Tour

Tour of Oman, etappe 4: - Magnus Cort fikk sin etterlengtede triumf

Dansk seier på etappen Kristoff vant i fjor. (procycling.no): I en spurt i et redusert felt var det danske Magnus Cort som kunne juble.
Les mer om Kristoff og Oman.

Heidi Weng vrakes til stafetten

Tour de Ski-vinneren og verdenscuplederen har levert skuffende så langt i OL. Nå røk plassen på stafettlaget.
Les mer om Ski-vinneren.
Dario Cologna brøt Tour de Ski-forbannelsen - Etter OL-gullet: Cologna sier imot Bjørgen og peker på Wengs tabbe
Dario Cologna ble den første gullvinneren i OL som også deltok i Tour de Ski. Til Dagbladet forteller sveitseren hva han gjør annerledes enn Heidi Weng.
Etter OL-gullet: Cologna sier imot Bjørgen og peker på Wengs tabbe
Dario Cologna ble den første gullvinneren i OL som også deltok i Tour de Ski tidligere i vinter. Til Dagbladet forklarer sveitseren hvorfor han har klart det som Heidi Weng har mislyktes med.
Les mer om Bjørgen, Heidi Weng, Ski og Tour.

Verdenscupleder Heidi Weng vraket fra OL-stafetten

Astrid Uhrenholdt Jacobsen hentet inn. Fredag ble Norges lag til OL-stafetten tatt ut. Disse får gå: Ingvild Flugstad Østberg, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Ragnhild Haga og Marit Bjørgen. Dermed er Tour de Ski-vinner Heidi Weng vraket.
Eiking spår tøffe dager i ungdomstrøyen
Odd Christian Eiking (23) kjørte nok en sterk etappe i Tour of Oman i går. Nå er Askøy-gutten på 6.-plass sammenlagt, ikledd den hvite ungdomstrøyen.
Les mer om Askøy-gutten, Oman og Tour.
Eiking spår tøffe dager i ungdomstrøyen
Odd Christian Eiking (23) kjørte nok en sterk etappe i Tour of Oman i går. Nå er Askøy-gutten på 6.-plass sammenlagt, ikledd den hvite ungdomstrøyen.
Les mer om Askøy-gutten, Oman og Tour.
Trenerne ville sende Haga til Tour de Ski – OL-mesteren nektet
PYEONGCHANG (VG) Marit Bjørgen har i en årrekke droppet Tour de Ski. I år gjorde Ragnhild Haga (27) det samme. Nå mener den nybakte olympiske mesteren at avgjørelsen kan forklare OL-suksessen.
Trenerne ville sende Haga til Tour de Ski: – Glad jeg sto på mitt
PYEONGCHANG (NRK): I likhet med de fire andre OL-gullvinnerne i langrenn, droppet Ragnhild Haga Tour de Ski – og det mot trenernes vilje.
Derfor spår Eiking at dette blir hans gjennombruddsår
2018 kan bli året Odd Christian Eiking (23) debuterer i Tour de France, blir norsk VM-kaptein og får sitt internasjonale gjennombrudd.
Eiking nære pallplass med brukket fot
Askøyværingen Odd Christian Eiking hang med i tetgruppen hele veien, men måtte nøye seg med 12. plass i Tour of Oman-etappen onsdag. Den nysignerte Wanty-rytteren er i god form om dagen. Og det til tross for at han sliter med et benbrudd!
Eiking nære pallplass med brukket fot
Askøyværingen Odd Christian Eiking hang med i tetgruppen hele veien, men måtte nøye seg med 12. plass i Tour of Oman-etappen onsdag.
Les mer om Oman-etappen og Tour.
Kristoff nummer 17
Alexander Kristoff ble nummer 17 på onsdagens 2. etappe av Tour of Oman. Nathan Haas fra Australia vant. På den kuperte etappen var Kristoff kun 38 sekunder bak Katusha-rytteren Haas. Odd Christian Eiking ble beste nordmann på 12.-plass.
Les mer om Australia, Kristoff, Oman og Tour.
Kristoff imponerte på kupert etappe
Alexander Kristoff satt med teten nesten helt inn på 2. etappe av Tour of Oman.
Les mer om Oman og Tour.
Tour of Oman, andre etappe: - Kristoff overrasket på kupert Oman-etappe
Odd Christian Eiking kjempet om etappeseieren. (procycling.no): Med fire kategoriserte stigninger, var ikke dag to av Tour of Oman noe Alexander Kristoff i utgangspunktet hadde gledet seg til.
Kristoff med sjuendeplass i Tour of Oman
Alexander Kristoff måtte ta ti takke med sjuendeplass på åpningsetappen av Tour of Oman. Franske Bryan Coquard vant.
Les mer om Oman og Tour.
Kristoff knust i spurten
Alexander Kristoff måtte ta til takke med sjuendeplass på åpningsetappen av Tour of Oman. Franske Bryan Coquard vant.
Les mer om Oman og Tour.
Kristoff på sjuendeplass
Alexander Kristoff måtte ta ti takke med sjuendeplass på åpningsetappen av Tour of Oman, skriver NTB. Franske Bryan Coquard vant. Odd Christian Eiking endte på 40.-plass, mens Sindre Skjøstad Lunke endte på 54.-plass.
Komiker Stephen Lynch til Norge
Mannen som synger en ode til «queer tattoos» kommer til Oslo. Anbefalte saker Stephen Lynch tar med seg sin nyeste turné «The My Old Heart Tour» til Norge, melder arrangøren i en pressemelding.
Skarpnord ikke topp 10
Marianne Skarpnord klarte ikke å følge den gode 67 runden fra natt til lørdag norsk tid og ble nummer 26 på Ladies European Tour.
Kristoff ble hindret da Viviani vant i Dubai
En velt mot slutten fratok Alexander Kristoff sjansen til å kjempe om seier på siste etappe av Dubai Tour. Elia Viviani vant både etappen og sammenlagt. I siste sving skjedde det en velt som involverte Kristoff-rival Nacer Bouhanni.
Kristoff ble hindret da Viviani vant i Dubai
En velt mot slutten fratok Alexander Kristoff sjansen til å kjempe om seier på siste etappe av Dubai Tour.
Viviani vant Dubai Tour etter utrolig spurt
Sikret seieren med ny etappeseier.
Les mer om Dubai Tour.
Colbrelli vant på Hatta Dam - hentet utslitt 19-åring 100 meter fra streken
Uhyre dramatisk etappe i Dubai Tour. (procycling.no): Det ble drama fra start til mål under den fjerde etappen av Dubai Tour. Hovedfeltet lot to Rally Cycling-ryttere stikke av i brudd.