Torshov

Nominert til Årets villmarkinger: - Vi er ingen Lars Monsen-familie!

- Vi satt hjemme på Torshov som nybakte foreldre og skjønte at vi var i ferd med å bli fryktelig urbane "Oslo-folk". Vi hadde sovet under tak de siste 365 nettene, og måtte komme oss ut og skape noen minner.
Les mer om Oslo-folk og Torshov.

Oslo: Truffet av traktor - bekreftet død

Tragisk ulykke på Torshov i Oslo. Nødetatene var på vei til Sandakerveien hvor det har vært en trafikkulykke i krysset Hans Nilsen Hauges gate. - Vi har fått melding om at det gjennomføres HLR på en person, skrev Oslo-politiet på Twitter.
Politiet rykket ut til høylytt FIFA-spiller
Politiet i Oslo rykket ut til en leilighet på Torshov i Oslo etter at en nabo reagerte på høye skrik og dunking i vegger og møbler. Da politiet kom fram til adressen viste det seg at det ikke foregikk noe kriminelt i leiligheten.
Les mer om Oslo og Torshov.
Politiet rykket ut til høylytt FIFA-spiller
Politiet i Oslo rykket ut til en leilighet på Torshov i Oslo etter at en nabo reagerte på høye skrik og dunking i vegger og møbler.
Les mer om Oslo og Torshov.

Bekymret nabo ringte politiet etter høye skrik og dunk - var mann som spilte FIFA

Spilleren erkjente overfor politiet at følelsene hadde tatt overhånd. Politiet i Oslo måtte lørdag ettermiddag rykke ut til Torshov etter at en bekymret nabo hadde reagert på høye skrik, samt at det ble dunket i vegger og møbler.
Les mer om Oslo og Torshov.
Husbråk var mann som spilte
Politiet i Oslo rykket lørdag etter middag ut til Torshov etter melding om skrik og dunking i møbler. I leiligheten fant de en mann som spilte FIFA. Han erkjente å ha spilt dårlig.
Les mer om Oslo og Torshov.
Politiet rykket ut til FIFA-spiller
En engasjert FIFA-spiller førte til politiutrykning på Torshov i Oslo. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Oslo og Torshov.
I kveld smeller det
Både i ettermiddag og i kveld blir det fyrverkeri i nærområdene våre. GREFSENKOLLEN / TORSHOV: Det er brannvesenet som melder om at det er gitt tillatelse til å sende opp fyrverkeri ved to steder og tidspunkter tirsdag ettermiddag.
På Torshov tar de skikkelig tak i samefolkets dag
Med todagersfestival med musikk og sang på HvaSkjer. Men også med samisk mat, hva med bibos eller reinbab? Ryktene går også om en helekte samisk rapper. TORSHOV: Nordaførr heter arrangementet, 6.
Les mer om HvaSkjer.
Pristilsynet: Slik kjøper du riktige skøyter
Ankelstøtte, polstring, passform og kvaliteten på stålet er forskjellen på billige og dyrere skøyter. – De billigste holder fint til noen turer i året med barna. Du har jo stål under beina, sier skøyteeksperten på Torshov sport.
Les mer om Torshov.
Politiet leter etter gjerningsmann etter kioskran i Oslo
Politiet søker etter en mann i 18-20-årsalderen som ranet en 7-Eleven-kiosk på Torshov i Oslo.
Les mer om Oslo og Torshov.
Søker etter mistenkte
Mannen, som ranet kiosken på Torshov, er ifølge politiet i slutten av tenårene. Han hadde på seg en halvlang brun parkas, mørke bukser og trolig hvite sko. Ingen ble fysisk skadet under ranet.
Les mer om Torshov.
Alvorlig skadet i brann på Torshov
En kvinne er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en brann i en leilighet på Torshov i Oslo i natt. Det var to personer i leiligheten da brannen startet, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet.
n alvorlig skadd i brann i Oslo
På Torshov.
Les mer om Oslo.
n til sykehus etter brann i Oslo
Det brenner i en leilighet på Torshov. To personer er ute av leiligheten, og den ene er kjørt til sykehus. Politiet meldte om hendelsen i 02.30-tiden. Oslo 110-sentral meldte på Twitter kort tid senere at brannen var slukket.
Les mer om Oslo, Torshov og Twitter.
Møter i retten for ni år gammelt drap
Tirsdag starter rettssaken mot to drapstiltalte menn i Oslo tingrett, etter at en mann ble skutt og drept i en park på Torshov i 2008.
Les mer om Oslo og Torshov.
Person ranet i Oslo
En person har i 05.00-tiden lørdag blitt ranet og utsatt for vold av flere gjerningsmenn på Torshov, melder Oslo-politiet. Fornærmede blir tatt med til legevakt for sjekk. Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken.
Les mer om Oslo-politiet, Oslo og Torshov.
Mann fengslet etter påkjørsel
En 32 år gammel mann er fengslet i fire uker etter ar han kjørte på en kvinne på Torshov i Oslo på lørdag. Politiet mener mannen prøvde å drepe kvinnen. De to hadde et forhold som tok slutt før hendelsen.
Les mer om Oslo og Torshov.
Siktet etter påkjørsel på Torshov
Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble påkjørt i Oslo lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Kvinnen fikk alvorlige skader, men de betegnes ikke som livstruende. Ifølge politiet var det et partnerforhold mellom de to.
Les mer om Oslo og Torshov.
Siktet for drapsforsøk
Mannen som er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble påkjørt på Torshov i Oslo lørdag formiddag, fremstilles for varetektsfengsling mandag.
Les mer om Oslo og Torshov.
– Relasjon mellom sjåfør og offer
Det er ein relasjon mellom mannen som køyrde bilen og kvinna som vart påkøyrd på Torshov i Oslo laurdag føremiddag. Det var fleire vitne til hendinga. Politiet har sikta mannen for drapsforsøk.
Les mer om Oslo, Relasjon og Torshov.
Kvinne påkjørt – etterforskes som drapsforsøk
Mann pågrepet etter å ha kjørt på kvinne på Torshov i Oslo lørdag formiddag.
Les mer om Oslo og Torshov.
Torshov kirke får mer penger
Torshov kirke får 55 millioner av kroner til renovering i neste års budsjettforslag i Oslo. Vedlikeholdsetterslep på kirkene i hovedstaden er stort, og Torshov kirke har et akutt behov for utvendig og innvendig rehabilitering.
Les mer om Oslo og Torshov.
Arrestert for hærverk på biler
En mann er pågrepet for skadeverk og innbrudd i parkerte biler i Tverrbakken og Anna Sethnes gate på Torshov.
Les mer om Torshov og Tverrbakken.
Slagsmål i leilighet
To personer er pågrepet for kroppskrenkelse og vold mot politiet, etter et slagsmål i en leilighet på Torshov like før midnatt. Tre personer er pågrepet, men det er uklart hvor skadet de er.
Les mer om Torshov.