Trafikkulykke

Ulykke på riksvei 3

To lastebiler var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da en lastebil kjørte inn i en annen lastebil, som deretter kjørte i grøfta. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Elverum.

Trafikkulykke mellom bil og buss på Romerike

Uklart skadeomfang.
Les mer om Romerike.
Trafikkulykke på Østre Ålefjær
Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på Østre Ålefjær i Kristiansand. En bil har kjørt ut av veien, med en person i bilen. Vedkommende er bevisst.
Ny trafikkulykke Rakkestad
To biler har kollidert i Osveien i Rakkestad, melder politiet. To personer skal være involvert, det er ikke meldt om personskader. Nødetatene er på vei.
Les mer om Osveien og Rakkestad.

Fri ferdsel på fylkesvei 319

På fylkesvei 319 ved Berger i Svelvik er det åpent for fri ferdsel etter en trafikkulykke i morges. To personer ble kjørt til lege for sjekk.
Les mer om Berger og Svelvik.
Til lege etter trafikkulykke
To personer er kjørt til lege for sjekk etter en trafikkulykke på fylkesvei 319 ved Berger i Svelvik. Det er manuell dirigering på stedet.
Les mer om Berger og Svelvik.
Trafikkulykke Rakkestad
En kassebil har kjørt av veien om lag 1 km sør for Krosbykrysset i Rakkestad. Nødetatene er på stedet, men det var ingen personer i bilen, melder politiet på Twitter.
Trafikkulykke Berger
Nødetater er på vei til en trafikkulykke mellom to biler på fylkesvei 319 i Berger i Svelvik. Ifølge politiet er trolig ingen alvorlig skadet.
Les mer om Berger og Svelvik.
Trafikkulykke i Grimstad
Det har vært et trafikkuhell på E18 ved Vesterled i Grimstad, retning øst. Ifølge politiet skal det ikke være personskade. En bil har kjørt ut på E18 og en trailer har kjørt inn i denne.
Les mer om E18, Grimstad og Vesterled.
BOK: Fra frokostkrangel til trafikkulykke
Dyktig tekstkonstruktør med uanstrengt språk uten mothaker.
Trafikkulykke på E6
Flere biler er involvert i en trafikkulykke ved Rygge sørgående, rett etter kryss 12 Halmstad. Statens vegvesen meldte først at fem kjøretøy er involvert, mens politiet skriver på Twitter at det dreier seg om tre kjøretøy.
Les mer om Halmstad, Rygge og Twitter.
Trafikkulykke i Sulitjelma
Ambulanse og politi er på stedet i forbindelse med en trafikkulykke i Sulitjelma. En bil har kjørt av veien og føreren tas til legevakt for sjekk, melder politiet.
Les mer om Sulitjelma.
Rykket ut til trafikkulykke
Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Trollsåsveien i Kodal.
Les mer om Kodal og Trollsåsveien.
Rykker ut til trafikkulykke
Sandefjord brannstasjon har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Trollsåsveien i Kodal.
Les mer om Kodal og Trollsåsveien.
Ulykke Saltdal
Politiet har også fått inn melding om en trafikkulykke på E6 i Saltdal. De melder at hendelsesforløpet foreløpig er uklart.
Les mer om Saltdal.
Trafikkulykke i Snertingdal
Nødetatene er på veg til et trafikkuhell i Snertingdal. Det skal ha skjedd ved skytterhuset i Elvedalen. Det skal være en påkjørsel bakfra med personbil og lastebil.
Les mer om Elvedalen og Snertingdal.
Trafikkulykke i Stjørdal
Nødetatene rykker ut.
Les mer om Stjørdal.
Trafikkulykke i Sandefjord
Nødetater er på vei til en trafikkulykke på Vesterøyveien i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord og Vesterøyveien.
Oppdatering trafikkulykke Fv26
To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.
Les mer om Fv26 og Tolga.
Front mot front
To biler er involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet i Innlandet på Twitter skal det være en front mot front-kollisjon. To personer skal være ute av bilene.
Harrison Ford reddet kvinne etter trafikkulykke
Det er ikke bare på film «Indiana Jones-stjernen viser seg som en ekte helt.
Ulykke på E18
Politiet har sendt en patrulje til E18 ved Hærland, etter melding om en trafikkulykke. Detaljer er så langt ikke kjent.
Les mer om E18 og Hærland.
Trafikkulykken i Narvik
Kvinnen som ble sendt til sykehus etter ei trafikkulykke tidligere i dag er lettere skadet, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til NRK. Kvinnen i 50-årene blir værende på sykehuset i Narvik for observasjon inntil videre.
To barn skadd i trafikkulykke i Hjartdal
To barn er skadd etter at ein personbil køyrde av vegen på Tuddalsvegen i Hjartdal måndag morgon. Det var glatt, og delvis snø og is der ulykka skjedde.
Les mer om Hjartdal og Tuddalsvegen.
To barn skadd i trafikkulykke i Tuddal
To barn er skadd etter at ein personbil køyrde av vegen på Tuddalsvegen måndag morgon. Det var glatt, og delvis snø og is der ulykka skjedde.
Les mer om Tuddal og Tuddalsvegen.