøen melder om ei møteulykke mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Båthola. Nødetatene er på stedet. – Alle var ved bevissthet og er ute av bilene. De har blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer. Det kan bli noe kø grunnet bilberging.
Jeg tror Bjørgens svar om Tom Tvedt speiler folkets holdning
KOMMENTAR: Dessverre virker det som idrettspresidenten har lært lite av åpenhetsdebatten.
Les mer om Tom Tvedt.
Brukte ni millioner kroner på tapt sak mot DNB
Forbrukerrådet har brukt ni millioner kroner på saken det tapte mot DNB. Fondskunde Tom Loe håper saken ankes.
Les mer om DNB.
Professor om VG-undersøkelse: – Katastrofetall for Tom Tvedt
Tilliten til Tom Tvedt stuper blant norske idrettsledere: I en fersk undersøkelse uttrykker 43 prosent av dem som har svart mistillit til idrettspresidenten.
Fondskunde Tom Loe har tro på seier over DNB
I formiddag faller dommen i saken mellom DNB og Forbrukerrådet. Fondskunde Tom Loe har kjempet mot DNB siden 2014.
Les mer om DNB og Forbrukerrådet.
Anna Svendsen gikk helt tom i NM-finalen – nekter å gi opp drømmen om OL
27-åringen så supersterk ut hele dagen, men gikk for krefter da NM-medaljene skulle utdeles.
Les mer om NM-finalen og NM-medaljene.