Tredje

Skolebussen: To av barna på sykehus

To av ungene som var i skolebussen som ble påkjørt av en lastebil i ettermiddag er på sykehuset, et tredje barn er på skadelegevakten. Ti andre elever i bussen ble ikke skadde. Ulykka skjedde på grensa mellom Sørum og Aurskog-Høland ved 15-tida, da elevene var på vei hjem fra Aursmoen skole. Bilføreren som kjørte på skolebussen har fått førerkortet inndratt.

Madcon-Yosef er blitt pappa for tredje gang

Babylykke for «The Voice-aktuelle Yosef Wolde-Mariam.
Optimisme i Nord-Norge
Tiltroen til egen og landets økonomi er på samme nivå som før oljeprisfallet i 2014, viser et nytt forventningsbarometer laget av Finans Norge. Sammenlignet med andre kvartal i år, er det særlig Nord-Norge som har stigende optimisme i tredje kvartal, skriver NTB.
Les mer om NTB og Nord-Norge.
Rustar opp kampen mot plasten i havet
Naturvernforbundet opprettar sitt tredje lokallag i Sogn og Fjordane for å ta opp kampen mot oppdrettarar og plasten i havet. – Folk må få opp auga, seier Jon Anders Stavang.
Les mer om Fjordane og Sogn.

Nibali til topps i intens Vuelta-etappe

Italienske Vincenzo Nibali hadde mest krefter da sammenlagtfavorittene gjorde opp om seieren på den tredje etappen av Vuelta a Espaa.
Les mer om Espaa, Vuelta og Vuelta-etappe.
NIbali vant etappen
Italienske Vincenzo Nibali vant den tredje etappen av Vueltaen. Chris Froome ble nummer tre og tok ledertrøyen i rittet.
Les mer om Vueltaen.
SV og Rødt bykser frem
I Sentios nye stortingsmåling for Oslo er SV tredje største parti, og Rødt har for første gang to stortingsrepresentanter fra hovedstaden.
Les mer om Oslo og Rødt.
SV og Rødt bykser fram i ny Oslo-måling
I Sentios nye stortingsmåling for Oslo er SV tredje største parti, og Rødt har for første gang to stortingsrepresentanter fra hovedstaden.
Les mer om Oslo, Oslo-måling og Rødt.
Halvorsen vant i Frankrike
Kristoffer Halvorsen gikk seirende ut på den tredje etappen av sykkelrittet Tour de l'Avenir, også kjent som «ungdommens Tour de France.
Les mer om France, Frankrike og Tour.
Vos vant Ladies Tour of Norway
Sykkelstjernen Marianne Vos sikret sammenlagtseieren i Ladies Tour of Norway da hun ble nummer tre på den tredje og avsluttende etappen søndag.
Les mer om Norway.
Flytter til Bergen for å lage TV-serie
«Thelma-aktuelle Ellen Dorrit Petersen flytter familien til Bergen for å spille inn tredje sesong av «Aber Bergen.
Les mer om Aber Bergen, Bergen og TV-serie.
Northug overrasket alle: – Når du har følt deg ræva, så er det godt
TRONDHEIM (VG) Petter Northug (31) hadde ikke levert en eneste imponerende konkurranse på to dager. På den tredje sjokkerte han alle og gikk inn til topplassering.
Weng til topps for tredje året på rad
TRONDHEIM (VG) Heidi Weng (26) holdt unna for både Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Linn Sömskar i sammendraget på den avsluttende fellesstarten. Dermed gikk hun til topps i Toppidrettsveka – igjen.
Slik blir BMWs neste sportsbil
Her er tredje generasjon av BMWs sportsbil Z4.
Trysil lykkes med sommersatsing
For tredje året på rad har Trysil økning i antall sommergjester. På sykkelstiene er det syklet 90.000 runder, en økning på 43 prosent. Og klatreparken som åpnet i juni har allerede nådd gjestemålet for første driftsår, melder Destinasjon Trysil.
Les mer om Destinasjon Trysil og Trysil.
Utlevert etter ran
En mann i 20-årene er utlevert fra Østerrike til politiet i Drammen i forbindelse med ranet av urmaker Roll Hansen i 2015. Mannen er den tredje av fire mistenkte etter det brutale ranet. Så langt er tre av de fire siktede pågrepet og fengslet i Norge.
Sørøst-Asias nye tigerøkonomi
Singapore, Thailand, Malaysia og Indonesia har siden 1980-tallet vært Sørøst-Asias tigerøkonomier. Filippinene har ligget langt etter. Nå har den filippinske økonomien blitt tredje størst.
Les mer om Indonesia, Malaysia og Thailand.
Nytt EM-tap
Mathias Berntsen fra Åmli og Svein Oddmund Solhaug tapte sin tredje kamp i Europamesterskapet i sandvolleyball i Latvia. Paret er dermed ute av mesterskapet.
Aurevatn øydelagt for tredje gong
Bunntjernet langs fylkesveg 24, er nok ein gong tømt for vatn, meldar HA. Hærverk på damlukene gjer at tjernet er tømt for vatn og leiar i Romedal og Vallset jeger- og fisk trur det har gått hardt utover fisken i vatnet. Saka vert meldt til politiet.
Les mer om Romedal og Vallset.
Hver tredje nordmann frykter valgkampen hackes
Justisminister Per Willy Amundsen (Frp) sier han ikke er overrasket.
Strømsgodset og Tokmac i fyr og flamme – tok sin tredje strake hjemmeseier
(Strømsgodset – Lillestrøm 3-1) Et effektivt Strømsgodset fortsatte sin gode hjemmeform da Lillestrøm kom på besøk.
Følg Kongsvinger-Jerv direkte
Grimstad-laget jakter sin tredje seier i serien på rad.
Veiby vant i Asia
Ingen klarte å slå Kongsvinger-gutten Ole Christian Veiby i tredje runde i FIA Asian-Pacific Rally i Malaysia i helga. 21-åringen sier løpet lørdag var vanskelig på grunn av mye regn og ekstremt glatte veier. Nå gjenstår konkurranse i Japan og India.
Norsk sensasjonsseier til August Jensen: – Jeg slengte sykkelen fram
En heroisk spurt av nordlendingen August Jensen (25) ga norsk seier på den tredje etappen av Arctic Race.
Les mer om Arctic Race og August Jensen.