Trine skei grande

«Bromansen mellom Macron og Trudeau hylles på nettet

Verden fryder seg over bilder av Emmanuel Macron og Justin Trudeau som går tur på Sicilia. – De gir håp, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

– Mange er usikre

STORTINGET (NRK): Ingen stortingspartier mister velgere som Venstre. Partileder Trine Skei Grande tror de mange klimakampene med regjeringen har kostet dem dyrt.
Les mer om Mange og Venstre.
Ber Røvika bestå
Nordland Venstre har fått Trine Skei Grande til å spørre statsråd Per Sandberg direkte om nedleggelsen av Røvika mottak.
Sende støtteerklæring til Trine Skei Grande (V) - no er han aktiv i Høgre
Kjend for å ha sendt støtteerklæring til Trine Skei Grande, har 17-åringen frå Hetland VGS funnet sin veg inn i Høgre-politikken.

Kannik-rektor: Lærere bør ikke fokusere på lønnen

Venstrepolitikerne Trine Skei Grande og Iselin Nybø besøkte Kannik Skole i Stavanger i fredag. Fokus var særlig på høyere lønn og sertifisering av lærertittelen.
Krev offentleggjering utgreiing
Stortingsrepresentantar frå Venstre i Nordland og Troms krev at regjeringa skal offentleggjere landmarksutgreiinga som kjem våren 2017. Dei meiner dette er av interesse for det offentlege å debattere. Partileiar Trine Skei Grande kjem til å fremje kravet i Stortinget 15. mai.
Les mer om Nordland, Stortinget og Venstre.
Venstre-lederen møtte rabiat tiur – filmet hele seansen
Venstre-leder, Trine Skei Grande, fikk seg en naturopplevelse utenom det vanlige da hun møtte på en illsint tiur i brunst i Elvalandet utenfor Namsos torsdag.
- Har ikke opplevd den så gal som dette
Trine Skei Grande filmet tiur som angrep bil.
Forhandler om å gå bort fra eget forslag - vil ikke si hva hun får
Venstre-leder Trine Skei Grande innrømmer at partiet er i tenkeboksen, men avviser at det er aktuelt å hestehandle bort endringer i statsborgerloven mot raskere bosetting av asylbarn.
Dette er Erna-tabben Trine Skei Grande mener vil koste Høyre ny valgseier
Venstre-lederen mener statsminister Erna Solberg tok et feil valg for fire år siden som kan ha ødelagt for valgseier til høsten.
Klandrer Solberg for dårlig samarbeid
Trine Skei Grande mener Erna Solberg har gjort to store tabber som kan ødelegge for en borgerlig valgseier til høsten.
Les mer om Erna Solberg.
Venstre-Trine får kjeft fra Bellona-Frederic
ÅLESUND (VG) Bellona-sjef Frederic Hauge beskylder Trine Skei Grande for å undergrave Venstre-landsmøtets vedtak om å stoppe en ny runde med tildeling av leteblokker Barentshavet.
Valgnederlag kan gi lederkrise i Venstre
ÅLESUND (Aftenposten): De vil ikke snakke høyt om det, men i gangene spekulerer venstrefolket om hvordan fremtiden kan se ut uten Trine Skei Grande (47) som leder.
Les mer om Trine Skei Grande og Venstre.
Venstre-Trine: Klarer ikke å oppfylle landsmøtets krav
ÅLESUND (VG) Venstre-leder Trine Skei Grande tror ikke landsmøtevedtaket om å stoppe 24. konsesjonsrunde lar seg gjennomføre.
Venstre tok oljeavstand fra Høyre og Frp
Fullt stemmekaos på Venstres landsmøte da partiet vedtok radikalt nei til oljeleting. Partileder Trine Skei Grande tapte kampen mot Unge Venstre.
Les mer om Frp, Høyre og Unge Venstre.
Grande benekter beklagelse: – Abid gjør det litt vanskelig
ÅLESUND (VG) Den interne strategikrigen i Venstre ble avblåst etter at Trine Skei Grande skulle ha beklaget uttalelsene hun kom med om å kaste Frp ut av regjering. Men Grande benekter at hun har gitt noen beklagelse.
Les mer om Frp, Trine Skei Grande og Venstre.
Venstre-Trines nye løfte til velgerne: – Jeg kan ikke garantere noe som helst!
ÅLESUND (VG) Venstre-leder Trine Skei Grande åpner for at Høyre/Frp-regjeringen likevel kan få fortsette etter valget, bare dager etter at hun varslet regjeringens død.
Trine Skei Grande maner til kamp mot populistene
Venstre-lederen tok knallhardt oppgjør med populistiske politikere, men samtidig selvkritikk på måten Venstre har fremstått i mediene.
Les mer om Venstre.
- Jeg er fryktelig lei av å bruke all min tid til å snakke om andre partier
Trine Skei Grande tar selvkritikk. Nå lover hun å bruke mer tid på snakk om Venstres politikk.
Fra power rock til krangleduo
De to eneste venstrepolitikerne på Stortinget etter valget kan bli Trine Skei Grande og Abid Raja. Hun nekter for at de har et anstrengt forhold.
Vanskeleg omstart
Trine Skei Grande løyser opp stemninga med litt sjølvkritikk.
Grande og Raja kan bli alene igjen
De to eneste venstrepolitikerne på Stortinget etter valget kan bli Trine Skei Grande og Abid Raja. Hun nekter for at de har et anstrengt forhold.
Presset Trine talte til Venstre etter internt opprør
Skei Grande legger fram planen for valget.
Les mer om Venstre.
Grande på Venstres krise-landsmøte: – Jeg har vært sliten
ÅLESUND (VG) Trine Skei Grande nevnte ikke den betente samarbeidsstrategien til Venstre med ett ord da hun åpnet partiets landsmøte midt i intern splid og elendige målinger.
Les mer om Venstre.