Trøndelag arbeiderparti

Støre: Nei, han leder ikke reformutvalget. Trøndelag AP: Han får en sentral rolle

Trond Giske skal delta i reformutvalget i Trøndelag Arbeiderparti, men ikke lede arbeidet, sa partileder Jonas Gahr Støre til NRK i dag tidlig. Nestleder i fylkespartiet Per Olav Skurdal Hopsø sier Giske får en sentral rolle.

- Vi er fryktelig glade for vedtaket

Trøndelag Arbeiderparti ønsker bompengeinnkreving i 40 år i forbindelse med fjordkryssingsprosjektet mellom Trondheim og Indre Fosen. Trøndelag Arbeiderparti avviklet sitt årsmøte med 230 delegater i helga i helga.
Les mer om Indre Fosen og Trondheim.
Lokallag fikk gjennomslag for uttalelser
Trøndelag Ap støtter pelsdyrnæringa og kraftkommuner. Under årsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti stilte Oppdal med fire delegater; Hanne Torve, Jan Nøstberg, Idar Heggvold og Kirsti Welander.
Pelsdyrnæringa - krav om forutsigbar næringspolitikk
Trøndelag Ap støtter pelsdyrnæringa. Uttalelse fra Trøndelag Arbeiderparti: Regjeringen går inn for en tidfestet styrt avvikling av pelsdyrnæringa etter hestehandel på bakrommet under regjeringsforhandlingene.

Nesten oljefritt fra Arbeiderpolitiet

Det er flertall i Arbeiderpartiet for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja Søndag gikk årsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti inn for varig vern mot petroleumsvirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.
Har vedtatt varig vern
NTB melder at Trøndelag Arbeiderparti har vedtatt varig vern av Lofoten, Vestrålen og Senja. Dermed har nok et lokallag gårr mot fjorårets landsmøtevedtak. Til Adressaavisa sier AUF-fylkesleder Julie Instad Hole: – Dette er spikeren i kista for kompromissforslaget fra forrige landsmøte. Nå skal Ap bli en garantist for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja (LoVeSe),
Trøndelag Ap vil verne LoVeSe
Trøndelag Arbeiderparti har vedtatt varig vern av Lofoten, Vesterålen og Senja. De understreker samtidig behov for nytt leteareal. Dermed har nok et lokallag gått mot fjorårets landsmøtevedtak.
Les mer om LoVeSe, Lofoten, Senja og Vesterålen.
Trøndersk Ap-ledelse uten Giske
Valgkomiteens innstilling til nytt styre i Trøndelag Arbeiderparti inneholder ikke noe forslag på Trond Giske.
Kun ett av 40 lokallag vil ha Trond Giske
Avgått Ap-nestleder Trond Giske ser ikke ut til å få noen bred støtte som kandidat til fylkesstyret i Trøndelag Arbeiderparti. Kun ett av 40 kommunelag har foreslått Giske.
- Jeg opplever ikke at partiledelsen blander seg
Leder for valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti, Ingvild Kjerkol, avviser at de opplever press om ikke å velge Trond Giske som leder.
I dag gjør Trond Giske politisk comeback
Skal snakke i offentligheten for første gang på over syv uker. Se direktebilder i videovinduet rett over! ORKDAL (Nettavisen): Lørdag er Trond Giske i Orkdal i Trøndelag for å være innleder til årsmøtet til dannelsen av Orkland Arbeiderparti.
Trøndelag gir opp kampen om Giskes plass i sentralstyret
Fylkesleder Anne Marit Mevassvik i Trøndelag Arbeiderparti sier det ikke er naturlig å gå videre med å kjempe for Trond Giskes plass i sentralstyret.
Anne Marit Mevassvik ny leder i Trøndelag Ap
Anne Marit Mevassvik ble fredag valgt til midlertidig leder i Trøndelag Arbeiderparti etter Karianne Tung.
- Dette blir spennende og viktig
Anne Marit Mevassvik har tatt over som leder i Trøndelag Arbeiderparti.
Støtte, respekt og sinne etter Giskes avgang
Reaksjonene har vært mange etter at Trond Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet. Leder i Trøndelag Arbeiderparti Karianne Tung er sint og lei seg.
Støtte, respekt og sinne etter Giskes avgang
Reaksjonene har vært mange etter at Trond Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet. Leder i Trøndelag Arbeiderparti Karianne Tung er sint og lei seg.
Leder i Trøndelag Ap: Giske har stått rettsløs i hele prosessen
Leder i Trøndelag Arbeiderparti, Karianne Tung, sier det har vært en umenneskelig byrde for Trond Giske. Hun er sint og lei over hele prosessen.
Leder i Trøndelag Arbeiderparti: – Trond har så å si stått rettsløs i hele prosessen
Trond Giske trekker seg som nestleder i Arbeiderpartiet. Tidligere stortingsrepresentant Karianne Tung mener saken har vært en umenneskelig byrde for han.
Trøndelag Ap vil ikke kommentere Giskesaken
Ingen sentrale politikere fra miljøet rundt Trond Giske i Trøndelag Arbeiderparti ønsker tirsdag kveld å la seg intervjue om Giskesaken. Tausheten er samstemt.
Leder i Trøndelag Ap: – Giske har bedt om unnskyldning
Leder i Trøndelag Arbeiderparti, Karianne Tung, er fremdeles en av Trond Giskes støttespillere, og sier hun ikke har noen formening om at varslere blir ofret eller sviktet.
Trøndelag AP sier ja til kineserne
Fylkestingsgruppa i Trøndelag Arbeiderparti sier ja til at kineserne i Sichuan Group får delta i anbudskonkurransen på bygging av Beitstadsundet bru mellom Steinkjer og Verran.
Nord- og Sør-Trøndelag Ap er nå slått sammen
Arbeiderpartiet i Nord- og Sør-Trøndelag hadde egentlig utsatt en sammenslåing av et felles arbeiderparti i Trøndelag. På årsmøtet i Stjørdal ble et fellesstyre likevel vedtatt
Vil ha Mevassvik som ny leder
Sentrale Arbeiderpartipolitikere i Trøndelag ønsker Anne Marit Mevassvik som den første lederen i Trøndelag Arbeiderparti. Men selv om Sør- og Nord-Trøndelag Arbeiderparti har felles møte i helga, er ledervalget foreløpig utsatt.
Svekket omdømme for Ap
Flertallet av de ledende politikerne i Trøndelag Arbeiderparti mener mediesakene den siste tiden har påvirka partiets omdømme på en negativ måte.
Svekket tillit i Ap
Flertallet av de ledende politikerne i Trøndelag Arbeiderparti mener mediesakene den siste tiden har påvirka partiets omdømme på en negativ måte.