Trening

Utrykningsskjøring på E6

Det vil være flere synlige utrykningsskjøretøyer på E6 i Østfold i dag. Det er nødetatene som driver med trening og godkjenning, opplyser Østfold-politiets operasjonsleder. Kjøringen vil foregå frem til klokken 15 i ettermiddag.
Les mer om Østfold.

Forvirring om dansk fotballkonflikt – kamp mot Sverige kan ryke

Ingen danske spillere møtte til kvinnelandslagets oppsatte trening i Helsingør onsdag klokka 10. VM-kvalifiseringskampen mot Sverige er i stor fare.
Les mer om Helsingør og Sverige.
Danske fotballjenter møtte ikkje
Spelarane på Damarks kvinnelandslag i fotball møtte heller ikkje i dag på trening, melder Danmarks Radio. Dei nektar å spele før ein økonomisk avtale er på plass. Dermed ser det ut til at Damark må trekkje seg VM-kvalifiseringskampar mot Sverige og Kroatia fredag og tysdag.
Støy grunnet PLIVO
I forbindelse med nødetatenes trening i den nasjonale prosedyren for pågående livstruende vold (PLIVO) vil det gjennomføres øvelser med utrykningskjøretøy og uniformert politi med øvingsvåpen i Andøy, Bø, Øksnes, Sortland, Hadsel og Lødingen i oktober og november. Dette melder politiet i ei pressemelding. Publikum vil kunne merke stor aktivitet i området, og muligens noe støy.
Les mer om Andøy, Hadsel, Lødingen og Sortland.

Derfor er fysisk aktivitet på fritida viktigere enn den som gjøres i arbeidstida

Jevnlig trening forebygger depresjon ifølge ny norsk studie. Men: det er viktig at treningen gjennomføres på fritida.
VM-kvalik fredag: Danskene streiker fremdeles
Det danske kvinnelandslaget i fotball uteble for andre dag på rad fra trening før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Sverige.
Danske landslagsspillere har ikke dukket opp før viktig kamp: – Vi kommer til å få juling av Sverige
Det danske kvinnelandslaget i fotball uteble for andre dag på rad fra trening før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Sverige.
Ny skade for Sjåstad Christiansen
OL-håpet Tiril Sjåstad Christiansen har pådratt seg en ny skade. Det koster 22-åringen verdifull trening.
Dansk landslagssjef: - Jeg har blitt en sirkusartist
Konflikten mellom det danske kvinnelandslaget i fotball og nasjonens fotballforbund fortsetter. Mandag møtte ikke spillerne opp til trening før Sverige-kampen.
Les mer om Sverige-kampen.
Dansk landslagssjef: - Jeg har blitt en sirkusklovn
Konflikten mellom det danske kvinnelandslaget i fotball og nasjonens fotballforbund fortsetter. Mandag møtte ikke spillerne opp til trening før Sverige-kampen.
Les mer om Sverige-kampen.
Ingen danske landslagsspillere møtte på trening
Før kamp mot Sverige fredag.
Les mer om Sverige.
Fem dager før VM-kvalik: Landslagsspillere møtte ikke til trening
Konflikten mellom det danske kvinnelandslaget i fotball og nasjonens fotballforbund fortsetter. Mandag møtte ikke spillerne opp til trening før Sverige-kampen.
Les mer om Sverige-kampen og VM-kvalik.
Danske fotballjenter streiker igjen
Ingen av spillerne møtte til trening før viktig landskamp.
Møtte ikke opp på trening
Konflikten mellom det danske kvinnelandslaget i fotball og nasjonens fotballforbund fortsetter. Mandag møtte ikke spillerne opp til trening før Sverige-kampen. Årsaken er at Spillerforeningen og Det danske fotballforbundet ikke har blitt enige om en ny landslagsavtale.
– Morfar har nok helt rett. Jeg må tåle mer trening
Morfar Kåre Høsflot, som også er treneren, mener at barnebarnet, Johannes Høsflot Klæbo, er for ung og uferdig for høydeopphold.
Les mer om Morfar.
Treningsuhell for Paralympics-håp
Eirik Bye, langrennsløper på elitelaget for paralympiske utøvere, pådro seg hjernerystelse etter et fall på trening lørdag, melder NTB. Bye var uheldig og skled da han var ute på rulleskitrening.
Les mer om NTB og Paralympics-håp.
Ulland: – Øvde mye på frispark med broren min da vi var yngre
DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Odd 1–0) Eirik Ulland Andersen (25) får igjen for utallige timer med frispark-trening sammen med broren Andreas (28). Mot Odd sørget det for tre poeng for Godset.
Les mer om Godset.
Slik skal den gamle Sogndal-helten kjempe seg tilbake
Atle Torvanger (54) får bruk for alt han har lært om trening etter at han fekk ei kraftig hjerneblødning.
Les mer om Sogndal-helten.
Idrettshøgskolen skal utvikle 08
Sarpsborg 08 skal samarbeide med Norges idrettshøgskole. Samarbeidet skal ha fokus på utvikle trening og spillerutvikling, skriver klubben på sin nettside. – Skal vi bli bedre må vi samarbeide med andre institusjoner og ekspertiser, og da er det flott å ha en av de fremste institusjonene i verden å samarbeide med, sier Niklas Nyland, som er faglig leder i 08's utviklingsavdeling.
Irak hisser til angrep mot kurdisk oljeby
ISTANBUL (VG) Bagdad-regjeringen tilgir ikke at kurderne stemte for uavhengighet. Nå forbereder de seg på å angripe sine landsmenn. Begge sider har fått norsk trening.
– Svarene på ulykka kan drøye
Det kan ta tid før Spesialenheten kommer med svar på hva som skjedde da en politimann ble alvorlig skadet i ei ulykke under trening. Det sier etterforskningsleder Liv Øyen. Flere personer skal avhøres i saken, som prioriteres høyt.
Starts nye trener kjørte spillerne i kjelleren: – Jeg hadde krampetendenser i begge beina
Start-spillerne hadde ikke peiling på hva som ventet under onsdagens trening på Sparebanken Sør Arena.
Agüero tilbake på treningsfeltet etter ulykken
Sergio Agüero er tilbake i trening for Manchester City etter ribbeinsbruddet han pådro seg i en trafikkulykke forrige måned.
Les mer om Manchester City.
«Du må på jobb, du må på skole, du har innlevering, du må på trening. Sånn er livet bare
Elever ved Stavanger Katedralskole Kongsgård har lært metoder for å håndtere stappfulle skoledager.