Traff

Slurvet med vindusskrapinga. Det var ikke lurt

Politiet i Tromsø traff på en bilist som hadde slurvet med skraping av vinduene på bilen sin tirsdag morgen. Han ble stoppet i Elvegata på Tromsøya, etter å ha kjørt over brua med dårlig sikt.
Les mer om Elvegata, Tromsø og Tromsøya.

Bestevennen fra ungdommen ble kona

Tom Roger Aadland var forlover i hennes første bryllup. Mange år seinere traff de hverandre igjen og ble kjærester.
Kjørte av veien
En bil har kjørt av veien på Sortland. Bilen traff en lyktestolpe og kjørte videre inn i en portstolpe som også ble ødelagt. Bilføreren er avhørt av politiet og førerkortet en beslaglagt, det mistenkes ikke ruspåvirket kjøring.
Les mer om Sortland.
E10: Personbil snurret og traff autovernet
Operasjonssentralen ved Nordland politidistrikt melder ved 19.30-tiden lørdag kveld om en singelulykke på E10 ved Bjørnfjell i Narvik. - Personbil har snurret på veien og truffet autovernet. Ikke meldt om personskade.
Les mer om Bjørnfjell, E10, Narvik og Nordland.
Trump tas imot i Florida: – Jeg vil ikke se han her
PARKLAND, FLORIDA (VG) Trump ankom fredag kveld sørlige Florida hvor han traff ofre og helsepersonell. Men presidenten nektet fremdeles å svare på spørsmål om våpenlover.
Les mer om Florida.
Skriver bok om metoo
Åsne Seierstad skal skrive bok om hvordan metoo-kampanjen traff Trond Giske, Jonas Gahr Støre og resten av Arbeiderpartiet.
Stormforelsket i kjendissønn
OL-håpet Tiril Sjåstad Christiansen er blitt samboer med sønnen til Dag Otto Lauritzen: - Jeg traff på første forsøk, sier hun.
Les mer om Dag Otto Lauritzen.
Stormforelsket i kjendissønn
OL-håpet Tiril Sjåstad Christiansen er blitt samboer med sønnen til Dag Otto Lauritzen: - Jeg traff på første forsøk, sier hun. PYEONGCHANG (Dagbladet): Fristilkjører Tiril Sjåstad Christiansen (22) forbereder lørdagens OL-renn i slopestyle.
Brønnøyværinger hyllet Klæbo i PyeongChang
Sigbjørn Kolset og en vennegjeng opplever den norske gullfesten i OL på nært hold. Iført "Make Northug great again"-caps gikk de seg på Johannes Klæbo Høsflot og Niklas Dyrhaug. - Vi traff dem på ishockeykampen mellom Norge og Sverige.
Les mer om Klæbo, Norge, PyeongChang og Sverige.
Kilde traff port og mistet staven i super-G-rennet
Aleksander Aamodt Kilde var uheldig og mistet staven under super-G-rennet i Pyeongchang-OL fredag.
Les mer om Pyeongchang-OL.
Oselverens egen museumsdag
Mye folk og mange gode tilbakemeldinger. Oselverdagen på Sjøfartsmuseet traff på aller første forsøk i fjor. Igjen er fokus rettet mot Norges nasjonalbåt.
Les mer om Sjøfartsmuseet.
Hylte og skrek i boligområde
Politiet fikk i natt melding om hyl og skrik i en gate i Byskogen i Larvik. Da politiet sjekket traff de på to personer som var ruset, lagde bråk og var lite samarbeidsvillige. Begge ble innsatt i arresten og anmeldt.
Les mer om Byskogen og Larvik.
Noen «designendringer bør ikke godkjennes
DEBATT: I dødsulykken på COSL Innovator omkom en person og to ble skadet. En bølge, mye større enn de «vanlige, traff boligkvarteret på boreplattformen COSL Innovator som lå på Trollfeltet.
Les mer om Trollfeltet.
Havarikommisjonen: Flyet mistet plutselig raskt høyde og traff havflaten med stor kraft
Havarikommisjonen ankom Svolvær mandag ettermiddag. Nå jobber de med å organisere arbeidet med å få hevet småflyet som var involvert i ulykken søndag kveld.
Les mer om Svolvær.
Feilskjær kostet Pedersen mulig OL-sølv
Sverre Lunde Pedersen gikk mot sin beste 1500-meter i karrieren og sølv på OL-isen i Sør-Korea. Så traff han et spor, ødela løpet og endte på 9.-plass.
Russisk fly eksploderte da det traff bakken
Menneskelig feil, teknisk svikt eller dårlig vær kan ha vært årsak til flystyrten i Russland, der 71 mennesker døde. Flyet eksploderte da det traff bakken.
Les mer om Russland.
Russisk fly eksploderte da det traff bakken
Menneskelig feil, teknisk svikt eller dårlig vær kan ha vært årsak til flystyrten i Russland, der 71 mennesker døde. Flyet eksploderte da det traff bakken.
Les mer om Russland.
Russisk fly eksploderte da det traff bakken
Menneskelig feil, teknisk svikt eller dårlig vær kan ha vært årsak til flystyrten i Russland, der 71 mennesker døde. Flyet eksploderte da det traff bakken.
Les mer om Russland.
Småfly var nær havari i 2010
Småflyet som styrtet i Svolvær i går var nær å havarere i 2010. Det opplyser Flyhavarikommisjonen til NTB. Flyet var da involvert i en ulykke i Kåfjorddalen i Troms. Deler av halen og en vinge ble revet av etter at flyet traff en taubane.
Flyet som havarerte utenfor Svolvær var i nesten-havari i 2010
Luftfartstilsynet bekrefter at flyet LN-TOS var nær ved å havarere i Troms i 2010, da det traff en taubane.
Les mer om Svolvær.
Flyet som styrtet nær havari i 2010
Flyet som styrtet i Svolvær i går var involvert i en ulykke i Kåfjorddalen i Troms i 2010, ifølge Flyhavarikommisjonen. Deler av halen og en vinge ble revet av etter at flyet traff en taubane. Ingen ble skadet.
Flyet som styrtet nær havari i 2010
Flyet som styrtet i Svolvær i går var involvert i en ulykke i Kåfjorddalen i Troms i 2010, ifølge Flyhavarikommisjonen. Deler av halen og en vinge ble revet av etter at flyet traff en taubane. Ingen ble skadet. To personer omkom i ulykken søndag.
Flyet nær havari i 2010
Flyet som styrtet i Svolvær i går kveld, var involvert i en alvorlig ulykke i 2010 i Kåfjorddalen i Troms. Ingen personer kom til skade da flyet traff en taubane slik at deler av halen og en vinge ble revet av, melder Flyhavarikommisjonen. To personer omkom i gårsdagens ulykke.