Tor erik gunstrøm

Et nytt gullsted i Grenland

Fredag kveld fikk jeg en stor opplevelse. Mer og mindre tilfeldig stakk jeg innom Dizzie pub i Skien. Der hadde de satt sammen et program med blant annet Tor Erik Gunstrøm og Svein Helge Høgberg.

Øyvind Klingberg fra Dizzie Tunes er død

Kapellmester Øyvind Klingberg i Dizzie Tunes er død, 73 år gammel. Han døde mandag etter et kort sykeleie. – Forferdelig trist, sier Tor Erik Gunstrøm til VG.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Kongens fortjenstmedalje til Tor Erik Gunstrøm
Tor Erik Gunstrøm fekk i dag tildelt Kongens fortenestmedalje.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Kongens sølv til Tor Erik Gunstrøm
Tor Erik Gunstrøm fekk i dag tildelt Kongens fortenestmedalje i sølv.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.

Gunstrøm: – Spikerhunden må ut for å tisse

SKIEN (NRK): Tor Erik Gunstrøm har åpna galleri i Skien. Der er det en hund som består av flere tusen spiker. Det finnes også flere varianter av hunder og katter, malt eller tegnet av Gunstrøm.
Les mer om Gunstrøm og Skien.
Gunstrøm: – Spikerhunden må ut for å tisse
SKIEN (NRK): Tor Erik Gunstrøm har åpna galleri i Skien. Der er det en hund som består av flere tusen spiker. Det finnes også flere varianter av hunder og katter, malt eller tegnet av Gunstrøm.
Les mer om Gunstrøm og Skien.
- Klart at det er tøft
Tor Erik Gunstrøm vil helst ha en kjæreste å dele opplevelsene med.
Tor Erik Gunstrøm skilles etter 12 år
Den folkekjære Dizzie Tunes-profilen og kona hans har gått hvert til sitt.
- Vi var aldri nære venner
Dizzie Tunes-stjernene Yngvar Numme og Tor Erik Gunstrøm hadde ikke orket et tett vennskap.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Dizzie-hyllest på Klubben
I går kveld hadde Tor Erik Gunstrøm premiere på Hotel Klubben i Tønsberg. I år er det laget en hyllestforestilling til Dizzie Tunes, og Gunstrøm er den eneste av gutta som fremdeles står på scenen.
Gunstrøm sendt til sykehus dagen før premiere
TØNSBERG (VG) Dizzie Tunes-stjerne Tor Erik Gunstrøm (71) skulle bare ta en sigarett på verandaen før sengetid mandag kveld. Da gikk det skikkelig galt.
– Jeg er dum som et nek og hopper på
Det sier Dizzie Tunes-kjendis Tor Erik Gunstrøm. Torsdag kveld er det premiere på den nye, norske filmen «Staying Alive, der Gunstrøm har rollen som bestefar.
Les mer om Gunstrøm, Jeg og Staying Alive.
Folk fikk latterkrampe - han hadde dårlig samvittighet
De spilte over 7000 forestillinger, men moromannen Tor Erik Gunstrøm har ikke sluttet å jobbe etter alle årene med showgruppen Dizzie Tunes. Jomfruland første helgen i juli.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Moro med Lena og de
PORSGRUNN: Gro Anita pendler stadig mellom Jørn-Bjørn i Sortebogen og harryferga, mens Tor Erik Gunstrøm fremdeles ser ut som om han har falt ned fra månen. Det er sommer på Kaf K.
Gunstrøm gjør comeback
Til sommeren blir Tor Erik Gunstrøm det han kaller en kortreist komiker. Da gjøre han comeback på revyscenen.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Førjulsmorro med blandet kvalitet
Premieren på årets julebord show Rutta og Gutta mangler nytenkning. Vi savner også lokale poenger. Tor Erik Gunstrøm var hentet inn som showdoktor for å friskmelde Rutta og Gutta, men
Les mer om Gutta og Rutta.
Norges travleste 70-åring?
Dizzie-veteran og humorkonge Tor Erik Gunstrøm lar seg ikke stoppe av at han har fylt 70. Nå holder han kunstutstilling – med bilder av fisk med redningsvest og Kongen med hundehode.
Les mer om Kongen og Tor Erik Gunstrøm.
- Hemmeligheten er å ha en ung kone
SKIEN/OSLO: I dag fyller den folkekjære artisten 70 år Tor Erik Gunstrøm, og han nekter å gi seg så lenge det er gøy. Noe av hemmeligheten er å ha en ung kone, røper han.
Les mer om Tor Erik Gunstrøm.
Slutter med røyk etter 53 år
Tor Erik Gunstrøm har sett par millioner kroner gå opp i røyk i løpet av sine 53 år med sigaretter - men nå er det slutt.
Stjernegalleri dømmer revyfestival
Hoveddommer Tor Erik Gunstrøm får med seg Jon Skolmen og Rune Dahl Bjørnsen i dommerpanelet under revyfestivalen til sommeren.
OPP-revyen
Lokalavisa Opp inviterer sine lesere til Samhandlingsrevyen- en forebyggende forestilling. Med bl.a. Dizzie Tunes-legenden Tor Erik Gunstrøm, artisten Erlend Ropstad, The Stuping Haukråks,
Nekter å pensjonere seg
Han stortrives på scenen. Nå er Tor Erik Gunstrøm aktuell i showet «Frustrerte Fyrer.
Ingen frustrert fyr
I høst spiller Espen Hana på Dizzie Showteater i Oslo sammen med Nils Vogt, Sven Nordin og Tor Erik Gunstrøm.
Rett fra begravelse til scenen
- Grethe ville nektet oss å avlyse, sier Yngvar Numme. Timer etter Grethe Kauslands begravelse, har han og Tor Erik Gunstrøm premiere på årets juleshow.
Vil ha en bedre kvinne
Hvem skal holde styr på Yngvar Numme, Tor Erik Gunstrøm og gruppa Bjelleklang under årets juleshow? Lillestrøm kultursenter ønsker en kvinnelig hovedrolleinnehaver fra Romerike med bein i nesa.