Tredje

Ny nordmann klar for NHL-lag

Kristian Røykås Marthinsen (17) ble valgt da Washington Capitals brukte sitt siste valg i årets draft. Unggutten blir med det den tredje nordmannen tilknyttet en NHL-klubb sammen med Andreas Martinsen (Montreal Canadiens) og Mats Zuccarello (New York Rangers). Tatt i betraktning Marthinsens unge alder er det nok likevel en stund før vi eventuelt får se venstrevingen på isen i en NHL-kamp.

17-årig nordmann draftet til NHL-klubb: - Helt sjukt

Kristian Røykås Marthinsen (17) ble valgt da Washington Capitals brukte sitt siste valg i årets draft. Unggutten blir med det den tredje nordmannen i NHL.
Les mer om NHL.
Ny nordmann til NHL
Kristian Røykås Marthinsen (17) ble valgt da Washington Capitals brukte sitt siste valg i årets draft. Unggutten blir med det den tredje nordmannen i NHL, melder NTB. Sammen med Andreas Martinsen (Montreal Canadiens) og Mats Zuccarello (New York Rangers) utgjør unggutten en norsk trio i det gjeveste selskap innen ishockey. Marthinsen har tidligere spilt for Lørenskog. Han er lillebroren til Andreas Røykås Marthinsen, som spiller i svenske Djurgården.
Les mer om Djurgården, Lørenskog, NHL og NTB.
Nei til kreftmedisin for tredje gong: – Eg blir rasande
For tredje gong fekk brystkreftmedisinen Kadcyla nei frå styresmaktene. Kreftsjuke betalar frå eige lomme. – Inntekt skal ikkje rå over liv eller død, meiner kreftsjuk fylkestopp.
Les mer om Kadcyla.

Britisk tennisspiller testet positivt på kokain

Dan Evans, Storbritannias tredje beste tennisspiller, har avlagt en positiv dopingprøve.
Kreftmedisin fekk nei for tredje gong: – Eg blir rasande
For tredje gong fekk brystkreftmedisinen Kadcyla nei frå styresmaktene. Kreftsjuke betalar frå eige lomme. – Inntekt skal ikkje rå over liv eller død, meiner kreftsjuk fylkestopp.
Les mer om Kadcyla.
Britisk tennisspiller testet positivt på kokain
Dan Evans, Storbritannias tredje beste tennisspiller, har avlagt en positiv dopingprøve.
Warholm nummer tre i EM-løp
Karsten Warholm løp fredag sin tredje 400 meter hekk på ni dager. Det ga tredjeplass i lag-EM i Finland der han kom inn på 50,25.
Les mer om EM-løp og Finland.
Warholm nummer tre i EM-løp
Karsten Warholm løp fredag sin tredje 400 meter hekk på ni dager. Det ga tredjeplass i lag-EM i Finland der han kom inn på 50,25. Mer på TV2.no.
Les mer om EM-løp og Finland.
Tatt for tredje gang på tre uker
Natt til fredag pågrep politiet en mann (37) i Halden etter at han kjørte i ruspåvirket tilstand for tredje gang i juni. – Slike må ryddes vekk fra trafikken, sier politiet.
Les mer om Halden.
Varebil kjørte vinglete: Tatt for å kjøre ruset for tredje gang i juni
En 37 år gammel mann ble natt til fredag tatt for å kjøre ruset for tredje gang på tre uker av politiet i Østfold.
Les mer om Østfold.
Hard festing i Halden
Politiet i Halden har hatt en hektisk natt. En døddrukken mann på 28 år ble funnet sovende på brosteinen i sentrum før han ble plukket opp av politiet og kjørt hjem til sin mor. En 21-åring ble funnet naken og sovende utenfor en privatbolig. Han får sove ut rusen i politiets arrest. En tredje beruset mann ble hjulpet opp av forbipasserende etter at han falt i vannet fra sin egen båt. Han ble tatt hånd om av gode venner etterpå.
Les mer om Halden.
Tatt ruset på veien for tredje gang
Politiet i Østfold har anmeldt en mann i Halden etter at han ble tatt for å kjøre ruset for tredje gang, bare denne måneden. De måtte ta blodprøve av 37-åringen med makt, fordi han slo,spyttet og sparket dem. Han blir vurdert varetektsfengslet.
Les mer om Halden og Østfold.
Dårlige veier medvirket til hver tredje dødsulykke
Høy fart, feilvurderinger og dårlige veier bidrar til dødsulykkene i trafikken.
Carlsen med nye seire i Paris
Magnus Carlsen tok sin tredje og fjerde seier i hurtigsjakkturneringen i Paris torsdag mot Veselin Topalov og Wesley So. Senere i kveld møter nordmannen Hikaru Nakamura.
En bilfører skadd
Tre biler har kollidert på Ytre Ringvei på brua over E6, mellom Alnabru og Tveita. To av bilførerne virker uskadde, mens den tredje kjøres til Ullevål sykehus med skader. Det er uklart hvor alvorlige skadene er.
Carlsen slo So i hurtigsjakk
Magnus Carlsen tok sin tredje seier i hurtigsjakkturneringen i Paris torsdag. En vrien motstander, Wesley So, ble slått med svarte brikker.
Les mer om Wesley So.
Kommunekorrupsjon: – Drammen bare toppen av et isfjell
Denne uken førte bestikkelsene i en rekke av Drammens byggesaker til den tredje fengselsdommen så langt.
Senterpartiet faller i ny partimåling
Etter stor fremgang over lengre tid faller nå Sp med 4 prosentpoeng på en ny meningsmåling. Det er den tredje landsdekkende målingen på rad med tilbakegang.
Senterpartiet faller
Etter en lang periode med fremgang faller Senterpartiet med fire prosentpoeng i ny partimåling. Det er den tredje landsdekkende målingen på rad med tilbakegang.
Les mer om Senterpartiet.
1-1 på Levermyr
Åsane har utlikna til 1-1 mot Jerv i cupens tredje runde. Joakim Hammersland scora for bergensarane 57 minutt ut i kampen.
Les mer om Jerv og Levermyr.
Ruud til tredje runde
Casper Ruud er klar for tredje runde i challengerturneringen i Blois. Ruud, som er femteseedet i turneringen, slo useedede Jonathan Eysseric 2-1 i sett (3-6, 6-1, 6-4).
Les mer om Jonathan Eysseric.
Dømt for korrupsjon
En mann i 30-årene er dømt til fem måneder i fengsel for medvirkning til korrupsjon, melder Drammens Tidende. Mannen er den tredje som på kort tid har blitt dømt i korrupsjonssaken i Drammen kommune.
Les mer om Drammen.
Norwegian til topps i fersk kåring
For tredje år på rad har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter.
Les mer om Norwegian.
Tredje bil i brann i Oslo
Politiet har rykket ut til melding om en bil i brann på Høybråten i Oslo. Samtidig pågår slukking i to biler som stod i full fyr for en halvtime siden på Mortensrud.
Les mer om Høybråten, Mortensrud og Oslo.