Tredje

Uavgjort i Leicester

Leicester utlikna ti minutt før slutt og spela 1-1 mot West Bromwich i Premier League i kveld. Nacer Chadli gav WBA leiinga midt i andre omgang, og det var Riyad Mahrez som utlikna for heimelaget. Leicester er dermed framleis på tredje siste plass i ligaen.

Netflix overgår egne forventninger – fikk 5,3 millioner nye brukere

Strømmegiganten Netflix har lagt bak seg et meget sterkt tredje kvartal.
Snømannen på kinotoppen
Filmen har fått flere dårlige anmeldelser, men åpningshelgen ble den tredje beste ved norske kinoer. Nesten 83 000 så den norske filmen denne helgen, ifølge Filmweb.
Les mer om Filmweb.
Molde har grep om sølvet - senket Brann fire minutter på overtid
Brann gikk på sitt tredje tap på rad da laget tapte 0-1 for Molde i Eliteserien i fotball.
Les mer om Brann, Eliteserien og Molde.

Mjøndalen- FFK 3–1

Magnus Sylling Olsen scoret det tredje målet for Mjøndalen.
Les mer om Mjøndalen.
Tap for Bodø/Glimt
Bodø/Glimt tapte 3-1 mot Levanger, og måtte for første gang siden 12. september gi fra seg poeng. Levanger tok ledelsen 2-0 før pause, og Levanger-spissen satte inn et tredje mål etter 57 minutter. Martin Bjørnbak reduserte for Bodø/Glimt en halv time inn i andre omgang. Før dagens kamp hadde Glimt vunnet tre fotballkamper på rad.
Rooney reddet Everton-poeng
Brighton var på vei mot sin tredje strake hjemmeseier i Premier League, men Wayne Rooneys straffescoring like før slutt sørget for 1-1 og ett poeng til Everton. Anthony Knockaert satte inn 1-0 til Brighton etter 82 minutter i bunnoppgjøret
Federer tok årets tredje finaleseier over Nadal
Roger Federer (36) gjorde kort prosess med verdensener Rafael Nadal (31) i finalen i Shanghai Masters. Etterpå hyllet de hverandre.
Les mer om Nadal og Rafael Nadal.
Klar ledelse til Sparta
Tredje periode i kampen mellom Sparta og bunnlaget Kongsvinger er i gang i Sparta Amfi. Stillingen er 4-1 til hjemmelaget.
Treneren så rødt da Rosenborg utklasset TIL
Rosenborg tok et langt steg mot klubbens tredje strake seriegull på Alfheim, mens kampen mot nedrykk blir blytungt for TIL.
Les mer om Alfheim, Rosenborg og TIL.
– Bekrefter den svake utviklingen i det norske boligmarkedet
Alle landets fylker hadde negativ prisutvikling i tredje kvartal med to unntak.
Les mer om Bekrefter.
n savnet i Seljordsvannet
Letingen etter den tredje som er meldt savnet etter at en båt med seks personer gikk rundt i Seljordsvannet torsdag, fortsatte natt til fredag.
Les mer om Seljordsvannet.
Ligger an til opprykk – frykter for konsekvensene: – Det kan bety økonomisk ruin
Etter serieomleggingen, mener flere lag at skillet mellom tredje- og fjerdedivisjon er blitt altfor stort.
To personer savnet i Seljordsvatnet
To personer er savnet etter at en båt kantret ved Vesleøy i Seljordsvatnet i Seljord. Tre redningshelikopter og dykkere fra Røde kors leter etter de to savnede. Det foretas livreddende førstehjelp på en tredje person.
Lærer og elev savnet i Seljordsvatnet
En elev og en lærer er savnet etter at en båt kantret ved Vesløy i Seljordsvatnet i Seljord. Tre redningshelikopter og dykkere fra Røde kors leter etter de to savnede. Det foretas livreddende førstehjelp på en tredje person.
Regjeringen er forberedt på å tape mer enn hver tredje krone på fornybarfondet
Regjeringen gir Fornybar AS et oppstartsbudsjett på 400 millioner og forbereder seg på milliardtap.
Sjokkrapport om spillavhengighet i svensk idrett
Fire-fem spillere i hvert svenske eliteidrettslag har problemer med pengespill, og hver tredje elitespiller i ishockey kjenner noen som har veddet på egen kamp.
Norske Skog varsler om fallende resultat i tredje kvartal
Norske Skogs driftsresultat falt i tredje kvartal til 140 millioner. For at ledelsens egen prognose skal treffe, må selskapet levere en kraftig forbedring på tampen av året.
Sesongens tredje Rangers-tap
St. Louis Blues vant 3-1 over Mats Zuccarellos New York Rangers i Madison Square Garden natt til onsdag. Zucca ble uten målpoeng. Tross 34-24 i antall skudd på mål maktet ikke Zuccarello og co. å ta sin andre strake seier. Etter fire kamper står de med tre tap og en seier.
Sesongens tredje Rangers-tap for Zucca
St. Louis Blues vant 3-1 over Mats Zuccarellos New York Rangers i Madison Square Garden natt til onsdag.
Prinsesse Sofia kler den nye prinsen i norsk ull
For tredje gang vises en svensk tronarving frem i norsk design.
Språkrådet: Bør hete Askim
Askim er det beste navneforslaget for den nye storkommunen i indre Østfold. Det skriver Språkrådet i sin høringsuttalelse til Kommunaldepartementet. Språkrådet fraråder å kalle kommunen Smålenene, slik tre av kommunene ønsker. Det tredje alternativet, Indre Østfold, kan brukes. Men det er upresist siden navnet bare vil gjelde fem av dagens ni kommuner i regionen.
Vålerenga får nytt stadionnavn
Teknologiselskapet Intility har inngått avtale med Vålerenga Fotball AS som innebærer at klubbens nye stadion vil bære navnet Intility Arena. Avtalen har en ramme på 10 år. Den nye arenaen på Valle Hovin er Norges tredje største idrettsstadion.
Partitopp: Trump kan bane vei for tredje verdenskrig
Lederen av Senatets utenrikskomit Bob Corker slår tilbake mot USAs president Donald Trump og sier Trumps oppførsel kan sende landet mot tredje verdenskrig.
Les mer om Bob Corker og Donald Trump.
Partitopp kritiserer Trump
Den republikanske lederen av Senatets utenrikskomit Bob Corker slår tilbake mot USAs president Donald Trump og sier Trumps oppførsel kan sende landet mot tredje verdenskrig.
Les mer om Bob Corker, Donald Trump og Trump.