Tromsø avisa


Skal øve med over 80 fly

Illustrasjonsfoto Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix SETERMOEN: Det er avisa Nye Troms som skriver om øvelsen som blir så omfattende at den kan påvire også den sivile luftfarten.

Les mer om NTB.

Pasient døde på grunn av sondemat

En 90 år gammel mann som var pasient ved Sonjatun helsesenter i Nordreisa døde i oktober etter å ha fått fordervet sondemat fra helsesenteret. Fylkeslegen i Troms har opprettet tilsynssak, melder avisa Nordlys.

Les mer om Nordreisa og Sonjatun.
Anmelder Troms Kraft etter vanntabbe

Ingir og Marja Bål i Helligskogen reinbeitedistrikt, våknet fredag morgen til at vannet Galgojavri i Storfjord var bortimot tømt for vann. Foto: Ronald Johansen Det er avisa Nordlys

Mest framgang i nord

Nordnorske kommuner har desidert mest framgang, ifølge kommunebarometeret til Næringslivets handelsorganisasjon. Nordland, Troms og Finnmark har tre av fire topplasseringer, skriver Avisa Nordland.

Les mer om Avisa Nordland og Finnmark.

Tapte på aksjekjøp i Nordland

Troms kraft kjøpte i 2010 aksjer i selskapene Nordkraft og Salten kraftsamband for 2,2 milliarder kroner i 2010. Til nå har selskapet tapt 450 millioner kroner på handelen, skriver Avisa Nordland.

- Kom til oss hvis du liker å bli skremt

Sonja Westrheim og Sør-Troms Museum inviterer til en grøsser av en kveld i dag. Foto: Knut Solnes I kveld blir folk vettskremt, og de elsker det, sier Sonja Westrheim ved Sør-Troms Museum. Det skriver avisa Fremover.

Les mer om Fremover og Sonja Westrheim.
- Finnmark misliker Alta, halve Nordland hater Bodø, men hele Nord-Norge kan samle seg om Tromsø

Har han rett? Hva mener Avisa Nordlands lesere? - SÅ ER DEBATTEN om Nord-Norge tilbake på kartet. Denne gang fra Troms Arbeiderparti, som vil samle Nord-Norge, forandre på dagens fylkeskommuner

Politiet ber vitner komme seg unna

- Sett dere i bilene og kom dere langt unna, sier politiet til avisa Nordlys og andre som befinner seg i området på Tromsøya i Troms, der det pågår en væpnet politiaksjon. 16:11 Del

Les mer om Tromsøya.
Full fyr i kirke i Troms

I Kåfjord kommune i Troms jobber politi og brannvesenet nå med å slukke brannen i en langkirke som står i full fyr. Avisa Nordlys opplyser at kirken ble bygget i 1946 og går under navnet

25.000 leser Folkebladet hver dag

FINNSNES: Folkebladet holder stand i kampen om avislesernes gunst. Sjefredaktør i Folkebladet, Steinulf Henriksen, mener avisa befester sin stilling som største nyhetsformidler i Midt-Troms.

Forskere vil ha droner til å studere snøskred

Avisa Nordlys: En rekke snøskred har rammet spesielt Troms de siste ukene, og fem personer har mistet livet i løpet av åtte dager.

Korsberg spør forsvarsministeren

I går oversendte stortingsrepre-sentant Øyvind Korsberg (Frp) Stortingets president følgende spørsmål til skriftlig besvarelse fra forsvarsministeren. - Viser til avisa Nye Troms torsdag

Les mer om Øyvind Korsberg.
To av tre voldtektssaker henlagt

TROMSØ: Totalt 58 voldtektssaker ble ferdig etterforsket av Vestfinnmark, Østfinnmark og Troms politidistrikt i fjor. Førstestatsadvokat Lars Fause. Foto: Ronald Johansen Det viser en oversikt avisa Nordlys har fått tilgang til.

Les mer om Vestfinnmark og Østfinnmark.
Tidligere toppsak hos VG:
Hevder forholdet til 17-åringen var kjent fra før

I et intervju med avisa Nordlys setter hun avsløringen av forholdet i sammenheng med nominasjonsstriden i Troms Arbeiderparti. - Jeg har aldri opplevd mer skittent spill i Arbeiderpartiet

Les mer om Arbeiderpartiet.
Troms Arbeiderparti utsetter nominasjonsmøte

VG Nett følger Arbeiderpartiet Det opplyser fylkesleder Bjørn Inge Mo til avisa Nordlys. Både representantskapsmøtet og nominasjonsmøtet, som skulle vært holdt henholdsvis lørdag og

Frisk i Troms

Sykefraværet i Sørreisa kommune har sunket solid på åtte år. For åtte år siden hadde Sørreisa et av landets høyeste sykefravær blant kommuneansatte. Nå er de så friske at de nesten må jages hjem, skriver avisa Nordlys nylig.

Les mer om Sørreisa.
Bevæpner seg hver tredje dag

Politiet i Troms politidistrikt har bevæpnet seg 106 ganger så langt i år. Foto: Ronald Johansen Det skriver avisa iTromsø.

Bevæpner seg hver tredje dag

Politiet i Troms politidistrikt har bevæpnet seg 106 ganger så langt i år. Foto: Ronald Johansen Det skriver avisa iTromsø.

Slått konkurs

Klikk for større bilde Fokus Bank er største kreditor med et pantekrav på 3,5 millioner. Friskhuset Midt-Troms på Finnsnes er slått konkurs. Det melder Avisa Nordland.

Les mer om Avisa Nordland.
Leserne vil til Troms

Narvik-avisa Fremovers lesere mener at Troms er et bedre alternativ enn Nordland. Fremovers nettlesere stemmer for å bli en del av Troms fremfor Nordland.

Les mer om Nordland.
Døde etter rullestolfall

P4 (Lillehammer): En mann i slutten 70-årene døde etter fall med rullestol utenfor et bo- og servicesenter i Balsfjord i Troms. Ifølge avisa Nordlys skal ulykken ha skjedd da rullestolen

Les mer om Balsfjord.
SV-bussen råkjørte i Troms

P4 (Lillehammer): - SVs valgkampbuss råkjørte i Troms. Ifølge avisa i Tromsø, som filmet bussen, kjørte den i 55 kilometer i timen i en 30-sone.

Les mer om Tromsø.
- Troms må begynne å oppføre seg

Odd Eriksen (Ap) forstår ikke hva Troms holder på med Fylkesrådsleder Odd Eriksen. Foto: Inger Anne Lillebø Inger Anne Lillebø, AN - Det hele er uforståelig, sier fylkesrådslederen i Nordland til Avisa Nordland.

Fotobokser ute av drift

Hele 18 av 22 bokser i Troms gjør ikke sin misjon. Ifølge avisa Nordlys er stadig færre fotobokser i fylket aktiv. Statistikk som avisa har hentet inn fra Politidirektoratet viser at

Les mer om Politidirektoratet.
Vil kjøpe Ap-aksjer i Nordlys

Troms Arbeiderparti er tilbudt 20 millioner kroner for aksjene de har i avisa Nordlys.

Les mer om Ap-aksjer.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19